Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. tadaa! Banned

  Rekisteröitynyt:
  04.05.2017
  Viestejä:
  144
  Vikani on, että lähden helposti mukaan hehkuttamaan ties mitä, mutta en onneksi kuitenkaan täysin tosissani ...

  joni oli joka tapauksessa todisteluettelossa viitannut Zyxelin kotisivuihin ja Trasmission-ohjelmiston kotisivuihin ja asennusohjeeseen NSA220 verkkokovalevyyn:

  MAO:55/17

  Todisteluettelo:

  24. Kuvakaappaus Zyxelin-verkkosivustolta; ohjeet Transmission-ohjelman asentamiseksi NAS-sarjan verkkokiintolevyyn
  28. Kuvakaappaus verkkosivustolta transmissinbt.com; ohjeistus Transmission-ohjelman käyttämistä porteista

  eli en tiedä, voihan olla että 2.82 versiota ei "jonin ohjeilla" saa asennettua ko. levyyn
   
  Viimeksi muokattu: 20.07.2017
 2. ekvivalenssi

  Rekisteröitynyt:
  15.06.2013
  Viestejä:
  72
  Itselläni on omiin nettiyhteyksiin VPN. Koko talouden yhteyksiin sitä ei voi laittaa useista syistä, esim. Netflix ei toimi enää vpn:n kautta. Toisaalta, lasten ja vieraiden takia on oltava vierasverkko. Ei vierasverkkoa tarvitse pitää aina auki vaan vain tarvittaessa.
   
 3. errconnclsd

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Viestejä:
  73
  Netflix toimii Freedomen kanssa hienosti
   
 4. Crypton123

  Rekisteröitynyt:
  03.06.2017
  Viestejä:
  152
  Jokunen sivu sitten eräs käyttäjä taisi kysyä, mitä jos kysytään onko syyllinen vai syytyön. Niin tähän voisi sanoa ainakin jokainen itselleen sen, että mitä tulee kirjekampanjan kirjeiden sisältöön mitä täällä on nähty tai kuultu, niin niissähän syyllisyyteen tai epäilyksi on tullut siitä, että on merkittävässä määrin saattanut yleisön saataville materiaalia. Mutta mikään kirjeessä ei viittaa merkittävyyteen eikä yksilöi tapahtumia kirjeensaajaan. Niin jokainen kirjeensaaja on tässä mielessä syytön mitä tulee kirjeen sisältöön tapahtumista ja mitä tulee esitettyyn koelataukseen, vaikka kirjeistä on usealla jäänyt täysin päinvastainen kuva sisällöstä. Eli kaikki kirjeensaajat ovat syyttömiä mitä tulee sen kysymyksen määritelmään kun ajatellaan väitettyjen tapahtumien kokonaissisältöä, olikos se 14kt ja yksi sekunti?

  Turvaamistoimi on ilmeisesti uusi pelote vanhan kuoltua tai lamauduttua. Varmaan lähtökohtaisesti jokainen voi huoletta antaa koneensa viranomaisen käsiin, mutta ihan näin sinisilmäinen ei kannata olla mielestäni, jos tietää että joku muu on käyttänyt samaa konetta tai sen mahdollisuus on olemassa. Eli se ongelma mielestäni tässäkin pelotteessa on, että kun liittymä ei yksilöi käyttäjää niin ei myöskään laite sitä tee vaan esimerkiksi, no en sanokaan mikä sen tekisi.

  Ilmeisesti tästä turvaamistoimesta ei ole ollut uutisissa mitään? Se ei ole ilmeisesti kovin hyvää julkisuutta, kun media on ollut aika pedissä koko kiristyksen kanssa.
   
 5. Mosu2016

  Rekisteröitynyt:
  05.02.2016
  Viestejä:
  256
  Tätä asiaa on oikeastaan turha vatvoa mutta tässä on hyvä esimerkki siitä, miten "vaihtoehtoisia faktoja" puhuva lakimies saa aikaiseksi uskottavalta kuulostavan tarinan, joka on kuitenkin tosiasioiltaan täyttä tuubaa. HP:n kaverit tekevät tätä hommaa työkseen, ja heillä on supliikki hallussa. Teknisestä näkökulmasta asiasta voisi kirjoittaa pitkäänkin, mutta tyydyn toteamaan seuraavaa:

  1) HP ilmeisesti tieten tahtoen valitsi käyttöohjeen Zyxelin uudemman sukupolven kiintolevystä, johon transmissionin VOI asentaa. Kyseisen kiintolevyn NSA220 käyttöohjetta EI VALITTU, varmaankin siksi koska siihen EI VOI asentaa transmissionia. Toki NSA220:n käyttöohje on Zyxeliltä ladattavissa samaan tapaan kuin uudemman eli se ei voinut olla syynä. Syynä on siis oltava vain se, ettei NSA220:een saa transmissionia, mikä olisi kaatanut todistelun alkuunsa.

  2) Transmissionin versio 2.82 on OpenWRT:n vakijulkaisuissa mukana ollut versio. Huomattavaa on että tämä versio on päiväykseltään huomattavasti, muistaakseni vuotta uudempi, kuin viimeinen NSA220:n firmis. Virallisia keinoja käyttäen tätä versiota ei olisi mitenkään voinut asentaa, tämän voi tarkistaa kuka tahansa joka hallitsee kalenterin käytön. Tämäkin väite on siis objektiivisesti väärä.

  3) Transmission 2.82 käyttää OpenWRT:ssä vakiporttia 9090 joten perustelut portin harvinaisuudesta ovat melko epäuskottavia, onhan OpenWRT varmaan reitittimien yleisin firmis, tai ainakin oli silloin joskus. Näitä luulisi olevan myyty vähintäänkin satoja tuhansia, eikä väitetty 150kpl. Tämäkin asia löytyy nopealla googlaamisella, NSA220:n, OpenWRT:n ja transmissionin julkaisutiedoista eli aidosti väärää tietoa.

  4) NSA220:ssa on tehdasasenteisena torrentticlientti. Olisi varmaan uskottavampaa, että laitteen käyttäjä ajaisi esiasennettua clienttiä, eikä jotain muuta clienttiä jota laitteelle ei saa...paitsi että tämäkin kaataisi koko todistelun.

  5) Laitteen voi toki rootata ja varsin kehittynyt harrastaja voisi kiertää lukitun bootloaderin ja ladata debianin sekä kääntää esim Openwrt:n sorsista vaikkapa tuon Transmission 2.82:n... Samalla tavoin kuin moniin muihinkin linuxilla pyöriviin purkkeihin. Tämä nimenomainen NSA220 ei kuitenkaan ole kovin yleinen joten homma pitäisi osata tehdä yksin ilman communityn tukea. En pidä tätä kovin uskottavana.
  Ottamatta kantaa ihmisten harrastuneisuuteen tai ajankäyttöön muutenkaan, tällaisen vanhan verkkolevyn käyttiksen puukottaminen ei ole kovin yksinkertaista eikä palkitsevaa. NSA220-laitteen suorituskyky on joka tapauksessa erittäin heikko ja parin kympin investoinnilla saa kaupasta OpenWRT-kompliantin tukiaseman johon voi suoraan asentaa mitä tähansa. Jos tähän perustaa todistelun oikeudessa, aika heikolla pohjalla mennään.

  Yhteenvetona, olisi ällistyttävää jos Hedman Partnersilla tai Excipiolla ei olisi osattu googlata yllä olevia kohtia 1-5, nehän voi kuka tahansa helposti tarkistaa. Itse asiassa, ei oikeastaan jää muuta vaihtoehtoa kuin että MAOlle kerrotun tarinan tarkoitus onkin ollut harhauttaminen. MAOhan uskoi sumutuksen, onneksi ratkaisu kuitenkin oli vapauttava.

  Loppukaneettina voisi vielä mainita, että toki on olemassa mahdollisuus, että vastaaja oli kaikesta huolimatta syyllinen, joko HP:n väittämistä syistä tai niistä huolimatta. Asian tekee kuitenkin ikäväksi se, että MAOn päätökset sisältävät näitä loogisesti kestämättömiä väitteitä joita ei vaivauduta tarkistamaan mitenkään. Mitään "oikeita todisteita" trolleilla ei ole. MAOn päätös perustuukin epämääräisiin väitteisiin ja rikkinäiseen logiikkaan. Jos MAOon joutuu, pitää olla tarkkana ja valita lakimies, joka osaa hommansa.
   
 6. Aqza123

  Rekisteröitynyt:
  16.06.2017
  Viestejä:
  8
  Mitäs veikkaatte että kuinka kauan nämä firmat lypsävät Suomessa vanhoja osoitteita ennen kuin siirtyvät uusille laitumille?
   
 7. twigman

  Rekisteröitynyt:
  01.08.2016
  Viestejä:
  212
  Jos turvaamistoimenpiteet tuottaa toivotunlaista tulosta niin kirjeitä saattaa lähteä entistä enemmän liikkeelle. Tätä tuskin kuitenkaan pystytään jatkamaan vanhojen ip-osoitteiden kanssa kovin pitkään, eiköhän noilla keisseillä joku vanhenemisaikakin ole.
   
 8. Villekalleviisviis

  Rekisteröitynyt:
  20.04.2011
  Viestejä:
  67
  @Mosu2016 Toinen vaihtoehto on, että Joni, kuten en minäkään, ymmärrä sanaakaan asioista, joita selitit ja päätynyt esim. tuohon käyttöohjeeseen sillä perusteella, että siinä luki NSA220 tms. Lähtökohtaisesti pidän tätä todennäköisempänä, hyvää asianajotapaa koskevat ohjeet kun toteavat seuraavaa (ohje 8.2):

  "Asianajaja ei saa antaa tuomioistuimelle lausumia, jotka hän tietää paikkansapitämättömiksi, eikä kiistää, minkä tietää todeksi.

  Asianajaja ei ole ilman erityistä syytä velvollinen tarkistamaan asiakkaansa antamia tietoja.

  Asianajaja ei saa myötävaikuttaa todisteiden hävittämiseen tai vääristelemiseen. Asianajajalla ei ole velvollisuutta, eikä vastoin asiakkaan tahtoa oikeutta esittää asiakkaan kannalta vahingollista todistetta tai tietoa, ellei tähän ole lakiin perustuvaa velvollisuutta."

  Ja vaikka kyse on vain "ohjeesta", asianajajille noin yleisesti ko. ohjeet ovat äärimmäisen tärkeitä. Tuskin Joni muuten olisi saamastaan huomautuksesta hoviin valittanut..
   
  Viimeksi muokattu: 21.07.2017
 9. hubahaba

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2017
  Viestejä:
  135
  Veikkaisin että vielä kiinnostavaa huijattavaa löytyy 75.000 - 100.000 ihmisen edestä. Tälle porukalle pääosin jo lähetetty jotain kirjeitä. Toisaalta voivat kehitellä uusia juttuja vielä ja voi löysemmin rantein kun busines jokatapauksessa tulee tiensä päähän. Eli vois kuvitella pari vuotta vielä aktiivista kusettamista. Ehtivät tuhota monta ihmiselämää vielä loppukiidossa.
  Tämä juttu on paljastanut että koko suomen oikeuslaitos on täysin mätä eikä turvaa kansalaisten oikeuksia. Laista on tullut vain tapa kiristää ihmisiä.
   
 10. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 395
  Eläs nyt ylidramatisoi. Sinulla on täysi oikeus heittää se saamasi nigerialainen vaikka saunan pesään ilman että oikeuslaitos korviaan lotkauttaa, ja valtaosa nostetuista oikeusjutuista päättyy trollien kannalta ikävästi. Eli oikeus toimii aika lailla niin kuin sen pitääkin.
   
 11. RestorePoint

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2016
  Viestejä:
  90
  Ei tuossa paljoa ollu ylidramatisointia, eletään kuitenkin jännän äärellä joka koskettaa monia. Tuossa on trollit päässy sohasemaan semmoseen porsaanreikään että en ihmettelis jos huuto netissä olis ennätysmäärä tietokoneita myynnissä.

  Aika hassua mitä internet on tuonu tullessaan

  Aika paljo ihmisten yöunet on kiinni MAO:sta joka tuntuu edelleen olevan pienesti se heikoin lenkki.
   
  Viimeksi muokattu: 21.07.2017
 12. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 086
  Kolme turvaamistoimintahakemuksta, joissa markkinaoikeus ei ole vielä edes tehnyt päätöstä. Eli maksimissaan kolme konetta tulee huutonettiin... ei, kyllä tässä on isompi riski siinä että jos yksikään näistä kolmesta ei tee kunnon vastinetta ja oikeus määrää turvaamistoimenpiteen, niin sitä käytetään pelotteena niille tuhansille joita kirjeillä kiristetään.
   
 13. RestorePoint

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2016
  Viestejä:
  90
  Niin, eli jälleen kaikki on kiinni erikoistuomioistuimesta ja heidän pätevyydestään tai osaamisestaan(MAO ?).
  Siinä on taas sankariviittaa tarjolla jollekkin. Jotenkin kun puhutaan MAO:sta se ei herätä semmoista luottamusta kuin sen kuuluisi.

  Aikahan sen vasta näyttää oliko heillä pätevyyttä osaamista ym riittävästi kukistamaan pöpöt , toivotaan parasta ja edelleen pelätään pahinta.
   
  Viimeksi muokattu: 21.07.2017
 14. Trollitkuriin

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2017
  Viestejä:
  87
  Miksi ihmiset täällä panikoivat ja lietsovat vieläkin tappiomielialaa.

  Trolleilla ei mene erityisen hyvin. Kerrataanpa mitä parin viimeisen vuoden aikana on tapahtunut.

  Ensimmäisen loppuun asti viedyn oikeudekäynnin trollit voittivat, mutta nettosivat vain 600 euroa.
  Flintin kannalta lopputulos oli tietysti oikeudenkäyntikulujen takia ikävä, mutta eivät trollit varmasti tyytyväisiä lopputulokseen olleet.
  Kävi selväksi, että oikeudenkäynneillä ei Suomessa ainakaan pysty tienaamaan. Korkeintaan lisäämään kirjeiden pelotearvoa.

  Seuraavan loppuun asti viedyn oikeudenkäynnin trollit hävisivät.
  Samalla tuli ilmi Scanboxin asiavaltuuden puutos. Tämä on varmasti ollut heille pienoinen katastrofi.

  Nyt viimeisimpänä markkinaoikeuden kiristynyt linjaus merkittävyyskynnykseen.

  Varsinaisa uusia haasteita ei ole näkynyt kohta puoleentoista vuoteen!

  Nämä turvaamistoimenpiteiden hakemukset on tehty jo ennnen markkinaoikeuden kiristynyttä linjausta.
  Emme tiedä onko trolleilla tämän jälkeen edes halukuutta haasteisiin, jos pelotearvon lisäämisellä ei kuitenkaan saavuteta mitään.
  Ja trollit voivat myös hävitä oikeudenkäynnin.

  Joka tapauksessa turvaamistoimenpiteet koskevat vain kolme henkilöä. Nämä ovat ilmesen tarkkaan valittuja, joiden liittymästä on todennäköisesti vuosikausia waretettu 24/7.
  Kuten Aavian tapauksessa nähtiin, trollit voivat kuitenkin myös hävitä ns. "varmoissa jutuissa".
  Ja emme tiedä johtaako nämä edes haasteisiin.

  Nämä turvaamistoimenpiteet eivät siis muuta lainkaan 99,9% kirjeensaajien tilannetta.

  Kunhan ihmiset nyt ymmärtäisivät olla maksamatta näitä naurettavia kirjeitä!
   
 15. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 086
  MAO on polttanut näppinsä aiemminkin, mutta tämä lienee ensimmäinen vastaava turvaamistoimenpidehakeus. Positiivista on että MAO on pyytänyt kohteilta vastineet, vaikka HP varmasti on hakenut takavarikkoa ilman ennakkovaroitusta. Mutta jos joku näistä kolmesta ei esimerkiksi anna minkäänlaista vastinetta, tai mutisee jotain avoimesta wlanista, niin markkinaoikeuden kädet ovat aikalailla sidotut ja sen on pakko päättää hakijan hyväksi.
   
 16. Villekalleviisviis

  Rekisteröitynyt:
  20.04.2011
  Viestejä:
  67
  No höpö höpö.. Markkinaoikeus on paras instanssi ko. asioiden käsittelyyn, esimerkiksi käräjäoikeus on pullollaan ihmisiä, jotka eivät edes saa tietokonetta auki ilman käräjäsihteerin avustusta. Jos ammattitaitoa ja ymmärrystä ko. asioista jostain löytyy niin markkinaoikeudesta. Kyse on riita-asiasta, jossa uskottavampi todistelu palkitaan.

  Olen edelleen sitä mieltä, että TO-trollaus on perseestä ja lainsäätäjän tulee oikeasti asiaan perehtyä (myös globaalilla tasolla) ja ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin, mutta tuomioistuimen tehtävä ei ole argumentoida vastaajan, eikä myöskään kantajan puolesta suuntaan tai toiseen tai omatoimisesti soveltaa voimassa olevaa oikeutta virheellisesti. Siinä on vallan kolmijako-opin ja tuomioistuimen riippumattomuuden ydin yksinkertaisuudessaan. Kyllä tässä maailmassa ihmisen pitää itsestään ja tekemisistään vastuu, ignorantia juris non excusat. Tai sitten työnnät pään hiekkaan ja pyllistät, täysin oma valinta..
   
 17. Mauno-hiiri

  Rekisteröitynyt:
  23.11.2015
  Viestejä:
  191
  Jos minulle tulisi toi turvaamisjuttu, niin lähettäisiin mao:lle samat mitä poliisillekin aikanaan. Tosin koko konetta ei enää oo kun penskat kaatoivat mehut näppikselle. Mutta oisko nyt viisasta ennakoida ja uusien laitteiden ostokuitit kaivella esille todisteeksi laitteen hankinta ajasta? Vai viedäänkö nekin tällaisissa tapauksissa? Siis jos mao ei vastinetta hyväksy?
   
  Viimeksi muokattu: 21.07.2017
 18. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 603
  Se olisi aivan oikea toimenpide. Hedman Partners on kuitenkin saanut osaltasi tiedot siitä rikosilmoituksesta, joten tuskin lähtisi onneaan koettelemaan tällä takavarikkoasialla. Luultavasti nämä kolme eivät ole millään tavalla reagoineet kirjeisiin ja profiloinnin kautta ovat valikoituneet tähän.

  Kun mietitään tuota profilointia, niin voihan olla, että siellä olisi paljon enemmänkin mahdollisesti jakaneita, mutta siinä tietenkin otetaan tämän henkilön maksukyky myös huomioon, joten olisi turhaa ruudin tuhlaamista hakea viimeistä niittiä (takavarikkoa) mahdolliseen oikeudenkäyntiin, jos tältä henkilöltä ei kuitenkaan mitään saisi. Siksi ajattelen, että näillä kolmella on sen verran tuloja, että heillä on vara palkata kunnon lakimies vastine tekemään.

  Kannattaa tietenkin kuitit säilyttää, koska sitä ei tiedä mitä kaikkea tulevaisuus tuo tullessaan, kun nämä tekijänoikeusasiat tulevat enenevässä määrin kattamaan lakimiehen toimenkuvan ja tienestit.
   
 19. hubahaba

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2017
  Viestejä:
  135
  Mun puolesta sinä voit lähettää kiitos kirjeen oikeuslaitokselle kuinka hyvin tämäkin kiristyskirje jupakka on hoidettu. Noi trollit on vetänyt miljoonatilit taskuihinsa kiristämällä oikeusjärjestelmällä ilman seuraamuksia. Jos se on sun mielestä joku mittari että homma toimii niin hyvä. Jätä kuitenkin noi vastenmieliset lässytykset eri mielipiteen omaaville. Kaikki ei jaa sun maailmankuvaa ja tommonen typerä ylimielinen opastaminen tekee lähinnä itsestäsi narrin.
   
 20. RestorePoint

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2016
  Viestejä:
  90
  Noniin, kamoon. Taas perjantai :D DrVatanen on harvoja järkityyppejä täälä D. Ednan lisäksi mihin lie loput taxi pääsiäiset ym kadonnu. Eikait röllit oo saanu niitä banneihin ?

  Mutta elkää ny keskenää alottako kiukutteleen tuhlataan neki voimavarat röllien kaatamiseen :P

  Ostakaa hyvät ihmiset VPN, ja lupaan ettei koskaan tartte eksyä tälle palstalle enää.

  https://www.expressvpn.com/
  https://www.privateinternetaccess.com/
  https://torguard.net/
  https://www.ipvanish.com/

  Onhan noita, useimmissa voi käyttää monia laitteita yhtäaikaa. Useimmat käy useimmille käyttöjärjestelmille.
  Useimmat ei säilytä logeja (ainakin lupaavat mitä tämä sitte tarkottaa käytännössä on vähä niin ja näin)
  Ja tärkein, halpa lisäturva hermannin kaltasia pellejä vastaan.

  Huonoa
  - En keksi ainuttakaan.
  Trolli varmaan sanois että "ei voi lähettää kirjeitä enää" ... voi harmi.

  Nyt riitti, hyvät viikonloput vaan kaikille (paitsi hedmanni väelle).
   
  Viimeksi muokattu: 21.07.2017
 21. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 086
  No, onhan muitakin syitä kuin oma tilanne miksi täällä keskustellaan. Itse ainakin haluan auttaa muita, saada trollauksen loppumaan ja mielellään vielä aiheuttaa ainakin pientä vaivaa ja tulonmenetystä pornotommeille ja jonihatanmaille jotka tätä hommaa suomessa pyörittävät.
   
  Viimeksi muokattu: 21.07.2017
 22. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 603
  Ehdottomasti. Tärkein asia on tietenkin yhteiskunnallisen muutoksen saaminen tässä asiassa ja siinä ollaankin jo menty hyvin eteenpäin. Markkinaoikeus on muuttanut käytäntöjään ja nytkin pyytää vastinetta, eli ei suoraan määrää takavarikkoa.

  Oman yksityisyyden suojaaminen on sitten jokaisen yksilön oma asia, miten sen haluaa tehdä.
   
 23. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 395
  No, todellisuudessa suomalainen oikeuslaitos on tähänastisen historian varrella määrännyt IPR-asioissa tasan yhden kerran takavarikon ilman mahdollisuutta vastineeseen, etten tässä yhteydessä kauheasti hehkuttaisi käytäntöjen muutosta. Päinvastoin, tuo on normimeininkiä. Kertoo joka tapauksessa siitä, että ei oikeus mitenkään läpimätä ole. Se takaa ihan reilut mahdollisuudet puolustautua, jos käy niin että trolli heittää lantapaakun tuulimyllyyn.
   
 24. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  904
  paras on https://openvpn.net, ilmainen ja ip:eitä riittää vaikka muille jakaa :)
   
 25. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 603
  Viittasin MAO:n päätökseen 333/17 http://www.markkinaoikeus.fi/fi/ind...atekijanoikeudellisetasiat/1497263623678.html sekä siihen, että Hedman Partnersin sentin paksuisella pumaskalla se olisi voinut määrätä takavarikon suorilta, muttei sitä tehnyt. Omasta mielestäni MAO on toiminut hienosti näissä kahdessa asiassa. Viitteitä parempaan oli tietenkin jo helmikuisessa Aavian tapauksessa, joten minä näen tässä positiivista kehitystä ja mielellään hehkutan, kun huomaan että kehitys menee oikeaan suuntaan tavallisen kansalaisen kannalta katsottuna.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti