Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. heyrst

  Rekisteröitynyt:
  31.12.2001
  Viestejä:
  5 571
  Mitkä siinä jää takavarilon perusteeksi jos tallella ei ole tuon aikaista rautaa ja eikä näyttöä uudemmasta teosta jolla voisi syytä jotenkin perustella estämään jatkaminen.

  Jos jotain noin vanhaa rautaa on niin eipä tuolla enää niin hirveästi arvoakaan ole et senkun veisivät ja hoitasivat seriin kuskaamisen vaivan. Uudemmat saisi ennakkoilmoituksen takia turvaan.
   
  Viimeksi muokattu: 14.07.2017
 2. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 395
  Junno? Koskinen?

  Oikeus osoittaa tahon, joka koneet tarvittaessa tutkii. Voi olla poliisilabra tai sitten joku kolmannen osapuolen yritys. Kantaja tai vastaaja ei kuitenkaan kyseisestä tahosta päätä. Ensimmäinen maksaa tosin viulut (joita voi sitten vaatia takia jälkimmäiseltä, jos voittaa oikeusjutun).
   
  Viimeksi muokattu: 14.07.2017
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  3 985
  Juttu haisee feikille. Tai sitten tähän juttuu ei ole ihan kaikkea kerrottu. En usko että HP lähtee ihan noin vaan pyytämään takavarikkoa, asianosainen joko siis valehtelee tai sitten on mennyt antamaan tarpeeksi siimaa HP:lle. Ei takavarikkoon kevein perustein lähdetä.
   
 5. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 395
  Väitteeseen kannattaa suhtautua suolaripauksen kera, tai no, vähän isommankin nyrkillisen, mutta todetaan nyt se, että prosessi on sinänsä suht oikein kuvailtu.

  Eli HP on (väitetysti) hakenut turvaamistointa, jolla on tarkoitus ottaa takavarikkoon loukkauksen teossa käytetyt välineet. Tointa voi hakea ilman, että vastapuolella on mahdollisuus tulla kuulluksi (ei tiedetä, onko HP näin tehnyt, ja jos on, niin oikeus ei ole suostunut) tai siten kuin on paljon yleisempää - tarkemmin sanottuna oletusarvoista - että toimen kohteelle annetaan mahdollisuus vastineeseen ennen mahdollista täytäntöönpanoa. Jos vastine on riittävä, niin oikeus voi siis myös päättää, ettei tointa ole tarvis laittaa täytäntöön lainkaan.

  Eli joko juttu on feikki, tai sitten Luovahulluus on oikeasti saanut pyynnön antaa vastine haettuun turvaamistoimeen. Jos jälkimmäinen pitää paikkansa, niin murosta on turha sen enempää kysellä. Hankkii lakimiehen, joka auttaa vastineen muotoilussa.
   
  Viimeksi muokattu: 14.07.2017
 6. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 086
  Muistakaa trollien liiketoimintamalli: pelottelu. Itse pidän uskottavana, että HP ja Crystalis hakevat turvaamistoimia yhdelle hyvin tarkkaan valitulle uhrille, jotta voisivat myöhemmin kirjeissään viitata tähän tapaukseen. Pelotevaikutuksen tehostaminen lieneekin tarpeen kun uusia osoitteita ei enää saa MAO:lta yhtä helposti.
   
 7. Hasturinpoika

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2011
  Viestejä:
  672
  Katsaus: Useimmat kiristyskirjefirmat eivät ole ikinä vieneet ketään oikeuteen


  "HP:n juttuja oli markkinaoikeuden mukaan 16 kappaletta. Muilla toimistoilla pyöreä nolla.

  Kyselin muista lähteistä tietoa Hedman Partnerssin toiminnasta. Kävi ilmi, että 2016 maaliskuussa heillä on ollut juttuja vireillä 14 kappaletta."

  ...

  "Olemme myös pyöritelleet yhteistyölakimiehen kanssa uudenlaista mallia, jossa kiristyskirjefirmat saadaan vastaamaan toiminnastaan oikeudessa eräin edellytyksin. Pyrimme testaamaan tätä mallia vuoden sisään. Tunnelin päässä on valoa ja paljon."


  http://usvi.puheenvuoro.uusisuomi.f...rmat-eivat-ole-ikina-vieneet-ketaan-oikeuteen


   
 8. TinHat

  Rekisteröitynyt:
  14.07.2017
  Viestejä:
  24
  Ota yhteyttä lakimieheen, älä panikoi siihen ei ole mitään syytä. Näitä vastaavia on ehkä lähetetty useampia ja tavoite on pelotella ja ei välttämättä johda mihinkään.

  Mielenkiintoista, HedManin uusi hahmo Mikko? Eikö Joni ole enää mukana?

  Trollit ovat sanoneet , että he yrittävät keksiä uusia tapoja, tämä lienee niitä..
  ÄLKÄÄ MAKSAKO MITÄÄN!!! Tämä kiristysbisnes ei lopu muuten.

  Näille veijareille moraali ja oikeudenmukaisuus ovat vieraita käsitteitä. Pääasia, että hilloa tullee. He ovat itse myöntäneet julkisuudessa nämä. Heillä on tapana mainostella muutamia oikeudenkäyntejään täällä. Tarkkasilmäiset ovat ehkä huomanneet, että nämä sankarit ja mainostajat poistavat jatkuvasti vanhoja viestejään.

  Itseäni ärsyttävät operaattorit. Suomessa ei ole operaattoria joka kunnioittaisi asiakkaidensa yksityisuojaa. Heillä olisi ollut mahdollisuus uhmata tuomioistuimen päätöstä ja kieltäytyä antamasta viranomaistietoja yksityisille. Yksityisyydestä huolehtimen on osa tietoturvaa. Identiteettivarkaudet ja häiriköinnit ovat varsin yleisiä.

  ps.Trollien paskamyrskyä odotellaan..
   
 9. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 395
  Tämä on aika lailla yksi yhteen se, millä minä tämän uusimman käänteen selittäisin.


  Tuosta "Mikko"-nimestäkään ei kannata tehdä mitään numeroa. On siellä HP:n palkkalistoilla muitakin lakimiehiä kuin vain Hatanmaa. Onhan noissa HP:n aiemmissakin papereissa esiintynyt mm. Eetu Ahosen nimi. Ei se tarkoita, etteikö Jonikin edelleen näiden juttujen parissa hääräisi.
   
  Viimeksi muokattu: 14.07.2017
 10. TinHat

  Rekisteröitynyt:
  14.07.2017
  Viestejä:
  24
 11. tadaa! Banned

  Rekisteröitynyt:
  04.05.2017
  Viestejä:
  144
  Pari juttua tuli mieleen:

  Turre esitti jo 2015 että "siviilitakavarikko" on mahdollinen. Ilmeisesti tietoa oli tullut Flintin tapauksen yhteydessä? (Turre myös ensimmäisenä ilmoitti että myös valvonnan ulkopuolisia teoksia oli valvottu)

  Turre sopi 2016 tapauksen jossa vastaajalta vaadittiin viikkoa ennen oikeudenkäyntiä wlan-reititintä oikeuteen todisteeksi, sakon uhalla, vedoten oikeudenkäyntikaaren pykäliin.

  Mikko (Junno?) oli aiemmin HP:n "legal trainee", nykyinen HP:n "lakimes" (?)

  Rahasta ei puhuttu selvityspyynnössä? - onkohan esitetty mitään summaa jonka voisi nyt maksaa? - jos hyvitys on edelleen sama kuin aiemmassa kirjeessä, niin sopiminen maksaminen on myös (eräs) vaihtoehto vs. lakimies.

  Niin, ja oliko edes aiempaa kirjettä, vai suoraan selvityspyyntö (vrt. TTVK)?

  Liittyykö asia markkinaoikeuden uusiin vaatimuksiin paremmista todisteista osoitetietoluovutuksiin - muuten vain haluavat tarkistella selityksiä/todisteita? ( :) )

  Ei kannata hötkyillä, vaan miettiä mikä se selvityspyyntö on, ja ei kertoa ketjussa liikaa.
   
  Viimeksi muokattu: 14.07.2017
 12. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  904
  feikki. ei ne postilaatikkoon haastetta tiputa, kirjallisena se tulee jolloin varmistetaan että lappu tuli perille oikealle ihmuselle.
   
 13. TinHat

  Rekisteröitynyt:
  14.07.2017
  Viestejä:
  24
  Tämä Haiskahtaa feikiltä.
  Olikos tuo "valvontajärjestelmä" tutkittu puolueettoman tahon toimesta jossain, kun tuntuu menevän kaikki läpi MAO:ssa?
   
  Viimeksi muokattu: 14.07.2017
 14. Ninkovich

  Rekisteröitynyt:
  01.03.2017
  Viestejä:
  26
  Eihän tuossa niin sanotakaan. Voihan sitä tiputtaa haasteen vaikka toisen käteen.
   
 15. MrDevon

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Viestejä:
  11
  Jos tuollainen selvityspyyntö tulee ja vasteessa tunnustaa ladanneensa kyseiset teokset, niin tapahtuuko takavarikointi joka tapauksessa? Entä miten käy kuluille? Kirjeessä ehdotetulla summalla varmaan ei voi sopia, mutta ei kai tuosta prosessista niin tolkuttomasti kuluja koituisi kuin "täydestä" oikeudenkäynnistä?
   
 16. twigman

  Rekisteröitynyt:
  01.08.2016
  Viestejä:
  212
  Tätä voisi joku asiasta kiinnostunut tiedustella vaikka Markkinaoikeudelta itseltään.
  Jos tällainen kirje on aito niin onkohan mahdollisesti seuraava kirjeiden aalto odotettavissa itse MAO:lta?
   
 17. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 603
  Hyvä kun toit asian tänne esille, koska tästä voivat muutkin saada apua. Nyt voidaan jo päätellä, että Hedman Partners on tosiaan lähtenyt miettimään uusia keinoja, millä voidaan pelotevaikutusta pitää yllä. Huomattavaa on, että hakijana on vain Crystalis eli Scanbox on näemmä tauolla KKO:n päätökseen saakka.

  Onneksi markkinaoikeus antaa mahdollisuuden antaa asiassa vastineen, ennen kuin tekee päätöksen takavarikosta. Täällä onkin annettu hyviä neuvoja miten kannattaa menetellä, eli antaa vastine määräaikaan mennessä ja samalla voi miettiä mitä laitteilleen tekee.

  Jos et ole aiemmin tilannut MAO:sta tietojasi, niin nyt on aika tehdä se. Silloin näet, onko kaikista havainnoista haettu oikeuden päätös yhteystietosi luovuttamiseen. Lisäksi pyydä operaattoriltasi vastaavat tiedot. Kannattaa muistaa, että Hedman Partnersilla ei edelleenkään ole tietoa, kuka koneeltasi on mahdollisesti ladannut kyseisiä sarjoja ja tämän takia MAO antaa sinulle mahdollisuuden antaa asiassa vastineesi. Mielestäni siihen kannattaa panostaa kunnolla.
   
 18. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 086
  Tuskin. MAOn kautta kustannukset ovat kuitenkin sen verran suuremmat että bulkkikirjeet kannattaa edelleen lähettää itse.
   
 19. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 086
  @Luovahulluus, voisitko yleisen edun nimissä (ja mahdollisesti asianajajaa konsultoituasi) skannailla tuon paperinivaskan tai sen olennaiset osat, ja laittaa jonnekin luettavaksi? Omat nimet ja yhteystiedot tietysti piilottaen.
   
 20. nnynas__

  Rekisteröitynyt:
  18.02.2016
  Viestejä:
  79
  Tiedustelin juuri markkinaoikeudesta tilannetta, niin kyllä tällä nimikkeellä on asioita siellä vireillä. Ensimmäiset saapuneet jo toukokuussa.
   
 21. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 086
  Se selittäisi sen, miksi markkinaoikeuteen ollaan viemässä keissejä vaikka osoitteiden saaminen onkin muuttunut lähes mahdottomaksi; ne lienee laitettu vireille ennen MAO:n 12.6 päätöstä?
   
 22. tadaa! Banned

  Rekisteröitynyt:
  04.05.2017
  Viestejä:
  144
  Onko HP:lla edes vastauspyynnön saaneen osoitetietoja, vai onko markkinaoikeuteen toimitettu vain IP-osoite ja loki jakamisesta ja vaadittu liittymän haltijan selitystä - markkinaoikeus on sitten hankkinut voudille osoitetiedot - HP saa osoitetiedot / koneet tutkittavaksi vasta jos markkinaoikeus katsoo että vastauksen perusteella on aihetta?

  (kunhan huvikseen ... :o ... olihan Joninkin päämies Crystalis mukana Aavian tapauksessa tietämättä vastaajaan osoitetietoja ... anteeksi, nyt on kyllä väärä numero/liittymä)
   
  Viimeksi muokattu: 14.07.2017
 23. MrDevon

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Viestejä:
  11
  Onko tietoa kuinka monesta tapauksesta on kyse?

  Lisäksi: Jos sattuu saamaan markkinaoikeudelta tuollaisen selvityspyynnön, niin onko mahdollinen teko mahdollista myöntää siinä vaiheessa ilman, että takavarikkoa tapahtuu? Ja miten arvelisit seurauksena kulujen suhteutuvan kirjeessä alunperin vaadittuihin kuluihin?
   
  Viimeksi muokattu: 14.07.2017
 24. usvi

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2005
  Viestejä:
  37
  Kappas, nämä turvaamistoimet olivat uusi tieto. Näyttää siltä, että varsinaisia tekijänoikeutta koskevia riita-asioita ei ole yli vuoteen tullut lisää. Lisäsin tarkennuksena tekstiin kyselystä. Adultia, Filmia, TOT ja Njordlaw eivät tosiaan ole olleet kertaakaan näistä riita-asioista oikeudessa täällä, eli niitten toiminta on mielestäni täysin katteetonta pelottelua eikä mitään muuta.
   
 25. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 395
  Jos teon tunnustaa, niin eipä sen jälkeen siihen enää mitään ihmeempiä toimenpiteitä tarvita. Oikeuden osuus päättyy käytännössä siihen, ja kantaja ja vastaaja siirtyvät neuvottelemaan keskenään, millaisella summalla asia sovitaan. Ja kyllä se yleensä jonkun verran halvemmaksi tulee kuin täysi istunto.
   
 26. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 086
  Ei. Kyllä osoite ja vastaanottaja pitää siinä vaiheessa olla tiedossa, kun markkinaoikeudelta vaaditaan turvaamistoimenpiteitä. Yhteystiedot on tässäkin tapauksessa saatu perinteisesti massahakemuksella aiemmin.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti