Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 862
  Pienempi summa kuin kirjeessä vaadittu. Tämäkin on tietenkin jokaisen oma asia miten toimii. Jos kirjeet eivät häiritse, niin eihän sitä tarvitse mitään tehdä. Tämä minusta on kuitenkin paras kohta: "Kaikki lähestymiskiellot merkitään erityiseen poliisin henkilörekisteriin."
   
 2. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 222
  Eiks Aavian keississä oltu jettu paljon ja pitkään, silti jakajaa ei tunnistettu? Ace Controlista ei ole ollut hyötyä vielä kummassakaan jutussa, koska ekassa sen myöhässä tehtyä mittausta ei otettu huomioon ja tokassa vastaaja katsottiin syyttömäksi. Perheenjäseniä tai muita samassa taloudessa asuvia ei ole käytetty puolustuksessa tähänkään mennessä. Joten ei, oikeudessa ei olla välttämättä heikoilla näilläkään kriteereillä, kunhan asiaa hoitaa puolustuksenkin osalta pätevä taho.

  Toki otos on todella pieni tässä kohtaa, kun asiaa voi arvioida vain kahden jutun perusteella.

  Ja jos lähdetään siitä, että edellisen jutun voittaneella(MAO:ssa) ei ollut loukkauksissa osaa eikä arpaa, niin sehän todistaa vain sen, että haasteen voi saada kuka tahansa. Mistä syytön tietää minkälaisia jakohistorioita sieltä löytyy.

  Toki syyttömänkin on hyvä jollain tavalla osoittaa se syyttömyytensä, koska Flintin keississä sitä juuri pidettiin raskauttavana, että oli vain mahdollinen vaihtoehtoinen tapahtumienkulku, mutta ei todistetta sille. Ja sen lisäksi ne nettikirjoittelut katsottiin todisteeksi vastaajan syyllisyydestä.
   
  Viimeksi muokattu: 05.06.2017
 3. MAOOTTI Banned

  Rekisteröitynyt:
  04.05.2017
  Viestejä:
  11
  Ei, suurin osa suomalaisista liittymän omistajista ei ole warepettereitä. Ette te warepettereille lähettele kirjeitä vaan liittymän omistajille. Joten kyllä, mielipiteenne / toiveenne maksamisesta tai kirjeeseen reagoimisesta yhtään millään tavalla on väärä. Se on väärin. Moraalisesti ja lain näkökulmasta. Yritätte erehdyttää kirjeillä mahdollisimman monen suonalaisen liittymänomistajan maksamaan teille rahaa vaikka ette tiedä kuka varsinaisen teon on tehnyt tai onko kukaan.

  P.S. Haastakaa mut oikeuteen, mulla on ihan keskimääräsen palkansaajan tulot. Kyllä niillä korvauksia makselis. Ja saisitte mut hiljaseks. Nyt kun teen teidän bisnestä tunnetuks muiden mukana niin moni muukin osaa jättää maksamatta. Että oikein tuplahyöty olis minun haastamisessa. Ai niin, ette uskalla ku ette tiedä kuka on oikea syyllinen. Siispä jatkan teidän roastaamista täällä.
   
  Viimeksi muokattu: 05.06.2017
 4. hubahaba

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2017
  Viestejä:
  135
  Nämä mittajaat tekee tota duunia niin paljon että ovat käytännössä palkkasuhteessa sekä tuottaa oikeanlaisia tuloksia. Maalaisjärjellä ajateltuna luulisi ettei näillä ole mitään todistusarvoa.
   
 5. Kibe-_-

  Rekisteröitynyt:
  21.07.2002
  Viestejä:
  2 130
  Tämä on se tärkein kohta. Oikeudet katselee menneitä oikeudenkäyntejä vertailukohtaa hakiessaan ja riippuu aika paljon mitä tulevaisuudessa tapahtuu, kuinka oikeudenkäynnit jatkuvat siitä eteenpäin. Jos joku noheva vastaaja saa kaadettua seuraavankin jutun tai oikeus lakkaa hyväksymästä tiettyjä todisteita, hyvä niin. Jos taas otetaan löyhempi linja ja todetaan vastaaja todennäköisimmäksi syylliseksi, huono homma. Toivottavasti myös tietojen luovutuksesta alkaa tulla hankalampaa jossain välissä. Vaikka se ei täysin estäisi hommaa, mitä hankalammaksi ja kalliimmaksi se muuttuu, sitä nopeammin varsinkin nykyisenkaltainen laaja-alainen kirjerumba loppuu. Toki se voi muuttua kohdennetuksi tarkemmin.
   
 6. Taucalm

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2009
  Viestejä:
  63
  Tulin siihen tulokseen, ettei noihin kirjeisiin kannata reagoida ollenkaan. Oikeusjuttua on turhaa nostaa, koska joutuu vain maksamaan oikeuden kuluja ja mitään korvauksia, jotka kattaisivat perverssin korkeat oikeudenkäyntikulut ei varmasti joltain tyhjätaskulta tule saamaan, joka lähettää huonosti tehtyjä kiristyskirjeitä ihmisille. Jos olisi Amerikka kyseessä olisin jo selvitellyt asianajajia.
   
 7. twigman

  Rekisteröitynyt:
  01.08.2016
  Viestejä:
  222
  Onko kenelläkään tietoa miten MAO suhtautuu tällä hetkellä uusiin haastehakemuksiin, onko hakemuksia vireillä? Entäs uusia tietojenluovutuksia joko MAO suhtautuu kriittisemmin "excel-taulukoihin". Suostuvatko edes ottamaan uusia keissejä vastaan nyt kun uutta tietoa toiminnan epärehellisyydestä on ilmennyt useista eri lähteistä.
   
 8. Satunnainen ohikulkija

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2016
  Viestejä:
  477
  Tällä hetkellä ei tiettävästi ole vireillä yhtäkään uutta keissiä. Tämä ei kylläkään liity millään tavalla MAO:n suhtautumiseen, eikä se suhtautuminen mihinkään ole siitä muuttunut, mitä se ikinä on ollut. Jos joku haluaa jonkun toisen haastaa, se haastaa.

  Tietojenluovutushakemuksista ei ole tietoa, mutta eiköhän niitä tasaiseen tahtiin trollien taholta edelleen haeta. Vaikea nähdä mitään syytä sille, miksi suhtautuminen niihinkään olisi millään tavalla muuttunut. Kertaalleen valittua linjaa ei muuteta siksi, että esimerkiksi keskustelupalstoilla on ilmennyt "uutta tietoa toiminnan epärehellisyydestä".
   
  Viimeksi muokattu: 05.06.2017
 9. reynolds

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2011
  Viestejä:
  279
  Kyllä kai markkinaoikeus käsittelee edelleen riita-asioita, jos joku taho haluaa markkinaoikeuden ratkaisevan riita-asian. Yksi on vireillä markkinaoikeudessa ja ratkaisu tulee kesän aikana.
   
 10. Satunnainen ohikulkija

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2016
  Viestejä:
  477
  Tarkennuksena tuohon, että ko. tapaus on jo istuttu ja nyt vain tosiaan odotellaan päätöstä. Uusia tapauksia ei ainakaan muutama viikko sitten ollut vireille tullut yhtäkään.
   
 11. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 119
  Ja tietojenluovutushakemuksia tulee entiseen tahtiin, eli keskimäärin joka toinen päivä.
   
 12. twigman

  Rekisteröitynyt:
  01.08.2016
  Viestejä:
  222
  Mistä tämä tieto on peräisin? Menevätkö tietojenluovutushakemukset myös läpi?
   
 13. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 283
  Minkä takia tästä ketjusta on taas kerran siivottu pois viestini oman selustan turvaamisesta? Syy "off topic".

  Täällä näköjään on ihan moderaattorien suoma ainoa sallittu näkemys, että mihinkään toimiin ei saa ryhtyä jos kirjeen saa, vaikka useita toimia, kuten koneen tutkituttaminen asiantuntijalla jne voisi ratkaisevasti auttaa jos se pieni mahdollisuus oikeuteen joutumisesta toteutuu. Maksaa ei kannata mutta pahimpaan kannattaa aina varautua.
   
  Viimeksi muokattu: 05.06.2017
 14. Taucalm

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2009
  Viestejä:
  63
  Asiantuntijalla koneen tutkituttaminen maksaa alkaen 40€/h. Ehkä modetkaan ei jaksa katsella sormien läpi kaikkea trollailuasi.
   
 15. Japi 111

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2016
  Viestejä:
  580
  " kuten koneen tutkituttaminen asiantuntijalla jne voisi ratkaisevasti auttaa jos se pieni mahdollisuus oikeuteen joutumisesta toteutuu. "

  Kuinkahan paljon tuo mahtaa oikeudessa auttaa. Miten pystyt todentamaan että sinulla on ollut ainoastaan tämä tutkittu kone käytössä.

  Enkä näe mitään syytä miksi edes konetta tarkistuttaa, ennen kuin on tullut haaste oikeuteen.
   
  Viimeksi muokattu: 05.06.2017
 16. Fum

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2017
  Viestejä:
  142
  Hedman partners on vienyt 14 juttua markkinaoikeuteen, kirjeitä on varmuudella lähetetty yli 100 000 henkilölle, tarkempaa lukua ei tiedetä. Kuvitellaan, että kirjeensaajien määrä olisi vaikka 140 000 henkilöä, tällöin kanteita olisi 1/10 000 kirjeensaajaa.

  Pankkikortin tunnusluku on nelinumeroinen, joten vaihtoehtoja tunnusluvulle on 10 000. Varas vie pankkikorttisi ja yrittää nostaa sillä rahaa automaatista. Mitä luulet, arvaako varas tunnuslukusi ensimmäisellä yrittämällä oikein? Normaalielämässä hänellä olisi vielä kaksi yrittämää jäljellä, mutta tässä todennäköisyyslaskennassa vain ensimmäinen ja ainoa.

  Siitä voitte miettiä, että kannattaako noita öyhöttäjiä ja paniikinlietsojia hirveästi kuunnella. Ottakaa vaan rennosti ja unohtakaa koko perhanan kirje.
   
 17. hackeri

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2016
  Viestejä:
  92
  Pystyykö noista diaarinumeroista jotenkin kaivaa tietoa esiin? Tuossahan on 4 MAOn päätöstä ja miten tuossa yhdessä voi olla vuosiluku 2019? Typo? Noista 4:stä käsittääkseni 2 tapausta on sellaisia että ei edes vastattu kanteeseen? Joku täätlä voisi kaivaa esille nuo kaikki asiakirjat diaarinumeroiden perusteella?
   
  Viimeksi muokattu: 05.06.2017
 18. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 119
  Kysy itse markkinaoikeudelta sähköpostitse.
   
 19. anonyymi666

  Rekisteröitynyt:
  26.04.2017
  Viestejä:
  40
  Typosta on kyse. Eli oikea diaari on 2016/169. Tuo kyseinen keissi on laitettu vireille jo 4.3.216. Ainoa vireillä oleva tapaus on diaari 2016/137, joka myöskin laitettu alulle samana päivänä. Sellaisen kaavan näistä tapauksista löytää, että keissit on laitettu kolmen paketeissa alulle poislukien kaksi uusinta (jotka nekin samana päivänä).

  Asiakirjoja noista tapauksista tuskin kovin kattavasti saa, kun osa tiedosta on salaista. On myöskin otettava huomioon, että on hyvän tavan vastaista julkaista dokumentteja joissa on yksityishenkilöiden nimiä. Eli ainakaan perustietolomakkeita ei kannata julkaista sellaisenaan.

  Viimeisin tästä 14 kanteen "aallosta" on laitettu vireille 11.3.2016, kuten jo aiemmin viestissäni totesin. Mikäli näistä tapauksista haluaa lisätietoa, voi markkinaoikeudelle laittaa sähköpostitse kyselyä, kuten jo ylläolevassa viestissä ohjeistetaan.
   
  Viimeksi muokattu: 05.06.2017
 20. Saa Riittää!

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Viestejä:
  79
  Tänään on pidetty ensimmäinen tekijänoikeuskirjetyöryhmän kokous. Tieto Vuopalalta.
   
 21. reynolds

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2011
  Viestejä:
  279
  Kertoiko, että oliko hyvät pullat ja kahvit tarjolla?
   
  Viimeksi muokattu: 05.06.2017
 22. violettisävy

  Rekisteröitynyt:
  23.04.2017
  Viestejä:
  19
  Sä oot ihan pihalla näistä.
  Älä neuvo ihmisiä tekemään kieltoja kun et tiedä että niistä tulee kuitenkin 60% todennäköisyydellä itselle maksettavaa.
   
 23. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 862
  Ottaako lähestymiskielto noin koville? Olisihan se vähemmän mairittelevaa, kun Hedman Partners, Adultia/Filmia, TOT ja Njord Law päämiehineen komeilisivat poliisin listoilla häirinnästä. Mielestäni 250 euroa on pikkuraha siitä, että trollit saisivat mitä ansaitsevat. Sitäpaitsi 250 euroa on paljon pienempi summa, kuin kirjeissä vaaditut, eikä sitä tarvitse maksa, jos lähestymiskielto myönnetään. Varattoman ei tarvitse maksaa, vaikkei myönnettäisikään. Voihan Hedman Partners laittaa minulle vielä kiistämiseni jälkeen rahavaatimuskirjeen, niin päästään testaamaan tämä asia käytännössä.
   
 24. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 283
  Sinä se vaan jatkat täysin päättömien ja väärien neuvojen jakamista. Lähestymiskiellolla ja laillisten kirjeiden lähettämisellä ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa eikä lähestymiskieltoa voida niiden perusteella myöntää eikä se edes kieltäisi näiden kirjeiden lähettämistä.
   
  Viimeksi muokattu: 05.06.2017
 25. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 862
  Mitäs päätöntä tuossa on? Ihmisellä on oikeus hakea häirinnästä lähestymiskieltoa. Kun on kirjeenlähettäjälle ilmoittanut, ettei ole syyllistynyt ko. tekoon ja jos tämä siitä huolimatta häiriköi kirjeiden muodossa, niin tottakai kirjeensaajalla on oikeus hakea lähestymiskieltoa häirikölle. Minähän jo eilen laitoin poliisin esitteen tästä, joten siitä vaan lakia lukemaan.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti