Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  No se taho mille maksat saattaa antaa jonkun lupauksen mutta esim MOT -ohjelmassa sekään lupaus ei pitänyt. Lisäksi kun nuo kirjefirmat tekee yhteistyötä niin se yhdelle maksaminen ei estä mitenkään sitä etteikö seuraava firma lähettäisi vaikka kymmentä uutta kirjettä. Esim Porno-Tommina tunnettu Tommi Haaja lähetteli jo kirjeitä Adultia nimellä ja nykyään sama mies lähettelee kirjeitä myös Filmia -nimellä. Siis sama heppu!

  Maksamalla et siis hyödy varsinaisesti mitään kun kirjeiden tuloon se ei vaikuta.

  Maksamatta jättämisellä taas ei ole mitään seurauksia. Ainut millä voit löytää itsesi markkinaoikeudesta on se, että tunnustat tai möläytät jotain itse kirjeiden lähettäjille tai jaat vaikka sosiaalisessa mediassa jotakin tunnustukseen viittaavaa, mitä he voivat käyttää sinua vastaan. Ilman mitään möläytyksiä ja sun yhteydenottoa heidän suuntaan he ei tiedä yhtään mitään että kuka on tehnyt ja mitä ja missä mittakaavassa.

  Sä et saanut kirjettä minkään tekosi takia. Sä sait kirjeen koska sä omistat nettiliittymän. Sun ei tarvitse maksaa. Ne on vaan pelottelukirjeitä.
   
 2. miiksmundi

  Rekisteröitynyt:
  01.06.2017
  Viestejä:
  2

  Mitä oon lukenu nyt tällä viikolla näitä juttuja missä vedotaan wlanin salasanattomuuteen. Niin kuinka jos sattuis joutua johonkin markkinaoikeuteen niin kuinka pitävät todiste tai sana se on jos on ollut langaton verkko ilman salasanaa tai kotitaloudessa on enemmän käyttäjiä kuin yksi henkilö?
   
  Viimeksi muokattu: 01.06.2017
 3. reynolds

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2011
  Viestejä:
  336
  Jos kotitaloudessa asuu useampi henkilö, niin on erittäin vaikeaa ellei jopa mahdotonta todistaa jakajaksi tietty henkilö näiden asujien joukosta.
   
 4. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 222
  Yleisesti jokainen keissi on yksilöllinen. Jos haaste joskus sattuisi tulemaan, niin silloin käännytään asiansa osaavan lakimiehen puoleen, ei noita tarvitse itse kelailla. Kyseinen kirjeen lähettäjä ei ikävä kyllä sinne markkinaoikeuteen ole haastanut.

  Unohda koko juttu ja nauti kesästä.
   
  Viimeksi muokattu: 01.06.2017
 5. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 178
  Tuo on sinun tapauksessasi teoreettinen kysymys, koska Njordlaw tai Filmia ei ole haastanut ketään oikeuteen.

  Jos spekulointi sallitaan, niin oikeita juttuja markkinaoikeudessa on ollut kaksi kappaletta. Ensimmäisessä tekijä väitti että verkko oli ollut avoin, mutta ei voinut todistaa sitä mitenkään, ja narahti lisäksi siitä että mölisi netissä tekemisistään. Kantajan salapoliisit olivat mittailleet wlan-verkkoja eivätkä olleet havainneet avointa wlania. Vaikea sanoa, olisiko pelkkä wlan-selitys toiminut jos tekijä ei olisi muuten paljastanut itseään, mutta kuvittelisin että markkinaoikeus olisi antanut jotain painoarvoa sille, että mitään todisteita avoimesta verkosta ei ollut.

  Toisessa tapauksessa oli kyseessä kotonaan yritystä pyörittävä henkilö, jolla oli avoin verkko asiakkaitaan varten. Tälle oli olemassa todistaja, joka pystyi sen vahvistamaan. Koska muitakaan todisteita siitä ei ollut että liittymän omistaja olisi ollut jakamassa mitään, oikeus päätti sen vastaajan hyväksi.

  Nämä ovat tavallaan ääripäitä, mutta niistä voi vetää jotain johtopäätöksiä. Luulisi, että jos taloudessa on useita käyttäjiä tai avoin verkko vieraille, niin siihen löytyisi myös joku todistamaan.
   
 6. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 517
  Yläpuolella tulikin jo roppakaupalla neuvoja, mutta jos nyt vielä rautalangasta väännetään: Sen kirjeen lähettäjä ei ole haastanut yhtään ketään oikeuteen. Että laske siitä todennäköisyydet. Ei välttämättä pyöreä nolla, mutta aika sadas- ellei tuhannesosien marginaaleissa liikutaan.

  Suhtaudu siihen kuin nigerialaiskirjeeseen ja nauti kesästä.
   
  Viimeksi muokattu: 02.06.2017
 7. juhanasta

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2017
  Viestejä:
  85
  HP sairaat kiristyskirjeet jatkuvat. Samat uhkaillut, samat litaniat "et ole ottanut yhteyttä" vaikka on antanut useaan kertaan jo vastineen.

  HP työntekijä oli sanonut puhelimessa "Me valvotaan kaikkea torrentliikennettä ja täällä näkyy se ja se tiedosto, sillä ja sinä päivänä ladatun jne...". Mitä se HP kuuluu valvoa ja väitellä toisen ladanneen tiedostoja joihin heillä ei ole edes tekijänoikeuksia tai oikeutta esittää vaatimuksia?

  Työntekijä sanonut puhelimessa myös "Kirje ei ole lasku eikä sitä tarvitse maksaa! Kirje on vain ehdotus saajalle, että maksaa jos ladannut/jakanut". Mikä "ehdotus" on se, että uusimmassa kirjeessä väitetään markkinaoikeuden tuominneen kirjeensaajan maksamaan ja kirjeessä lukee maksupäivä HETI laskunmuodossa? Eikä näitä kirjeitä oikeasti viranomaiset saa kuriin? Pahempia kuin Nigerialaiskirjeet.

  On kyllä niin sairas firma, että huh huh. Ei niitä kiinnosta mikään muu kuin se, että maksat kiristetyn summan. Ei mitään vaikutusta onko syyllinen vai ei. Ihmetyttää miten HP aina väittää, että HE valvovat internetliikennettä ja heillä on aina esittää erilaisia päivämääriä ja tapahtumia mitä kyseisestä IPstä on väitetysti tehty jopa vuosia taaksepäin? Miten tämmöisen rekisterin ylläpito on edes mahdollista varsinkin väitetyistä internetteoista joihin heillä ei ole lain mukaan edes oikeutta tai oikeutta esittää vaatimuksia?

  Munattomat viranomaiset varmaan tarvitsevat vuosia jotta asiat saadaan eteenpäin. Tai sitten he vain pyrkivät osingoille?

  8 kirjettä.... 8 kirjettä 5kk samaa p*skaa ja vaikka kuinka esittänyt todisteet, että syytön, tarjonnut kaikkia koneita tarkistettavaksi, tehnyt itse useita yhteydenottoja ja esittänyt kaikki pyydetyt tiedot jne. jne. jne. Niin mikään ei auta, kirjettä tulee "maksa nyt heti! tai muuten....". Varmaan kiikkuun vedettävä itsensä jotta tästä p*skasta pääsee eroon.
   
 8. Satunnainen ohikulkija

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2016
  Viestejä:
  477
  Tuossa vaiheessa voi firmalle lähettää kohteliaan sähköpostin, jossa kertoo toivovansa asian jatkokäsittelyä markkinaoikeudessa tai katsovansa asian muussa tapauksessa loppuunkäsitellyksi. Mikäli kirjeitä tämänkin jälkeen tulee, voi asiasta kannella asianajajaliittoon. HP tuskin huvikseen viitsii enempää huomautuksia aiheesta ottaa, joten tuon luulisi lopettavan kirjeiden tulemisen. Tuollaisessa tapauksessa voi myös olettaa, ettei kyseisenlainen yhteydenotto nosta tai laske haasteen riskiä millään tavalla, kun firmalla "kaikki mahdollinen" tieto jo joka tapauksessa on.

  Toisaalta taas eipä kirje kuukaudessa sellainen asia ole, mistä sen enempää kannattaa stressatakaan. Mitään uutta asiasisältöä ei kirjeissä ensimmäisen jälkeen ole, joten jos asian haluaa vain unohtaa, voi kirjeen nakata vaikkapa lukematta roskikseen.
   
 9. juhanasta

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2017
  Viestejä:
  85
  On ilmoitettu jo 3 kertaa asia HPlle. Heitä ei kiinnosta mikään muu kuin vaaditun summan maksaminen. On valitettu asianajajaliittoon, poliisiin, ministeriöön jne. jne. kaikista sama vastaus viikossa "ei tutkita kun ei mitään väärää menettelyssä".

  On pyydetty HPlta rekisterilain mukaisia tietoja mihin oikeus, että mitä tallennettu. HP antanut vastauksen, että yksi väitetty tapahtuma rekisterissä mutta sähköposteissa ja puhelimessa ilmoittaneet, että VUOSIEN ajalta kaikki internetliikenne heillä tiedossa ja ladattu se ja se tiedosto ja tuo ja tuo tiedosto!! Ja kun selvittänyt niin HPlla ei oikeuksia kyseisiin tiedostoihin eivätkä anna lisätietoja pyydettäessä niin on se ihme ja kumma, että he pystyvät tuommoista rekisteriä ylläpitämään ja vetämään tiedostonnimiä kuin kaneja hatusta.

  Sen verran en osaa olla olematta kun yrittänyt saada selvyyttä ja tolkkua tähän, että olen joutunut sairaslomalle töistä, olen irtisanonut nettiliittymät, olen hakanut vasaralla paskas tabletin ettei kukaan pysty vahingossakaan lataamaan mitään ja siitä huolimatta HP vain kiristää ja kiristää.

  Mikään muu ei varmaan riitä kuin kiikkuun vetäminen.... tai no, ei varmaan sekään kun sitten HP vaatii lapsilta sitä rahaa?
   
 10. hubahaba

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2017
  Viestejä:
  135
  HP:lle yhteydenottaminen ei kannata jatkossakaan. He yrittävät loppuun asti saada sinut maksamaan ja heillä on tarkasti mietityt kuviot jolla saa aiheutettua sinulle tressiä. Se on tarkoitushakuista toimintaa ja puhdasta kiristämistä vaikkei heitä olekkaan vielä siitä tuomittu.
  Eli et voi oikeastaan tehdä yhtään mitään HP:n suuntaan. Edes maksaminekaan syyttömänä tai syyllisenä ei välttämättä auta kun se voi tehdä sinusta entistä halutumman maalitaulun. Eli sinulla ei ole mitään mahdollisuutta poistaa tätä asiaa päiväjärjestyksestä.

  Se mitä voit tehdä on vaikkapa liittyä uuteen ry:n joka perustetaan. Lisätä omaa tietoisuutta ja oman murehtimisen sijaan alkaa ideoimaan miten noi roistot saadaan kaltereiden taakse.
   
 11. hackeri

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2016
  Viestejä:
  93
  Jos noin paljon hermostut nigerialaiskirjeistä niin suosittelen seuraavan kerran tekevän niin että heität vaikka takkaan kirjeen avaamatta sitä. Hermostutko kaikesta roskapostistakin mikä tulee sun sähköpostiin? Tuostahan näkee jo suoraan etteivät sua ole haastamassa kun noin kirjettä pommittaa.
   
 12. Satunnainen ohikulkija

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2016
  Viestejä:
  477
  Tämä tuntuu omituiselta, kun vastaavassa tapauksessa asianajajaliitto on jo yhden huomautuksen antanut. Kyseessä on sovintoehdotus, ja kun sovintoehdotuksen yksiselitteisesti hylkää ja toivoo asian jatkokäsittelyä tuomioistuimessa, ei tuossa pitäisi olla mitään epäselvää. Juridisessa mielessä tällä ei siis ole mitään tekemistä sen kanssa, että on kieltänyt väitetyn teon ja tarjonnut koneitaan tutkittavaksi ja niin edelleen. Tämä kannattaa tehdä selväksi myös kantelussa.

  Hieman kyllä ihmetyttää, miten kirjeistä on muotoutunut noin suuri ja tunteisiin käyvä asia. Jos se äärimmäisen epätodennäköinen haaste markkinaoikeuteen tulisi, ei kirjeen lähettäjänä olisi Hedman Partners. Kyseessä ei myöskään ole lasku, eli vaadittua summaa ei voida laittaa perintään, vaikka asian suhteen pysyisi täysin passiivisena. Kyseessä on siis vain pelkkä pala paperia, jossa olevaa tekstiä ei ole pakko edes lukea. Samanlaisia lappusia on tipahdellut sadantuhannen muunkin suomalaisen postiluukusta.
   
 13. juhanasta

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2017
  Viestejä:
  85
  HP:n sanoin "Et pääse tästä mitenkään muuten eroon kuin maksamalla ja piste." Ihmiselle joka hoitaa asiansa ja velvoitteensa ottaa vähän henkiseen kanttiin tälläinen kirjepommitus ja uhkailu.
   
 14. hackeri

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2016
  Viestejä:
  93
  Sanot niille että et maksa ja tähän riita-asiaan ei saada sovintoa. Sitten ne joutuvat lopettamaan kirjeiden lähettelyn, tai jos eivät lopeta niin tee kantelu asianajajaliiton valvontalautakuntaan niin eiköhän lopu kirjeet.
   
 15. noviisi2

  Rekisteröitynyt:
  29.04.2017
  Viestejä:
  35
  Sellainen radikaalitoimi voisi olla, että tunkee vastaavanlaista postia "päättäjien" postiluukkuun. Vai meneekö överiksi..? Voivatko sellasesta häiriintyä..?
   
 16. Tohtor Kärmes

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2014
  Viestejä:
  5
  Pitkästä aikaa vähän päivitystä. Hedmannit jättäneet tietotekniikasta täysin pihalla olevan työkaverin naapurin rauhaan muutaman kirjeen jälkeen, mutta nyt napsahti kirje filmialta toisen työkaverin talouteen. Kyseinen noin 50v naisihminen ei ole koskaan kuullutkaan Resurrection-nimisestä elokuvasta, jonka jakamisesta häntä syytetään. Taloudessa ei asu miesystävän (joka myös atk-taidoton) lisäksi ketään, wlan on, mutta salasanan takana. Saisi joku käydä pieksemässä nämä hujarit hengiltä rautaputkella, ei minkäänlaista moraalia yrittää kusettaa rahaa täysin sivullisilta.
   
 17. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  520
  Pistä kirjeet, ja varsinkin vastineet nettiin näkyville sinne yhdistyksen sivuille.
  [edit] Ai niin, eihän tästä ollutkaan mitään kirjallista sinun taholta.
   
  Viimeksi muokattu: 02.06.2017
 18. Tina Silta

  Rekisteröitynyt:
  18.03.2003
  Viestejä:
  3 760
  Kun kerran juhanastalta löytyy todisteet syyttömyydestä, niin ihan hymyssä suinhan sinne oikeuteen voi mennä...?

  Kerrot vaan Jonille, että pukkaa haasteella seuraavaksi.
   
 19. hubahaba

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2017
  Viestejä:
  135
  Se ei riitä että sontaa olet saanut asiakaspalvelussa vaan se jatkuu täälläkin. Lähes varmasti tämä kaveri saa palkkaa näistä jutuista, kirjoittelee useilla nimimerkeillä.
   
 20. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  520
  @juhanastalta:Jos et ole feikki, niin kirjoita kirje HP:lle ja liitä kopio tänne.
  Tämä olisi ideaali case seurata alusta voittoon.
   
 21. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 733
  Täysin hyödytöntä laittaa kirjettä, viestiä tai mitään muutakaan HP:lle. Itse tekisin rikosiilmoituksen kotirauhan rikkomisesta, häirinnästä tai mikä nyt lie oikea nimike.
   
 22. Kibe-_-

  Rekisteröitynyt:
  21.07.2002
  Viestejä:
  2 116
  Kotirauhan rikkominen tarkoittaa kirjaimellisesti sitä, eli kodin piiriin tunkeutumista fyysisesti. Nopeasti ei tule mieheen kuin:

  9 §
  Kunnianloukkaus

  Joka

  1) esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa
   
  Viimeksi muokattu: 02.06.2017
 23. juhanasta

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2017
  Viestejä:
  85
  Kuten tässä ketjussa olen kuukausia sitten sanonut niin olen kirjallisena vastannut, emaililla vastannut, suullisesti vastannut. Ei hyötyä koska HP sanoo vain "pääset eroon vain maksamalla".

  Yksi syy miksei tänne kyllä jaksa mitään kirjoitella nykypäivänä kun heti on feikki tai muu avaruusolio. Mennyt uskottavuus koko ideasta.
   
 24. Tina Silta

  Rekisteröitynyt:
  18.03.2003
  Viestejä:
  3 760
  Kirjoittelet niin yliampuvaa paatosta, että ensimmäisenä tulee feikki mieleen. Tai "vastapuolen agentti".
   
 25. reynolds

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2011
  Viestejä:
  336
  Petos
   
  Viimeksi muokattu: 02.06.2017

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti