Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. reynolds

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2011
  Viestejä:
  319
  Varmasti Suomen Telialle omien asiakkaiden kiristäjät ovat täkeämpiä kuin omien asiakkaiden yksityisyys. Onhan se jo moneen kertaan nähty.
   
 2. errconnclsd

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Viestejä:
  73
  Jos aikovat, vaihdan välittömästi operaattorin Teliaksi.
   
 3. reynolds

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2011
  Viestejä:
  319
  Jos eivät, vaihdan välittömästi asiakkuuteni pois Teliasta.
   
 4. mlackke

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2004
  Viestejä:
  857
  Voishan tuota kysyä joltain Telia:n tjsp pomolta? Mutta nyt ilmeisesti Norjalaisilla ei ole enää mitään syytä huoleen, koska ei ole pelkoa että trollit vievät mitään oikeuteen siellä.?
   
 5. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  Ei varmaan koskaan kun operaattorit laskevat, että osoitteiden luovuttamisesta saa niiiiiin "ISON" taloudellisen korvauksen, että se kannattaa ottaa. Eikä suomalaiseen tyyliin kuulu välittää asiakkaista. :facepalm:
   
  Viimeksi muokattu: 01.06.2017
 6. meneelujaa

  Rekisteröitynyt:
  14.01.2017
  Viestejä:
  97
  Tasapuolisuus jne. Edelleen uskoisin ettei näissä "työryhmissä" päätetä yhtään mitään, kunhan vaan paskaa jauhetaan ajankuluksi. Jos osallistujat kuitenkin pelkästään postittelijoita ja heidän kanssaan samaa mieltä olevia, niin uskoisin ettei meidän kirjeen saaneiden asia etene, ainakaan toivotulla tavalla.
  Näin työttömänä toki aikaa itselläni olisi, mutta käsittääkseni täällä on itseäni aktiivisempia ja fiksumpia henkilöitä(vaikkapa Edna), joten pysyttelen vaan huutosakissa.
  PS itse olen saanut väitetystä pokeimuroinnista kuutisen kirjettä, viime aikana kuitenkin kirjeiden tulo loppunut. Oliskohan kirjekuoret jo loppuneet, tahi postimerkkeihin varatut rahat?
   
  Viimeksi muokattu: 01.06.2017
 7. reynolds

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2011
  Viestejä:
  319
  Niin voisi, mutta vastaus on taas jotain sanahelinää ja köyryselkäistä pöydän alla kyyristelyä.
   
 8. Czzmiy

  Rekisteröitynyt:
  01.06.2017
  Viestejä:
  1
  Onkohan scanboxilla edes oikeuksia noihin leffoihin. Esim hateful eight on näköjään elisa viihteessä ja viaplayssä netin kautta nähtävänä. Tietty niillä on sitten DVD/bluray lupa. Ja vielä toi että pitääkö siinä olla messissä myös tekstitykset että niillä oisi lailliset oikeudet.
   
 9. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  904
  ei ole kuin p2p valvontaoikeudet. Ja vain skandinavisiin versioivin (tekstitetty esim suomeksi).
   
 10. Taucalm

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2009
  Viestejä:
  63
  Ei Suomen TeliaSonera ryhdy yhtään mihinkään. Koskee vain Tanskaa siis.
   
 11. errconnclsd

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Viestejä:
  73
  Veikkaus vai tieto?
   
 12. tadaa! Banned

  Rekisteröitynyt:
  04.05.2017
  Viestejä:
  144
  ö
   
  Viimeksi muokattu: 05.06.2017
 13. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Ei nämä kirjekusetukset koske pelkästään Soneran asiakkaita vaan kirjeen voi saada omistamalla minkä tahansa operaattorin liittymän. Yhteistä näille kuitenkin on aina se, että oikeaa tekijää tai teon laajuutta ei tiedetä ja rahaa yritetään kusettaa aina liittymän omistajalta. Ja liittymän omistajalla ei ole mitään korvausvelvollisuutta näissä "ei tiedetä kuka teki ja mitä teki mut ois kiva jos vaikka liittymänomistaja maksais meille tonnin" -tapauksissa.
   
 14. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  904
  myös ihmiset joilla ei ole mitään liittymää tai nettiä saavat kirjeitä.
   
 15. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Mä en tuollaisesta tiedä, koska tiedän vain osoitteiden hankkimiskeinon, joka perustuu liittymän omistamiseen. Jos tuollaista tapahtuu niin ihan samat lainalaisuudet pätevät: Jos ne tietäisi kuka on tehnyt mitäkin niin ne veisi asian poliisille ja nostaisi asiasta mahdollisimman suuren haloon mutta siihen tämä ei perustu vaan siihen että yritetään erehdyttää kirjeillä ihmisiä maksamaan ja esitetään olevansa mukamas tekijänoikeuksien asialla.
   
 16. Kirjehemmo Banned

  Rekisteröitynyt:
  01.06.2017
  Viestejä:
  1
  Täytyi luoda altteri, koska liityin itsekin kirjeen saajien joukkoon. Olen seurannut parisen vuotta keskusteluja täälä (silloin tällöin) ja odottanut milloin napsahtaa omalle kohdalle.
  Latailen joskus leffoja koneelle, mutta hyvin pienellä uppikaistalla (tällä ei taida olla lopulta isoa merkitystä).
  Nyt kuitenkin tässä Filmian trollikirjeessä syytetään leffan jakamisesta, jota EN ole 100% varmuudella ladannut (maksu 600€). Kyseessä joku Mechanic:Resurrection viime syksyltä, josta en ole ikinä kuullutkaan.
  Vaikuttaako taloyhtiön netti IPn paikallistamiseen asuntokohtaisesti jotenkin? Jos naapurissa waretettu tämä ja operaattorilta saatu väärän nimi tai jotain.
  Surkuhupaisaa ei voi muuta sanoa. Ehkä näitä taas lähetelty lomarahojen toivossa isompi erä maailmalle.
  Ja niin, en ole todellakaan maksamassa yhtään mitään.
   
 17. Keijo kukkakeppi

  Rekisteröitynyt:
  23.01.2017
  Viestejä:
  11
  Ei perustu mihinkään muuhun kuin vahvaan mutuiluun, mutta voisikohan olla, että keräävät suomalaisia IP-osotteita kaikilta torrent lataajilta. Kun ovat huomanneet, että Excel-listat menevät MAOssa läpi niin lisäävät nimikkeeksi sellaisen elokuvan, johon omistavat oikeudet ja toivovat, ettei kirjeen saaja muista tarkalleen mitä on vuosi sitten ladannut. Voihan se tietysti olla, että joku noita Filmian elokuvia latailee, mutta tuskin niin moni kun kirjeensaajia on.
   
 18. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 492
  Tsot tsot, tarkkuutta nyt. Kyllä Scanboxilla on vähän enemmänkin oikeuksia. Se on sitten kyseenalaista, kuinka laajasti lokalisoituihin versioihin. Se on Crystalis, joka trollaa näillä leikki-P2P -oikeuksilla.
   
 19. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 492
  Onhan se mahdollista, että operaattori on lukenut saraketta hieman sivuun. Tai sitten taloyhtiön jakamossa on epäonnisesti laitettu IP:t uusjakoon lähes samalla sekunnilla kuin Saksan kyylä on lokinsa kerännyt. Oli syy mikä tahansa, se on kuitenkin jo aikaa sitten vahvistettu, ettei tarkkuus näissä ole sataprosenttinen. Taida olla edes lähellä.

  Eipä tosin voi tuota Keijo kukkakepinkään selitystä täysin suorilta pois sulkea, vaikka siinä ylitetäänkin se horisontti, ettei touhu ole sitten enää edes nimellisesti laillista. Mutta moraaliahan näillä ei ole, että onko se lopulta niin kauhean iso loikka koettaa täkyä myös sellaisiin, jotka ovat ladanneet ylipäätään jotain ja toivoa, ettei sillä nimikkeellä olisi niin väliä, vaan vastaanottaja säikähtää ja maksaa.

  Ja ei vain sinulle, vaan yleisemmin kaikille, jos jollekulle on epäselvää: On sillä väliä. Paljonkin. Jos tiedät, ettet ole ladannut, älä saakelissa mene maksamaan. Vaikkei kyllä kannata paljon maksaa muutenkaan, varsinkin kun kyseessä on Haajan lähettämä lennokkipaperi.
   
  Viimeksi muokattu: 01.06.2017
 20. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 155
  Sama kirje mennyt kaikille (kymmenille?) tuhansille, jotka eivät ensimmäiseen kirjeeseen reagoi. Ei kannata liikaa huolestua, tilanne ei ole muuttunut mihinkään. Maksamalla tuet trollien toimintaa, mutta jos mielestäsi et saa yöllä muuten nukuttua tai homma ahdistaa niin päätös on sinun. Kannattaa ensiksi kuitenkin harkita:

  1) Oletko syytön vai syyllinen?
  2) Jälkimmäisessä tapauksessa, oletko mielestäsi ns. "massawarettaja" jolla jako päällä 24/7?
  3) Onko liittymälläsi muita käyttäjiä, esim. muut perheenjäsenet tai avoin wlan? Pystytko todistamaan sen?
  4) Onko mitään muuta syytä, miksi juuri sinut haastettaisiin kymmenen tuhannen muun joukosta?

  En siis ole utelemassa sinulta näitä tietoja, vaan heitän ilmaan itsellesi mietittäväksi. Summasta päätellen kyseessä on joko yksi leffa ja jonkun tv-sarjan jakso, tai sitten kolme tv-sarjan jaksoa. Kuulostaa aika vähäiseltä, piti väite paikkansa tai ei. Sitä paitsi HP ei ole tuonut uusia juttuja vireille moneen kuukauteen, kenties sen päämiehet eivät enää uskalla ottaa riskiä tappiosta ja yrittävät ratsastaa menneillä keisseillä. Jaksamista elämään, älä stressaa tästä liikaa.
   
  Viimeksi muokattu: 01.06.2017
 21. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 222
  Nämä ovat taas näitä, joilla saa kyllä itselleen stressin, jos alkaa liikaa miettimään. Haasteita on 14 ja voinee aika varmuudella todeta, että myös paljon warettavia yksinasujia on huomattavat määrät enemmän kuin se 14.

  Onko haastetut edes olleet yksinasuvia, onko tästä jotain konkreettista näyttöä? Vai onko näissä parissa hassussa tapauksessa puolustus rakennettu muun kuin perheenjäsenten varaan, joten ne seikat eivät ole tulleet esille?

  Mutta kuten totesit, niin haasteet tuntuvat olevan seis juuri tällä hetkellä, vaikka niiden piti olla huomattavassa kasvussa ja prosesseja oltiin automatisoimassa tätä haastetulvaa varten. Tästä voinee kiittää Aaviaa.
   
  Viimeksi muokattu: 01.06.2017
 22. reynolds

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2011
  Viestejä:
  319
  Onko tietoa kuka/mikä on markkinaoikeudessa vireillä olevan keissin vastaajan asiamies?
   
 23. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 222
  Ei ole tainnut pahemmin tihkua tietoa näistä uudemmista tapauksista? Ekan keissin osaltahan kaikki mahdollinen vuodettiin. Haaste, vastine, HP:n lausuma vastineeseen jne.

  Scanbox taitaa kuitenkin olla kantaja, joten kyseessä todennäköisesti teos johon oikeudet saatu kuntoon. Tuskin menisivät toista kertaa kokeilemaan puutteellisella lisenssillä.
   
  Viimeksi muokattu: 01.06.2017
 24. miiksmundi

  Rekisteröitynyt:
  01.06.2017
  Viestejä:
  2
  Meille tuli kirje tällä viikolla, että olitais katottu joku mechanic resurection. mitä jos maksaa tuleeko sieltä oikeasti joku varmistus? Entä mitäs jos ei maksa? Millä todennäköisyydellä tulee uusia kirjeitä tai että tulee haaste oikeuteen?
   
 25. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 222
  0% varmuudella tulee haaste tästä elokuvasta. TOT, Filmia/Adultia, Njord eivät ole haastaneet ketään, vaan pelkästään uhkailleet haastamisella. Tähän voi todeta jotain muuta sitten, jos joskus tulevaisuudessa haastavat jonkun.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti