Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Minä toki voisin ilmoittautua maksumieheksi jos yksikin ohjeitani noudattanut haastettaisiin oikeuteen mutta silloinhan minä en enää olisi puolueeton vaan jakaisin neuvoja sen mukaan mikä säästäisi minun eurojani. Annan mielummin neuvoja huonommin kiristyskirjeisiin tutustuneille niin, etten hyödy siitä mitään. Olen siis täysin vastakohta näille eräille nimimerkeille, jotka yrittävät neuvoa ihmisiä edes harkitsemaan maksamista.

  Ja useat suomalaisten tekemät rikosilmoitukset ovat saaneet oikeusministeriön heräämään ja tekemään tälle asialle jotain.

  Eikä ne rikosilmoitukset sinua pitäisi haitata. Vai hetkonen miksikäs se sinua haittaa että kirjeitä erehdyttämistarkoituksessa lähettävistä tehdään rikosilmotukset kuten kuuluukin? :think:
   
 2. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  507
  Tällä nyt ei ole mitään väliä. MAO ratkaisee uskottavamman todistelun perusteella. Yritä löytää analogia MAO:n päätösten perusteista. Uskottavampi todistelu voi myös johtaa väärään tuomioon MAO:ssa.


  Varoitus lainauksen muuttamisesta. t.Proc
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 30.05.2017
 3. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 170
  Oletko oikeasti ihan sekaisin ja jatkat tätä trollausta? Jo toisen kerran laitat TaxiM:n kommentit minun kirjoittamakseni.
   
 4. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Älä jaksa pelotella ihmisiä maksamaan aiheetta rahaa, jooko. Se ei ole reilua. Se on moraalitonta.

  Turha sekoittaa mitään markkinaoikeutta tähän kun ei nämä tapaukset päädy mihinkään oikeuteen. Ei pelottelukirjeillä rahaa tekevät tyypit haasta randomilla porukkaa oikeuteen ja toivo että "parempi tarina" voittaa. Ne ei tiedä kuka mitäkin on tehnyt ja yrittää siksi vain pelotella liittymien omistajia maksamaan.

  Oot kyllä omat korttis nyt paljastanut kun yötä myöten yrität täällä sönköttää asioita niin että edes joku erehtyisi teille maksamaan jotain.
   
 5. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 305
  Onko sinulla tietoa kuinka monta juttua on päättynyt syytetyn puolelle eli hän on voittanut? Oletan, että näitä on paljon tiedossa, kun noin varma olet? Jos näin on niin todella hyvä juttu.
   
  Viimeksi muokattu: 30.05.2017
 6. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  507
  Voisitko nyt vielä kerrata kirjeen saaneille että mitä HAITTAA on siitä, että kirjeen saanut SYYTÖN ottaa yhteyttä? Uskoakseni siitä on ainoastaan etua YKSILÖLLE.. toisaalta haittaa troli bisneksen pyörittäjille ja warettajille.
   
 7. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 222
  HP:n on aika hankala luoda juttua tyhjästä. Antamalla heille ihan minkälaista tahansa informaatiota pelkästään parantaa heidän mahdollisuuttaan saada kasaan edes jotain. Lakimiehet pyörittävät tätä bisnestä ja ei heidän kanssaan kannata olla yhteydessä ainakaan ilman omaa lakimiestä siinä välissä.

  Siitä ei ole minkäänlaista hyötyä todeta olevansa syytön. Mutta siitä voi olla haittaa ainakin silloin jos alkaa vääntämään jonkinlaisia omia sepustuksia ja selvityksiä tähän liittyen.
   
  Viimeksi muokattu: 30.05.2017
 8. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  507
  Ihan periaatteessa vastustan näköalattomuutta, yötä myöten.
   
 9. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  @constructor, tässä on vastaukseni sinulle ja kaikille muillekin välillä ilmaantuville nimimerkeille, jotka yrittävät uskotella ihmisille että kirjeisiin tarvitsisi reagoida yhtään mitenkään. Nostan tätä viestiä teille aina kun jatkatte samaa valehtelua. Tällä palstalla onkin jo usean ihmisen toimesta huomattu, kuinka yritätte jauhaa asiallisten neuvojen ja keskustelun päälle turhaa paskaa että nämä puolueettomat neuvot hukkuisivat paskanne sekaan ja jäisivät ihmisiltä huomaamatta.

   
 10. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  507
  Itselleni on ihan sama onko niitä maksajia ja oikeudenkäyntejä, maksajia tai ei, mutta jokainen joka joutuu systeemin uhriksi on liikaa menettäessään varallisuutensa ja luottotietonsa.
   
 11. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Joopa joo. Uskoo ken tahtoo. Mä uskon mielummin ihmisiin jotka eivät yritä saada porukkaa maksamaan rahaa (tai edes harkitsemaan maksamista) tilanteissa, joissa rahaa haluttaisiin nettiliittymien omistajilta vaikka oikeaa tekijää ei ole edes yritetty selvittää. Tosin eipä se yrittäminenkään mitään auttaisi kun sitä kristallipalloa ei edelleenkään ole niin sama se on näiden petostehtailijoiden unohtaa se turha välivaihe ja keskittyä vain huijaamaan ihmisiä luulemaan olevansa jotenkin maksuvelvollisia tai jossain vaarassa joutua oikeuteen asian tiimoilta.

  Todellisuudessa mitään maksuvelvollisuutta ei ole eikä pelkoa oikeuteen joutumisesta ole, koska kaikki kirjeet noudattavat samaa kaavaa.
   
  Viimeksi muokattu: 30.05.2017
 12. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Jokohan tuo constructor joutaisi banniin kun heppu on selvästi täällä vain joko pelottelemassa ihmisiä maksamaan aiheetta rahaa kiristäjille tai trollaamassa keskustelua sönköttämällä valheitaan tarkoituksella joka väliin. No, onneksi ihmisten medialukutaito on kehittymään päin ja valtaosa hoksaa miettiä kaksi kertaa kun joku antaa vinkkejä miksi kannattaa maksaa hänen edustamilleen tahoille rahaa keksityillä syillä.
   
 13. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  507
  Näillä ohjeilla ei huolta huomisesta, warettanut tai ei, kunhan ei jaa mitään tietoa missään. Aika näyttää...
   
 14. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Ei se aika näytä mitään. Ei ole mitään epäselvää mikä näkyy vasta myöhemmin. Ei vaikka kuinka yrität sitä vihjata. Näin ovat jo kymmenet tuhannet suomalaiset ja sadat tuhannet ihmiset ulkomailla toimineet. Modet herätys tällaisten moraalittomien trollien kanssa.
   
 15. IcedForce

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2015
  Viestejä:
  116
  Yksi, mutta kuten sanoin: "Parhaat tapaukset tähän mennessä". Aavian tapauksessa on tietty vielä mahdollisuus KKO käsittelyyn, mutta ainakaan itse en tiedä/musita onko kyseistä edes haettu HP:n puolesta.

  Mitä hyötyä syyttömän on olla yhteydessä kirjeen lähettäjään?

  Tämän hetkisillä tiedoilla, ei mitään.

  Mitä haittaa siitä on huomattavasti helpompi kysymys. Yhteyttä ottaessaan menee antamaan trolleille tietoa itsestään ja mahdollisesti lähipiiristään ja tätä tietoa trolli sitten taas voi käyttää oman mahdollisen haasteensa pönkittämiseen (jollei muuta, niin kuten Flintin tapauksessa "vastaaja yritti johtaa kantajaa harhaan"). Luottaisin paljon ennemmin siihen, että trolli vie oikeuteen jonkun, joka on ollut yhteydessä trolliin, kiistänyt teon ja antanut trollille tietoa, koska trollilla on enemmän tietoa vastapuolesta kuin mitä he voivat muuten saada. Kuin siihen, että trolli vie oikeuteen jonkun, josta sillä ei ole mitään muuta tietoa kuin lokit ja Ace Venturan tutkimukset.
   
 16. hubahaba

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2017
  Viestejä:
  135
  Esimerkiksi 20 % keksittyjen tilausten saajista maksaa. Ihmiset on johdateltavissa vaikka olisi syytön. Riippuen asiakaspalvelun tasosta osunee haarukkaan 20-40 % että syytön joutuu maksumieheksi.
  Eli kaikkein törkein teko mitä voi tehdä on suositella ottamaan yhteyttä huijareihin.
   
 17. mlackke

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2004
  Viestejä:
  853
  Vahva tämä, ei kirjeen lähettäjällä kiinnosta helvettiäkään oletko syytön vai et, niin miksi ottaisit yhteyttä?
   
 18. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  904
  omasta kokemuksesta voi sanoa että paras tapa on olla ottamatta yhteyttä tai maksaa. niinkuin ollaan nähty että monet ovat saaneet toisen kirjeen perään (yksi jopa MAO:n jutun voiton jälkeen). ei se MAO ole aina tappio ja heti -30 000+ tililtä pois... voi siellä voittaakkin juttuja. tällä hetkellä taitaa olla aika lailla 2-3 jonin juttujen voitto/häviö suhde.
   
 19. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Kirje on lähetetty jo alunperinkin nettiliittymän omistajalla tietämättä oikeaa tekijää niin miksi antaa minkään vastaväitteiden estää niiden parin vielä voimakkaimmin sanankääntein varustetun kirjeen lähettämistä? Ei miksikään. Joku mummelihan sieltä täältä kuitenkin niistä kirjeistä säikähtää niin se on selkärangattomien tyyppien bisnekselle hyväksi lähettää ne pelottelukirjeet joka tapauksessa.
   
 20. Mosu2016

  Rekisteröitynyt:
  05.02.2016
  Viestejä:
  256
  Aika hauskaa että pari trollinimimerkkiä alkaa heti "keskustelemaan" keskenään ja syöttämään tänne joutavaa täytettä kun idea Damen yhdistyksestä on pantu liikkeelle.

  Jos ei kiinnosta, eihän teidän tarvitse siihen liittyä. Turha sitä on vastustaa, yhdistyksiä voi perustaa kuka tahansa eikä jäsenmaksua tarvitse maksaa jos ei liity.

  Olisihan se kivaa, jos joku haastettaisiin oikeuteen, ja samasta MAO:n diaarinumerosta ilmoittautuisi pari muutakin kirjeensaajaa, jotka pystyisivät todistamaan, että heillekin tullut kirje on aiheeton. Taitaisi keissi kuivua kokoon aika nopeasti? Ai niin, Jenkeissäkin trollit juoksivat karkuun, kun vastaaja vaati tiedot muiden kirjeensaajien nimistä. (Jo aiemmin postattu tänne)

  https://fightcopyrighttrolls.com/20...ant-moved-to-learn-who-his-co-defendants-are/

  Näköjään sama taktiikka toimisi Suomessakin? Nimittäin suuri osa IP:stä on joka tapauksessa vääriä, mikä johtuu ihan siitä, että trackerit työntävät vääriä IP:tä parveen, ja muista teknisistä seikoista, kuten DHCP:n ajastuksesta, NATituksesta jne. Kuinka suuri on väärien osuus, sitä ei tiedä kukaan, mutta uskottava vaihteluväli on 30%-60% vääriä IP-osoitteita. Kun teknisen valvonnan tarkkuus on noin heikko, ei pelkällä IP-osoitteella voi tuomiota tulla. (Tai ei pitäisi tulla, vaikka MAOssa oltaisiin kuinka ääliöitä.)

  Trollien kusetuksen onnistuminen siis edellyttää, että kirjeensaaja tarjoaa "teknisen profiilin" lisäksi muutakin tietoa, jolla syyllisyys voidaan yhdistää HENKILÖÖN. Tietoina voidaan käyttää lähinnä kirjeensaajan itse ilmoittamia tietoja, mm. sähköposteja, sähköposti-osoitteita, FB-tilejä, -päivityksiä ja postauksia.
  Cebun toimisto valitsee mahdolliset oikeuteen menijät, ja ei siellä Filippiineillä ole mitään tietoa IP-osoitteen "perhesuhteista" tai "yksinasumisesta". Vaikka HP panee AssControllin erikseen tarkastamaan maksukyvyn, ja WLANit, ei niillä vielä tuomiota tule, se on nähty.

  Miettikää nyt, minkä takia trollit niin kovasti anelevat että kirjeensaaja ottaisi heihin yhteyttä. Tuskin ainakaan sen takia, että siitä olisi kirjeensaajalle hyötyä.
   
 21. Herskamonni

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2015
  Viestejä:
  135
  Monestihan tuo jo nähty että kun eräs pitempi palstalaisen kirjoittama teksti laitetaan muistutukseksi ketjuun uudestaan niin trollinimimerkit suoltavat mahdollisimman nopeasti ketjun täyteen paskaa.
   
  Viimeksi muokattu: 30.05.2017
 22. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 492
  On. Muuten MAOn ratkaisu kyseisen jutun osalta olisi jo lainvoimainen.
   
  Viimeksi muokattu: 30.05.2017
 23. Yritysten tuki Banned

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2017
  Viestejä:
  69
  Kannattaa tosiaan muistaa että Hedman on tähän mennessä voittanut kaikki jutut mistä päätös tai sopu on tullut.
  Tuosta Aavian jutusta on valitettu korkeimpaan ja eikös se ole myös uusien waretusten takia tulossa myös uudestaan alempaankin.
  Ei hyvältä näytä vastaajan kannalta tuo Aaviankaan tapaus. Voi vielä maksettavaakin tulla ihan kunnolla.
   
  Viimeksi muokattu: 30.05.2017
 24. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Elä rölli jaksa. Kaikki tietää jo tän kupletin juonen. Hedman hävis Aavia-tapauksen sata nolla eikä se tuomio ole siitä muuksi muuttunut. Palataan asiaan sitten jos joskus suomalainen oikeusistuin sanookin että liittymänomistajilla on joku korvausvelvollisuus näissä teidän "ei tiedetä kuka teki ja mitä teki mut vaaditaan rahaa silti tekijää tietämättä liittymän omistajalta".

  Ja sitä ei tosiaa näköpiirissä ole että tuntemattoman tekijän vastuut sälytettäisiin muille maksettavaksi. Harmittaako?

  Edit: tulee ihan jotkut ala-asteelaisten hiekkalaatikkoleikit mieleen tästä teidän "vaihdetaan vaan nimimerkkiä ja jatketaan toisella nimellä palstalla valehtelua ja ihmisten aiheetonta pelottelua".
   
  Viimeksi muokattu: 30.05.2017
 25. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 170
  Voisikin alkaa miettimään tulevan yhdistyksen nimeä. Laitetaan nimikilpailu pystyyn, niin saadaan mielenkiintoa tässä virkamiesten päätöksiä odotellessa. Tuossa Mosun kommentissa oli hyvä toimintamalli Jenkeistä.

  Nimi voisi olla tietenkin semmoinen, että toimintaa voisi laajentaa, mutta ainakin nyt alkuunsa työnimenä voisi olla:

  Kiristyskirjeiden uhrit ry

  Irti tekijänoikeustrollauksesta ry

  Trollit kuriin ry
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti