Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Yritysten tuki Banned

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2017
  Viestejä:
  69
  Sten varmaan Googlella kääntää tuon spostin ja menettää yöunensa. Uskokoon kuka haluaa.
  Korkeimpaan käsittelyä haettu Flintin tapaus ja Aavian keissi joka kai on menossa uudestaan MAO:n kun warettaminen on jatkunut?

  Tuo viimeksi linkattu yksityinen on varmaan jokin kansanopiston tai vastaavan harjoitustyö.
   
 2. tylr

  Rekisteröitynyt:
  23.05.2017
  Viestejä:
  6
  En ole lukenut paljoa noita aikaisempia viestejä, mutta tuleeko kirje vain tietyistä elokuvista ja sarjoista?
   
 3. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 153
  Joo. Mutta kattavaa ajantasaista listaa ei ole, koska sitä varten pitäisi plarata läpi jokainen MAO:n päätös. Pääasiassa tähtäimessä ovat uudehkot leffat, Starzin sarjat, ja aikuisviihde.
   
 4. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 170
  Viimeksi muokattu: 23.05.2017
 5. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 170
  Viimeksihän sä olit sitä mieltä, että menee suoraan roskikseen.;) Ei tarvitse toimitusjohtajan yöuniaan menettää, vaan alkaa toimintaan, kuten yksityinen kansalainen on nyt Telian puolesta tehnyt.
   
 6. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  Kiitos Ednalle, että laitoit valituslupahakemuksen luettavaksi :) Hyvin tehty ja hyvät perustelut. Jos ei mene läpi, niin...hmm...
   
 7. tylr

  Rekisteröitynyt:
  23.05.2017
  Viestejä:
  6
  ..
   
  Viimeksi muokattu: 24.05.2017
 8. Fum

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2017
  Viestejä:
  142
  Mahdollisesti tulee kirje, ellei bisnes ehdi loppumaan ennen sitä. Sitten se onkin oma päätös, että maksaako vai ei, kun kerran syyllinen on. Oma kantani on se, että syyllisenkään ei tule maksaa noille kiristäjille sentin senttiä, suurin osa rahoista menee ihan väärien henkilöiden pussiin ja koko kampanjan taustalla toimii kiero piiri kuvottavia ihmisiä.

  Jos kirje tulee niin älä kirjoita tuolla nimimerkillä mitään yksilöiviä tietoja itsestäsi kun olet jo tunnustanut.

  Lisään: Lue ekalta sivulta kahden ekan viestin linkit läpi, niin pääset mahdollisimman perille toiminnasta ja voit itse pohtia maksamisen kannattavuutta.
   
  Viimeksi muokattu: 23.05.2017
 9. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 170
  Ilman muuta, kun sain tuon käsiini. Mielestäni sillä on suurta yhteiskunnallista merkitystä, että yksittäinen kansalainen on niin tympääntynyt tähän hommaan, että omilla kustannuksillaan lähtee hommaa viemään eteenpäin KKO:hon. Tämä on juuri sitä siviilirohkeutta, jota kannattaa nostaa esille.

  Siitä ei tietenkään voi olla varma, että antaako KKO tuohon valitusluvan, koska ihminen itse ei ole asiassaan asianosainen, vaan tässä tapauksessa se on Telia. Korkeimman oikeuden tuomarit kuitenkin lukevat kirjelmän ja heillä on mahdollisuudet puuttua tähän.

  Valituslupahakemuksen julkaiseminen täällä on tärkeää, koska tätä palstaa lukee päivittäin keskimäärin 15 000 ihmistä, joten tieto leviää, etteivät kirjeensaajat ole yksin, vaan on olemassa kansalaisia, jotka tekevät koko ajan eri asioita saadakseen tämän trollauksen loppumaan. Tavallisten kansalaisten lisäksi tätä palstaa lukevat toimittajat, joten he myös saavat ajantasaista materiaalia käyttöönsä. Tietenkin trollit myös lukevat ja heidän purkauksensa osoittaa, että taas osui ja upposi.;)
   
 10. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  507
  Onko se nyt niin, että jos valituslupa tulee, niin asia käsitellään joka tapauksessa KKO:ssa.
  Käsitteleekö KKO ainoastaan kyseessä olevan hakemuksen perusteita, vai antaako se yleisemmänkin linjauksen "merkittävästä jakamisesta".

  Jos KKO:n päätös sisältää yleisemmänkin linjauksen "merkittävästä jakamisesta", niin tulos on joka tapauksessa "parempi" kuin nykyinen. Käsite "merkittävästä jakaminen" saisi lakiin rinnastettavan, uuden merkityksen. Mielenkiintoista on se, että tässä tapauksessa paska todella lentäisi tuulettimeen.. Kuinkahan paljon niitä maksajia onkaan, jotka ovat maksaneet lain uuden tulkinnan mukaan "väärin perustein".

  Jos taas KKO:n päätös taas koskee ainoastaan tätä nimenomaista IP henkilötietojen hakemista niin silloin jäädään harmaalle alueelle koska siinä tapauksessa "merkittävästä jakaminen" jäisi määrittämättä.

  Jos KKO asian käsittelee, niin tuomiolausuma tulee olemaan jotain noiden kahden väliltä.

  Jos KKO hylkää valituslupahakemuksen, se samalla toteaa että MAO:n päätös oli oikea. Tässä tapauksessa vaihtoehdot alkavatkin olla sitten vähissä....

  Joka tapauksessa, tämä valituslupahakemus on ehkä paras yksittäinen asia, joka on tehty. Syvä kumarrus tuolle tyypille, on muuten yrittämässä muuttaa suomalaista oikeuskäytäntöä, kolmantena osapuolena :think:
  :kippis:
   
 11. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 170
  Hankala sanoa miten KKO tähän suhtautuu, ennen kuin sen näkee. Tuohon voi ainakin sanoa, ettei se tarkoita sitä jos hylsy tulee, että KKO samalla toteaisi, että MAO:n päätös oli oikea. Siinä olisi vain muotoseikka, eli tämä yksityishenkilö ei ole oikea henkilö tekemään valituslupahakemusta ja valitusta, vaan se on Telia.

  Siksipä pitääkin koko ajan ahkerasti pommittaa omia operaattoreitaan, koska niillä on tässä suuri asema.

  Tämä valituslupahakemus on erinomainen asia, mutta mielestäni kaikki jotka ovat jotakin tehneet tämän trollauksen eteen, vaikkapa vain passiivisella vastarinnalla, ovat yhtä tärkeitä. Nyt tietenkin tämä on erittäin merkittävä keino, jolla asia saatetaan korkeimman oikeusasteen tietoon viimeistään nyt, jos eivät ole sitä aiemmin tiedostaneet.
   
 12. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 153
  KKO on se, joka päättää valitusluvastakin, eli periaatteessa se menee KKO:n käsittelyyn joka tapauksessa. Jos valituslupa tulee niin sitten itse valituskäsittelyssä KKO voi tehdä ennakkopäätöksen, jossa joko todetaan että markkinaoikeuden linjaus pitää, tai sitten hylkää markkinaoikeuden hakemuksen, tai palauttaa sen uudelleen markkinaoikeuden harkintaan. Tuossa valituksessahan ei kiistetty mikä on merkittävää jakamista, ainoastaan että todisteet ovat riittämättömiä sen määrittelyyn, joten aika hankalaa KKO:n olisi sitä alkaa määrittelemään.

  Yleensäkin, KKO:n ennakkotapaus ei yksiselitteisesti määritä, missä rajanveto merkittävissä määrin jakamisen suhteen kulkee, ainoastaan missä se ei kulje. Eikä sillä voi olla vaikutusta vanhoihin päätöksiin... kun tiedot on kerran luovutettu, niin ei niitä enää saa luovuttamattomiksi.
   
 13. Klassinen

  Rekisteröitynyt:
  22.05.2017
  Viestejä:
  8
  Yön yli nukuttua olen miettinyt että kannattaisiko maksaa. En ole vihkiytynyt näihin asioihin ja pelottaa että jää syyttömänä mutta rahattomana oikeusjärjestelmän rattaisiin. On kyllä niin masentavaa touhua että vatsaa vääntää.
   
 14. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Älä nyt jaksa. Tämän keskusteluketjun kahdessa ensimmäisessä viestissä sivulla 1 on selitetty tämä koko huijaus ja sä vielä tuut sönköttämään että mietit kannattaisiko maksaa. Huijareille. Jotka lähettelee summa mutikassa kiejeitä. Älä jaksa esittää.

  Edit:
  Sä et edes pääse mihinkään oikeusjärjestelmän rattaisiin mitenkään että paskapuhetta tuo pelko "joutua". Soita sille rahanvaatijalle ja tunnusta niin sit saatat päästä ja ihan aiheesta oikeuteen. Ilman tunnustusta rahan vaatija ei tiedä yhtään mitään oikeasta tekijästä eikä siksi vie mitään oikeuteenkaan. Mut kirjeillä ne toki voi koittaa pelotella ilmasen irtorahan toivossa kaikkia kenen osotteen saa.
   
  Viimeksi muokattu: 23.05.2017
 15. finnkiller

  Rekisteröitynyt:
  20.01.2008
  Viestejä:
  198
  Jos luin oikein aikaisemmin niin KKO voi ottaa kantaa myös sellaisiin asioihin mihin laki ei ota tai vaatii tarkennusta jne... Sitä suuremmalla syyllä minua "harmittaa" että tuossa valituslupahakemuksessa ei oteta kantaa ja vedota EU-tuomioistuimen päätökseen joka tappaisi tämän trollauksen per heti jos sitä päätöstä noudatettaisiin. No.. nyt sitä ei noudateta koska lakia ei olla päivitetty - eikö olisikin oikea paikka KKO:n tehdä tulkinta "vanhasta laista"?

  Ps. onko tuollaisen valituslupahakemuksen jälkeen mahdollista sitä päivittää / muokata?

  P2. itse en ole tuollaista tekemässä koska koskaan en ole trolleilta kirjettä saanut...
   
 16. Default User

  Rekisteröitynyt:
  07.04.2017
  Viestejä:
  33
  Kolmas kirje filmialta, London has fallen luki ekassa.
  Dna massaluovutus teoksesta josta ei ole hajuakaan.

  Kaipaisin etanapostiinkin roskapostisuodinta...
   
  Viimeksi muokattu: 23.05.2017
 17. OikeusSekäKohtuus

  Rekisteröitynyt:
  28.02.2017
  Viestejä:
  9
 18. Filindel

  Rekisteröitynyt:
  14.06.2010
  Viestejä:
  69
  No siinä olet kyllä oikeassa, että ei tosiaankaan liity mitenkään.
   
 19. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 153
  Syyttömänä ei ainakaan kannata maksaa. Eikä rahattomana. Syyttömyyden voi aina todistaa jotenkin, eikä HP sellaista keissiä uskalla viedä oikeuteen jonka luulee häviävänsä. (Ja jos kirjeen taustalla oli joku muu kuin HP niin silloin ei tarvitse pelätä senkään vertaa.)
   
 20. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 153
  Tuskin on mahdollista päivittää, mutta kuka tahansa voi tehdä uuden. Ei tarvitse olla kirjeen vastaanottaja että voi yrittää hakea valituslupaa. Kynnykseksi taviksille muodostuu se että se maksaa 500 euroa laaki, ja siksi pitäisi saada operaattorit painostettua tekemään valituksia.

  Jos joku lakimies laatisi paremman valituksen tekstin esim. nimenomaan EU lainsäädätöön vedoten, niin sitä voisi alkaa lobbaamaan operaattoreille.
   
  Viimeksi muokattu: 23.05.2017
 21. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  507
  Erinomaista pohdintaa!
  Juuri näin. KKO on ylin päättävä elin siinä tapauksessa että lain tulkinta ei ole yksiselitteinen.
  Koskakohan tähän anomukseen saadaan KKO:n vaste?
  Se tulee panemaan trolli bisneksen säännöt toiseen asentoon...
   
 22. MAOOTTI Banned

  Rekisteröitynyt:
  04.05.2017
  Viestejä:
  11
  Saathan sinäkin pyytää keltä tahansa mitä tahansa mut ei kenenkään tarvii sulle maksaa. Ihan samoin kuin näiden kirjeiden rahapyyntöjä ei tarvii kenenkään maksaa. Ne ei tiedä eikä pysty selvittämään että kuka oikeesti on ehkä jotain tiedostoja jakanut niin ne lähettelee kirjeitä summamutikassa kaikille kenen osoitteen saavat. Ei huolta.
   
 23. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  507
  Mun mielestä tämä on valmis suunnitelma, jopa halpa.
  [edit]Lisäksi, tämä on juuri se kipupiste johon pitäisi iskeä. Luulen että 1-10 euron euron panostus per muro ei olisi liikaa.
   
  Viimeksi muokattu: 23.05.2017
 24. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 153
  KKO:n sivujen mukaan valituslupa käsitellään 4-6 kuukaudessa ja valitus noin vuodessa. Eli yhteensä voi mennä puolitoista vuotta. Trollauksen estämisen kannalta tuskallisen hidasta, eli ei kannata nyt tämän valituksen onnistumiseen ladata liian suuria toiveita.

  http://korkeinoikeus.fi/fi/index/muutoksenhakijalle/asiankasittely/valitusasiankasittely.html
   
 25. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  507
  Kiitti !!
  Nyt alkaa tämän valituslupahakemuksen (=sanahirviö) kuviot olla enemmin selvillä.
   
  Viimeksi muokattu: 23.05.2017

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti