Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 222
  Asia pitäisi myös riitauttaa itse, koska haastetuksi on mahdotonta päästä haasteprosentin ollessa 0 pornokirjeiden osalta. Tähän voi todeta jotain muuta siinä kohtaa kun ensimmäinen haaste on nähty.
   
 2. hubahaba

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2017
  Viestejä:
  135
  x
  Juuri näin. Jos et ole huudellut lataavaasi laittomasti niin IP riittävyys tuomioon on lähes olematon jopa ailahtelevassa markkinaoikeudessa olit syyllinen tai syytön. Kummassakaan tapauksessa ei oikein ole keinoja todistaa oikein mitään kummankaan osapuolen. Eli kyse on lopulta haluatko tukea koirjareita jotka siirtelee rahasi veroparatiisiin. Voihan se olla että he osavat käyttää rillutteluun rahasi paremmin kuin sinä itse. Kuvittele se setelitukko käteen. Laitatko sen omaan taskuun vai iloisesti hymyilevälle roikaleelle joka käyttää sen vaikkapa huoran persiiseen.

  Elämä on valintoja....
   
 3. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 752
  Adultia on kyllä laittanut kirjeisiinsä päätös- tai diaarinumeron esim. 30-17, eli tuossa on päätösnumero 30 vuodelta 2017. Lisäksi jos haluat tilata omat tietosi markkinaoikeudesta, niin eka sivun tokakommentissa on tarkemmat ohjeet. Tilaa samalla omat tietosi yksilöitynä. Voi olla, että MAO:ssa on nyt ruuhkaa, kun itse tilasin viikko sitten yhden päätöksen ja vielä sitä ei ole tullut.

  Ainakin jos mietit maksamista, niin kannattaa ehdottomasti selvittää ensin kuinka suureen rikokseen oletkaan syyllistynyt. Voi olla, että hämmästyt kun näet, minkälaisin tiedoin tietosi on luovutettu.
   
 4. kalevi1705

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2017
  Viestejä:
  4
  Terve kaikille, sain tänään kirjeen Filmialta varoitetaan markkinaoikeuteen haastamisesta kun syyttävät että olen alkuvuodesta jakanut kahta elokuvaa ja nyt pitäisi maksaa noin 1000e siitä, niin kuinka suosittelette toimimaaan nyt? otanko sinne yhteyttä ja koitan selvittää asiaa vai onko ihan turhaa? kun mitä olen lukenut täältä niin taitaa olla ihan sama onko syytön vai syyllinen? mut jos joku osaisi auttaa ja vastata miten toimia olisin kiitollinen. onko tästä filmiasta kokemuksia millaisia?
   
 5. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 446
  Lue tämän ketjun kaksi ensimmäistä viestiä ja niistä löytyvät linkit.
   
 6. habamies

  Rekisteröitynyt:
  06.10.2015
  Viestejä:
  3
  Kiitoksia kommenteista. Pitänee tilata tiedot jo ihan periaatteesta jotta systeemi kuormittuu ja systeemillä on enemmän motivaatiota korjata itseään.
  Ah, nyt löytyi diaarinumero, olen työasioissa tottunut paljon pidempiin diaarinumeroihin.

  Niin kyseessä on siis yksi elokuva lapun mukaan, hieman kalliiksi tulisi jynkky jos maksaa. Onneksi oma torrentin käyttö on loppunut jo vuosia sitten kun on varaa ostaa tarvittavat asiat omalla rahalla.
   
 7. kalevi1705

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2017
  Viestejä:
  4
  Ai kaksi ensimmäistä sivua vai? Valaiskaa minua nyt vähä kun oon pihalla näistä vielä
   
 8. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 752
  Tuo on ihan hyvä näkemys, nimittäin sitä tässä systeemille yritetään opettaa, että jos luovuttaa 100 000 - 200 000 ihmisen yhteystiedot, niin heillä on oikeus saada nämä päätöksetkin.

  Tulossa on ilmeisesti kilpailija Adultialle.;) http://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000005212173.html
   
 9. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 752
  Lue tuo DrVatasen kirjoitus, niin pääset jyvälle mistä tässä on kysymys. https://murobbs.muropaketti.com/posts/1717181478/
   
 10. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 098
  Filmia ei ole haastanut ketään. Asian selvittely-yritykset lienevät turhia, koska ei Tommi Haajaa kiinnosta pätkääkän selityksesi. Eli ei kannata maksaa, ja jos olet yhteydessä niin enintään kiellät kaiken ja pyydät lopettamaan kirjeiden lähettelyn. Mutta siinäkin tapauksessa että et ota mitään yhteyttä, pahin seuraus lienee että saat uusia kirjeitä.

  Ei vaan kaksi ensimmäistä viestiä.
   
 11. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 446
  Ketjun kahteen ensimmäiseen viestiin - löytyvät sivulta 1, siis aivan tuolta alusta - on koottu kaikki oleellinen tieto tästä ilmiöstä. Sieltä löytyy tieto ja linkit ketjun oleellisiin muihin viesteihin ja muille hyödyllistä tietoa sisältäville nettisivuille. Näitä viestejä päivitetään säännöllisesti, joten ne ja niihin linkitetty sisältö läpi kahlaamalla pääsee kärryille, eikä tarvitse lähteä lukemaan läpi koko tätä yli tuhatsivuista viestiketjua.

  Jos pitäisi vain yksi kirjoitus lukea, niin ehkä se on sitten tuo Dame Ednan linkittämä. En vaan itse kehtaa sitä sanoa, kun on omaa tekstiäni.

  Ei ole tarkoitus olla töykeä eikä mitään, mutta joskus se vähän turhauttaa, kun me vakiotietäjät täällä olemme koettaneet parhaamme tehdä, että olisi FAQ:t ja muu perustieto helposti ja nopeasti saatavilla - ja silti joka viikko tulee kourallinen uusia tapauksia, jotka suoraan postaavat tuon saman "sain kirjeen, mitä teen" -kysymyksen.
   
  Viimeksi muokattu: 17.05.2017
 12. surupusero

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2017
  Viestejä:
  2
  Hei kaikki ja kiitos paljon tästä palstasta. Aloitin lukemisen pari päivää sitten, ja vielä on satoja sivuja jäljellä.

  Niin kävi, että kirje Filmialta tuli ja tämä viestiketju on massiivinen. Olen parhaani mukaan tutkinut. Pahoittelut siis, mutta arvostaisin erittäin paljon teidän kokeneempien neuvoja.

  Ensinnäkin, olenko siis ymmärtänyt oikein:


  Ihmiselle tulee kirje, ja paras olisi olla vain hiljaa. Ei ottaa yhteyttä firmaan eikä maksaa. Antaa olla. Korkeintaan kieltää kaikki. Koska maksamalla tuet tätä toimintaa, ja ehkä kannustat firmaa lähettämään sinulle jatkossakin kirjeitä.

  Ja eikö näin tehdessä lasketa sen varaan, että ”minua tuskin tullaan haastamaan oikeuteen / toivottavasti en joudu oikeuteen”?

  On tosi huono fiilis ja tuntuu että roikkuu löysässä hirressä. En ole pystynyt nukkumaan moneen päivään, sillä tämä tuntuu mahdottomalta.

  Syyttömänä joutuu menee älyttömän ruljanssin läpi ja maksaa lakimiehet sun muut, jos susta halutaankin ”tehdä esimerkki”.

  Mä olen aivan neuvoton. Mitä tehdä ihan tavallisen ihmisen kannalta. Mitkä on luotettavat paikat etsiä oikeaa tietoa ja saada oikeasti apua?

  Kyllä mä voin ip-osotteet varmistaa ja olla yhteydessä markkinaoikeuteen mutta mitä sekin hyödyttää.

  Kiitos teille, jotka jaksatte täällä auttaa. Tämä vertaistuki on todella korvaamatonta.
   
 13. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Lue tämän ketjun 2 ensimmäistä viestiä. Löytyvät sivulta 1. Ei oo vaikeeta.

  Sun ei tarvii tehä yhtään mitään. Sä et ole maksuvelvollinen. Kirjeiden lähettäjä ei tiedä kuka on tehnyt ja mitä eikä se ole sun tehtävä sitä niille selvittää. Etkä sä ole vastuussa muiden tekemisistä vaikka olis mikä ip-osoite tai vaikka kuinka lähettelevät pelottavia kirjeitään.

  Tää on kirjebisnestä, muista se. Jos sä haluaisit pelotella tyyppejä maksamaan sulle euroja syyttä suotta niin kyllä säki tekisit siitä kirjeestä mahollisimman uhkaavan. Mut huoli pois, sellanen sata tuhatta muutakin suomalaista on saanu samat kirjeet.

  Sä et hyödy mitään ottamalla sinne yhteyttä, ainoastaan saatat haitata asiaa möläyttämällä niille jotain typerää millä ne kiristää sua lisää. Kirje roskiin, elämä jatkuu.
   
  Viimeksi muokattu: 17.05.2017
 14. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 752
  Ehkä sinunkin kannattaa nyt ensin lukea tuo DrVatasen kirjoitus, niin se jo selventää, mistä tässä on kysymys. Sitten Grim_Reaper on tehnyt erittäin hyvän koosteen tästä tekijänoikeustrollauksesta Muron asiantuntijoiden avustuksella. Nämä ja muutakin hyvää tietoa löytyy koottuna tämän langan ensimmäisen sivun toisesta kommentista. https://murobbs.muropaketti.com/posts/1715207039/

  Markkinaoikeudesta kannattaa ne omat tietonsa tilata, jotta näkee millä perusteella tietosi on luovutettu. Muuta ei kannata tässä vaiheessa tehdä, vaan säilyttää kirje, tilata omat tietonsa ja olla sen jälkeen operaattorinsa yhteyksissä, ovatko nämä tiedot luovuttaneet.

  Sen tiedän, ketkä ovat olleet Haajaan yhteyksissä, niin vaikka miten kiistät, niin vaatimuksistaan ei luovu, vaan jatkaa samaan malliin. Sieltä ei empatiaa heru, joten turha olla yhteyksissä.
   
 15. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 446
  Tähän on vielä hyvä (taas kerran!) lisätä, että vaikkei luovu vaatimuksistaan, niin ei ole myöskään mitenkään niitä valmis eteenpäin ajamaan. Filmia/Adultia eivät ole vielä haastaneet ketään - siis yhtään ketään - oikeuteen, kirjeessä esiintyvistä suurista puheista huolimatta. Kunhan pelottelevat suurilla sanoilla ja koettavat saada ihmiset maksamaan itselleen ilmaista rahaa. Siinä on koko tämän kirjebisneksen ydin muutenkin, vaikka se kirje tulisi keneltä.
   
 16. Saa Riittää!

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Viestejä:
  79
  Surupusero, rohkeasti eteenpäin! Tässä nyt taas kerran nähdään minkälaista inhimillistä hätää nämä lakimiehet ihmisille aiheuttavat. Kolikon toinen puoli on kuitenkin se että samalla he tilaavat itselleen kansalaisten ikuisen pesunkestävän halveksunnan. Luin Dr Vatasen pitkän tietopaketin, suosittelen lämpimästi kaikkia uusia lukemaan sen.
   
 17. hubahaba

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2017
  Viestejä:
  135
  Ihmiset tekee pitkää työpäivää ja sitten pitäisi silmät ristissä hetkessä ymmärtää monimutkainen asia. Annetaan ymmärtää että joutuu oikeuteen silmänräpäyksessä ja tekemisen päätös pitäisi ymmärtää hetkessä. Ja saada varmuus että toimii oikein.
  Minusta ihmiset ei yksinkertaisesti kykene tähän.

  Eli ei kyse ole laiskuudesta tai tyhmyydestä. Tämä on suunnitelmallinen huijaus ihmisten henkisen tasapainon suistamiseksi raiteiltaan. Kiirreellisyys ja monimutkaisuus on tärkeä osa sitä.
  Se mitä voi tehdä on vaan kertoa samat asiat läpi kerta toisensa jälkeen.

  Täytyy ymmärtää myös että lähes puolet ton kirjeen saajista ei edes pysty maksamaan sitä summaa vaikka haluaisivat. Suomessa on kulttuuri jossa laskut maksetaan ja oikeusistuimella uhkaaminen on jotain käsittämättömän kauheaa.
   
 18. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  904
  kannattaa copypastata vastaus notepadiin ja sieltä liittää vastaus.
   
  Viimeksi muokattu: 17.05.2017
 19. kalevi1705

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2017
  Viestejä:
  4
  Osaatteko auttaa ja kertoa mistä ja miten otan markkinaoikeudesta ne omat tietoni? Kiitoksia jo etukäteen
   
 20. Tina Silta

  Rekisteröitynyt:
  18.03.2003
  Viestejä:
  3 724
  Jos vaikka lukisit ketjusta jo valmiiksi tuhanteen kertaan kirjoitetut ohjeet...:rolleyes:
   
 21. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Miten tollo on sellainen ihminen, joka löytää asiaa koskevan ketjun mutta ei viitsi edes lukea ensimmäisiä paria viestiä saadakseen selkoa, mistä ketjussa olisi tarkalleen ottaen tarkoitus keskustella? Miten tollo pitää olla, että sitä asiaa ei sisäistä juuri noista valmiiksi pureskelluista tiivistelmistä, joihin on koottu kaikki oleellinen?

  Ettei vaan nää ketjua paskovat pulut olisi "false flag", jossa näennäisen asiaan liittyvällä skeidalla tukotetaan kaikki asiakeskustelu... :smoke:
   
 22. Yritysten tuki Banned

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2017
  Viestejä:
  69
  • Varoitus: 1.2 nollapostaus & 3.3 provosoimista.
  Kyllä täytyy uskon olla kova omiin kyhäelmiin kun luullaan että joku kääntää norskiksi sontapostiin luettavan itkupurkauksen Telian dirikalle.
  Kannattaa myös muistaa että Vuopala ei päätä mitään vaan poliitikot päättää ja Effiä taitaa edelleen tukea vain kolme kansanedustajaa.
  Ei lupaavalta näytä warettaneiden tulevaisuus. Hauskinta tässä on kun umpikännissä warettavat pornoa ja eivät sitten muista koko juttua. Se voi tulla kalliiksi. Veikkaan muuten että Ace Controlin liikevaihto ja tulos kasvaa tänä vuonna mukavasti.
   
 23. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  904
  trolli vaan kaivaa omaa kuoppaansa jos kyselee mitä tehdä :)
   
 24. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  904
  miten niin tulee kalliiksi? itse neuvottelin summan 0 euroon olenalla ottamatta yhteyttä. meinaako joni mennä ottamaan turpiin useammsti yhden vuoden aikana? ja adultua ei ole VIELÄKÄÄN saanut ketään markkinaoukeuteen.
   
 25. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Ei enää sen jälkeen kun kaikki on sataan kertaan kirjoitettu ja avuliaimmatkin kanssakeskustelijat ja trollien kriitikot alkavat olemaan väsyneitä toistamaan samaa.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti