Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. WinkuvaGootti

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  7
  Miksi Turrepoijaat eivät ole puolustamassa? Tässä eliitti työryhmässä ;)
   
 2. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 753
  Itse ajattelin vedota suoraan operaattoriin ja Telian johtoon, jotta he hoitaisivat nämä valitukset, koska heillä on rahaa ja potentiaalia siihen. Tietenkin asenteen muutos jo heti alun alkaen, että vastustaisivat tietojen luovutusta jo markkinaoikeusvaiheessa.

  Tutkiskelin hieman Teliaa ja nyt uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty Stein-Erik Vellan ja ilokseni hän on norjalainen, jotka ovat jo panneet hanttiin tässä trollibisneksessä loistavasti. Tutkin vähän mitä miehiään tämä Stein-Erik on ja tuon artikkelin perusteella voisi olla mies, jolla olisi kanttia puuttua tähän trollibisnekseen. https://www.telia.fi/yrityksille/ar...empaisee-telian-uusille-kierroksille-newsroom
   
 3. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 753
  Hyvä, tämä on juuri sitä kansalaisaktiivisuutta, jota tarvitaan! Mielestäni on erinomaista, että meistä on muodostunut kansanliike, jossa jokainen omalla panoksellaan taistelee tätä järjettömyyttä vastaan.

  Tietoisuuden lisääminen on kaiken a ja o. Kun saa fiksun toimittajan kiinnostumaan entistä enemmän asiasta, hänellä on sitten työkalut tiedottaa asiasta vieläkin syvällisemmin.
   
 4. yrttipuu

  Rekisteröitynyt:
  30.01.2017
  Viestejä:
  76
  Nyt kun asiaa on jollain tavalla viety eteenpäin DNA/Telia toimesta, tai ihmiset ylipäätään heille pommittaa, onko kukaan Elisalle vienyt asiaa eteenpäin?
   
  Viimeksi muokattu: 12.05.2017
 5. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 753
  Tuo tuli minullekin muuten ihan spontaanisti ensimmäisenä mieleen, kun luin tiedotteen.

  Kyllähän se aluksi oli kuin punainen vaate, että työryhmässä on tämä kolmen kopla. Sitten aloin miettimään asiaa tarkemmin ja kun tiedän, että Anna Vuopalaan ovat paljon olleet yhteyksissä ihan tavalliset suomalaiset, joilla ei ole hajuakaan mistä on kysymys, niin erilaisten pohdintojen (mm. poliittinen ohjaus) jälkeen mietin, että tässähän on klassisen kiusaamistapauksen purkamismallista kysymys.

  Jos esim. koulu- tai työyhteisössä tapahtuu kiusaamista, niin jos fiksusti toimitaan, niin silloin osapuolet kutsutaan saman pöydän ääreen ja pohditaan eri toimintamalleja, jotta tästä kiusaamisesta päästäisiin eroon. Tämä kolmikko on siellä, jotta heille opetetaan pelisääntöjä miten Suomessa pitää toimia ja tämmöinen peli ei voi jatkua. Jos jatkuu, siihen tullaan valtiovallan taholta puuttumaan.

  Nythän on tarkoituksena, että tämmöisestä trollitoiminnasta päästäisiin eroon Suomessa kokonaan, joten aikaa se vie ja vaatii pitkäjänteisyyttä, mutta kun jokainen tahollaan vie tätä asiaa eteenpäin, niin kyllä se kiitoskin lopulta seisoo.
   
 6. Jane & Joe

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Viestejä:
  35
  Myös Yle:n toimittaja Tiina Lundell on saanut meilinä nuo koosteet pari päivää sitten. Se olis tosi hienoa jos suomalainen toimittajatyö
  pystyisi näyttämään tämän kuvion globaaliksi järjestäytyneeksi rikollisuudeksi. Se olisi jotain!
   
 7. Jane & Joe

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Viestejä:
  35
  Tää on hieno uutinen !
   
 8. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 753
  Hyvä juttu! Tiinallahan onkin jo entuudestaan erittäin hyvät taustatiedot toiminnasta, kun MOT-ohjelmaa tehdessään Muron porukat auttoivat häntä kaikin tavoin. Toivotaan, että saataisiin myöhemmin syventävä jatko-osa.

  No, se on tosiaan hyvä uutinen, että Telenor kunnostautui Norjassa. Vielä ei tietenkään voi tietää mitä mieltä Stein-Erik Vellan on, mutta häneen kannattaa muidenkin olla yhteyksissä, varsinkin kun kehui tuossa artikkelissa suomalaista sisua.:) Telialla on sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi(at)telia.fi.
   
 9. Mosu2016

  Rekisteröitynyt:
  05.02.2016
  Viestejä:
  256
  Työryhmän kokoonpano muistuttaa hieman tilannetta, jossa seksuaalirikoslainsäädännön uudistamiseen pyydettäisiin lausuntoa raiskaajilta. Toki on mukavaa että raiskaajien mielipidettä kuullaan, (onhan heilläkin siihen oikeus,) mutta järkevämmältä tuntuisi kysyä uhrien mielipidettä.

  Tässä tapauksessa lukumääräsuhteet kylläkin muistuttavat lähinnä joukkoraiskausta. Patrickin trolleille tällainen työryhmä on toki parasta mitä kuvitella saattaa, veronmaksajien maksamat työtunnit ja vuoden verran lisäaikaa tienaamiseen.

  Positiivista toiminnassa on se, että kiristäjien toiminta tuo suurelle yleisölle selvästi esiin sen, mistä sisällönhaltijabisneksessä on todellisuudessa kysymys. Kiristyskirjeitä on varmaan lähtenyt jo 250 000, joten sisältöteollisuus tekee maksavista asiakkaistaan vihollisia kiihtyvällä vauhdilla. Voi vain toivoa, että häikäilemätön rosvoaminen pikku hiljaa johtaisi tekijänoikeusjärjestöjen arvostuksen laskuun, ja sitä kautta lakimuutoksiin.
   
 10. Saa Riittää!

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Viestejä:
  79
  Dame Edna, olen aikaisemmin käynyt kotisivuillasi ja ne ovat erittäin asialliset. Sieltä löytyy esimerkiksi otsikko Hedman Partners 3 eli Grim_Reaper Copyright Trollingista MuroBBS:ssä jonka pitäisi jokaisen kirjeen saajan ja myös jokaisen joka kirjettä ei ole saanut ehdottomasti lukea. Tätä lankaa varmasti seuraa monet ihan mielenkiinnosta ja valtaosa lukijoista ei ole rekisteröitynyt Muroon. Tietoisuuden levittäminen on kaiken a ja o. Ei syöpääkään voi parantaa jos siitä ei ole tietoinen. Ei tässä laitonta jakamista olla tukemassa. Tavalliselle ihmiselle lakiteksti ja sen monet tulkintamahdollisuudet yhdistettynä internetin monimutkaisuuteen ja kylmien vain omaa etuaan tavoitteleviin lakimiehiin on yhdistelmä joihin perehtymiseen tarvitaan paljon aikaa ja ylimääräistä vaivannäköä. Ihmiset käyvät töissä ja hoitavat kaikkea elämiinsä kuuluvia velvollisuuksiaan, on perhe ja lapset huollettavina. Sitten tulee odottamaton HP/Adultia/TOT/Njord Law kirje jonka mukaan voi joutua oikeuteen. On helppoa ymmärtää miksi jotkut eivät vain jaksa tai osaa kyseenalaistaa tätä toimintaa, onhan edelleen todella paljon suomalaisia jotka eivät tiedä asiasta mitään muuta kuin sen että kirje tuli. Siten on tärkeää että jokainen sivistää itseään ja levittää tietoaan eteenpäin, asiallisesti, kiristyskirjeiden peruskaava ja maailmanlaajuinen toimintamekanismi tuntien.
   
 11. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 753
  Tervehdys Saa Riittää!

  Omalta osaltani juttu tosiaan lähti siitä, kun sain kirjeen ja aloin ihmettelemään, että mikä tämä oikein on. Sain sitten tietoa, että tämmöinen kirjehärdelli on menossa Suomessa ja aloin tutkimaan nettiä. Löysin Muron ja yli vuoden tässä on kaikennäköistä tehty, jotta tietoisuus lisääntyisi. Samalla itsekin viisastuu, kun en edes tiennyt mikä BitTorrent on, joten en ihmettele laisinkaan, että tämä hämmennystä herättää tavallisessa kansassa.

  Se on ollut mahtava, että on kokenut voivansa auttaa ihmisiä. He hädissään ovat kirjoittaneet, että apua mitä mä teen. Minä siihen, että jäitä hattuun, ala selvittelemään asiaa omalta osaltasi ja kirjoita päättäjille. Niin sitä pikkuhiljaa ollaan saatu asioita eteenpäin. Se on sanottava, että esim. Piraattipuolue, Effi ja monet yksityishenkilöt ovat tehneet tämän asian eteen töitä jo paljon, paljon ennen minua, mutta minä nyt jatkan tätä touhua omalta osaltani.

  Ja se on hyvä, että teitä aktiiveja tulee koko ajan lisää, jotka ymmärtävät tämän touhun luonteen. Laitonta jakamista ei kukaan varmasti puolusta, mutta siitäkään korvaus ei voi olla tähtitieteellinen suhteessa tehtyyn vahinkoon, siksi tämä toiminta pitää saada järkeistettyä. Suomessa tämä on tehty lailliseksi kiristämiseksi rahaa ihmisiltä, joilla ei ole osaa eikä arpaa tässä jutussa. Jos nämä kirjeidenlähettelijät haluaisivat oikeasti vähentää piratismia, ne etsisivät ne suuret jakajat, keräisivät niistä todistusaineiston ja toimittaisivat materiaalin poliisille.
   
 12. Cld

  Rekisteröitynyt:
  26.09.2007
  Viestejä:
  2
  Hatanmaa ja pojat vois pyytää samanlaista korvausta....
  http://www.is.fi/digitoday/art-2000001886572.html sais korvaus olla samaa luokkaa kuin nettitallennus lisenssi maksuissa ~0.004cnt / h jos laskee vaa yhtäkanavaa kohti 24/7 tallennuksella...
   
 13. hubahaba

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2017
  Viestejä:
  135
  Kopiosto tilittää rahat tekijöille, pois lukien juoksevat kulut. Paljonkohan HP tilittää? Veikkaisin tyyliin toimintamalli että 98% kulurakenne paratiisisaarille ja loput tilitetään. Tämmösten selvittäminen olisi luullut olevan ykkös pioriteetti tekijänoikeuskirjetyöryhmässä arvioida toiminnan luonne.

  Ainiin. Suomessahan ne meneekin vaan kehittämään toimintaa tulevaisuuden haasteita varten :D
   
  Viimeksi muokattu: 12.05.2017
 14. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 753
  Tähän pitää sanoa, että jos ihmiset maksavat näille kirjekyyhkysille, niin ne rahat menevät asiakasvaraintilille. Siellä on sitten tietenkin sopimus olemassa, mitä Hedman Partners ja kumppanit saavat näistä palveluksistaan ja loput sitten tilittävät näille päämiehilleen. Rahan liikkeitä on sen jälkeen mahdoton seurata, ellei KRP kiinnostu tarpeeksi tästä. Vinkkiä on kyllä annettu mahdollisesta rahanpesusta ja se on vastaanotettu, mutta tietoa ei ole jatkosta.

  Mitä taas tuohon kehittämisjuttuun tulee, niin se on kieltämättä vaikea sulattaa, vaikka ajattelisi, että olisivat siellä noottia saamassa, koska kuitenkin heille tästä luultavasti jotain kokouspalkkiota maksetaan. Pitääpä laittaakin Anna Vuopalalle kyselyä, että maksetaanko näille toimikuntaan kuuluville palkkioita ja minkä suuruisia, koska olisi tosi väärin, että tätä trollitoimintaa harjoittavat saisivat vielä laillisesti lisää kupattua veronmaksajien rahoja.
   
 15. Jane & Joe

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Viestejä:
  35  Tiinalle koitin referoida näitä aivan viimeisimpiä uutisia Norjasta ja Kanadasta.
  Norjalaiaset ovatkin aivan selkeästi ilmoittaneet, että kansainvälinen laatikkopelleily on vastenmielistä, valtioittenrajat ylittävää kansainvälistä rikollisuuta. Ja että asiaan on puututtava heti.Voisikohan peräti heittää ilmaan ajatuksen, että tämä kuvio on yks isoimpi kuvioita Cosa Nostraan verrattuna siis tematiikaltaan, ei ruumiiden määrässä : henkilö saatetaan ahdinkoon esittelemällä vain kaksi huonoa vaihtoehtoa.

  Verrattuna Cosa Nostran (Dranghetta , Sisialassa) väkivaltaiseen painostukseen, käyttää HP henkistä väkivaltaa. Ja nämä kaksi eivät käytännössä eroa toisistaa yhtään millään tavalla.


  Tarkoitus on saada henkilön tavallinen arki sidottua epävarmuuden uhkaan mikä perustellaan milloin milläkin evidensseillä.

  Valillä tietokoneissa "Tietojen" siirrossa tapahtuu "Dataimmigraatiota ym." , Välillä worm-nauhat ovat yksinkertaisesti haihtuneet ilmaan ym.
  Mafia antaa kaksi vaihtoehtoa - samoin Cosa Nostra.Molemmilla tarjotaan vain kaksi huonoa vaihtoehtoa.
  Mafian fyysisen väkivallan muoto on lähes sama väkivallan muoto kuin HP:llä. Ei nämä jutut ero toisistaan millään tavalla.
  Cosa Nostran käännös suomeksi on "Meidä Perhe" ja kun mulla on lepattava mielikuvitus - siirrän suoraan tämän yhteisöllisyysvelvoitteen Suomen lakimiespiireihin -täällä on kuitenkin niin vähän johtavissa asemissa olevia lakimiehiä, että tietty konsensuksen henki
  luimuaa jokaisessa tapaamisessa ja tapauksessa.
  Voinpa olla täysin väärässäkin asian suhteen - ainakaan asianajotoimistoita ei - ei - ei tule tavalliselle köyhälle sen enempää
  empatiaa. Isommat manööverit ovat kuitenkin kyseessä - ja sitä kautta aiheellista fuusioituminen kansainvälistenten toimijoiden kanssa.

  Laitanpa Telialelle postia piakkoin.
   
 16. hubahaba

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2017
  Viestejä:
  135
  HP:n sivulta..
  "Valvontakustannukset on voitu valvonnan kattavuuden ansiosta jyvittää loukkausta kohden kohtuullisen alhaisiksi, vaikka selvitystyö edellyttääkin monen alan asiantuntemusta. Korvattavaksi tulee hyvityksen lisäksi 400 euroa jokaista edustamaamme oikeudenhaltijaa kohden, jonka teoksia on havaittu loukatun ja 50 euroa jokaista loukattua nimikettä kohti."

  Eli jos vaikka kolme nimikettä 550 palkkio. Ilmeisesti kustannukset poistettu vielä tosta vaikkapa 30 per nuppi hatusta vedettynä. Eli jos pyytävät 800 niin tilittäisivät 230 eteenpäin mihin en kyllä usko pätkääkään. Mut joo, varmaan 230 menee jollekkin kansainväliselle sydikaatille joka sitten tulouttaa tekijöille jotain. Tuskin arvaan väärin jos se summa on alle 2 %, otin aika varman päälle tämän arvauksen.
  HP ei voi tulokseensa tietenkään jättää tämmösiä voittoja. Eli keksityillä makksuilla siirretään rahat turvasatamiin.
   
 17. hubahaba

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2017
  Viestejä:
  135
  Tää Hämeenlinnan kaveri aika vakuuttavasti puhu että on vaan välittäjä. Hänellä voi olla joku sovittu summa per maksu tai kirje. Eli välikätenä omien sanojensa mukaan. Kiristäjä on sekin vaikka miten olisi toiminut.
   
 18. hubahaba

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2017
  Viestejä:
  135
  Mjaa. Lukasin väärin. Toi on keksitty peruste mitä summaa laskutetaan. Itse en voi arvioida pitääkö edes toi paikkaansa koska eivät ole lähettäneet kirjettä mitä rahaa edes penäävät. Mutta jokatapauksessa suhteet ja kuvio on lähes varmasti saa kokoluokkaa.
   
 19. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 753
  Tuo on sinänsä turhaa spekulaatiota, koska emme pääse näitä rahan liikkeitä seuraamaan. Siksi olenkin omat epäilykseni tuonut sekä verottajan että KRP:n tietoon, koska vain viranomaiset pääsevät näitä tilitietoja tarkastamaan. Asiakasvaraintilin kautta olisi erittäin helppo rahanpesua suorittaa, mutta se on vain mahdollisuus näin tehdä, koska sitä ei voi tietää, kuin vain tarkastamalla asiakasvaraintilin myyntireskontra.
   
 20. duracell66

  Rekisteröitynyt:
  21.01.2017
  Viestejä:
  70
  Täällä on yllättävän vähän eri porukkaa kommentoimassa, suhteessa kirjeen saaneisiin. Olisko noin 10 ihmistä,
  jotka spekuloivat keskenään.
  kohta 10 kirjettää saaneena
   
  Viimeksi muokattu: 12.05.2017
 21. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 049
  Keskustelijoita on varmaan lähemmäs 100. Osa aktiivisia tällä hetkellä, osa aktiiveista seuraa keskustelua kuten teen itse tällä hetkellä. Röllejä ei lasketa mukaan varsinaisiin keskustelijoihin koska pyrkivät siirtämään keskustelun pois itse aiheesta.
   
 22. duracell66

  Rekisteröitynyt:
  21.01.2017
  Viestejä:
  70
  aktiiviset , niillä vain on merkitys
   
 23. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 447
  Lukukertoja ketjulla sen sijaan on jo lähes 11 miljoonaa. Kun ketju on avattu aika tasan kaksi vuotta sitten, niin se tekee keskiarvoksi n. 15,000 lukijaa per päivä.

  Että kun postaat ketjuun, niin harkitse tarkkaan mitä kirjoitat. Voit saada viisinumeroisen yleisön.
   
 24. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 753
  Norjalaisilla on selkeästi toisenlainen ote näihin kuvioihin kuin meillä. En tiedä minkälainen hyväveli-järjestelmä siellä on, mutta meillä ainakin taitaa nämä lakimiespiirit olla niin pienet, että jokainen tuntee toisensa, eikä helposti toisen varpaille astuta.

  Kiristyksen uhriksi ei kannta koskaan alkaa, koska siitä kierteestä on hankala päästä pois. Et voi ikinä olla varma, tuleeko joltain toiselta uusi kirje, kun näitä tulevaisuuden firmoja syntyy kuin sieniä sateella. Jopa yhden leffan nimellä perustetaan firmoja ja vaaditaan hyvityksiä.

  Hyvä, että lähestyt Teliaa. Kun saataisiin näiden operaattoreiden päät kääntymään, niin siinä olisi jo jotakin.
   
 25. duracell66

  Rekisteröitynyt:
  21.01.2017
  Viestejä:
  70
  ei se muuta sitä tosiasiaa, kuinka moni eri ihminen kommentoi tällä hetkellä.
   
  Viimeksi muokattu: 12.05.2017

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti