Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. tadaa! Banned

  Rekisteröitynyt:
  04.05.2017
  Viestejä:
  144
  Ei pahalla, mutta miten määritellän "trollifirma"?

  Pitäisikö esim TTVKRY:ltä ja Scanboxilta kieltää oikeksiensa valvonta Suomessa (millä perusteella)?

  Jos Patrik Arcache omistaa myös oikeuksia ja vaatii niillä hyvityksiä Suomessa, niin millä tavalla hänen oikeutensa poikkeavat TTVKRY:n ja Scanboxin oikeuksista ?

  Valvonnasta:

  Tecxipio myy pelkkää valvontatietoa, joka huhupuheiden mukaan on "Saksan hallinnon virallisella aikaleimalla varustettua" ja "Kölnin maaoikeuden todisteeksi hyväksymää".

  Jonkunhan sen valvontatiedon täytyy myydä? (Jos ei Tecxipio, niin kuka sitten?)

  Scanboxille ilmeisesti on myyty"on-line" palvelu, ainakin Jörgensen totesi että "kun joku lataa teoksiamme, se näkyy heti järjestelmässämme" - eli Tecxipion avulla vovat seurailla parvien kokoja ja latailijoita ihan reaaliajassa.

  Vaikuttaa ihan hyvältä ja asialliselta palvelulta, jos sattuu omistamaan oikeuksia joita haluaa valvoa.

  Oikeuslaitos ei voi lähteä erotelemaan oikeuksia "pärstäkertoimen" mukaan (?), esim. Markus Pönkä voisi ostaa jotain oikeuksia ja trollailla -markkinaoikeus tuijottaa kuitenkin pelkästään kyseisen sopimuksen laillisuutta, asiavaltuutta.

  Trafigura - Suomen valtion uusi ylin ystävä - aika isot epäselvyydet taustalla, mutta täysin hyväksytty kumppani valtion toimesta?
   
  Viimeksi muokattu: 11.05.2017
 2. Saa Riittää!

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Viestejä:
  79
  Tadaa!, Jos Tecxipio vaikuttaa ihan hyvältä ja asialliselta palvelulta, voisi Nikolai Gleich sitten myös kohdata asiallisesti Suomalaisen asiallisen toimittajan face to face ja antaa asiallisen haastattelun. Vetoaa Tecxipio mihin tahansa, sen pakeneminen haastatteluista pitäisi herättää päättäjien mielenkiinto.
   
 3. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 752
  Ei pahalla, mutta etkö oikeasti tiedä miten määritellään "trollifirma"? Se on semmoinen firma, joka lähettelee kirjeitä 100 000 - 200 000 suomalaiselle vaatimalla hyvitysmaksuja ihmisiltä pelkän IP-osoitteen perusteella, vailla mitään tietoja oikeasta tekijänoikeudenloukkaajasta. Nimensä mukaisesti trollifirma kalastelee eli troolailee tietoja, jotta ihmiset ottaisivat heihin yhteyttä ja kertoisivat asiasta enemmän. Trollaus perustuu siis tietojen kalasteluun, eikä todelliseen tietoon syyllisestä.
   
 4. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Pikemminkin niitä IP:itä kalastellaan. Kirjeiden lähettäminen sitten taas perustuu ihan oikeasti, halusitte tai ette, siihen ainoaan mahdolliseen yhteyshenkilöön, jonka kautta asiaa voisi viedä eteenpäin. Kirjeen sävy voi olla virhe mutta henkilö, jota lähestytään, on ihan oikea. Se on sitten eri asia, että pitäisikö henkilön yhteystietoja edes saada selville vai ei. Eli koko homma pyörii tuon MAO:n toiminnan ympärillä ja se on käytännössä se, missä muutosta asiaan voidaan saavuttaa.
   
 5. reynolds

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2011
  Viestejä:
  268
  Markus olisikin oiva lisä opetus- ja kulttuuriministeriön asettamaan tekijänoikeuskirjetyöryhmään Jonin, Tommin ja Pentin jatkeeksi.
   
 6. tadaa! Banned

  Rekisteröitynyt:
  04.05.2017
  Viestejä:
  144
  A-Studio tai vastaava heitti joskus piikkiä päättäjien suuntaan "kun asia on ikävä, ei päättäjää/ministeriä saada keskusteluun/haastetteluun - lähettää avustajansa tai vastaa sähköpostilla, no comments".

  Eli ihan samalla tavalla käyttäytyvät ministerit kuin Tecxipio/Tilman - älykäs ei altistu ikävälle julkisuudelle (ilman hyötyä).

  Jos taktiikka toimii ministerille, niin kai se toimii Tilmanillekin?

  Lisäksi Tecxipiolla tai Tilmanilla (Crystalis) ei oikeasti olisi paljonkaan kerrottavaa - sopimukset ja toimeksiannot ovat salaisia ja luottamuksellisia, niistä ei voi kertoa mitään - omia tuloja bisneksestä ei kannata kertoa, jne.
   
 7. Saa Riittää!

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Viestejä:
  79
  tadaa!, "älykäs ei altistu ikävälle julkisuudelle". Siinä se tuli.. Kansan tulee nyt sitten vain hyväksyä kiltisti kuinka jokin ulkomainen valvontafirma toimii yhtenä harmaana elimenä tässä mustassa sopassa ilman että sitä voi kyseenalaistaa..
   
 8. Yritysten tuki Banned

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2017
  Viestejä:
  69
  Juuri näin. Laillinen yritys ja kiireinen johto. Onhan sentään olemassa respan tytöt joiden kanssa toimittajat ja muut kyselijät voi jutella ja purkaa mielipahaansa. Voihan heille kirjoittaa kirjeen ja toivoa että vastaisivat edes siihen. Ja edelleenkään näiden firmojen omistuksella ei ole mitään vaikutusta täällä tapahtuvaan kirjeiden lähettämiseen.
   
 9. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 098
  Sain KKO:lta vastauksen: valitus maksaa kokonaisuudessaan yksityishenkilölle 500 euroa riippumatta siitä, meneekö asia käsittelyyn (ts. myönnetäänkö valituslupaa) tai mikä päätös on. Oli hiukan epäselvää mihin lain momenttiin vedotaan (tuomioistuinmaksulain 2§ ja 3§ ovat mielestäni ristiriidassa), mutta se tulkintaero ei vaikuttaisi yksityishenkilön kustannuksiin.

  Jos valitusluvalla pystyy viivästyttämään tietojenluovutusta, niin sitten 500 euron lahjoituksella voi aiheuttaa trolleille todellista, mutta väliaikaista haittaa. En ole kuitenkaan vakuuttunut, estääkö tai edes viivästyttääkö valituksen tekeminen tietojen luovutusta millään tavalla, joten tämä ehdottamani taktiikka lienee vähintäänkin kyseenalainen.

  Mikään ei kuitenkaan estä huolestuneita kansalaisia laatimasta kunnollista, kattavaa valitusta vaikka lakimiehen avustuksella koskien merkittävyyskynnystä, ja hakemasta sillä KKO:n ennakkopäätöstä (jos operaattorit eivät siihen suostu).
   
 10. Jane & Joe

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Viestejä:
  35

  HOLLANNIN KARIBIA:

  Hollannin Karibian saarten ekosysteemistä lisää: Näillä n. viidellä ääripienellä Satusaarella lakimiehiä löytyy
  kohtalaisen massiivinen määrä - rapiat 360 kappaletta - pahviyhtiöineen (Aruba, Curacao,Suriname, Karibian Alankomaat ja Sant Maarten).
  Löysällä matikalla tulee lakimiehiä siis n.60 per saari(!). Laatikkofirmoja löytyy taatusti pari junavaunullista.
  Saint- Martin/Sint Maarten-saaren lakitoimistojen joukossa hoitelee ties mitä asioita myös Nordlaw Legal Services.
  Muutamaankin näihin valtioihin artikkelien perusteella liittyy demokratian lipsuminen.
  Etteikö liittyisi suoraan rahanpesuun / veronkiertoon .
   
 11. Saa Riittää!

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Viestejä:
  79
  Tuon yritysten tuen hamekangas on niin ohutta että läpi paistaa, heh..
  Jane&Joe, koska olet tehnyt aikaa vievää tutkintaa jo paljon, oletko ajatellut koostaa aineistoasi tiiviiksi paketiksi jonka voisi lähettää suoraan Antti Häkkäselle? Kiireinen mies varmasti on mutta ehkä saattaisi kiinnostua..
   
 12. Jane & Joe

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Viestejä:
  35
  :

  Tähän väliin sopii kuvakaappaus "(silloisen)Ecxipion" Johtajan (silloisen / nykyisen /Olemassaolevan )pääjohtajan Norbert Turbach:n (2014) kirjallinen valaehtoinen vastaus käytetyn valvontasoftan luonteesta ja yksityiskohdista, ja salaisuusluonteesta :)
  Ihan käy itkuksi, kun lukee tilanteen dramaatisuutta :[/QUOTE]

  -No empäs osaakaan liittää spoileria tähän.

  Pääosa tuomarille toimitetusta valituksesta kertoo kuinka sourcekoodin tuominen julkiseksi vahingoittaisi peruuttamattomasti ja perusteellisen vakavasti Ecxipion
  Toimintaa. Ja kuinka äärimmäinen työ(!) heh! Vetoavat jopa työmäärään (PRKL).... mitä siihen vaadittaisiin -ja ollen liikesalaisuus - ainoastaan kolmella ihmisellä on pääsy sourcecoodiin, joka sijaitsee "ovikoodien , palomuurin ja muun huipputurvallisen järjestelmän" takana.
   
  Viimeksi muokattu: 11.05.2017
 13. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 222
  https://www.facebook.com/legaladvicestmaarten

  http://www.legalservicesstmaarten.com/

  En taida kyseinen firma liittyä ihan suoranaisesti ainakaan ketjun aiheeseen :think:

  https://fightcopyrighttrolls.files.wordpress.com/2014/03/ilnd-067013909183.pdf

  Tossa se Norbertin "tiedoksianto". Noista jenkeissä käsiteltävistä tapauksista irronnut kyllä hyvin tietoa liittyen Suomenkin tapauksiin.
   
  Viimeksi muokattu: 11.05.2017
 14. Jane & Joe

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Viestejä:
  35

  Itse epäilen vahvasti, että kyllä liittyy. Tässä on tullut nähtyä niin monta nopeaa firman nimen vaihtumista,ristikkäinomistusta , olemattomia ihmisiä ja hämäystä ( muutaman kirjaimen vaihto / ns. CEO:n vaihto / Firman nimien yhteenkirjoittaminen ( Googlen tulokset hupenevat sillä). Muistaakseni oli yksi tällainen sanojen liittäminen kokonaan yhteen - JA Googlen tuloksia ei tullut yhtäkään.

  Olennaisesti linkkiin liittyy lisäys etuosaan : Nordlaw Legal Services St. Maarten, Philipsburg, Netherlands Antilles . Sielläpäinhän pesii - näillä minisaarilla 360 lakimiestä ,tai ainakin rekisteröityineinä sinne - verokikkailut nyt vähintään päivittäistä toimintaa.

  (Aruba, Curacao,Suriname, Karibian Alankomaat ja Sant Maarten).
  Löysällä matikalla tulee lakimiehiä siis n.60 per saari(!). Laatikkofirmoja löytyy taatusti pari junavaunullista.
  Saint- Martin/Sint Maarten-saaren lakitoimistojen joukossa hoitelee ties mitä asioita myös Nordlaw Legal Services. "NJORD Law" vain häivytetään - yleisöltä.

  Tällaiset pienen pienten "faktojen " pyörittely kuuluu olennaisesti lakimiesten maailmassa tehtäviin operaatioihin - " no sane businessman wants the Income to dry out"
  Miksi helvetissä se nimenomainen Ylilautapostaus olisi ylipäänsä voitu muutoin katsoa todisteeksi !
   
  Viimeksi muokattu: 11.05.2017
 15. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 222
  Niin no se että jossain on Nordlaw Legal Services ja jossain NJORD Law, niin linkki ei ihan erityisen vahva ole, kun maailmassa noita firmoja kuitenkin riittää. Kai sen veronkiertoyrityksen voisi perustaa jollain muullakin nimellä.

  Tosin jännä esimerkki tähän bisnekseen liittyen on se Interralipin taustalta löytyvä Mavericke Eye, joka on melkein, muttei ihan kuitenkaan, kuin se valvontaa suorittava Maverickeye.

  Ja tulihan siitä Excipiostakin Tecxipio.
   
  Viimeksi muokattu: 11.05.2017
 16. Jane & Joe

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Viestejä:
  35

  Aivan - täytyy tutkia asiaa ristiinhauilla - on siinä kuitenkin yli 50%:n mahis , että on sama firma - "NJORD Law" Karibialaistettuna.
  Ecxipio = Tecxipio hyvä esimerkki :) nimivalssista - heh! Löytyisköhän Panamapapereista dataa...
  Kirjainvaihtelulla siivotaan uusi firma maailmaan.
   
  Viimeksi muokattu: 12.05.2017
 17. Jane & Joe

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Viestejä:
  35
  Ulkomaisia sekametelisoppayhtiöitä on jo pari vuotta sitten joutunut polvilleen oikeuden tuomareiden käsittelyssä- faktat vaan oli olemattomia tai muilla ns. faktoilla oikeutta yritettiin suoraan harhauttaa koska ahneus tuppaa kasvamaan.
  On niin monia yksityiskohtia , jotka pitäisi saattaa KOK:n eteen.
   
  Viimeksi muokattu: 12.05.2017
 18. Jane & Joe

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Viestejä:
  35  Kiitos vinkistä !!
  Laitan Häkkäselle tiiviin koosteen , kunhan itselle selviää - mitä on tullut kirjoitettua :)
  Itseasiassa eilen laitoin kaksi pitkää meiliä Hesarin J_P Raestelle näitten ulkomaitten tutkintojen osalta - hän kiinnostui - tuoreista Norjan Ja Kanadan jutuista, jossa ei niin vain trollien toimintaa hyväksytä tuomareita myöten.
   
  Viimeksi muokattu: 11.05.2017
 19. Jane & Joe

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Viestejä:
  35


  Heippa!

  Laitan vielä seuraavan referaatin " Prenda-Law "keissistä, joka herätti laajalti huomiota USA:ssa.
  Liittyen nimimerkin "Saa Riittää!" viimeisimpiin viesteihin MuroBB:ssä: pöyristyttäviä laittomuuksia tässä keississä sekä epäilemättä tietyn lajin sosiopaatteja kyseessä - ei mitään etiikka tai moraalia - rajaton usko siihen, että Lakimies puhuu itsensä aina kuiville. ??

  Referaatti tapauksesta "PRENDA Law" vs. Yhdysvallat (2013).
  "Prenda Law" - juristitoimistoa ( Steele-Hansmeier ) vastaan juttu alkoi ilmeisesti jo 2010.

  Varsin pian Steele alkoi tekemään yhteistyötä viranomaisten kanssa.
  John Steele kertoi Forbes -lehdelle (2012), että hänen toimistonsa (PRENDA Law) oli jättänyt reilut 350 kannetta yli 20 000 ihmistä vastaan, mikä tuloutti heille " 16 miljoonaa dollaria" hyvitysmaksuja.

  Steelen ahneus omin sanoin: " haluan ansaita 10 000 dollaria päivässä näillä oikeudenkäynneillä "

  Myös Hansmeier saatiin lopulta valaehtoisesti todistamaan yhdessä näistä Prenda-oikeudenkäynneistä, että heidän pöytälaatikkofirmansa tarkoituksella osti tekijänoikeuksia, jotta he voisivat vaatia hyvityksiä, ja että tämä kantajayhtiö ei ollut koskaan maksanut veroja.
  Näiden herrojen historiaan kuuluu myös väärennetyillä oikeuden päätöksillä vaatia, että Googlen tulee poistaa tiettyjä epäedullisia hakutuloksia.
  Sekä väärennettyjä tekijänoikeussopimuksia ( Copyright Managements ) hyväksikäyttämällä painostaa operaattoreita luovuttamaan IP-henkilötietoja heille.


  "If You're Going To Forge A Fake Court Order To Delete Search Results, Maybe Don't Choose A Prenda Case"
  https://www.techdirt.com/blog/?company=prenda+law
  Prenda Law stories at Techdirt.
  www.techdirt.com
  It looks like Prenda's Paul Hansmeier isn't nearly as interested John Steele in striking a deal with the feds. Of course, Steele folded immediately, offering up ...

  --

  Kalifornian osavaltion tuomari Otis D. Wright (toukokuu,2013):

  "Kantajat ovat hyväksikäyttäneet oikeusjärjestelmää. He ovat hyväksikäyttäneet vanhentuneita tekijänoikeuslakeja.
  Uhkaamalla kohtuuttomilla oikeudenkäyntikuluilla ja sosiaalisella leimautumisella vastaajille tarjotaan hyvityssopimusta, joka ylittää kohtuuden rajat.
  Näin tekijänoikeuslait, jotka alun perin suunniteltiin suojaamaan taiteilijoiden tuloja, auttavatkin tällä sähköisen median aikakaudella nälkiintyneitä asianajajia ryöstämään kansalaisia. Tätä peitefirmojen kautta pyöritettyä toimintaa kuvaa parhaiten nimitys "järjestäytynyt rikollisuus".


  Paul Hansmeier väittää, että hänen tuomitsemisensa petoksesta vahingoittaisi vakavasti (!!) Yhdysvaltojen oikeuslaitosta.
  "The entire justice system will collapse if I am convicted."


  ( oikeusprosessi häntä vastaan on vielä kesken - vakavista syytteistä ei ole kuitenkaan oikeuslaitoksella pula - huolimatta Hansmeyerin 7-tuntisesta (!)
  puolustuspuheenvuorosta.)


  Toiminnan keskeiset osat tästä "lakimieskendosta" on siirretty Suomenkin tatamille, ikävä kyllä.

  Tässon siis 2 spoileria.
   
  Viimeksi muokattu: 12.05.2017
 20. DXpert

  Rekisteröitynyt:
  01.03.2017
  Viestejä:
  71
  Ei toki mikään äänestyspaneeli - mutta enemmistöratkaisuja sielläkin tehdään. Ja kun työryhmä sitten joskus julkaisee lausuntonsa, tuo enemmistön näkemys siinä näkyy hyvin vahvasti.
  Enemmistö on tässä siis tekijänoikeuksien nykyistä vahvemman suojan puolestapuhujia, joten tuskin nämä ryhmässä omaa businestaan vastaan puhuvat tai päätöksiä tekevät. Tässä suhteessa en ole kovin luottavainen ryhmän mahdollisesti aikaansaamiin lopputuloksiin "tavallisen kansalaisen oikeusturvaa parantavina ratkaisuina".
  Tekijänoikeuslainsäädönnön valmistelutöissä ja lausunnon antajina ei ole paljolti nähty "vastapuolta" eli palvelun käyttäjää eikä tämän näkemyksiä ole juurikaan huomioitu. Ne lobbaavat - joilla valtaa ja rahaa on. Oikeus on usein muutoinkin ns. vahvemman oikeutta, jos olen tämän oikein ymmärtänyt ...
   
 21. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 446
  Ei tehdä. Kaikkein yleisimmin noissa tehdään konsensusratkaisuja. Eli sellaisia lausuntoja, jotka kaikki osallistujat voivat edes jollain tapaa allekirjoittaa.

  Tuon takia on tietysti turha odottaa mitään raflaavaa tai muuten sellaista, missä touhu tuomittaisiin niin jyrkästi kuin useimmat täälläkin toivoisivat, mutta tuskin sellaistakaan, mikä merkittävästi parantaisi trollien asemaa.
   
  Viimeksi muokattu: 11.05.2017
 22. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 222
  Onhan se vähän huvittavaa, että työryhmässä on mukana näitä yhden päämiehen kirjefirmoja valvovan tahon edustajina. Eli joku Espanjassa eläkepäiviä(?) viettävä miekkonen on myös osana tätä työryhmää. Mutta sehän kertoo vain siitä, että ei sieltä oikein ketään virallisempaakaan osallistujaa löydy. Hatanmaa, Haaja ja Viljakainen ovat ne miehet, jotka Suomessa edustavat verkkovalvontaa harrastavaa tahoa ja tätä toimintaa harjoittavat.

  TTVK toki myös omalla tavallaan. Mutta jos nimettynä olisi vain TTVK:n edustaja, niin se saattaisi olla pelkästään hyödyksi muille rahastajille.

  Itse pääpomo(Tecxipion, ainakin virallisesti) Norbertilla on muuten pää kirjaimellisesti wc-pöntössä Facebook-profiilikuvassaan. Ehkä siitäkin voisi vetää jonkun vertauksen tähän toimintaan noin kokonaisuudessaan.

  --

  Tekijöitä edustavan Markus Nordenstrengin mietteitä muutaman vuoden takaa, kun järkeä tekijänoikeuslakiin kansalaisaloite oli ajankohtainen:

  http://www.teosto.fi/teosto/blogi/järkeä-marimekosta

  Filmikamarin taas on vaikea vedota ainakaan vähentyneisiin katsojamääriin, jos sen pitää perustella nykyisenlaista massoittaista kiristystoimintaa jotenkin:

  http://www.filmikamari.fi/pressit/tiedotteet.php?action=show&news_id=3326

  http://www.filmikamari.fi/pressit/tiedotteet.php?action=show&news_id=3638

  Toki teattereilla on mennyt jatkuvasti hyvin muuallakin maailmalla.
   
  Viimeksi muokattu: 12.05.2017
 23. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Jos kirjeensaajat viitsisivät järjestäytyä niin luultavasti hekin voisivat tuonne edustajansa saada. Eiköhän tuo Ahto tätä keskustelua seuraa ja ymmärtänee kaiken oleellisen ihan hyvin että sikäli homma on hanskassa.
   
 24. DXpert

  Rekisteröitynyt:
  01.03.2017
  Viestejä:
  71
  Niin, ainahan voi toki lausunnon loppuun liittää eriävän mielipiteensä enemmistön kannasta ...
  Tämä kuitenkin kannattaisi huomioida eräänä tavallisen kansalaisen vaikuttamiskeinona:
  https://www.lausuntopalvelu.fi/FI
  Ja esim. oikeusministeriön työryhmät ja toimikunnat näkyvät täältä - tosin hieman harvoin päivitettynä:
  http://oikeusministerio.fi/fi/index/valmisteilla/tyoryhmatjatoimikunnat.html
  Ja julkaistut mietinnöt ja lausunnot esim. täältä:
  http://oikeusministerio.fi/fi/index/julkaisut.html
  Ja aina voi vaikuttaa, jos on aktiivinen - ainakin jonkin verran.
   
 25. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 446
  Ei noissa edelleenkään ole vähemmistö- ja enemmistömielipiteitä. Enimmäkseenhän noissa listataan kaikki mahdolliset kannat, toisistaan täysin poikkeavatkin, ja sen jälkeen pyritään lopuksi antamaan jonkunlainen loppulauselma, jossa nämä kaikki on tavalla tai toisella pyritty sovittamaan yhteen.

  En ole siis tässä tapauksessa huolissani, vaikka trolleja olisi mukana kolme ja trollien vastustajia vain yksi. Koska toisistaan eriävien mielipiteiden määrä on siitä huolimatta tasan 1-1. Ja onhan siellä mukana muitakin, että turha tästä on senkään takia rakentaa mitään Ahto vs. Joni + Tommi + Pentti -asetelmaa. Satun nimittäin tietämään, että vaikka tekijänoikeusjärjestöissä (esim. Teosto, Kopiosto, Filmikamari, ym) ollaan nettilatailua koskevissa kysymyksissä noin 180 astetta ympyrän toisella puolella piraattipuolueesta, niin niissäkään ei todellakaan olla mitenkään innoissaan siitä, mitä nykyisen kaltainen massavalvonta ja kiristyskirjeiden lähettely tekee tekijänoikeuksien vahtimisen maineelle.
   
  Viimeksi muokattu: 12.05.2017

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti