Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 098
  Olisin melkein voinut arvata ketä siinä "työryhmässä" on:
  Eli siis tekijänoikeusmafiaa edustaa 7 jäsentä, mukana pahimmat trollit Joni Hatanmaa ja Tommi Haaja itse, ja kirjeiden saajia vain yksi jäsen effiltä.
   
 2. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 752
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 752
  No huhhuh.. on touhua..

  Huvitti muuten kun katsoi tuota päätöstä, niin sivulla 2(8):

  "3. Sopimukset elokuvan tuottajan ja hakijan välillä;
  - Criminal Productions Inc:n ja Copyright Management Services Ltd:n välinen lisenssisopimus (salassapidettävä);
  - LHF Productions Inc:n ja Copyright Management Services Ltd:n välinen lisenssisopimus (salassapidettävä);
  - September Productions Inc:n ja Copyright Management Services Ltd:n välinen lisenssisopimus (salassapidettävä)"

  Eli ne perustaa näitä firmoja jo leffojen nimillä: Criminal, LHF (London Has Fallen), September (Septembers of Shiraz).
   
 5. Jane & Joe

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Viestejä:
  35

  ---
  Jane&Joe :

  Copyright Managements Ltd : kotiosoitehan on Lontoossa tunnetussa laatikkohotellissa: (43 Berkeley Square W1J 5AP London), jossa majailee laatikoissa 155 muuta menestyvää yritystä :)
  Pienellä tutkimisella osoittautuu seuraavaa: Copyright Managements Ltd - johtaja Patric Achache , firman pääoma ON 1 PUNTA.Tämä on suora osoitus laatikkoleikistä. Firmalla ei myöskään aikavälillä ollut laisinkaan tuloja eikä menoja aikavälillä :
  lokakuu 2014 - lokakuu 2015.
  Firman aikaisempi nimi oli Copyright Collections Ltd.
  ---
  *Nothingworth* ennättikin jo kaivamaan osin päällekkäin nää tiedot :)
   
 6. Doc Z-Weed

  Rekisteröitynyt:
  30.11.2016
  Viestejä:
  177
  Se lisäksi että KKO ottaa asia käsiteltäväksi, on tämän vuoden puolella MAO tehnyt jo ainakin yhden päätöksen Soneran asiakkaiden yhteystietojen hakemuksesta, ettei viranomaisia varten yli 6kk säilytettäviä tietoja tarvi luovuttaa. Eli vain operaattorin omaa käyttöä varten olevat luovutetaan. Sonera nimenomaa kieltäytyi luovuttamasta niitä tietoja.

  En nyt valitettavasti löytänyt äkkiä sitä päätöstä tai sen numeroa, mutta tästä ketjusta sen aiemmin näin.
   
 7. hubahaba

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2017
  Viestejä:
  135
  .
  Aika masentavaa luettavaa, kertoo missä syöksykierteessä suomi on oikeusvaltiona. Tekijänoikeuskirjeet edustaa lähinnä petosta, kiristystä ja toimintatapana lähellä nigerialaiskirjeitä. Vähän sama kuin sieltä Nigeasta raijattaisiin rikollisklaanilaisia neuvottelemaan kirjeiden muodosta miten toimitaan jatkossa :D
   
 8. hubahaba

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2017
  Viestejä:
  135
  Eli tekijänoikeusryhmän sai aikaa tämän vuoden loppuun. Valtio maksaa Tommi Haaja (Adultia Oy), asianajaja Joni Hatanmaa (Hedman Partners) palkkioita siitä että saavat rauhassa jatkaa rahastusta. Tänävuonna voi lähteä noilta kahelta jopa 100.000 uutta maksuvaatimusta. Keskihinta varmaan nostetaan kun halutaan pikarahastus 1200 euroon. Ilmeisesti noin kolmas osa maksaa niin melkein 40 miljoonan potti ehtivät raapaista tänävuonna jos hyvin toimivat. Siihen päälle sitten päivärahat veronmaksajilta kun käyvät neuvottelemassa omaa etuansa. Nämä rahat häipyy veroparatiisiin ja sumalaiset maksumiehinä.

  Tällä ryöstöllä ei ole mitään tekemistä tekijänoikeuksien kanssa ja nyt nää asiantuntijoita kuinka toimia heidän omaa etua vastaan. Haistakaa pitkä p..ka koko suomen valtio.
   
 9. hubahaba

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2017
  Viestejä:
  135
  Jos oikeesti olisi tekijänoikeuksista kysymys ja haluttaisiin tehdä pelisäännöt tommoseen. Niin valtiolta joku tarkastaja noihin data-ajoihin, seuraamaan prosesseja ja neuvontapalvelu. Tohon tulee kuitenkin kymmeniä tuhansia täysin viattomia jotka tarvitsevat neuvontaa. Mikä tärkeintä että nää lakimiestoimistot saa normaali korvauksen eikä ole rahastajina. Seuranta että rahat ei mee salaisille veroparatiisisaarille teille tietämöttömille vaan oikeasti tuloutetaan tuottajille.
   
 10. korvaoo

  Rekisteröitynyt:
  19.03.2003
  Viestejä:
  4 356
  Ottaiskohan kukaan millään asteella vakavasti jos tuonne valtioneuvostoon lähettäisi asiasta huolestuneen kirjelmän tuosta delegaatiosta joka suoraan sanottuna näyttää erittäin huolestuttavalta...
   
 11. sirace

  Rekisteröitynyt:
  05.10.2009
  Viestejä:
  978
  Kyllä on surullista luettavaa tekijäoikeukirjetyöryhmän kokoonpano, Pertti Viljakainen edustaa itseään vaikke edes suomenkielen kielioppi taivu kaverilta kirjeisiin. Ryhmässä oo 3 trollien edustajaa ja vain yksi kirjeidensaajien edustaja(Effi ry.). Miksi näin? Miksi ei 1:1 tai 3:3?
   
 12. vonretee

  Rekisteröitynyt:
  07.04.2017
  Viestejä:
  12
  loppuko pornotommin paukut kun ip, kone ja operaattori rumbaa harrastin?
  ikävystyttää kun en saanut kun yhden kirjeen 2kk sitten
  catch if you can :eek2:
   
 13. Teerex

  Rekisteröitynyt:
  23.01.2017
  Viestejä:
  57
  Ihanko oikeasti joku on vielä uskonut tähän saakka, että jotakin apua tulisi virkamiehiltä ja viranomaisilta? Kyllä pukukekkulit on jo aikaa sitten puhuneet ne ministeriöitten pikkutytöt ympäri. Voi tätä maata ja sen "oikeusjärjestelmää". Ja sen hyväuskoista kansaa.
   
 14. samptaro

  Rekisteröitynyt:
  09.05.2007
  Viestejä:
  969
  Nopeasti vilkaistuna kukaan ei ole linkannut Yle Puheelta "Aineetonta oikeutta" http://areena.yle.fi/1-4118925

  EDIT: Olihan tämä kuitenkin jo linkattu. Jos haluaa säästää aikaa tuon kanssa niin voi kelata 27min kohdalle.
   
  Viimeksi muokattu: 10.05.2017
 15. Trollitkuriin

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2017
  Viestejä:
  87
  Ehdottomasti kannattaa olla yhteydessä. Kyllä täältäkin puolelta kannattaa lobbailla. Muuten voi, kokoonpano huomioon ottaen, viestintä jäädä hieman yksipuoliseksi.

  Itse rustaan tällä hetkellä kirjelmää tuoreelle oikeusministerille. Kehoitan muitakin tekemään samoin. Juha-Pekka Raestetta kannattaa myös vinkata tuosta aika puolueellisesta työryhmästä. Hän on Hesarissa kirjoittanut aiheesta totuudenmukaisesti.

  Hitaasti mutta varmasti ollaan menossa oikeaan suuntaan. Toki työtä vielä riittää, mutta ei kannata lietsota tappiomielialaa. Olemalla aktiivisia voimme kaikki vaikuttaa ja olen varma, että palstan ansiosta trollien toiminta on vaikeutunut ja maksajien määrä vähentynyt.
   
 16. tadaa! Banned

  Rekisteröitynyt:
  04.05.2017
  Viestejä:
  144
  Nyt ainakin selvisi että Tommi on varmasti OTM.
   
 17. anonyymi666

  Rekisteröitynyt:
  26.04.2017
  Viestejä:
  40
  Laitoin Vuopalalle postia tuosta tekijänoikeuskirjetyöryhmän kokoonpanon arveluttavuudesta. Jossain vaiheessa lähtee varmaankin postia
  myös tuoreelle oikeusministerille täältäkin.

  Tiivistetty ja toivottavasti järkevästi jäsennetty infosivu tulossa myös jossain vaiheessa, kun vain löydän sopivasti aikaa sellaisen tekemiseen.
  Suuri työ on tällä foorumilla jo tehty, nyt olennaista lienee tiedon lisääminen ja sitä myöten rahahanojen katkaiseminen trolleilta.
   
 18. mlackke

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2004
  Viestejä:
  820
  Haha vai että Joni, Pentti ja Tommi tässä työryhmässä mukana joka kaiken järjen mukaan pitäisi olla puolueeton. Ei enää yllätä jos työryhmä palkkaa Texcipio virallisesti valvomaan ja kiristämään rahat.

  Oikeasti koko työryhmä voi haistaa pitkät kun k.o kaverit sinne otettu...mitä helvettiä siellä ajatellaan..huoh
   
  Viimeksi muokattu: 10.05.2017
 19. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  Aivan näin. Kyllä tämä peli on jo menetetty jos kirjeensaajat eivät ala pelalta tätä peliä samoilla säännöillä kuin Ruotsissa tehtiin. Ei auta poliisikaan kun lakiin kirjataan asiat trollien bisnestä tukeviksi.
   
 20. tadaa! Banned

  Rekisteröitynyt:
  04.05.2017
  Viestejä:
  144
  "Puolueetonta työryhmää" ei voi perustaa jos kaikki osapuolet eivät ole edustettuina?

  Nythän ryhmällä on mahdollisuus kuulla ja valistaa kirjeiden lähettäjiä joka kokouksessa ja loppulausunto sovitellaan kaikille osapuolille sopivaksi.
   
  Viimeksi muokattu: 10.05.2017
 21. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 222
  Eiks se voi olla ihan positiivistakin, että nämä herrat esiintyvät siellä nimenomaan valvonnan edustajina? :D Siis että erityisesti Pentti Viljakainen ja Tommi Haajakin on nimettynä tähän. Kai sen jokainen sielläkin ymmärtää mikä esim. Pentin panos tässä toiminnassa on ollut. Lähettää kirjeitä yhden päämiehen ja yhden sarjan perusteella.
   
 22. Fum

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2017
  Viestejä:
  142
  Kyllä se vaan piti tämäkin päivä nähdä, tekijänoikeuskirjeiden hyviä käytäntöjä selvittää työryhmä, jossa on mukana kolme (3) kiristysmafian jäsentä. Tämä se on oikeasti mahdollista vain Suomessa. Muualla maailmassa nuo pellet nauretaan ulos oikeudesta ja pistetään telkien taakse, täällä heidät otetaan mukaan selvittämään miten prosessia voitaisiin vaikkapa nopeuttaa ja automatisoida. Rahaa nopeammin ja vaivattomammin Saksan poikien taskuun.

  Kyllä minä niin sydämeni pohjasta toivon, että nuo kyrvät saavat loppujen lopuksi ansionsa mukaan, tulee se tuomio sitten viranomaisten tai kansalaisten kourasta.
   
 23. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 098
  Ymmärrän toki, että kirjeen lähettäjät pitää saada saman pöydän ääreen jotta heitä voidaan valistaa. Mutta tekijänoikeusmafian yliedustus muuten takaa sen, että työryhmä tuskin katsoo asiaa oikeusturvan kannalta, vaan enemmän imagokysymyksenä ja miten voitaisiin torpedoida mahdolliset kovemmat toimenpiteen kuten lakimuutokset. Mukana on trollien lisäksi myös tekijänoikeusjärjestöjä, jotka eivät saa rahoja suoraan mutta hyötyvät mukamas piratismin vähenemisestä, ja operaattorit joita ei kiinnosta asiakkaidensa yksityisyys vaan lähinnä se vaiva mikä tietojen luovutuksista heille koituu.

  Ja edelleen vain yksi effin edustaja joka oikeasti on puolueeton. Ehkä myös tuo telehallintovirasto voi puolustaa uhreja, mutta siihenpä se jääkin. Nämä äänet hukkunevat lakimiesjargoniin ja tekijänoikeuslobbauksen alle.
   
 24. Saa Riittää!

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Viestejä:
  79
  On kyllä naurettava kokoonpano. Työryhmästä tosin puuttuu Patrick Achache.
   
 25. Trollitkuriin

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2017
  Viestejä:
  87


  Olin kyllä itsekin vähän yllättynyt tuosta mafian yliedustuksesta. Laitan itsekin Vuopalalle viestiä... Tehkää muut ihmeessä samoin.

  Jos sinne saisi kirjeensaajia edustamaan pari muutakin henkilöä.

  Toisaalta en kuvittelisi, että trollien edustajat olisivat kovin karismaattisia tai ihmisinä kovin mielyttäviä.

  Miten uskottavia Pentti "Alzheimer" Viljakainen tai Tommi "Pornokeisari" Haaja voivat olla?

  Toivottavasti muut työryhmän jäsenet ymmärtävät toiminnan oikean luonteen.
   
 26. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 446
  Miten niin "ainakin"? Onhan miehen rekordi ollut jo pitkän aikaa selvillä.

  Tuosta voi ihmetellä gradua.


  Työryhmän kokoonpanosta ei kannata vetää isompia herneitä nenukkaan, koska se ei ole sellainen porukka, joka sentään kirjoittaisi mitään lakeja tai asetuksia, tai sitten äänestäisi mistään. Enemmänkin se on julkilausumia antava keskustelukerho. Ja trollikolmikko voi hyvinkin olla mukana enimmäkseen kuunteluoppilaina, koska oman kannan puolustelu ja perustelu voi vaatia toiminnan yksityiskohtiin menemistä, ja niistähän nämä tykkäävät olla enimmäkseen hiljaa.

  Eikä siellä välttämättä tulisi kirjeensaajaosapuolten ääni yhtään sen voimallisemmin kuuluviin, vaikka siellä olisikin Apajalahden lisäksi esimerkiksi piraatti tai pari lisää, jos nämä vaan toistaisivat keskenään yhteneväisiä kantoja.

  En silti sano, etteikö Vuopalaan kannata olla yhteyksissä. Sillä oli ryhmän varsinainen työ mitä hyvänsä, niin eihän tuo mitenkään näytä kauhean tasapuoliselta. Pikku kansalaispaineella voi yrittää pitää huolta, että julkilausumat muotoillaan tarpeeksi kieli keskellä suuta.
   
  Viimeksi muokattu: 11.05.2017

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti