Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  904
  • 1.2 Turhien viestien kirjoittaminen on kiellettyä. Mieti ennen viestin lähettämistä, onko sinulla annettavaa keskustelulle.
  sama!
   
 2. Saa Riittää!

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Viestejä:
  79
  • 1.2 Turhien viestien kirjoittaminen on kiellettyä. Mieti ennen viestin lähettämistä, onko sinulla annettavaa keskustelulle.
  Sama!
   
 3. Dreama

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2016
  Viestejä:
  49
  Minäkin voisin sellaista puoluetta äänestää, mutta mielummin puolue, joka lupaisi tehdä lopun kaikenlaisesta viranomaiskorruptiosta yms. Näin saataisiin siinä sivussa kirjebisneksellekin loppu.
   
 4. Jane & Joe

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Viestejä:
  35

  Juuri näin menetteli eräs tuomari Yhdysvalloissa (en muista nimeä) - tilanteena oli joukkokanne vastaajia vastaan.
  Vaadittu summa oli kymmeniä tuhansia dollareita. Tuomari teki kuitenkin radikaalin päätöksen eli vaadittu summa määrätti maksettavaksi
  joukkokanteen jäsenten kesken yhteisvastuullisesti.. Kyseessä oli jaettavaksi saatettu yksi ja sama filen.
   
  Viimeksi muokattu: 07.05.2017
 5. tadaa! Banned

  Rekisteröitynyt:
  04.05.2017
  Viestejä:
  144
 6. Buick

  Rekisteröitynyt:
  08.09.2016
  Viestejä:
  264
  Niitä kirjeitä on lähetetty kenties tuhansia. Kyllä on paska keissi kasassa jos se yhdestä samansisältöisestä kirjeestä kaatuu.
   
 7. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 859
  Typerin ohje ikinä, on heittää kirje roskiin. Mistä voit sitten todistaa, että sinua on oikeudella ja rikostutkinnalla uhkailtu ja kiristetty, jos sinulla ei ole kirjettä todistusaineistona?

  Itse luotan oikeuteen ja poliisiin, joten uskon, että jos tämä tapaus kohdallani tulisi näiden harkittavaksi, ilman muuta voittaisin. Kirjeidenlähettelijät käyttävät Suomen oikeuslaitosta ja poliisia härskisti hyväkseen. Siksi ihmettelenkin, että nämä hiljaisesti katsovat aisankannattajan osaansa. Onko Sauli Niinistön mahtikäsky liian voimakas?
   
 8. finamek

  Rekisteröitynyt:
  25.03.2016
  Viestejä:
  39
  Dame Edna:
  Oletko ollut vielä HP:n edustajiin yhteydessä koskien tietoja, mitä heillä on sinusta? Jossain vaiheessa kerroit, että vetosivat rikostutkintaan tmv. Nämä kuitenkin vanhenevat rikosoikeudellisesti parissa vuodessa. Mitään rikostutkintaahan ei siis voi periaatteessa olla kesken, koska epäilty rikos olisi vanhentunut. Oletko tätä ottanut heidän kanssaan esiin? Oletko saanut heiltä tietoja, mitä ovat sinusta keränneet?
   
 9. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 859
  Eivät ole antaneet minulle kaikkia itsestäni olevia tietoja, eivätkä alkuperäisiä lokitiedostoja. Asia on tämän takia tietosuojavaltuuteetulla käsiteltävänä, koska vaadin, että kaikki heidän rekisterissään olevat tiedot on minulle luovutettava.
   
 10. finamek

  Rekisteröitynyt:
  25.03.2016
  Viestejä:
  39
  Ei mikään yllätys. Hyvä, että asia on etenemässä. Kiinnostaa kyllä tietosuojavaltuutetun linjaus.
   
 11. Buick

  Rekisteröitynyt:
  08.09.2016
  Viestejä:
  264
  Ja sitten tee se rikosilmoitus ja odottele että poliisia alkaa kiinnostaa sun todisteesi. Ja kuole vanhuuteen sitä odotellessa heh.
   
 12. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 859
  Laitoin Hedman Partnersin vastineen omille sivuilleni. Sen voi lukea tästä.
   
 13. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 859
  Rikosilmoitus on tehty ja sitä tutkitaan, eikä bumerangia ole tullut. Itse kukin voi kuolla minkä tahansa syyn takia, muttei ainakaan asenteesi auta tekijänoikeustrollauksen loppumisesta maassamme, joten paska asenne sinulla.
   
 14. zack1

  Rekisteröitynyt:
  27.10.2015
  Viestejä:
  142

  En tiedä menikö multa ohi, mutta jdee-, "who the fuck is Kevin Marcus"?
   
 15. finamek

  Rekisteröitynyt:
  25.03.2016
  Viestejä:
  39
  Luin Dame HP:n vastineen. Perinteistä laki- ja virkamiestekstiä. Yksi asia tarttui silmään. Jos luovuttavat tiedot, niin henkilö, joka pystyy käyttämään liittymääsi, voi poistaa tietoja. Tarjoa niille laitteistoasi tutkittavaksi riippumattomalla asiantuntijalla, mutta edellytä, että maksavat kulut. Kerro sitten suostuivatko. Tätä on jo ennen Aaviankin tapausta yritetty heikoin tuloksin.
   
 16. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 859
  Ihan vapaasti saavat tulla tutkimaan, koska en ole vaihtanut konettani vuoden 2015 jälkeen. Pointti onkin siinä, että poliisi ei ala tutkimaan, koska tietävät että Hedman Partnersin todisteiden perusteella, mitään rikosta ei ole tapahtunut.

  Kysymys on vain ja ainoastaan kiristyksestä, jolla yritetään saada ihmiset maksamaan asiasta, jolla ei ole mitään perustetta. Hedman Partners pitäisi välittömästi panna syytteeseen oikeudella ja rikostutkinnoilla uhkailuista, jos poliisi tekisi sitä tehtäväänsä, johon se on palkattu veronmaksajien varoilla.
   
 17. Saa Riittää!

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Viestejä:
  79
  Ja tuo Tecxipio (kohta varmaan Mexipio) pitäisi kääntää mullinmallin niin ettei kiveäkään jää kääntämättä eikä pienintäkään epäselvyyttä tutkimatta.
   
 18. samuli66

  Rekisteröitynyt:
  26.04.2015
  Viestejä:
  98
  Itsekin luin tuon Dame Ednan jutun. Se mitä HP vastasi tuohon Ednan pyyntöön on tyypillistä HP valehtelee, huijaa, kusettaa aivan täysillä. Ainoa syy miksi eivät luovuta noita tietoja on se, että ne eivät kestä päivänvaloa ja mitään todisteita Dame Ednaa vastaan ei ole. Siellä on niin arkaluontoista tietoa HP:llä, että jos dame edna saisi ne niin kiristysbisnes loppuisi. Tuo väite rikostutkinnasta ja pakkokeinoista on 100% puhdasta valehtelua ja vain tekosyy, ettei tarvitse luovuttaa tietoja. Tosiasissa mitään rikostutkintaa ja pakkokeinoja ei ole meneillä, eikä HP:llä ole mitään aikomusta viedä asiaa eteenpäin maoon tai muualle. HP on haudannut jutu, Koska tiedot eivät kestä päivänvaloa ei HP niitä ole luovuttamassa ja tulee jatkamaan valehtelua ja huijaamista. Tämän bisneksen ydinhän on uhkailu, valehtelu, huijaaminen ja rahastaminen. Poliisi ei ala Ednan konetta tutkimaan, koska tietää, että mitään rikosta ei ole tapahtunut ja mitään riittäviä todisteita siitä ei ole. IP-osoite ei ole riittävä todiste. Tässä tullaan myös siihen miksi HP ei tule koskaan viemään yhtään juttua poliisille tai käräjäoikeuteen, koska suurin osa paljastuisi syyttömiksi ja HP häviäisi suurimman osan käräjäoikeusjutuista, joissa vaaditaan paljon enemmän todisteita, kuin ip-osoite. HP:llä ei ole muuta kuin ip-osoite ja se on erittäin heikko todiste. MAOssa kuitenkin paras tarina voittaa ja siellä ei vaadita kunnollisia todisteita. Jokainen joka joutuu maoon ja pystyy ulkopuolisella asiantuntijalla tutkituttamaan kovalevynsä tai koneensa ja saamaan lausunnon, ettei laitteissa ole koskaan ollut mitään väitettyjä teoksia ja mahdollisesti ei ole koskaan ollut mitään bittorrent ohjelmaa. Voittavat HP:n aina markkinaoikeudessa ja HP häviää aina markkinaoikeudessa niille jotka pystyvät kyseisen lausunnon hankkimaan. Siksi HP ei tule lisäämään markkinoikeuteen menevien juttujen määrää. Nyt kun saataisiin vielä korkeimmanoikeuden päätös, ettei mao voi luovuttaa tietoja niin heppoisin perustein. Loppuu trollibisnes siihen. Trollibisnes tulee loppumaan Suomessa tulevaisuudessa tavalla tai toisella mutta siihen voi mennä aikaa.
   
  Viimeksi muokattu: 07.05.2017
 19. zizler

  Rekisteröitynyt:
  13.11.2016
  Viestejä:
  27
  Itse epäilen että Hedmanilla ei ole enempää tietoa kuin se mitä ne esittivät tuossa vastineessa koskien Dame Ednaa. He eivät voi paljastaa sitä koska kaikelta kiristykseltä menisi pohja kun nuo tiedot ei riitä mihinkään isompaan oikeusjuttuun/oikeaan rikostutkintaan vaikka kyseessä on RIKE. Saattaa olla että niillä on vaan suttuinen Texipion toimittama lista noista torrentsoftista ynnä muista mutta ei mitään muuta ja tätä yritetään peittää valheilla.
   
 20. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 859
  Nimenomaan, juuri näin! Jos heillä olisi pitävät todisteet, miksi eivät tee rikosilmoitusta? Kyllä minulle sopii mainiosti, että poliisi alkaisi tutkimaan tätä asiaa. Löysässä hirressä ei Hatanmaan poika minua pidä. Siinä sälli teki ensimmäisen virheen, että alkoi pelottelemaan oikeudella ja rikostutkinnalla, varsinkin kun luotan siihen, että oikeus aina lopulta tapahtuu.
   
 21. Yritysten tuki Banned

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2017
  Viestejä:
  69
  Johan esim. MOT kävi Saksassa asti tutkimassa ja sai ihan asiallisen ja kohteliaan vastauksen kuten toimittajille pitää antaakkin. Respan tytöiltä. Seuraavassa vaiheessa varmaan käyvät Dominikaanisessa tasavallassa ja saavat sielläkin kohteliaan vastaanoton ja vastaukset kysymyksiin eli valitettavasti johtajat on varattu eivätkä anna lausuntoja. Respan tytöiltä.
   
 22. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  Huh tuota HP:n vastinetta. Kuten samuli66 sanoi, niin kunnon kusetusta HP:lta. On se jätkillä munaa jauhaa tuota shaibaa esitutkinnasta ihan pokkana. :mad: HP ei ole, eikä tule tekemään koskaan mitään rikosilmoitusta esitutkintaviranomaisille.

  On se käsittämätöntä miten toiminta voi jatkua härskillä kusettamisella, olkoonkin lain sallimaa, näin pitkään.
   
 23. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 859
  Tässähän se onkin. Miksi ei voi antaa kaikkia tietoja? Siksi, koska siellä on kansainväisen vakoilun perusteella tehty sitä sun tätä ja jos nämä tiedot annettaisiin, niin häpeän paikka, eikä kusetus voisi enää jatkua.
   
 24. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 222
  Niin koska ne voi koskea teoksia, joihin Tecxipiolla ei ole oikeuksia? Mikäli HP julkaisisi kaikki DHT:llä kerätyt tiedot, niin joukossa saattaisi olla ihan mitä tahansa. En siis sano, että sun liittymästä löytyisi tällaista, mutta jos ihmiset alkaisivat laajemmin pyytämään näitä tietoja, niin selviäisi mitä kaikkea Tecxipio todellisuudessa valvoo. Ja kun Patzer on ilmoittanut valvonnan olevan satunnaista, niin joukossa voisi olla ihan mitä tahansa.

  Eli toi DHT:n evääminen meinaa juuri sitä, että ei luovuteta tietoja niistä kolmannen osapuolen teoksista.

  Ei käytännössä hajua kuka on Kevin Marcus, mutta hänen jättämänsä yhteystietohakemus löytyi siitä linkatusta paketista. Eli kaiketi kirjebisnekseen osallistunut, mutta taitaa olla jo eläkkeellä siitä toiminnasta. Se oli siis vain esimerkki miten yhteystietohakemuksessa on määritelty merkittävyyskynnyksen ylittyminen.
   
  Viimeksi muokattu: 07.05.2017
 25. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 859
  Nimenomaan. Vakoillaan, vaikka ei ole oikeuksiakaan ja tätä ei tietenkään voida paljastaa.

  @Pääsiäinen myös, laitan huomenna kyselyn poliisille, että onko minusta rikostutkinta menossa.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti