Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. Jane & Joe

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Viestejä:
  35
  Tätä olen myös miettinyt, että maatiainen (ei lakimaailma kokemusta) vastaan oraalisen viestinnän ammattilainen (lakimies) häviää 6-0 sanojen ja niitten merkityksien luomisessa (huom!) - taitava argumentoija tekee kyllä hernekeitosta vaikka sisäfileen.
  Se on se todellisuus siinä omassa lakimaailmassa.

  Lakimiehelle hävittyä keissiä ei ole ( hän vain nöyrästi edustaa kantaja kärsimystä). Ja handlaten hyvin ammattitermistön, jopa moraalittomat / lipevät väittämät oikeussalissa muuttuvat totuudeksi (51%) - siviilitotuudeksi - heh!

  Tämän laitan vielä tähän, koska 12 000 000 euroa on niin kaunis pyöreä numero :

  Jos Suomessa n.30 % 60 000 ihmisestä maksaa 600 eur = tekee se 12 000 000 euroa asiakasvaraintilille. ( enempi vähempi kannattavaa ?). Voi ajatella sen hurmion ja hybriksen toimistossa, kun on tämän kuvion tajunnut
   
  Viimeksi muokattu: 03.05.2017
 2. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Sitä en toki kiistä, että lakikieli on maallikolle vaikeaa ja itsensä edustaminen tai ylipäätään kohtuuhintaisen edustamisen saaminen todella haastavaa. Nää kirjeet ei kuitenkaan mitään hirveitä lomkeroita tai mammuttivirkkeitä sisällä vaan ihan lukutaitoinen ihminen kyllä löytää sieltä ne reiät, joista näkee mistä porsas aikoo mennä.
   
 3. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 218
  Siltähän se vaikuttaisi ja lakimiehet siinä sitten sätkynukkeina helpon rahan perässä ympäri maailmaa.
   
 4. Jane & Joe

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Viestejä:
  35
  Monessa liemessä uineen kohtuulakimiehen kyky pitää mielessä tärkeitä ja oleellisia etenemisreittejä avoimena yhtäaikaa lain kirjaimen mukaan on jotain , jonka edessä maallikko on todella lain tulkinnan
  armoilla, niin kuin kylmä kalkkuna - tämä aiheuttaa suunnatonta turhautuneisuutta ihmiselle joka yleensä arkimaailmassa on tottunut sanotun sanan yleismerkitykseen ja siinä sitten oikeussalissa ollaan ja pompitaan kun ei ymmärrä millään mitä tapahtuu.
  Maallikko puhuu siellä vierasta kieltä. Ja se tilanne on pelottava, koska tulos voi sitten hänen kannaltaan olla lähes mikä vaan.
  Lakimies osaa rutinoituneesti välttää minkään tunteenomaisen reaktion häiritä kantajan edustamista. Tämä koska jos tunteellisuus/ emotionaalisuus / normaali empatia tarkoittaa jo sitä , keissi alkaa valumaan reisille.
   
  Viimeksi muokattu: 03.05.2017
 5. noviisi2

  Rekisteröitynyt:
  29.04.2017
  Viestejä:
  35
  Sellainen käsitys tuli mieleen että mainituissa kirjeissä on mätää. Selaisin MAO:n sivuja etsiessä kirjeen merkittyllä diaarinumerolla ratkaistua oikeudenpäätöstä, mut kun ei löytynyt sellaista. Korjatkaa jos olen väärässä. Markkinaoikeuden sivuilta pitäisi löytyä myönteinen tai kielteinen päätös operaattorille luovutettavista henkilötiedoista omalla numerolla joka viittaa kirjeessä mainittuun diaarinumeroon.
   
 6. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 080
  Kaikki päätökset eivät löydy markkinaoikeuden sivuilta.
   
 7. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 080
  http://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005195018.html

  Tämä epäkohta pätee erityisesti tähän kiristyspisnekseen.
   
  Viimeksi muokattu: 03.05.2017
 8. Jane & Joe

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Viestejä:
  35

  Jäi vähän epäselväksi mikä tämän porsaan status on ?
  Kantajan /vastaajan / vai lakiprotokollan
   
 9. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Tarkoitan sitä, että noissa kirjeissä on ihan riittävästi josseja ja muttia, että noita ei saa kiristyksenä tai törkeänä petoksena eteenpäin, kuten jotkut täällä spekuloivat. Yritystähän on aluksi ollut mutta mikään ei johtanut mihinkään.
   
 10. Mosu2016

  Rekisteröitynyt:
  05.02.2016
  Viestejä:
  256
  Kyllä jdee-, Jane & Joe, kyseessä on nimenomaan samat Guardaleyn trollit.

  Tosin Guardaleyn taru on lopussa koska heidän nimensä on tahraantunut Jenkeissä väärinkäytösten takia.
  Sittemmin toiminta "brändättiin" IPP- tai Excipio-nimien alle, koska myös CBC-firma jäi kiinni huijauksesta.
  Ilmeisesti Excipiolle uhkasi käydä samoin, joten perustettiin Tecxipio. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, puolen vuoden päästä nimi vaihtuu taas.

  CEG-TEK = Guardaley = Excipio = Tecxipio = CD = IPP, jne jne

  Parempien eli IFTA:n jäsenten leffojen huijaukset pyöritetään suoraan Patrick Achachen omistamien firmojen kautta, mm MaverickEye, Interrallip.
  Avi Lerner jossain vaiheessa lopetti Patrickin firmojen kautta operoinnin, nyt hän toimii suoraan Nevadaan rekisteröityjen LLC-kuoriyritysten kuten ME2 kautta.

  Tarkennuksena edelliseen tarinaan, muistaakseni Patrick Achache lähti Logistepiltä ja samalla varasti firman softan sekä asiakkaat mukaansa, josta Logistep haastoi Patrickin oikeuteen.
  http://pietzlawfirm.com/wp-content/uploads/2014/03/9-1-Exhibits-A-to-Z-to-Pietz-Decl-PART-ONE.pdf

  Samoihin aikoihin Briteissä Terence Tsang joutui ostamaan crowdsourcing- saitilta uuden valvontasoftan 750 Eurolla.
  https://acsbore.wordpress.com/2010/04/05/terence-tsang-undercutting-his-friends/

  Kaiken kaikkiaan valvontasoftia on varmaankin useita. Valvontasofta sinänsä ei ole tässä trollauksessa kuitenkaan olennainen, vaan "Claims Management System" jolla saadaan trollitoiminta automatisoitua hyvin kustannustehokkaaksi.

  Ja kuten jdee- tuossa jo yllä kertoi, CEG-TEK tosiaan "sijaitsee" samassa toimistohotellissa kuin Hustlerin toimisto, joten CEG-TEK luonnollisesti operoi myös LFP:n julkaisuilla.
   
  Viimeksi muokattu: 03.05.2017
 11. Jane & Joe

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Viestejä:
  35

  Vaatii ilmeisesti hevimpää faktakeissiä, jossa taloudellinen, fyysinen tai immateriaalinen koskemattomuus, on suoraan ja vailla epäilystä uhattuna yksiselitteisesti. Eli vastaaja on oikeasti tiukassa ja perääntymättömässä tilanteessa ja on näin implisiittisesti puun ja kuoren välissä. Ja pakoitettu toimintaan ja / tai kärsimään henkilökohtaisesti. Ja siten kokee tilanteen henkilökohtaisena kiristyksenä / vääryytenä.Tunteet tulevat pintaan.

  Toisaalta hyvityskirjeitten yleisluonne on ymmärrettävissä likipitäen juuri näin. Normikansalaisen yleinen laintaju on kuitenkin vahva ja voisi myös ajatella, että tällainen arkielämän tilanne , jossa edes sivulauseessa vihjataan mahdollisuudesta lopulta joutua oikeuteen, on suurimmalle osalle kansalaisista ensimmäinen kokemus elämässään tällaisesta ja näin puuttumatta lakitermistön "vakiintuneesen käytänteeseen" kokee kirjeensaaja mitä myllertävimpiä repiviä tuntemuksia.

  Kirjeen lähettäjille käytetty termistö on aivan arkipäivää, ei siinä sen kummempaa.

  On myös niin, että "jos" ja "mutta" ym. termejä taitavasti käyttäen voidaan " vakavampikin viesti uittaa sekaan sumuverhon taakse."
  Sen ihminen lopulta tajuaa , että kirjeen sävystä huolimatta lopullinen tavoite on sama.
   
 12. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  MOT tai joku noheva toimittaja voisi tehdä uutisen kysymällä kiristyskirjetehtaulijoilta suoraan yhden kysymyksen: Miksi vaaditte rahaa uhkaavin sanankääntein nettiliittymien omistajilta vaikka ette ole selvittäneet lainkaan oikeaa tekijää?

  Onko teillä edes mitään todisteita oikeaa tekijää vastaan?
   
 13. Mosu2016

  Rekisteröitynyt:
  05.02.2016
  Viestejä:
  256
  Laitan linkin tähän aika kattavaan Jenkkiselostukseen. Toiminta on Jenkeistä mutta Suomen operaatio toimii liki samoilla säännöillä.
  Suurimpana erona taitaa olla se, että kymmenien IP-osoitteiden sijasta MAO jakaa tuhansia osoitteita kerralla, mikä tekee trollitoiminnasta heti kymmeniä kertoja kannattavampaa.
  Jutussa on hyvin käsitelty settlement-factory-toimintaa, jota pyöritetään Suomessakin näköjään samaan tapaan.

  https://dietrolldie.com/2017/05/02/...roll-settlement-factories-aka-dont-be-a-dick/

  "You take it too hard, Rafterman. It's just business." Erityisen hieno on tämä trollin posti, jossa kerrotaan, miten temppu tehdään. Saaliinjako 60/40. Mahtaako Suomessa olla samat prosentit?

  https://dietrolldie.files.wordpress.com/2017/04/exhibit_.pdf
   
  Viimeksi muokattu: 03.05.2017
 14. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 218
  Tosin onhan tossa ME2:ssakin Patrickin Copyright Management Services välissä. Näin ainakin Filmian kirjeen mukaan:

  https://static.ylilauta.org/files/yf/orig/p3zv7i3n/ytnd2Hf.jpg

  Mutta saman miehen firmoja kaikki Millennium, Nu Image sekä ME2 Productions.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Millennium_Films

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Nu_Image

  http://www.nevadacorporates.com/corp/7598.html

  Achachella tuntuu olevan suhteita tiettyihin indie-tuottajiin, mutta ei hänelle mitään erityisen laajaa verkostoa ole kertynyt. Luulisi varsinkin suurempien tuotantoyhtiöiden pitävän huolen siitä, että joku ulkopuolinen toimija ei vedä rahoja ohi omiin taskuihinsa heidän oikeuksillaan. Mutta Avi Lerner on kyllä täysin rinnoin mukana trollauksessa.

  Ja kuinka ollakaan Millenniumin / Nu Imagen leffoille on käynyt mm. näin:

  http://www.is.fi/elokuvat/art-2000000786494.html

  http://www.the-solute.com/frequently-sued-producer-avi-lerner-going-to-sue-american-public/

  Kumpi on sitten seurausta kummasta? :) Onko P2P tuottoisa jakelukanava, vai onko Avi Lerner päättänyt kostaa yksittäisille lataajille ja mahdollisille maksaville asiakkaille sen, että joku vuosi elokuvan selvästi etukäteen. En siis tiedä onko Avi ollut mukana bisneksessä ennen tätä Expendables vuotoa.
   
  Viimeksi muokattu: 03.05.2017
 15. Hasturinpoika

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2011
  Viestejä:
  648
  Hyvä kommentti tuolta:

  "If they say they have a great working relationship with the Troll, beware. You settlement should NOT have to depend on that."
   
 16. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Hedman Partnersin osalta on vielä huomattava, että siellä on oikeasti dataa muuttamalla saatu alunperin ihmisten tiedot markkinaoikeudesta. Keksityillä parvien koolla ja kokonaisyleisöllä tämä on onnistunut markkinaoikeuden hyväksynnällä.

  Tämän seikan olen kanteluissani sekä markkinaoikeudesta että Hedman Partnersista tuonut esille, samoin rikosilmoituksessa Hedman Partnersista. Harmittavan hitaasti viranomaistoiminta toimii, kun ainoastaan tuolta tietosuojavaltuutetulta tuli väliaikatieto, että Hedman Partners vastustaa alkuperäisten tietojen antamista minulle.

  Dataa muuttamalla on ainakin Hedman Partners toiminut, joten se on petoksen yrityksessään röyhkeästi käyttänyt oikeuslaitosta hyväkseen ja vielä on pokkaa olla luovuttamatta alkuperäisiä lokitiedostoja vedoten rikostutkintaan, josta ei kahteen vuoteen ole kuulunut mitään. Luulisi, että poliisi olisi kertonut minulle, jos olisivat tutkinnan aloittaneet, kun itselläni on rikosilmoitus sisällä Hedman Partnersin toiminnasta.
   
 17. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Kun tuli tuossa poliisista puhe, niin kävin katsomassa onko asiaamme vielä uutta tiedotettavaa, niin huomasin, että KRP hakee kahta rikosinsinööriä ICT-tutkimuksiin. Olisihan se hyvä, että muron porukasta joku sinne hakisi ja pääsisi, kun on niin vahvaa osaamista täällä tullut esille. Ainakin olisi valmius pitää nämä kansainväliset Copyright Trollsit entistä paremmin aisoissa.;) https://twitter.com/rikoslabra
   
 18. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 080
  Todisteet datan muuttamisesta ja keksityistä parvien ko'oista olisi hyvä olla, ennen kuin siitä alkaa rikosilmoitusta tekemään.
   
  Viimeksi muokattu: 04.05.2017
 19. samuli66

  Rekisteröitynyt:
  26.04.2015
  Viestejä:
  98
  Kovin hataralla pohjalla on koko trollibisnes. Pelkkää kusetusta, huijaamista, uhkailua ja valehtelua trollien toimesta. Tuo profilointikin on niin huonoa ja heikko laatuista, että muiden levittämiä teoksia laitetaan sinun syyksi. Esimerkki profiloinnin tehottomuudesta. Joku käyttää Soneran xxx.xxx.xxx.xxx ip:tä vaikka utorrentilla ja portilla 8080 ja latailee laillisia torrentteja. Sitten toinen henkilö käyttää warettamiseen prepaid soneran nettiä utorrentilla ja samalla portilla. Profiointi päätyy siihen, että sinä olet "warettanut" ja perusteet sama portti ja sama ohjelma ja ovat kysyneet vain sinun tietosi ja myöhemmin liittäneet lisää teoksia vaikka prepaid tai muilta warettajilta. Noin surkeaa ja tahallista on profilointi. Koska trollien toiminta perustuu huijaamiseen, valehteluun, kusettamiseen ja uhkailuun. Mikä estää trolleja laittamasta lisää sellaisia teoksia sellaisille henkilöille, jotka eivät ole mitään tehneet? vastaus ei mikään koska nuo excell taulukot on helppo väärentää ja koska ne kelpaavat maolle todisteena. Mitä enemmän kirjeitä lähtee oli syytön tai ei sitä enemmän rahaa siten tämä kusetus toimii. Trollit itse luovat kaikki todisteet ja itse valvovat, että on todisteita. Mikään ei estä väärentämästä todisteita ja kiinnijääminen on epätodennäköistä, koska maolle kelpaavat käsin tehdyt excell taulokot.

  Tuo profiloinnin ongelma on juurikin se, että kysyvät vain yhdet tiedot ja lisäävät teoksia lisää jos se sopii profilointiin eli sama portti ja sama torrent ohjelma ja sama operaattori. Eli käytännössä aika moni saa teoksia, joita ei ole koskaan kuullutkaan tai ei varmasti ole ladannut. Se, että joutuu profilointiin ei tarvitse muuta, kuin että lapset, ystävät, sukulaiset, puoliso käyttävät sinun salasanalla suojattua nettiä warettamiseen. Tai jos sinulla on avoin netti niin kuka tahansa voi käyttää sitä warettamiseen. Sitten, koska profilointi on niin heikkoa, että liitetään lisää teoksia siihen jos portti ja torrent ohjelma ja operaattori ovat samat. Eli kaikki prepaid netinkäyttäjien warettamiset menevät samaan ja luonnollisesti muidenkin.

  "Laajakaistaliittymänne on suljettu tietoturvaongelman vuoksi. Koneenne on rikollisten etähallinnassa ja aiheuttaa haittaliikennettä. Saastunut kone on irroitettava verkosta ja puhdistettava. Ilmoituksen asiasta on tehnyt Hedman Partners." Tämä onkin mukava uusi huijaustapa jos et maksa niin HP ilmoittaa operaattorille ja nettikatkaistaan. Saas nähdä miten tämä etenee ja laajenee.

  Onneksi nyt kun tätä on useampi ihminen tutkinut ja todennut, että kyse on kansainvälisestä laajamittaisesta huijaamis toiminnasta. Tällä ei ole mitään tekemistä tekijänoikeuksien kanssa tai piratismin vähentämisestä. Kyse on vain mahdollisimman suuresta rahastamisesta huijaamisella, joka ei kestä päivänvaloa. Tämä toiminta on niin päivänselvää, että sitä ei voi puolustaa mitenkään, ellei ole itse mukana kyseisessä trollibisneksessä. Tai sitten kyseessä on äärettömän tyhmä ihminen, joka uskoo trollien valheita.

  HP valehtelee ja kieltäytyy luovuttamasta henkilötietolain mukaisia tietoja vedoten "rikostutkintaan" vaikka yhtään mitään rikostutkintaa ei ole menossa. Syy miksi HP valehtelee on se, että se ei halua luovuttaa tietoja, koska niistä paljastuisi tietoja, että ne keräävät kaikki tiedot ja mitään näyttöä kuka henkilö on syyllistynyt ei ole.

  HP ja scanbox ovat törkeästi huijaamalla saaneet hyvityksiä teoksista joihin scanboxilla ei ole oikeuksia vaatia hyvityksiä. Scanboxin oikeus saada hyvityksia on vain pohjoismaalaisen version pohjalta.

  Valvontakulut ovat 10-20 kertaa todellisuutta suuremmat. Samoin ovat vaaditut hyvitykset, joista vain 15% vaadituista on KKO:n hyväksymä.

  Uusille kirjeensaajille älkää maksako ja älkää ottako yhteyttä ja mitään seurauksia ei tule 99,99% varmuudella ja todennäköisyydellä.
   
  Viimeksi muokattu: 04.05.2017
 20. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Sieltähän ne löytyy markkinaoikeuden päätöksestä, siksi se pitääkin olla tilattuna kun näitä alkaa tekemään, jotta voi omalta osaltaan nähdä, onko hakemuksessa käytetty keksittyjä lukuja.
   
 21. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 080
  No millä todistat, että ne on keksittyjä, jos et ole itse merkinnyt parven kokoa muistiin kun waretit? ;)
   
  Viimeksi muokattu: 04.05.2017
 22. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Jep. Trollit itse ovat myöntäneet, että laskevat parvien kokoja yhteen eri tiedostoista vaikka tekijä, kuka ikinä hän onkaan kun sitä ei kukaan viitsi / pysty selvittämään, on jakanut vain yhtä tiedostoa. Erityisen härskiä kusettamista siksi onkin laskea yhteen muiden tiedostoversioiden jakajat / parven jäsenet vaikka he jakavat eri tiedostoa omana pikku piirinään.

  Ikäänkuin Suomessa tehdyn murhan rangaistusta pitäisi koventaa sen perusteella, että Ruotsissakin on tehty murhia.
   
 23. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  No, jos siellä on vaikka kymmenen täysin samaa lukua kokonaisyleisössä ja parven käyttäjissä sekunnin tarkkuudella koko vuorokauden ajan, niin tämä taitaa jo teoriassa olla mahdotonta. Lisäksi kun Hedman Partners kieltäytyy antamasta alkuperäisiä lokitiedostoja, niin se on jo osoitus siitä, että salattavaa on. Kyllä poliisi halutessaan saa kaikki tarvittavat tiedot, jotta voidaan todistaa lukujen olevan keksittyjä eli valheellisia.
   
 24. RouVix

  Rekisteröitynyt:
  08.01.2009
  Viestejä:
  1 423
  Ainakin Scanboxin lisenssisopimuksessa oli annettu oikeudet valvoa ja puuttua teoksen kaikkien versioiden laittomaan jakeluun, vaikka hyvitykseen olisikin ollut oikeus vain pohjoismaalaisen version pohjalta.

  Eikö siellä kuulukkin olla koko vuorokauden ajan sama kokonaisyleisö, jos kyse on vuorokausikohtaisesta kokonaisyleisöstä?

  Eivätkä epätarkkuudet datasta vielä kerro että se olisi täysin väärennettyä tai keksittyä. Todennäköisesti kyse on huonosta mittausdatasta. Eikä se ole peruste hylätä dataa oikeudessa. Nyt ei olla jenkkielokuvassa, jossa murhaaja vapautetaan kun poliisi unohti lukea oikeudet pidätystilanteessa tai jotain muuta typerää.
   
 25. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Te, ketkä tilaatte omat tietonne markkinaoikeudesta, niin päätöksen liitteenä olevan listauksen mukaisesti näette millä tiedoilla yhteystietonne on luovutettu. Grim_Reaper selvittää asiaa tarkemmin kohdassa 4., joten siinä ehkä asiaan perehtymättömällekin aukenee tämä. https://murobbs.muropaketti.com/posts/1718172645/
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti