Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. Mewwwi

  Rekisteröitynyt:
  07.04.2017
  Viestejä:
  1
  Täällä yksi, joka kirjeen saatuaan on aktiivisesti seurannut tätä keskustelua. Eilen tuli uusi kirje ja ahdistus nousee kovaa vauhtia. Itselläni ei edes ole muuta nettiä kuin puhelimen joten ihmetyttää koko homma kun en ole leffoja katsonut kuin elokuvateatterissa ja netflixiä käyttäen. En ymmärrä yhtään mikä on torrent tai mistä tässä on kyse.. En ole reagoinut kirjeisiin enkä aio tulevaisuudessakaan. Mutta haluan nyt tehdä kaiken mitä tosiaan mahdollista, jos tämä tästä etenee. En nyt enää löytänyt täältä seasta että mistä ne omat tiedot saikaan tilattua? Ja kenelle kannatti laittaa sähköpostia asiasta? Operaattorillekin siis kannattaa soittaa ja kysella? Haluan nyt aktiivisesti osallistua vastarintamaan sillä eihän kenenkään pää tällaista kestä..
   
 2. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Parempi kun unohdat ja annat olla niin stressitaso helpottuu jos on kova ottamaan tällaisesta painetta. Nyt on melkein vappukin, älä anna tämän pilata sitä. Riskisi on 0% kun et tee mitään, kaikki tekeminen suurentaa sitä.
   
 3. peternorth

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2015
  Viestejä:
  300
  Perustyypillistä trollitaktikointia on lähetellä noita lappusia juuri juhlapyhien aikaan. Ihmisten veronpalautuksistahan ne ovat erityisen kiinnostuneita. Koska teikäläisenkin tapauksessa riski haasteesta on lähes olematon, varsinkin kun nyt on mennyt ihan väärälle henkilölle koko lappu, niin ei ole mitään hätää. Trolleihin nyt ei ainakaan kannata olla yhteyksissä, koska ne ei anna yhtään siimaa vastapuolelle. Olettavat vain, että on automaagisesti syyllinen. Muut varmaan osaa sanoa paremmin keihin sitten kannattaa olla yhteyksissä.
   
 4. noviisi2

  Rekisteröitynyt:
  29.04.2017
  Viestejä:
  35
  Kännykässäkin voi olla jakopiste avoimella Wlanilla. Sitä voi käyttää ja käyttävät ketkä haluavat. Signaali kännykän Wlanista voi kuulua ja toimia 100 metriä ja pidemmälle (on testattu), riippuu monesta tekijästä esimerkiksi: kenen valmistama laite, miten korkealla laite on (mm. kerrostalo ), miten laite fyysisesti sijoitettu (lattialla, pöydällä jne), onko paljon seiniä, esteitä, ikkunota. Signaalin käyttämien korkeiden taajuuksien ominaisuudesta joku este asunnossa voi jopa toimia sopivasti heijastavana pintana joka vahvistaa signaalin kuuluvuutta tiettyyn ilmansuuntaan. Puhumatta sitten kiinteistä modeemeista , jotka on varustettu ulkoisilla antennella.
   
 5. Default User

  Rekisteröitynyt:
  07.04.2017
  Viestejä:
  33
  Kuulin muuten tapauksen joka tietämättömyyttään oli soittanut trolleille.
  Olivat myöskin kyselleet onko wlan salattu.

  Soittaja - Tottakai ja käyttis/salasana on edelleen "admin" :D
  Paha tuollakaan on lähteä haastamaan.


  Itseasiassa minullakin on aina ollut oletus salasana vaikka "suojattuna" onkin.
  En ole nähnyt mitään tarvetta muuttaa oletusta ennen tätä pelleilyä, mutta olkoon silti vielä noin.
  Kätevintä olisi kun kaikilla olisi avoinna tai oletuksissa.
   
  Viimeksi muokattu: 29.04.2017
 6. Jane & Joe

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Viestejä:
  35
   
  Viimeksi muokattu: 29.04.2017
 7. NiceMan

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2003
  Viestejä:
  1 657
  Tuli mieleen että vieläkö on olemassa "kasetti"maksu vai onko poistunut?
   
 8. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Viimeksi muokattu: 29.04.2017
 9. Saa Riittää!

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Viestejä:
  79
  Mwwwi, Mewwwi, G-mies jerry cottonin neuvo olla ottamatta yhteyttä on tällä palstalla oleva yleinen suhtautumistapa johon kaikki uskovat ilman aivoja. Soita Oikeusaputoimistoon tai täysin asian ulkopuoliselle lakimiehelle niin saat 100% varman vastauksen miten kannattaa edetä.
   
 10. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Näiltä "asiantuntijoilta" on ennenkin kuultu vinkkejä, miten kannattaa ottaa yhteyttä, kiistää ja muuta ihan tarpeetonta. Fakta on, että jos "pää hajoaa" jo siitä, että saa virheellisesti kohdistetun sovitteluehdotuksen niin pää hajoaa ihan varmasti, mitä enemmän asiaa turhaan vatvoo ja mielessään pyörittelee. Paras neuvo on, että pysy näkymättömänä ja unohda koko juttu. Jos tätä haluaa lähteä taistelemaan, pitää olla paksu nahka, kova pää ja määrätietoisuutta ja vielä valmius ottaa takkiin pahasti. Etenkin jos puolustus on tasoa "en ymmärrä torrentista ja mullahan on Netflix".
   
  Viimeksi muokattu: 29.04.2017
 11. morgandoors

  Rekisteröitynyt:
  08.02.2017
  Viestejä:
  15
  Saattaa olla typerää mainostaa omia postauksiaan, mutta uusille lukijoille selattavaa riittää. Hyviä tietolähteitä muun maailman menosta ovat esim.

  https://acsbore.wordpress.com/
  https://fightcopyrighttrolls.com/
  https://dietrolldie.com/

  Tuli mieleen noista postilaatikkofirmoista, että trollaus tapahtuu eri firmojen kautta, mutta niiden rahojen on myös mentävä eri firmoille ja lopulta veroparatiiseihin, eikö? Eri firmojen takaa löytyy samoja henkilöitä (esim. ex-Hatton & Berkeleyn Robert Croucher). Samasta osoitteesta Copyright Management Services Ltd:n kanssa löytyy monta punnan firmaa: http://www.endole.co.uk/explorer/company/postcode/w1j-5ap

  Mitä enemmän yritysten ja henkilöiden nimiä ja niiden takaa paljastuvia uusia kytköksiä selaa, sitä enemmän niitä löytyy. Jokseenkin loputon suo :) Yksi asia, mikä aina on omalla tavallaan mielenkiintoista - eri yritysten nimien samankaltaisuus, esim. Crystal Bay Corporation https://opencorporates.com/companies/bs/37994B (ei välttämättä sama trollifirma). Ovatko nimet tarkoituksella valittuja harhaanjohtamiseksi, vai onko joku trolli vain pitänyt nimestä ja päättänyt ottaa sen omaan käyttöönsä?

  Kirjebisneksessä riittää pohdittavaa, selattavaa ja parannettavaa (laki, operaattorit yms.)

  Never give up!
   
 12. Jane & Joe

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Viestejä:
  35
  Hienoa!
  Oletpa tehnyt mahtavan selvitystyön "morgandoors" !!!
  Tuosta nimien samankaltaisuudesta ajattelen, että ovat harhautusmielessä vähän väännettyjä.
   
 13. zack1

  Rekisteröitynyt:
  27.10.2015
  Viestejä:
  134
  Jep, se on just näin ! Naulan kantaan ja uppos !
  Ensin Frank perustaa firman, jonka "sisään" Pete perustaa firman ja näiden ympällie Hulk perustaa firman ja jne. Tällä on nimenomaan tarkoitus hämätä/sekoittaa viranomaisia kuka omistaa ja mitäkin.
  Mutta mitä tulee siihen, että jotkut täällä ovat sitä mieltä, että kannattaa ottaa yhteyttä kirjeiden lähettäneisiin runkkuihin, niin olen erimieltä ja vahvasti. Jos et ole möläyttänyt mitään somessa, niin miten helvetissä runkut voivat todistaa, että se olit sinä? Varsinkin jos kämpässä asuu 2 tai useampi ihminen, niin kuin esim. TaxiM täällä on useasti kailottanut. Vai keksiikö joku paremman syyn?
   
 14. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Jep, eivät mitenkään voikaan tietää oikeaa tekijää ja siksi kailottavatkin pitkin keskustelupalstoja ja haastatteluja, että kirjeensaajien pitäisi olla heihin yhteydessä ja kertoa lisää tilanteestaan.

  Mitään yhteydenottoa kirjekoijareihin ei edelleenkään nykylainsäädännön mukaan tarvitse tehdä eikä mitenkään reagoida heidän höpöhöpökirjeisiinsä. Jos tosissaan ärsyttää moinen kusettaminen niin poliisin verkkosivuilla voi tehdä rikosilmoituksen petoksen yrittämisestä. Kirjeiden lähettäjät kun yrittävät erehdyttää nettiliittymien maksajia maksamaan heille maksuja tuntemattomien ihmisten tekosista antamalla ymmärtää, että liittymänomistaja olisi niistä jotenkin loppujenlopuksi vastuussa.

  http://www.poliisi.fi/rikokset/sahkoinen_rikosilmoitus
   
 15. Saa Riittää!

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Viestejä:
  79
  G mies jerry hutton, itse en ainakaan kuulu siihen kastiin joka jää avuttomana pyörittelemään silmiään kun kadulla joku yrittää lompakkoani viedä, heh. Jos kirjeen saa tietäessään ettei ole mitään koskaan jakanut voi kirjeen lähettäjälle kyllä ilmoittaa lyhyesti ja asiallisesti vain sen mikä on totta eli että "en maksa koska syytös on perätön". Piste. Tällaisessa vastauksessa ei ole mitään sellaista jota ahne kiristäjä voi käyttää kirjeen saanutta vastaan. Opetus ja kulttuuriministeriön sivulla on myös ohje: "Jos olet epävarma, miten vastata kirjeeseen, on parasta, että kysyt neuvoa juristilta. Älä kuitenkaan jätä kirjettä huomiotta. Älä jätä reagoimatta kirjeeseen, vaikka uskoisitkin, ettet sinä tai kukaan muukaan, jolla on ollut mahdollisuus käyttää liittymääsi, ole jakanut teoksia väitetyllä tavalla muille".
   
 16. Teerex

  Rekisteröitynyt:
  23.01.2017
  Viestejä:
  57
  Täällä kun ihmetellään miten tällainen kiristäminen on edes mahdollista niin muistakaa,että tässä maassa tuomarit päästävät paloittelumurhaajan ja sarjakuristajan vapaalle ja ihmettelevät sitten kun tämä ei ilmoittautunutkaan "sovittuna aikana" vankilan portilla. Tätä taustaa vastaan joku "latailija mummu" kuuluukin viedä pillit ulvoen linnaan minne hän tietysti kuuluukin. Vai mitä oikeusministeri? Hauskaa Vappua. Älkää vaan hemmetissä tehkö mitään laitonta. Mitä se nyt sitten tässä maassa voisi ollakaan.
   
 17. peternorth

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2015
  Viestejä:
  300
  Juu, hyvää wappua vaan. Voisikin näin wapun kunniaksi latailla vaikka Black Sailsin ekan kauden ja jakaa 1:1. Jonille vähän haastetta ja lärveisiä tässä samalla.:kippis:
   
 18. hubahaba

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2017
  Viestejä:
  135
  Yhtään konkreettista hyötyä ei taida tulla?
  Jos vastaat "en maksa koska syytös on perätön". Täähän antaa valtavasti aseita toiselle puolelle jatkaa yhteydenpitoa ja jatkouhkailua. Ymmärrätkö että nyt asia voi sopia, ennen oikeudenkäytiä. Tiedot on käytettävissämme ja jatkamme tukintaa jne. Eli pidetään löysässä hirressä ja vastaaja on potentiaalisempi maksaja joten varmaankin saat paskaa niskaa enemmän ja joudut tulilinjalle. Tai sitten annant aseita jolla voidaan haastaa oikeuteen. Eli tuhat ja sata mahista vastapuolelle tehdä jotain. Tästä riskistä et saa mitään hyötyä kun yhteyden ottamisen ilon.
  Jos sinä olet fiksu ja kiva haastaa niin ei tosta suurempaa vaaraakaan ole. Mutta jos ohjeena muille sanot niin suden suuhun neuvot.
  Minä olen joskus perustellut asiakaspalveluita. Kouluttanut ihmisiä kuinka toisia ihmisiä saa ohjailtua haluttuun tulokseen. Moni ei edes tajua kuinka ohjailtavissa lopulta on.
   
 19. hubahaba

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2017
  Viestejä:
  135
  Itseasiassa veikkaisin että jos olisin ite asiakaspalvelussa tuolla saisin 30-50 % maksamaan jos joku soittaisi mulle et olen syytön. Soittaja on paniikissa ja yrittää saada rauhaa. Voisin tarjota ja ohjata haluttuun lopputulokseen. Tiedän että prosentit kuulostaa korkealta mutta ikävä kyllä suurinpiirtein pitävät paikkansa. Onneksi asiakaspalvelun koulutus on lähes aina epäpätevää ja prosentit liikkuu todennäköisesti 10-20% luokassa.
   
 20. zack1

  Rekisteröitynyt:
  27.10.2015
  Viestejä:
  134
  Sillä lailla ... meni sitten vastaus lainattuun osuuteen.
   
  Viimeksi muokattu: 29.04.2017
 21. hubahaba

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2017
  Viestejä:
  135
  Kuvitellaan että olen kolmen lapsen perheen isä. Saan lapun että ens viikolla oikeuteen tyylisen perus jutun. Soitan paniikissa että mitäs hemmettiä, mitään ole lataillu. Ne kyselee et onko lapsia tai perhettä. Joo on kolmas vaimo jo kierrossa. Mukuloitakin tossa kolme.
  No meillä on tietokoneajot että joku sieltä on katsout pari vuotta sitten kieletyn elokuvam. Tämä menee jatkotutkimuksiin ja oikeudessa kulut nousee helposti 50.000 tuhanteen. Tämän rikosprosessin voi helposti pysäyttää että jos maksat tämän laskun. Voidaan sopia kuukausierä että menee huomaamattomasti. Vaihtoehtona suosittelemme että palkkaat asianajan ja lähdetään viemään prosessia eteenpäin.
  Onko väliä tälle että onko syytön vai ei? Veikkaan että maksetaan ihan hurjalla prosentilla.
   
  Viimeksi muokattu: 29.04.2017
 22. Jane & Joe

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Viestejä:
  35
  Alankomaiden hallitus ei aio korvata paikallisille elokuvayhtiöille (VPSO) niiden väitetyistä tulonmenetyksistä piratismissa (2004 - 2016). Elokuvantekijöiden koalitio vaatii 1,2 miljardin euron korvauksia valtiolta uhkana haastaa Hollannin valtio oikeuteen (!).
  Tämä koalitio väittää , että hallitus ei ole tehnyt tarpeeksi laittoman lataamisen estämiseksi. Alankomaiden Valtion Oikeusministeri kiistää hallituksen kaiken vastuun ja lisää, ettö on likipitäen mahdotonta määritellä minkäänlaista korvaussummaa.

  Lisäksi kysymykseksi nousee mahdollisten rikkeiden vahentumisaika ja syyn ja seuraamuksen problematiikka ja väitetyn vahingon määrä.

  --
  Ja erityisesti nousee esille jutun perusta: lähes kaikki elokuva - ja TV-tuotanto perustuu Hollannissa , niinkuin Suomessakin suorasti valtion apurahoihin. Tässäpä dilemma. Ilman valtion tukea yhtäkään tuotantoa ei sasi edes alulle.

  https://torrentfreak.com/dutch-govt-denies-blame-for-movie-piracy-losses-160307/
   
 23. hubahaba

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2017
  Viestejä:
  135
  Onko kenellekkään soitettu mitä ne puhuvat?

  Vois kuvitella että tämmönen perus juttu. Että täältä lakitoisto HP Jukka Virtanen päivää. Teillä on tietokoneajojen mukaan katsottu elokuvat xxx.
  Olemme nostamassa tästä oikeuskäsittelyä ja halusimme tuoda tämän tiedoksi. Meillä on tämä 600 euron sovinehdotus mitä olemme tarjonneet. Jos koet että olet syytön voi palkata lakimiehen ja asia etenee oikeusprosessin kautta.

  Eli jos sulla ei ole edes tietokonetta ja tiedä edes mikä on internetti. Melkein on siltikin helpompi maksaa se 600 kun vastakohtana ruveta käymään oikeutta.

  Suosittelen mielessä jo etukäteen miettimään miten suhtautua tohon soittoon. Tänävuonna noitten asiakasmäärä luulis nousevan muutamaan sataan tuhanteen. Heidän taidon kusetuksessa nousee korkealle tasolle ja oppivat millä saadaan ihmiset maksamaan.
   
 24. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  379
  Asian voi myös nähdä niin, että se vasta onkin tämän sodan sankari, joka uskaltaa syyttömänä ottaa yhteyttä kirjeen lähettäjään ja kertoa että ei ole mitään ladannut, eikä tietenkään anna yhtään enempää siimaa. Tämä tietenkin vaatii hieman munaa, koska siinä saattaa joutua silmätikuksi ja helpommin jopa oikeuteen. Toisaalta aidosti syyttämällä on maalaisjärjen mukaan aina esittää argumentteja, joidenka takia häntä ei voida riittävällä varmuudella tuomita syylliseksi tekoon.

  HP tai joku muu voi sitten haastaa oikeuteen tai olla haastamatta, mutta yhtään syytöntä ei vielä ole tuomittu MAO:ssa. Jokainen voitettu oikeusjuttu on kultaakin kalliimpi tässä taistossa.

  Asian rehellinen kohtaaminen on useimmissa tapauksissa parempi vaihtoehto kuin työntää pää puskaan ja toivoa parasta.


  [Edit]Jos trolli alkaa hävitä keisseja enemmän, varmaan kirjeiden tarkkuuskin paranisi.
   
  Viimeksi muokattu: 29.04.2017
 25. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  379
  Taloudessasi asuu muitakin kuin sinä. On erittäin vaikeaa näyttää toteen kuka on lataillut, jos on lataillut.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti