Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  379
  MOT:ssa asiaa onkin jo käsitelty, mielenosoituksella voisi päästä TV uutisiin. :)
   
 2. Saa Riittää!

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Viestejä:
  79
  Nimenomaan. Olen varma siitä että tällä palstalla melkein kaikilla on taitoa sosiaalisista verkostoista. Nyt tarvittaisiin niitä taitava joka ottaisi asian vireille. MIELENOSOITUS!
   
 3. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 218
  Miksköhän toi Copyright Management Services sivuutettiin MOT:issa kokonaan? Tai muistaakseni sitä ei siitä heidän kaaviostaan löytynyt. Siihen liittyen kuitenkin:

  http://www.cebuclassifieds.com/ad/1357828-data-entrydocument-production

  http://www.cebuclassifieds.com/ad/1357273-2-lawyers

  Se Cebun BPO lafka New Alchemy Limited näyttäisi olevan yhtä kuin APMC näiden työpaikkailmoitusten mukaan. Eli ei ihme, jos löytyy samoja työntekijöitä. Kierrätetäänkö kyseisen toimiston kautta sitten myös Suomen juttuihin liittyviä tietoja, niin sitä on vaikeampi sanoa. Tätä rahastustoimintaa tehostamaan se kaiketi on perustettu ja sama/samoja henkilöitä taustalla, kuin esim Copyright Management Servicesissä, joka jättää yhteystietohakemuksia Suomessa.
   
  Viimeksi muokattu: 28.04.2017
 4. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  379
  Muistui mieleen että yksi mielenosoitus on jo järjestetty.
  http://usvi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/216050-mielenosoitus-kiristyskirjeista-maanantaina-25
  Tilaisuudesta on videokin, mutta en löytänyt sitä äkkiseltään.
   
 5. Saa Riittää!

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Viestejä:
  79
  Mielenosoituksen järjestäjä oli tuolloin Janne Paalijärvi. Oikea mies tehtävään. Lisäisin vielä että mielenosoituksen järjestäjällä on oltava laaja sosiaalinen verkosto, paljon tietoa asiasta, terävä äly ja hyvä suullinen ulosanti. Nyt joku asiasta perillä oleva nuori nouseva poliitikko ennennäkemättömän suurta mielenosoitusta järjestämään! Kansa on sen ansainnut.
   
 6. Jane & Joe

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Viestejä:
  35
  OSA Kolme  "Johan Schlüter - Saga" - Näin siis Tanskan Kööpenhaminassa. " Tanskan maalla on jotain mätää " - Shakespeare :)


  Yhdysvaltalaisen riippumattoman Deloitte-tilintarkastusyhtiön tutkinnan (2015) jälkeen on osoitettu, että aiemmin hyvämaineiseksi todetun "Johan Schlüter - lakiasiaintoimiston" perustaja ja omistaja ohjasi omille tileilleen vähintään 15 miljoonaa dollaria listattuna hyvitys-ja kulumaksuiksi toiminnastaan antipiraattikuvioissa. Asia on edennyt "konsulttipalkkioiden" osalta sittemmin jo 25 miljoonan dollarin kokonaissummaan.

  Deloitte:n tutkimus paljastaa ensimmäistä kertaa, miten televisio- ja elokuvatuottajat ilmeisesti ovat menettäneet 175 miljoonaa Tanskan kruunua tälle Johan Schlüterin lakiasiainjohtajalle (JSA). Ko Firma ajautui tilikikkailujen myötä sittemmin konkurssiin.  Lyhyt aikajana:

  06.12.15 Deloitte exposes giant overuse in lawyer's scandal company
  03.12.15 Now the music industry also reports scandalous law firm to the police
  26.11.15 Scam for scandalized law firm grows
  23.11.15 Copyright King Johan Schlüter is withdrawn in case of gigantic fraud with "Copydan" money (Tanskan Tekijänoikeusjärjestö).
  10.10.15 Greatness and fall for copyright king Johan Schlüter


  ---
  On se kumma, että tapaus toisensa jälkeen muistuttaa toisiaan -valtiosta riippumatta - että se oma imupilli niin helposti näyttää livahtavan
  naapurin mukiin. Ahne lakimies on vain läjä puhuvaa lihaa. "Liha raakkuu - raha liikkuu".

  Tanskan Tuottajayhdistyksen johtaja Klaus Hansen kertoo, että tapauksen tutkinta on jättänyt hänet sanattomaksi.

  "En usko, että olisin voinyt yllättyä enemmän tästä tapauksesta. Jos se ei olisi niin traagista, Deloitten raportti olisi suoraan irvokkaan absurdista elokuvasta", Hansen sanoo.

  Asiasta on erityisen kiinnostunut Tanskan Taloudellisen ja Kansainvälisen Rikollisuuden Julkinen Syyttäjä (SØIK) -erikoisalanaan tapaukset, jotka liittyvät valtioiden rajat ylittävään järjestäytyneeseen rikollisuuteen.

  --
  Muttei meillä !
  Eihän Suomessa voi tapahtua mitään tähän edes viittavaa - eihän ?
   
 7. Riistinrauta

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2015
  Viestejä:
  303
  Niin. Siellähän taisi olla tasan 6 ihmistä paikalla jos en väärin muista laskeneeni.
  Siitä vain masinoimaan isompaa spektaakkelia kun jengiä ei tunnu kiinnostavan.
   
 8. Saa Riittää!

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Viestejä:
  79
  Tietoisuus asiasta on ihmisillä sittemmin kasvanut aika lailla. Yhä useampi saa kirjeen, joka päivä non stop. Montakohan sataa tuhatta pahaa pelkäämätöntä Suomalaista saa kiristyskirjeen ennen vuoden loppua? Ei kansa tätä lypsämistä loputtomiin tule sietämään. Se on varma!
   
 9. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Eli "järjestetään mielenosoitus, siis joku muu kuin minä"? :rolleyes:

  Moni on aika paljon asian eteen tehnyt.
   
 10. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 225
  Nämä on tosi hyviä!:) Laittaisitko vielä lähteet linkkinä, niin itse kukin voi sitten lueskella niitä alkuperäisiä halutessaan. Sinänsä hyvä, että käännät jo suomeksi, niin mahdollisimman moni pääsee jyvälle, mistä tässä ilmiössä on kysymys.
   
 11. Default User

  Rekisteröitynyt:
  07.04.2017
  Viestejä:
  33
  Pidetään suomalainen mielenilmaus, mökötetään kotona ja otetaan kalsarikännit.
  Ei tällä asialla kannata kaltaisteni tavan talliaisten enempää päätään vaivata.

  Jaetaan vaan tietoa ja tuetaan näitä meidän etumiehiä. (Tässä on RISPECT hymiö)
   
 12. Saa Riittää!

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Viestejä:
  79
  G mies jerry cotton, Otin asian puheeksi koska en ole siitä aikaisemmin kuullut kirjoitettavan tällä palstalla. Ei minun ole mikään pakko täällä kompata ketään koska en ole kiristyksen uhriksi itse joutunut. Olen täällä antaakseni tietokoneista ei niin kokeneen ihmisen sanani muiden luettavaksi koska sen sentään ymmärrän että koko kiristyskirjebisnes haisee. Luen sinun tarkoittavan rohkeuden puutetta? Olen iso riski mies jolla on vahva full contact kamppailulajitausta. En pelkää ketään. Mitä tulee it- tietotaitoihini, olen vasta-alkaja. Mitä tulee sosiaalisiin verkostoihin, en tiedä niistä yhtään mitään. Mielenosoituksen ottaminen puheenaiheeksi on enemmän kuin aiheellista ja vaikka ei minun tarvitsisi, porukalla lähdetään mieltä osoittamaan heidän puolesta jotka ovat uhreiksi joutuneet kunhan ihmiset nyt ensiksi heräävät pahasta unestaan.
   
 13. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Eiköhän kaikki tiedä, millainen osallistumistaso näissä kovasti peräänhuudelluissa mielenosoituksissa on sitten kun joku lopulta jotain järjestää. Ollaan niin vitun duunissa tai asutaan kaukana tai ei haluta omalla naamalla sitä tai tätä.
   
 14. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 225
  Vaikka ajatuksesi mielenosoituksesta onkin hyvä, niin siitä jossain vaiheessa keskusteltiin ja tämä on kuitenkin niin herkkä asia, että moni kirjeensaaja ei halua tulla edes nimellään julkisuuteen saati sitten kasvoillaan mielenosoitukseen. Lisäksi kirjeitä on mennyt ympäri Suomen, joten matkakustannukset ovat jo niin kalliita, ettei köyhillä ole yksinkertaisesti varaa.

  Mielestäni parhaiten ihmiset voivat vaikuttaa netissä. Lisäämällä tietoisuutta sekä kirjoittamalla päättäjille. Kunhan uusi oikeusministeri vahvistetaan, hänelle voi kirjoittaa. Lisäksi miten OKM:ssä jakautuu työt tekijänoikeusasioiden kanssa, onko se edelleen Grahn-Laasonen vai ottaako Terho nämä asiat?

  Tuossa muutamia asioita, joihin itse kukin voi vaikuttaa:

  1. Tietoisuuden lisääminen. Kirjoittaa asiasta somessa yksityisesti, kertoo kaverille, naapurille, työkaverille jne., jottei tämä säikähdä kirjeen saatuaan. Viimeisimpänä hyvänä tietopakettina trollien toiminnasta on Mosu2016 koonti.

  2. Passiivinen vastarinta. Kirjeen saatuaan ei ota yhteyttä kirjeen lähettäjään, ei maksa, mutta säilöö kirjeen varmaan talteen.

  3. Omien tietojen tarkistaminen. Tilaa omat tietonsa markkinaoikeudesta ja saatuaan ne, on yhteydessä operaattoriinsa, onko tämä luovuttanut kaikki kirjeessä mainitut tiedot.

  Tähän asti kirjeen lähettäjällä ei ole mitään tietoa sinun toiminnastasi, joten vaaraa paljastumiselle ja silmätikuksi joutumiselle ei ole. Jos kuitenkin suivaannut niin, kun huomaat kuinka heppoisin tiedoin yhteystietosi on luovutettu yksityisyydensuojasi unohtaen, siirry seuraavaan vaiheeseen.

  4. Aktiivinen vastarinta. Kiistä kirjallisesti kirjeenlähettäjälle ja tee samalla henkilörekisterin tarkistuspyyntö, jossa on merkittynä kaikki sinua koskevat havainnot. Tätä ei ainakaan Hedman Partners tee vedoten rikostutkintaan, jolloin voit kannella asiasta tietosuojavaltuutetulle. Sitten voit tehdä rikosilmoituksen petoksen yrityksestä, kantelun oikeuskanslerille sekä Hedman Partnersin että MAO:n toiminnasta, jonka lisäksi yhteydenotot OKM:n Anna Vuopalaan, omaan kansanedustajaansa ja kaikkiin muihin tahoihin, jotka voivat asiaan vaikuttaa.
   
 15. Saa Riittää!

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Viestejä:
  79
  Ei ainakaan sinun alistumisasenteellasi mikään onnistu. Kaikki eivät alistu lompakkonsa viemiseen tuosta noin vaan. Se joukko kasvaa tälläkin punaisella minuutilla.
   
 16. Saa Riittää!

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Viestejä:
  79
  Dame Edna,

  Tuo aikaisempi vastaus oli kylläkin tarkoitettu G mies jerry cottonille, ei sinulle. Sitä tässä yritetään eli tietoisuuden lisäämistä ja teen sitä joka päivä missä liikunkin niinkuin vain muilta kiireiltäni kykenen. Mitä tulee mielenosoitukseen, olen kantani sanonut enkä sitä tule muuttamaan. En myöskään aio sitä täällä tuputtaa jos kerran näyttää siltä että pornokirjeiden saajilta menee kurat housuihin jo valmiiksi häpeän pelosta.
   
 17. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Ei minun eikä sinun. Eikä kumpikaan meistä mitään kirjettäkään ilmeisesti ole saanut joten me ei edes olla niitä alistujia, jotka vaan antaa sen lompsansa.
   
 18. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  379
  Asiallinen ja asiantunteva näkökulma.
  Tässä on sama päämäärä mutta mielipide ero keinoista. Kaikki lailliset keinot asian edistämiseen ovat sallittuja. Näistä ei kannata jauhaa täällä.
   
 19. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 225
  Hyvä, että viet tietoisuutta eteenpäin, se on oikein! Tiedän vaan kokemuksesta, että moni pelkää jopa omien tietojensa tilaamiseen MAO:sta, ettei tämä mene vain trollien tietoon. Ihmiset on niin hyväksi peloteltu rikostutkinnan ja suurten oikeudenkäyntikulujen takia, jonka takia yritän itse tehdä niin paljon kuin yksityishenkilönä pystyn.
   
 20. Hasturinpoika

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2011
  Viestejä:
  644
  Myös Kreikan ja Australian tekijänoikeusjärjestöt eivät ole sieltä rehellisimmästä päästä:

  Omat koirat purivat: piraatinjahtaajat käärivät taskuihinsa 42 miljoonaa

  http://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/o...jat-kaarivat-taskuihinsa-42-miljoonaa-6634232

  https://torrentfreak.com/huge-scandal-engulfs-greek-anti-piracy-royalties-group-170318/

  Australia's Copyright Agency Keeps $11 Million Meant For Authors, Uses It To Fight Introduction Of Fair Use

  https://www.techdirt.com/articles/2...-uses-it-to-fight-introduction-fair-use.shtml

   
  Viimeksi muokattu: 28.04.2017
 21. Saa Riittää!

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Viestejä:
  79
  Construction, mielenosoittaminen on Suomessa laillista kunhan se sujuu rauhallisesti ilman mellakointia. Itse kirjoitit: Kaikki lailliset keinot asian edistämiseen ovat sallittuja" Hyväksyt itse siten myös mielenosoituksenkin ja puhut jauhamisesta.
   
 22. B4relyLegal

  Rekisteröitynyt:
  12.04.2017
  Viestejä:
  12
  • 1.2 Turhien viestien kirjoittaminen on kiellettyä. Mieti ennen viestin lähettämistä, onko sinulla annettavaa keskustelulle.
  Mistä tätä lupailijaa maksaa kaikki ja marssia talikon kanssa ympäri Sortavalan luostaria suurmielenosoituksessa löytyy.

  Voi ja vielä kerran voi. Vähän kuin Kelan mokailut, oli palstat täynnä huutelijaa, mutta kantelut jäi sitten pienempiin lukuihin, olikohan sata tai kaksi edes oikeusasiamiehelle..
   
 23. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  887
  toivottavasti joni/pornotommi nyt nauttii, pistin heidän sähköpostiosoitteet joka ikiseen mainokseen jonka löysin. nauttikaa nyt spammista piirirunkkarit saatana! eikä ole edes laitonta spammata sähköpostia että jos haluaa jotenkin kapuloita rattaisiin niin pistää vaan mainos sivuille sähköpostiosoitteet niin sekin täyttää jonin ja tommin postilaatikoita kummasti.
   
 24. Juha Jyväskylästä

  Rekisteröitynyt:
  05.07.2009
  Viestejä:
  181
  Nyt on otetta..... Kivasti postilaatikko täyttyy kaikesta roskapostista..... HYVÄ !!!!!
   
 25. noviisi2

  Rekisteröitynyt:
  29.04.2017
  Viestejä:
  35
  Huomenta kaikille tässä ketjussa kirjoittaville.
  Olen uusi käyttäjä tällä palstalla.
  Olen seurannut viestejänne tässä ketjussa ja lyötänyt paljon tarpeellista tietoa itselleni.
  Mullekin on tullut pari kirjetta njordilta.
  Kirjeissä esitetyillä kysymyksillä yritetään vedättää ja kalastella henkilöiltä tietoja, joita voidaan käyttää ehkä myöhemmin heitä vastaan. Minun mielipide : Älä ota yhteyttä kiristäjiin.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti