Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. Testo

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2016
  Viestejä:
  148
  Trollithan eivät ilmeisesti käytä saantitodistuskirjeitä vahvistaakseen kirjeiden menevän perille - korjatkaa jos olen väärässä. Vastaamatta jättänyt ja markkinaoikeuteen haastettu kiristyskirjeensaaja voinee siis kirkkain silmin väittää, ettei ennen haastetta ole kuullut mitään koko asiasta.

  Lakifirmalla ei ole kovin hyviä perusteita vaatia väitettyä jakajaa korvaamaan haasteessa esitettyjä korotettuja valvontakuluja, kun tälle ei näennäisesti ole tarjottu mahdollisuutta sopia tai kiistää tekoa ennen haasteen saapumista. Eikö jo tuon takia kannata olla osallistumatta nimenhuutoon?
   
 2. Satunnainen ohikulkija

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2016
  Viestejä:
  477
  Kyseessähän ei ole maksukehotus. Minkäänlaista velkomussuhdetta ei käytännössä, teoriassa tai juridisesti ole olemassa, eikä sitä siten ole tarpeen myöskään lähteä sen kummemmin kiistämään.

  En väitä, ettäkö jostakin lyhyestä ja ytimekkäästä "en ole syyllistynyt tekijänoikeuden loukkaukseen, katson asian osaltani selvitetyksi" -vastauksesta välttämättä olisi minkäänlaista haittaa. Edelleenkään en kuitenkaan näe mitään perustetta sille, miksi siitä olisi hyötyä. Todennäköisyys sille, että asiaa tultaisiin koskaan käsittelemään oikeudessa on niin häviävän pieni, etten henkilökohtaisesti näkisi mitään syytä varautua siihen tarjoamalla koneitani tutkittavaksi tai vastaavaa - huolimatta siitä, etten usko yhdenkään kirjebisnestä harjoittavan tahon tuohon tarjoukseen koskaan tarttuvan. En myöskään varaudu esimerkiksi luonnonkatastrofeihin tai vastaaviin hamstraamalla kotiini säilykeruokia vuodeksi, vaikka sekin varmasti on monien mielestä järkevää.

  Tähän mennessä käsitellyissä tapauksissa ei ole tullut esiin mitään sellaista, mikä puhuisi yhteydenoton puolesta - päinvastoin. Kantajan todistelu on useimmiten nojannut nimenomaan vastaajan tälle tarjoamiin tietoihin jotka on onnistuttu kääntämään kantajan eduksi, parhaimpana esimerkkinä Flintin tapaus. Tämä on täysin loogista sikäli, että kantaja ei itse kykene hankkimaan mitään muita tietoja kuin väitetyn loukkaajan IP-osoitteen, ko. liittymän haltijan yhteystiedot sekä teoriassa tiedon siitä, onko ko. liittymän wlan ollut jossakin vaiheessa avoin - ja sellaisenaan nämä eivät oikeudessa riitä. Huomioitavaa on myös se, että tuo "ei ollut avoin wlan" -todistelukin käytännössä hylättiin Aavia-keississä, kun vastaajan todistajan väite katsottiin Ace-Controlin raporttia uskottavammaksi.

  Jos nyt puhutaan siitä ainoasta puljusta joka näitä tapauksia on joitakin oikeudessa hoitanut, eli Hedman Partnersista, missään ei ole tullut ilmi sellaista, että HP ja/tai päämiehensä olisivat vaateistaan yhteydenoton jälkeen luopuneet. Vaikka yhteydenotto ei haasteriskiä nostaisikaan, se ei myöskään anna minkäänlaista mielenrauhaa. Jos asiaa katsotaan HP:n näkökulmasta, heidän ei kerta kaikkiaan ole mitään järkeä todeta kenellekään, että "asia selvä, emme häiritse teitä enää". Aina on olemassa mahdollisuus siitä, että heikkohermoinen sitten kuitenkin vapaaehtoisesti lopulta maksaa kunhan vaatimuksen vain pitää voimassa, vaikka syyttömyyden puolesta puhuisi kaikki mahdollinen data.

  Se tärkein (tuhanteen kertaan toistettu) pointti on se, että kirjebisnes perustuu nimenomaan ja pelkästään sille, että kirjeen saaneet maksavat pyydetyn summan vapaaehtoisesti. Oikeudenkäynneillä ei tee rahaa kuin lakimies, ja niiden ainoa funktio on toimia pelotteena niille, jotka ovat taipuvaisia ajattelemaan, että "kun se mahdollisuus kuitenkin on olemassa..." Olkoonkin todennäköisyydeltään sitten kuinka pieni tahansa. Ja aivan toimivalta taktiikaltahan tuo vaikuttaa.
   
 3. Satunnainen ohikulkija

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2016
  Viestejä:
  477
  Tällainen tilanne oli mm. Aavian tapauksessa, jossa oikeus ei kommentoinut asiaa oikeastaan yhtään mitenkään. Suuntaan tai toiseen.
   
 4. Testo

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2016
  Viestejä:
  148
  Ahaa, en ole seurallut kovin aktiivisesti viime aikoina. Pitänee seuloa ketjua taaksepäin.
   
 5. heyrst

  Rekisteröitynyt:
  31.12.2001
  Viestejä:
  5 552
  Etusuudeksi voi tässä katsoa sovittelulla saavutettu halvempi hinta verrattuna maalailtuihin uhkakuviin tulevasta hinnasta. Eli Nigerialaiskirjeet ovat ihan hyvä vertaus.

  Näitä kirjeitä on tutuille pumpsahtanut ja yhdessä tapauksessa kerrottu ettei liittymän omistaja edes asu osoitteessa josta väitetty tapahtuma käynyt. Lähdekritiikki pitää ottaa huomioon, mutta eihän toi mitenkään ihmeellistä ole että sovintoehdotusta puskee väärälle kun selvityksen sijaan lykätään suoraan omistajalle. Tuolla tavalla selvitettynä en kyllä itsekään lähtisi yhteyttä ottamaan.

  Jos olisi edes kysely että millaisessa käytössä kyseinen liittymä on. Ja sitä parempi että ilmoitettaisiin jo havaittaessa että liittymästä tapahtuu moista. Viivästely liittymän omistajalle lähetettävässä informaatiossa kertoo omalta tavallaan välinpitämättömyyttä itse rikkomuksia kohtaan ja voisi olla ehkä jopa korvauksia alentava seikka silloin kun varsinainen rikkomuksen tekijä saavutettaisiin.

  Useampien liittymien omistajana parissakin eri asunnossa niin en ihmettelisi jos noita kirjeitä joku päivä itselle tulisi eli siten ketju mielenkiintoinen ja koskettaa itseäkin.
   
  Viimeksi muokattu: 25.04.2017
 6. _Akseli

  Rekisteröitynyt:
  26.05.2009
  Viestejä:
  73
  -
   
  Viimeksi muokattu: 26.04.2017
 7. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 340
  Jollakulla on nyt hieman ylioptimistinen käsitys oikeuden käsittelyajoista.
   
 8. Jane & Joe

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Viestejä:
  35
  Hei !


  Uusi palstalla- ( seurannut asiaa toki jo pitempään ) Koetan referoida joitain tapahtumia USA:ssa ja Filippiineillä parin päivän sisällä.


  Olet tehnyt upeaa työtä dame Edna , tämän visvaisen kiristyskirjemafian rikollisen toiminnan paljastamiseksi.

  Toivottavasti MOT Ylellä tekee vielä jatko-osan tähdentääkseen, miten kansainvälistä ja selkeästi organisoitua tämä moraaliltaan täysin kipeä juttu on .
  Kansainvälisten rajojen ylittävä "Paholaisen Keittokirja / Guardaley" ( ollut netissä jo pitempään / koetetu poistaa ) löytyy ainakin osoitteesta :
  ( https://fightcopyrighttrolls.com/2014/04/21/devils-cookbook-guardaleys-presentation/ ).
  Keittokirja ja "kädestä pitäen ohjeet " kuinka aloittaa alusta ( from scratch)kiristäminen tavoitteena rahastus.


  Tämä dokumentti on toiminnan fundamentti / yksittäiset juristit hyvin mieluusti tietysti kiistävät koko tämän systemaattisen aivopierun, jonka kohteena on yksilö kassatulojen hirsipuussa.

  Kyseinen keittokirja on oletettavasti tuttu sinulle, dame Edna. Toivottavasti se tulisi tutuksi myös Korkeimmalle Oikeudelle ja kaikille asiaan liittyville määrältään kasvavalle viranomaisjoukolle.

  Dokumentissa erityisesti korostetaan haastettavan varallisuutta yhtenä osana tähtäystä. Ja vähän väliä täsmennetää tämän bisnesmallin taloustehokkuudesta ja annetaan jopa tarkat summat ( USD), joilla lähestytään kohdetta. Ideologia täysin verrattavissa Suomen eurosummiin.
  ----

  Paholaisen Keittokirjasta poimittua:

  Using the monitoring system 2, BPO... will select individuals who are wealthy and are likely to settle & put those in an individual lawsuit.
  APMC's goal: the more individuals that can be conta (mina)ted within the lawsuit, the more cost effective for the company.


  Cebun toimisto Filippiineillä avustaa pienimmissäkin huolenaiheissa joita aloitteleva juristi mahtaa kohdata.
  ----


  Maalaisjärjelläkin näkee kuinka vähän , jos ollenkaan tässä dokumentissa käsitellään sitä kuinka "korvaukset / hyvitykset " tuloutettaisiin muka kärsiville oikeudenomistajille ( Copyrightin omistajat ).
  Tämähän jo tiedetään, että oikeusprosessin suomilla lakikielipainotuksilla ja pimityksillä ja tulkinnoilla Suomessa on Kantajan juristitoimistoilla räikeä henkilökohtainen vaurastumismahdollisuus ( oikeusprosessia törkeästi hyväksikäyttäen ).

  -----

  Iloinen uutinen Yhdysvalloista 24.4.2017 :


  " Minnesotan Osavaltion Julkinen Syyttäjä on asettanut PRENDA - lakitoimiston juristit Paul Hansmeierin ja John L. Steelen syytteeseen
  (USA v. Hansmeier et al. ) ja FBI on pidättänyt heidät petoksesta, väärästä valasta ja rahanpesusta ym. ( 18 muuta syytöstä). Nyttemminhän koko toimisto tällä nimellä on jo menehtynyt. Ensimmäiset oikeustapaukset PRENDAn kiemurteluja vastaan on jo useamman vuoden takaa. Toimisto itsessään on jo niin monella tapaa likaantunut , että puhdasta ei enää tule. On muunmuassa vuodettu omaa materiaalia jakoon torrentella.

  John L. Steele PRENDAsta myönsi kaiken pelastaakseen edes vähän itseään - toiveena yhteistyö viranomaisten kanssa ja saada henk.koht. sopimus kevyemmästä tuomiosta kuin esille tullut 10 vuotta vankeutta in Federal Prison ".

  Tuo kohta "rahanpesu" onkin mainio kohta, koska sinähän Dame otit asian esille taannoin.

  Prendan Off shore - pöytälaatikkofirmaan virtasi kaikkiaan 5.000.000 dollaria ja ainoastaan 1.000.000 dollaria tuloutettiin oikeuksien omistajille. Sitten tulikin FBI kotiovelle.... Oikeus toimia lakimiehenä luonnollisesti pistettiin jäihin. Taitaa olla ensimmäinen tapaus kun juristi (t) on jo näin lähellä kylmää vankilan muuria ( sillä toisella puolen onkin jo vähän hämärää ).

  https://fightcopyrighttrolls.com/2016/12/16/steele-and-hansmeier-have-been-indicted-on-fraud-money-laundering-charges/comment-page-1/#comment-673123
  ------


  Toivotan sinulle Dame ja muut foorumin selvästi ajattelevat jaksamista ja energiaa tämän sopan kanssa. Täällä on niin hankalia satiaisia vastassa.
  Ottaa niin perkeleesti päähän tämmöisten juristinketaleitten loputon ahneus , kiemurtelu ja ihmisen irvikuvana kekkulointi.


  Päivitys : 21.4.2017
  Singaporen Korkeimman Oikeuden vimeisimmällä päätöksellä pelkän IP-osoitteen perusteella operaattori ei ole velvoitettu luovuttamaan jahdatun osoitetietoja ( tai mitään muitakaan tietoja) trollitoimistoille. Näitten toimistojen rimpuloiva reaktio tämän jälkeen oli lievästi sanottuna WTF!

  Tähänhän se sitten koko rahahana sulkeutuisi Suomessakin.

  ----
  Pyydän " Ishiguroa " ilmestymään käyrine kendokeppeineen ja hutkimaan pois juristin mielestä epäkohdat - vapaasti siis. ja kylmän loogisesti, ja vailla moraalin tuntoa niinkuin on hänellä korostetusti tapana - se olisi tosi mielenkiintoista. Globaalisti jopa.
   
 9. Saa Riittää!

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Viestejä:
  79
  Hei, minäkin uusi ja pöyristynyt siitä miten Suomessa saavat nämä porno- ja muut lakipojat toimia. Jane&Joe, Hienoa! Jenkkitrollilakipojat sitten harrastivat pornokiristystä.. " They subpoenaed Internet service providers to get subscriber information and then sent letters and made phone calls to the victims, threatening them with "enormous financial penalties and public embarrassment unless they agreed to pay a $3,000 settlement fee."
   
 10. _Akseli

  Rekisteröitynyt:
  26.05.2009
  Viestejä:
  73
  -
   
  Viimeksi muokattu: 27.04.2017
 11. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 340
  Ei minua riso mikään. Kunhan totesin, että jos jotain juttua on maaliskuussa käsitelty, niin ei ratkaisua välttämättä ihan vielä saada. Rauhaa.

  Ja olen tehnyt muutakin. Mm. jutellut toimittajien kanssa, antanut vähän asiantuntija-apua.
   
  Viimeksi muokattu: 25.04.2017
 12. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 218
  Toi BPO Cebu kun tulee täällä aika ajoin esille, niin firmalla on kaiketi nimikin eli New Alchemy Limited. Tai tällainen BPO-lafka nyt ainakin Achachen omistuksessa toimii Philippiineillä.

  https://www.facebook.com/NewAlchemyLimited

  http://newalchemysolutions.com/

  Sieltä voi käydä tsekkailemassa. Jos unohtaa että kyseessä on Achachen firma ja hakee muuten jotain yhteyttä trollaukseen, niin Mosu2016 tossa postailikin muutama päivä sitten, että trollaukseen osallistuvien lakimiesten laskuissa oli esiintynyt tätä Aurora Faye nimeä, joka taas nettiprofiilien perusteella työskentelee New Alchemyn "Legal Operations Managerina". Näin jos ton kuvion ymmärsin suunnilleen oikein.

  Aurora Faye Tanga-an profiilit näköjään poistuneet jo, mutta google haku löytää vielä.

  Ma. Aurora Faye Tanga-an | LinkedIn
  https://www.linkedin.com/in/ma-aurora-faye-tanga-an-78971999/
  Legal Operations Manager. Standort: Andere; Branche: Juristische Dienstleistungen. Aktuell. New Alchemy Limited.

  --

  No kappas onhan se profiili siellä, ei tosin googlen linkin mukainen:

  https://www.linkedin.com/in/ma-aurora-faye-t-78971999/

  --

  http://www.zoominfo.com/s/#!search/profile/person?personId=-1519628607&targetid=profile

  Tuolla hän on kaiketi ilmoittanut työskentelevänsä suoraan APMC:lle.
   
  Viimeksi muokattu: 26.04.2017
 13. Fum

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2017
  Viestejä:
  142
  Kiitos tästä hienosta koonnista, joka jälleen kerran paljastaa puhtoisten pulmusten todellisen luonteen! "Piraattimielistä poliittista propagandaa", kuten eräskin porno-Petteri harhaisessa maailmassaan kiteyttäisi.

  Tervetuloa mukaan, uusia tuulia jankuttamisen väliin kaivataankin. Erityismaininta hersyvästä loppukaneetista.
   
 14. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 218
  Tuolla samaisella zoominfo sivustolla on muitakin APMC:n työntekijöitä listautuneena. Nimen saa esille klikkaamalla "Email". Myös toinen New Alchemyn työntekijä Anna K. Reiter on APMC:n alla tällä sivustolla.

  --

  Tosin tarkemmin katsottuna kyseiselle saitille ei välttämättä listauduta itse, vaan se kerää tietonsa jostain muualta.
   
  Viimeksi muokattu: 26.04.2017
 15. valexi

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2009
  Viestejä:
  1 444
  Kun vastassa on kunta (valtion rahat) ja valtio häviää pannaan oikeudenkäyntikulut puoliksi reiluuden nimissä.

  Kun vastassa tekijänoikeusmafia pannaan oikeudenkäyntikulut kokonaisuudessaan rivikansalaisen kontolle. (Jonka syyllisyydestä ei ollut täyttä varmuutta, mutta koska riita-asia) Reilua?

  http://iltalehti.fi/uutiset/201704252200110637_uu.shtml

  "Tuokaa syyllinen sissään"
   
 16. hubahaba

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2017
  Viestejä:
  135
  Nyt olen saanut aikalailla sisäisen rauhan henkilökohtaisen näkemyksen mukaan ettei HP kykene minua oikeudessa haastamaan voitollisesti. Se ei kykene todistamaan. Pitäisi ilmeisesti huudella julkisesti että olen lataillut, tähdet oikeassa linjassa ja hankkia epäpätevä juristi. Kun ei tämän tyylisistä asioita ymmärrä niin muutaman viikon selvittely tarvittiin. Iso kiitos tälle ketjulle.

  Mutta noi koijarit on ilmiselviä roistoja ja kiristäjiä. Mun tapaisten asioitten selvittelijöiden takia huomio kiinnittyy lähinnä joutuuko oikeuteen ja mitä pitää tehdä. Tällä palstalla on paljon fiksua porukkaa. Toivon vilipittömästi että entistä enemmän huomio keskittyy siihen että toi porukka saadaan vankilaan. Laittomuudet kaivetaan esille ja tulee viranomaistenkin tietouteen.
   
 17. Yritysten tuki Banned

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2017
  Viestejä:
  69
  "Laittomuudet kaivetaan esille ja tulee viranomaistenkin tietouteen."

  Kaiveluista huolimatta mitään laittomuuksia ei ole tullut esille ja viranomaiset on todenneet toiminnan lailliseksi.
  Lisäksi uusi tuleva Oikeusministeri (Kokoomus) varmasti tukee yrityksiä jotka toimii warettamisen estämiseksi ja LOPETTAMISEKSI.
  Tämän ymmärtäminen tuntuu olevan joillekkin liian vaikeaa.
   
 18. yrttipuu

  Rekisteröitynyt:
  30.01.2017
  Viestejä:
  76
  Niin. Eihän tuossa touhussa periaatteessa mitään laitonta ole. Ja MAO on tulkinnut lakia päin.. Sanonko mitä.. Turha markkinaoikeutta haukkua, muttat tiedätte itsekin mitä ne on saaneet aikaiseksi, puhumattakaan operaattorien touhusta.

  Suomi on kyllä yksi trollien paratiisi ja tää touhu lähtee todellakin käsistä ellei muutoksia tule.

  Olisi yksikin operaattori, joka vastustaisi tätä, asiakkaita riittäisi, itsekin siirtyisin.
   
  Viimeksi muokattu: 26.04.2017
 19. anonyymi666

  Rekisteröitynyt:
  26.04.2017
  Viestejä:
  27
  Uusi käyttäjätunnus täälläkin. Olen seurannut tätä keskustelua jo pidemmän aikaa ihmetellen. Tekijänoikeustrollien toiminta on kaikessa häikäilemättömyydessään todella kuvottavaa.
  Olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että tekijänoikeuksia tulee suojella (esimerkiksi brittien malliin), mutta tekijänoikeuskirjeissä ei kuitenkaan mistään tekijänoikeuksien suojelusta ole kyse.
  Tuo APMC:n esittelyvihkonen on kyllä varsin hyvää materiaalia, joka paljastaa homman todellisen luonteen.

  Edellisessä viestissä viitataankin siihen, että Suomessa viranomaiset ovat todenneet toiminnan (ainakin toistaiseksi) lailliseksi. Muualla maailmallahan trollit ovat joutuneet
  perääntymään sitten, kun taustalla toimiviin hämärähemmoihin on alettu kiinnittämään huomiota. Ehkä Suomessakin olisi syytä kiinnittää huomiota juuri näihin taustavaikuttajiin,
  koska siellähän ne vastenmielisyydet oikeastaan saavat alkunsa. Tietoisuuden lisääminen lähdelinkkeineen lienee tässä asiassa peruskäyttäjälle se tehokkain vaikuttamiskeino,
  kun vain muistaa pitää huolen omasta yksityisyydestään.

  Omalta osaltani yritän koostaa yhteenvetoa näistä hämärähemmoista erilliselle sivulle, josta esimerkiksi median edustajat voisivat päästä jyvälle mahdollisimman nopeasti.
  Sen verran epäselväksi tämä kuvio on tarkoituksella tehty, että yksinkertaistettu kuvaus tästä toiminnasta lienee paikallaan.
   
 20. mlackke

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2004
  Viestejä:
  775
  Vähän sivuseikka tähän väliin,

  Tilanne jossa HP haastaa henkilön X oikeuteen niin se mitä vastaaja vastaa takaisin vastineeseen niin uskon itse että HP/Texpicio luo/teettää todisteita sitä mukaa mitä enemmän infoa se saa vastaajasta.

  Onko siis Suomen oikeuskäytännössä jotenkin mahdollista k.o epäilyn vuoksi esim pyytää että kantaja esittää kaikki "todisteet" etukäteen vastineessa joita tullaan arviomaan oikeudessa eli uusia todisteita sen jälkeen ei voi enää esittää?
   
 21. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Omat koirat puree jos et joka viestissä muista herjata Hedareita kolmesti :hammer:
   
 22. hubahaba

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2017
  Viestejä:
  135
  Mun on vaikea ymmärtää tota ajatusmallia että on todettu jotenkin lailliseksi toiminnaksi. Hommahan on vasta taas hakemassa suuntaansa. Toistaiseksi ei ole viranomaiset tutkineet tarpeeksi tarkaksi eikä ole saatu riittävää todistemäärää syytteeseen.
  Tekijänoikeus jutut on ihan eri asia jota ei sinänsä tarvitse noihin liittää kuin todella löyhästi koukkuna kiristykseen. Viranomaisten ymmärrättömyys on toistaiseksi hetkellisesti sallinut hämärän kiristysbusineksen.

  Voihan se olla että ne maksaa asialliset verot, siirtää rahat elokuvayhtiölle ja liiketoimintamalli on ihan normaalia päivänvalon kestävää liiketoimintaa.
  Mikään ei tosin viittaa, joten kalteritango on varsin todennäköinen jossakin vaiheessa.
   
 23. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Ei toimintaa todeta lailliseksi vaan sitä ei ole todettu laittomaksi.
   
 24. twigman

  Rekisteröitynyt:
  01.08.2016
  Viestejä:
  198
  Joku asiaan perehtynyt voisi vääntää kaikille "jänskääjille" simppelin ohjeistuksen worst case scenarioon eli jos käy niin huono tuuri että MAO:lta haaste tupsahtaa. Varmasti monien hermoja säästäisi kun olisi edes tiedossa että miten toimitaan tuossa huonoimmassa tilanteessa. Joku ihan yksinkertainen kaavio varmasti riittäisi, alla esimerkki johon ei syvemmin kannata paneutua koska ihan hatusta heitin nuo vaihtoehdot...

  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 26.04.2017
 25. yrttipuu

  Rekisteröitynyt:
  30.01.2017
  Viestejä:
  76
  Hyvä idea. Joku asioista tietävä voisi tehdä kattavat ohjeet vaihtoehtoineen sille varalle, että p*ska osuu tuulettimeen. Ja jos tietää asioista sitäkin enemmän, voisi myös laittaa mahdolliset korvaukset mitä teoriassa joutuisi maksamaan eri vaiheessa.

  Sitten @korvaoo voisi lisätä sen etusivulle.
   
  Viimeksi muokattu: 26.04.2017

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti