Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 080
  Eli suomessakin pitäisi saada iltapäivälehdet pöyristymään aiheesta, jotta jotain muutosta tapahtuisi?
   
 2. Hajotkaa

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2013
  Viestejä:
  99
  .
   
  Viimeksi muokattu: 02.05.2017
 3. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Uusille kirjeensaajille! Vaikka tällä palstalla tulee aika-ajoin esille, että heittää kirje roskikseen tai käyttää vessapaperina, niin säilytä kirje, koska sen avulla saat tilattua tietosi markkinaoikeudesta. MAO:n päätöksestä näet millä perusteilla tietosi on luovutettu.

  Juuri erään henkilön kanssa kävin viestittelyä ja hän oli ihmeissään, että samoja lukuja parvien määrässä ja kokonaisyleisössä oli usealla. Sen jo yksistään pitää laittaa hälyytyskellot soimaan, koska koko vuorokauden aikana tämä ei olisi mitenkään mahdollista.

  Edelleen voitte laittaa yksityispostia, niin autan mielelläni. Tämän langan toisessa viestissä on lisätietoja ja linkkejä koottuna. Toimintaohjeita saatte Pelihemmon evästyksistä ja Grim_Reaperin koosteesta saatte arvokasta tietoa kirjetrollien toiminnasta.
   
 4. yrttipuu

  Rekisteröitynyt:
  30.01.2017
  Viestejä:
  76
  Tähän lisäten älkää missään tapauksessa maksako pyydettyä summaa.
   
 5. ishiguro

  Rekisteröitynyt:
  10.01.2017
  Viestejä:
  208
  Ja mitä näyttöä tästä nyt taas olikaan?
   
 6. Fum

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2017
  Viestejä:
  142
  Lopeta sinä asian murehtiminen ja anna viranomaisten selvittää asioita. Turhaan tulette tänne aina keuhkoamaan, kuka nyt milloin ja milläkin alter egolla ;)

  Näistä on jo niin monta rikosilmoitusta ja kantelua tehty, että eiköhän me jossain kohtaa saada myös se viranomaisen mielipide asiaan. Spekulaatiota kaikki siihen asti ja täällä voi kukin spekuloida mitä tahtoo.
   
 7. duracell66

  Rekisteröitynyt:
  21.01.2017
  Viestejä:
  64
  jakaminen kun loppuu loppuu tää hiton veivaaminen
   
 8. Rumsfeld

  Rekisteröitynyt:
  27.04.2016
  Viestejä:
  115
  Maalaisjärki.
   
 9. Yritysten tuki Banned

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2017
  Viestejä:
  69
  Viranomaisten mielipide on jo tullut. Ei aiheuta mitään toimia. Delete ja roskakori toimii ihan hyvin.
  Edelleenkään kirjeillä ei ole ollut muuta vaikutusta kuin vähän on mopojen lisääntymistä havaittu Vantaalla.
  Helsingissä ja Espoossa on kaikki hyvin.
   
  Viimeksi muokattu: 22.04.2017
 10. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 346
  Konkreettista näyttöä ei ole. Mutta mikään - niin tasan mikään - ei sitä estä. Eli jos uskoo, että näin ei tapahdu, niin siinä pitää samalla uskoa siihen, että trollien oma moraalinen periaatteellisuus (*tirsk*) estää heitä näin tekemästä.
   
 11. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Muiden osalta ei tietenkään ole konkreettista näyttöä, kuin Hedman Partnersin, joka on hakenut yhteystiedot Scanboxille ja sitten kirjeessä onkin teknisten jälkien perusteella lisätty esim. Atlantic Film tai Mis. Label ApS, joista ei löydy markkinaoikeuden päätöstä.

  Valitettavasti omassa kirjeessäni ei ole kuin Scanbox hakijana, niin en voi selvityttää tuota rikospoliisilla tai muulla viranomaisella. Muissa asioissa viranomaisten kanta on vielä täysin avoinna.
   
 12. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Viranomaisten kantaa ei ole vielä tullut, vaan kaikki on avoinna. Mikä halu on kirjeet saada delattua tai roskikseen? Ei kai vaan pelkona ole se, että niiden avulla paljastuu väärinkäytöksiä ja siksi ne pitäisi saada hävitettyä?

  Muistakaa immeiset, mitä enemmän näitä kehotuksia tulee, niin laittakaa ne kirjeet kassakaappiin tai muuhun erittäin hyvään paikkaan talteen.
   
 13. Yritysten tuki Banned

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2017
  Viestejä:
  69
  • 1.1 Turhien viestien kirjoittaminen on kiellettyä. Mieti ennen viestin lähettämistä, onko sinulla annettavaa keskustelulle.
  Rikospoliisi on satuolento. Vastasiko ne Edna sun kirjeeseen?
   
 14. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Nyt saa riittää tälle illalle nämä sun trollailut. Vastasin jo yläpuolella, että viranomaisten kantaa ei ole vielä tullut. Ei KRP:n, ei poliisin, ei tietosuojavaltuutetun, ei oikeuskanslerin ja verottaja ei taida minulle mitään ilmoittaakaan. Kerron täällä sitten julkisesti mitä kukin viranomainen vastaa.
   
 15. Yxakka

  Rekisteröitynyt:
  22.04.2017
  Viestejä:
  23
  En ole koskaan aiemmin rekisteröitynyt millekään keskustelupalstalle tai kommentoinut mitään netissä. Nyt kuitenkin sappeni kiehahti, kun olen seurannut tätä kiristyskirjejupakkaa. Kuulun ns. ikäihmisiin ja erityisesti tuo RouVixin komentti, "Jos ei ymmärrä mitään tietokoneista, niin miksi mennä hankkimaan netti tai jakamaan sitä muille ilman mitään käsitystä mitä on tekemässä?", osoitti suurta halveksuntaa seniorikansalaisia kohtaan. Myönnän, en ole tätä ennen kuullutkaan mistään WLAN:sta, enkä osaa tarkistaa, onko se avoin vai suljettu, kuin myös IP-osoitteestakaan ei mitään hajua, puhumattakaan jostain Torrentista. Luulen, että on meitä muitakin. Kuitenkin meitä vanhuksiakin kannustetaan käyttämään rohkeasti tietokonetta ja nettiä ja sanotaan "et voi tehdä siellä mitään väärää". Itsekin hoidan pankkiasioita, käytän sähköpostia ja vaikka uusin reseptejä, joten siitä on paljon hyötyä ja iloakin. Mutta - on alkanut pelottaa IP-osoitteen haltijana - mitä jos saan tuollaisen kirjeen, jossa vaaditaan hyvitystä tekemättömästä teosta! OKM:n kehotuksen mukaan pitäisi ottaa yhteyttä asianajajaan - siis maksaa oman syyttömyyden todistelusta. Ei ainakaan helpota vanhuksien arkuutta koneen käytön suhteen. Tämän palstan keskustelijoista suurin osa on varmaan nuorehkoja nörttejä ja lakimiehiä ja näin tumpelonakin huomaa helposti kenen asiaa kukin puolustaa. Olen seurannut tv:stä keskusteluja mahdollisesta tulevasta tiedustelulaista ja siinä on sentään kysymys vakavan rikoksen tai terrorismin uhasta, eikä tietoja saa urkkia kuin yksittäistapauksissa ja käräjäoikeuden luvalla. Toki tässäkin tapauksessa pelättiin, tuleeko ko:sta "kumileimasin". En voi käsittää tätä MAO:n tulkintaa yksityisyyden suojasta ja luvasta jakaa satojentuhansien ihmisten henkilötietoja ties minne ja näin ollen mahdollistaa rahojen lypsäminen jopa täysin syyttömiltä kansalaisilta. Jatkakaa taistelua tämän epäkohdan poistamiseksi! Kiitos tähänastisesta toiminnastanne!
   
 16. satiainensimo

  Rekisteröitynyt:
  30.01.2017
  Viestejä:
  109
  Muistakaa noudattaa lääkärin määrämiä ohjeita, vaikka tuntisittekin itsenne niin terveiksi, että ette tunne lääkitykselle tarvetta, niin ottakaa silti ne pillerit.


  Lainausten muuttelu on kiellettyä. Rangaistus kovennettuna, kun ei näköjään ollut ensimmäinen kerta. t.Proc
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 22.04.2017
 17. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Alatteko te jo väärentämään toisen palstalaisten viestejäkin? Se ei tietenkään toimintatapanne tuntien ole mitenkään ihmeellistä.

  Ohessa alkuperäinen viesti:

   
 18. juhanasta

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2017
  Viestejä:
  85
  Joni pisti kirjettä, että vievät minut markkinaoikeuteen koska en ole antanut heille vastausta ensimmäiseen kirjeeseen tai maksanut vaadittua summaa.

  Siitä vain! Todisteet löytyvät syyttömyydestä, kaikki sähköpostit ja annetut vastaukset tallessa jne.

  Tallessa myös sovitut asiat.

  Sanonpahan vain, että tämä jätkä ja koko hänen firmansa ovat sairaita kiristäjiä joiden kanssa ei näköjään kannata olla missään tekemisissä.

  Edna tietää mistä puhun.
   
 19. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Yritin laittaa yksäriä, mutta jostain syystä se ei onnistunut. En voi julkisesti kommentoida tähän mitenkään, koska se on sinun asiasi.
   
 20. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  3 808
  En usko että lähhtevät oikeuteen. Yrittävät viimeistä kiristystä. 100 000 kirjettä, 2 oikeuteen, josta toinen hävitty ja muutama sovittelu. Ei hätää.
   
 21. Fum

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2017
  Viestejä:
  142
  Jaahas, tänään onkin moni pitkään hiljaa ollut trolli aktivoitunut ja nykyään aktiiviset länkyttäneet samoja virsiään. Mistä nyt tuulee? Onko jotain tietoa viimeisimmillä sivulla mitä pitää äkkiä piilottaa?
   
 22. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  3 808
  Röllejä vituttaa kun tappiot häämöttää.
   
 23. innosepi

  Rekisteröitynyt:
  21.04.2017
  Viestejä:
  17
  Ensimmäinen kirje on siis tämä "maksa heti" ja toinen on "nyt mennään oikeuteen"?

  Laitoin MAOlle kyselyn tuosta omasta kirjeestä ja myös operaattorille. Seuraavaksi rikosilmoitusta kunhan kerkiää.
   
 24. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Hyvä huomio!;) Se on tuo tietojen luovutus ilman markkinaoikeuden päätöstä Hedman Partnersin avustuksella Scanboxilta muille, kuten Atlantic Filmille tai Mis. Label ApS:lle. Siksi kirjeet pitäisi saada delattua mahdollisimman pian, koska niissä on raskauttavaa todistusaineistoa. Samoin ilman MAO:n päätöksiä vaaditaan kiinteitä kuluja MAO:ssa asioinnista tai IP-osoitteiden hankinnasta operaattorilta, vaikkei näin tosiasiassa olla tehtykään.
   
 25. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 346
  No, eihän siinä toisessa kirjeessä nyt ihan suoraan noin sanota. Enemmänkin siinä uhkaillaan mahdollisuudella päätyä oikeuteen. (Siis samalla lailla kun suojatiellä kävellessä on aina mahdollisuus jäädä auton alle.) Toki kirje on tarkoituksella ketunhäntä kainalossa muotoiltu eikä sen lähettäjää varmasti kiinnosta tippaakaan, että todella monelta vastaanottajalta voi jäädä tuo nyanssiero huomaamatta.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti