Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Trollitkuriin

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2017
  Viestejä:
  87

  Ymmärän toki, että trollien toiminta kuohuttaa tunteita, mutta nyt kyllä ammuit pahasti ohi jos väität kyseisiä nimimerkkejä Herkoksi ja Joniksi.

  Satunnaisen ohikulkijan panos tälle palstalle on ollut kullanarvoista ja myös Rouvixille sallittakoon omat mielipiteensä...

  Jatketaan toki yhdessä trollauksen vastaista kamppailua
   
 2. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 297
  Älä viitsi jatkaa tuota spedeilyä. Asiaa ei todellakaan ajeta esittämällä valheellisia väittämiä, teet sillä vain enemmän hallaa. Fakta kuitenkin on, että kyseinen toiminta on todettu lailliseksi eikä sinun valheesi sitä muuksi muuta. Asia toivottavasti muuttuu tulevaisuudessa mutta nyt mennään voimassa olevien päätösten ja lainsäädännön mukaan.

  Olet tyypillinen muutama päivä sitten palstalle rekannut yhden asian nimimerkki joka luikkii takaisin koloonsa kun valheesi kyseenalaistetaan.
   
  Viimeksi muokattu: 17.04.2017
 3. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 470
  Anna palaa vaan! Ei ole turhaa asian ajaminen tässä viestiketjussa, vaan tätä seuraavat niin monet ihmiset, joten periksi ei kannata antaa. Sinulla on aivan selvästi ideologisia ajatuksia tehdä tästä maasta parempi paikka asua tai elää, niin muutaman henkilön oma mielipide ei saa lannistaa.

  Totuus on kuitenkin se, että osittain tämän palstan ansiosta on saatu median mielenkiinto heräämään. Samoin on saatu masinoitua oikeusministerille kirje -kampanja, jolloin OKM:nkin oli herättävä, koska asia kuuluu sen vastuualueeseen. Asiaa hoitava virkamies Anna Vuopala vaikuttaa kaiken kaikkiaan fiksulta naiselta, joka ymmärtää ettei lainsäädäntö saa mahdollistaa lypsämistä.

  Kaikki laillisesti käytettävät keinot pitää hyödyntää. Täällä on aiemmin neuvottu huonosti, että heittää kirje roskikseen, käyttää takansytykkeenä tai vaikkapa vessapaperina. Se siis kertoo, että tämä palsta elää ja kun huomataan paremmat käytännöt, niin toimia niiden mukaisesti.

  Nyt on tärkeintä, että jokainen tilaa sen oman päätöksensä markkinaoikeudesta. Katsoo sen jälkeen mitä tekee: rikosilmoituksen poliisille, kantelun tietosuojavaltuutetulle tai oikeuskanslerille.

  Jokaisen pitää muistaa, että me todellakin ollaan oikeusvaltio ja kaikki mitä yksittäisenä kansalaisena voidaan tehdä, niin tehdään. Aikaa näissä menee, se on hyväksyttävä, mutta aika on meidän puolella, jos valitus, rikosilmoitus tai kantelu ei tule bumerangina takaisin, se on otettu käsittelyyn. Siksi tehkää näistä hyviä, asiallisia ja perusteltuja.
   
 4. Bfghost

  Rekisteröitynyt:
  18.04.2009
  Viestejä:
  71
  Todennäköisesti ei. Parvien koot noilla privatrackereillä ovat suurimman osan ajasta hyvin pieniä. Heti kun torrentti julkaistaan koko voi olla hieman suurempi, mutta aika monella lataajalla on noilla sivuilla seedboxi tai VPN käytössään, joten jäljittely tyssää todennäköisesti siihen. Ei ole taloudellisesti järkevää lähteä privatrackereiden käyttäjiä jahtaamaan, takavarikoidaan mieluummin palvelimet (jos onnistuu) ja viedään sivun ylläpitäjät oikeuteen.
   
  Viimeksi muokattu: 17.04.2017
 5. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 515
  On muuten ihan hemmetin nuijaa syytellä toisia postaajia trolleiksi tai trollien kätyreiksi, ihan vaan sen takia, että on näiden kanssa jostain eri mieltä, tai näiden jutut sattuvat muuten ottamaan kupoliin. Ainakin niissä tapauksissa, joissa näillä on kyllä ihan faktat kunnossa.

  Ei mulla muuta.
   
 6. Riistinrauta

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2015
  Viestejä:
  305
  Ja sitten kun ihmetellään, että miksi foliohattuilua pitäisi hillitä tässä(kin) ketjussa niin voi seurata tämän päiväisiä pohjavetoja. Niiauksiin kun jengi tarttuu, niin eiköhän paikalle pelmahda toinen lyömään lisää löylyä harhaiseen maailmankuvaan.

  Ideologialla muutetaan yhteiskuntaa vain jos se perustuu totuudelle.
   
 7. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 470
  Ylläpidon neuvo on, ettei ala riitelemään tai jankuttamaan, vaan ignooraa nämä nimimerkit tai raportoi näistä heille. Tässäkin viestiketjussa tulee esille ihmiset, joilla on tärkeintä puolustella markkinaoikeuden toimintaa tai halveksia ihmisiä, jotka ovat tavallisen suomalaisen kansan puolella.

  Tehkää kanteluita varsinkin markkinaoikeudesta, joka on antanut tietonne, vaikka ette ole syyllistyneet vakavaan rikokseen, terrorismiin tai muuhun valtion vastaiseen toimintaan.
   
 8. morgandoors

  Rekisteröitynyt:
  08.02.2017
  Viestejä:
  15
  Hedman Partners Oy on perustettu 1975 ja kotisivujen mukaan erikoistunut liikejuridiikkaan. Yriys toimii myös Venäjällä ja Virossa, aputoiminimiä ovat Finderin mukaan Advokaadibüroo Hedman Partners OÜ, Advokatbyrå Hedman Partners Ab, Hedman Partners Attorneys Ltd ja
  ZAO Advokatskoje bjuro Hedman Partners. Finder kertoo perustamisvuodeksi 1994, joten en lähde historiikkia sen enempää avaamaan, mikä sitten on totta ja mikä ei. Tämän ketjun sivulla 823 taisi olla jotain infoa Harry Hedmanin saamasta mitalista venäjän pressalta (en mainitse nimeä, ettei tule FSB oven taakse:)

  Toisaalla perustamisnimeksi kerrotaan Hedman Osborne Clarke http://portnews.ru/news/6409/. Osborne Clarke Alliance on laaja kansainvälinen lakitoimistojen yhteenliittymä. Osborne Clarken juure ovat taasen 1700-luvun briteissä.

  HP:stä voisi oman novellin kirjoittaa, mutta yhtä kaikki, firma on ok muuten, mutta Suomen/Viron haara on lähtenyt rahan perässä trollibisnekseen. Sulkaa hattuun tuskin tulee, koska suomalainen sisu tuli vastaan. Mitään lokaa en ole vielä ainakaan löytänyt. Seuraavaksi täytyy kai tsekata sähköpostiosoitteet.

  Ihan informatiivinen tuo MOT:n dokkari oli, pintaraapaisu ja kevyehkö selvitys, mistä on kyse.
   
 9. werqqe

  Rekisteröitynyt:
  17.04.2017
  Viestejä:
  1
  Heissan. Tein juuri tunnukset tänne koska halusin kiittää kaikkia hienosta työstä!

  Olen seurannut jo pidemmän aikaa tätä vietiketjua ja todennut myös että tämä lakitoimistojen toiminta haiskahtaa ja pahasti. Esim. eräs tuttavani sai viime vuonna kirjeen hp:lta. Kirjeessä esitettiin muutaman artikkelin osalta tapahtuneita tekijänoikeusloukkauksia. Noh tietysti hän siitä hätääntyi ja tätä ketjua tutkiskeltuamme tulimme siihen tulokseen että maksaa ei kannata. Nyt tuon erään keissin ratkettua heräsi mielenkiinto taas asiaan kun keississä oli nostettu esiin scanboxin oikeudet vain pohjoismaisiin painoksiin.

  No tutkimme uudestaan lähemmin "laskua" ja siinä esitetyt päivämäärät olivat n.2kk ennen pohjoismaisen painoksen ulostuloa. Joten olisiko asiallista rikosilmoitusta tehdessä yms mainita myös poliisille että kirjeessä haetaan oikeudettomasti korvausta tuotteesta jonka oikeuksia asianomistaja ei edes omista?
   
 10. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 692
  Täsmälleen samaa mieltä MOT:in ohjelmasta, pintaraapaisu mutta kertoi ehkä enemmän niille joilla ei aikaisemmin ollut tietoa kirjebisneksestä.
  Toivotaan että MOT tekee jatko-osan syvemmältä jossa paljastetaan monisulkainen, saksalaisten masinoima kansainvälinen rahanpesubisnes.
   
 11. Yritysten tuki Banned

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2017
  Viestejä:
  69
  Ei taida Seychellien tai Dominikaanisen tasavallan pankit paljon kertoa MOT:lle tai edes poliisille saksalaisten asiakkaiden tileistä mitään. Ja Saksan poliisikaan ei puutu laillisten firmojen lailliseen toimintaan.
  Tuo polku on kyllä umpikuja.
   
 12. pämies

  Rekisteröitynyt:
  17.04.2017
  Viestejä:
  1
  Olen seuraillut tätä ketjua mielenkiinnolla ja pahinta peläten. On aika kysyä: mikä on menettely, jos kirje tulee henkilölle, jonka liittymää tämän perheenjäsen on käyttänyt ladatessaan elokuvan, mutta asuu toisaalla? Olettaisin että kirjeeseen ei kannata reagoida.
   
 13. RouVix

  Rekisteröitynyt:
  08.01.2009
  Viestejä:
  1 421
  Ai että minun pitäisi todistaa syyttömyyteni? :rolleyes: Aika paksua tekstiä nimimerkiltä "oikeusvaltio".

  Noh, henkilökohtaisesti en ole kovin kiinnostunut mielipiteestäni, mutta pidän oikeasti ketjun viestiarvon kannalta haitallisena sitä että täällä puhutaan syyttämisestä, tuomioista sun muista vastaavista puhuttaessa näistä trollikirjeistä. Millä tavalla kirjeensaajan tilannetta tai mielenrauhaa parantaa se, että saa täältä sen käsityksen että olisi oikeasti jossain syytteessä tai että MAO olisi tuominnut johonkin?

  Siksi jankutan sitä, ettei yhteystietojen luovutuksen yhteydessä syytetä ketään mistään, ketään ei tuomita mihinkään eikä kenekään syyllisyyttä arvioida millään tavalla. Koska niin asia on. Ja sen ymmärtäminen auttaa ymmärtämään tämän trollauksen luonteen ja sen, että kirjeen saamiseen voi suhtautua myös ihan kylmän viileän välinpitämättömästi.
   
  Viimeksi muokattu: 17.04.2017
 14. Kaapeli88

  Rekisteröitynyt:
  17.04.2017
  Viestejä:
  1
  Moi! Olen saanut hedareilta pari kirjettä Tarantinon länkkäristä(scanbox). Tapahtuneesta latauksesta melkein vuosi. Viimeinen kirje aika uhkaava, eli onko parempi maksaa vai meneekö tää markkinaoikeuteen? Ja mikä on tilanne näistä scanboxin oikeuksista kyseiseen leffaan?
   
 15. mlackke

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2004
  Viestejä:
  877
  Kun et kehdannu edes lukea mitä täällä on toistettu 100000x niin sun peli on jo menetty....
   
 16. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  904
  tulkoon vaikka 4 lappua, ohjeet ei miksikään muutu.
   
 17. Riistinrauta

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2015
  Viestejä:
  305
  Foliohatut saa vastata, kun heidän ohjeensa aina on mennä poliisille. Valitettavasti Hedman Partners on laittanut valituspyynnön KKO:hon ja niin kauan kuin MAO:n tuomio ei ole lainvoimainen, niin poliisi ei käsittääkseni voi tutkia.
  Asia kannattaa ehdottomasti kuitenkin mainita kun poliisille asti asian tiimoilta menee.
  En nyt tiedä onko poliisille menosta ollut hirveän monelle hyötyä asian tiimoilta, mutta toisaalta ei siitä haittaakaan ole ollut.


  Ihan kommenttina tuohon Ednan "ignooraa kaikki joiden kanssa olet eri mieltä" tyyliseen mielipidekirjoitukseen.
  Luuleeko kukaan saavansa parempaa kokonaiskuvaa asiasta jos pistää eriävät mielipiteet ignoreen? Paremman mielen siitä varmasti saa kun ympärillä keskustelevat puhuvat vain niitä ääniä mitä sinä haluat kuulla, mutta mitäs sitten jos sinun kantasi on väärässä, tai mikä vielä pahempaa... sitä aletaan viemään täysin väärille raiteille niinkuin täälläkin on useampaan otteeseen nähty.

  Yksipuolinen tieto ei koskaan ole hyvästä. Vaikka täällä olisi kirjoittelemassa itse arkkipiru Joni salanimen takana, niin ainakin joissain tapauksissa hänen viestinsä auttavat ihmistä näkemään worst case scenarion ja miettimään. Näihinhän salaliittoteorioiden suosiokin perustuu. Ei edes haluta kuunnella toisen puolen tarinaa, tai oletetaan automaattisesti kaiken vastapuolen tiedon olevan valhetta.

  Ja mitä seuraavaksi? Aletaan uskomaan, että maanjäristykset on moderni ilmiö joka johtuu öljynporauksesta?
   
 18. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 470
  Ystävät hyvät! Tehkää edelleen rikosilmoituksia ja kanteluita. Teille tulee näiltä markkinaoikeuden puolustajilta disinformaatiota, mutta KKO:n päätös ei vaikuta mitenkään teidän toimintaanne. Siellä on erittäin paljon asioita, joista voi valittaa tai kannella. Muun muassa se, että ainakin Hedman Partners on laittanut ecxel-taulukkoonsa keksittyjä lukuja, joilla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa ja MAO on hyväksynyt nämä väärennökset tarkistamatta niitä.

  Uskon, että turhautumista tulee, koska käsittelyajat viranomaisissa ovat pitkät. Muistakaa kuitenkin mitä kaikkea olemme saaneet aikaiseksi. Tietoisuus on lisääntynyt ja mediassa äänenpainot ovat muuttuneet.

  Markkinaoikeus on kuitenkin kaiken pahan alku ja juuri. Trollit tekevät tätä tienatakseen, mutta MAO antoi bisnekselle siunauksen. Turha tulla sanomaan, ettei sinua vielä syytetä mistään, koska vääryys on jo tapahtunut. Tietosi ovat taivaan tuulessa kenen tahansa vapaasti käytettävissä. Tämän MAO sai aikaiseksi.

  Valittakaa joka ikiselle taholle ja edelleen saatte laittaa yksityispostia sähköpostiini tai tänne, niin autan ja neuvon. Oikein ihanaa viikkoa jokaiselle kirjeensaaneille ja kunnon sotureille, jotka tekevät työtä kirjeensaajien puolesta. He tajuavat, että tämä on yhteiskunnallinen ongelma, johon on pakko puuttua.
   
 19. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 470
  Tästä oli Tiina Lundellin kanssa puhetta ja ei hän ainakaan poissulkenut mahdollisuutta myöhemmin jatko-osaan. Syksyllä olemme paljon viisaampia, kun saamme näistä virkamiesten työryhmistä johtopäätökset, samoin mitä poliisi, KRP, verottaja, tietosuojavaltuutettu, oikeuskansleri jne. on mieltä trollien ja MAO:n toiminnasta.

  Tutkinnassa menee aikaa ja loppujen lopuksi MOT sai nyt muutamassa kuukaudessa hyvän ohjelman meidän murolaisten avustuksella tehtyä.:)
   
 20. hubahaba

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2017
  Viestejä:
  135
  Ite sain kirjeen että maksa heti tai markkinaoikeuteen. Aiempia kirjeitä ei oltu lähetetty. Ilmeisesti melkein kolmen vuoden takaa jotain eri osoitteesta olevia juttuja mitä riitauttavat.
  Jos menisi oikeuteen niin mitä ihmeen todisteita pystyisin esittämään. Silloin käytössä olleita koneita ei ole, eikä edes modeemia.
  Heillä ei myöskään voi olla mitään muuta todisteita kuin IP. Tai jos silloin heidän etsivänsä olisi käynyt etsimässä wlan mitä tuskin ovat tehneen silloin kuitenkaan. Ja vaikka olisikin en näe mitä todistusarvoa sillä sillä olisi tuloksesta riippumatta.

  Eli oikeudenkäynti pähkinänkuoressa pitäisi kestää alle 5 minuuttia. Kumpikaan osapuoli ei pysty esittämään kiistattomia todisteita. Eli IP osoite riittää tuomioon minulle jos tuomioistuin näin haluaa tuomita. Jos se ei riitä niin vaikea tajuta miksi haastettaisiin oikeuteen yleensäkään.
   
 21. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Ei sua varmasti pelkän IP-osoitteen perusteella haastetakkaan eli ihan turvallisin mielin voit olla. Noista on ihan ennakkotapauksia oikeudesta ettei liittymänhaltija ole vastuussa tekosista, joiden tekijä ei ole tiedossa. Sun ei tarvitse pystyä todistamaan mitään noista väitetyistä vuosien takaisista jutuista. Riittää kun vaan ymmärtää ettei kirjeen lähettäjäkään pysty. Kirje roskiin ja elämä jatkuu. Tai jos koet että sinua yritettiin erehdyttää maksamaan jonkun muun tekosia uskottelemalla, että olet niistä maksuvelvollinen niin voit tehdä poliisille rikosilmoituksen nimikkeellä petoksen yritys. Ja/tai eduskunnan oikeusasiamiehelle kantelun siitä, että markkinaoikeus on luovuttanut kirjetrollille yhteystietosi selvittämättä lainvaatimalla tavalla onko IP-osoitteestasi rikottu tekijänoikeuksia merkittävällä tavalla.
   
  Viimeksi muokattu: 18.04.2017
 22. Yritysten tuki Banned

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2017
  Viestejä:
  69
  Lain hengen mukaisesti merkittäävää jakoa on jo se että sitä on tapahtunut. Ja Excel listat on todettu tehdyksi saksalaisella täsmällisyydellä. Olette varmaan huomanneet että viranomaisilla on yleistynyt tapa jättää älyttömyyksiin vastaamatta. Vuopalat ja muut on huomanneet että eräät kirjetehtailijat kannattaa pikaisesti ignoorata.
   
 23. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 470
  Mikään "lain henki" ei anna oikeutta kiristykselle. Markkinaoikeuden tulkinta tekee koko laista pellen, joka on aivan järkyttävää ihmisten yksityisyyden suojan kannalta.

  Sinua en ole ignoorannut, koska paljastat kirjetehtailun koukerot. Anna Vuopala nimenomaan on tajunnut mitä teidän trollitehtailla tehdään. Nyt on vaan harmittava yksityiskohta miten markkinaoikeuden ylituomari saadaan pelastettua. Kovin ääni värisi, kun yritti puhua höpöä puolustaessaan toimintaansa.

  Odotan pitkällisellä härkämäisellä tyyneydellä mitä KRP tai poliisi sanoo, kun huomaavat Hedman Partnersin väärentäneen taulukoitaan ja markkinaoikeuden niitä hyväksyessään.

  Linnaan laittaisin molemmat, mutta harmillista, että niistäkin tavalliset suomalaiset joutuvat maksamaan.
   
 24. Mosu2016

  Rekisteröitynyt:
  05.02.2016
  Viestejä:
  256
  No joo, MAO toimii siinä mielessä laillisesti että sen toimialaan kuuluu kyllä käsitellä näitä TOL 60a mukaisia nimihakemuksia ja sitten se käsittelee ne sillä tavoin että hyväksyy ne joka kerta. Siihen laillinen toiminta sitten jääkin, trollitehtaan puolella asiantuntijat ja lokitiedot ovat tekaistuja, ja oikeutta sumutetaan ihan surutta, ja kirjeensaajille valehdellaan, toki hyvän asianajotavan hengessä. MAO toimii kyllä todella typerästi, mutta tyhmyys ei ole rikos.

  Excel-listat oli Aavian tapauksessa tehty niin suurella saksalaisella täsmällisyydellä, etteivät ne olleet edes yhteneviä nimihakemuksessa ja sitten pääkäsittelyssä. Jotenkin uskomattomalla bullshitillä sitten M Patzer kertoi että "dataimigraation" takia juuri tuohon aikaan ja tuon käyttäjän tiedoissa oli jotain puutetta, joka tulisi korjaantumaan itsestään(???) . MAOkin olikin sitten sitä mieltä että tiedot pitivät paikkansa. Selväksi ei tosin tullut pitivätkö nimihakemuksen vai pääkäsittelyn tiedot paikkansa, molemmathan eivät voi pitää.

  Pidän melko huolestuttavana, että MAO:ssa menee läpi tuollaiset "dataimigraatio"-puheet, nimittäin MAOn tuomareillekin tiedoksi, maailman talous perustuu pitkälti pankkien tietokannoissa oleviin numeroihin. Olisi lisäksi hämmästyttävää, jos Excipio olisi löytänyt tällaisia virheitä MySql-tietokannasta - onhan MySql melko laajalti käytössä eikä tällaisesta dataimigraatio-virheestä taida olla tietoa muualla. Ecxipion kannattaisikin ilmoittaa ongelmista suoraan IBM:lle, tai Ruotsin Akatemiaan, ties vaikka saisi relaatiotietokantojen Nobelin palkinnon.

  Toisaalta näyttää kyllä siltä, että Suomessa toimii kyllä muillakin aloilla jos jonkinlaista koijaria, jotka saavat toimia ilman pelkoa joutumisestaan lailliseen edesvastuuseen. Samanlaista kusetusta on mm. pikavippibisnekseksi naamioitu koronkiskonta, valelaskutushuijaukset ja yksityinen pysäköinninvalvonta, sekä niiden ympärille rakentunut perintäbisnes. Samaa on myös kaikenlainen rahapelaaminen, feikkimateriaalipörssit ja OneCoin-huijaukset ym pyramidipelit. Toki näillä aloilla voisi olla myös laillista liiketoimintaa, mutta poliisin, oikeuksien ja lainlaatijan saamattomuuden takia nykytilanne on se, että laiton toiminta pysyy Suomessa kannattavana myös jatkossa.

  Ilmeisesti moni ajattelee vanhan paimentolaissäännön mukaan, että jos isäntä ei pysty suojelemaan karjaansa, maataan tai perhettään, ne voi ottaa häneltä pois. Toisin sanoen, on moraalisesti väärin antaa hölmöjen pitää rahansa.

  PS Relaatiotietokannoista ei ole omaa Nobel-kategoriaa, vaan kyseessä oli sarkasmi.
   
  Viimeksi muokattu: 18.04.2017
 25. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 176
  Löytyisikö jostain noita lokeja jotta voisin itse tarkistaa mikä ristiriita siinä oli?
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti