Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  904
  kirjeet on tippunut tähän mennessä vaan sarjojen/leffojen "jakajille", ja en usko että wlanien mittaamiseen tarvvitsisi omaa wlania pystyyn, sitäpaitsi hedman palkkaa ässä ace controllin hommiin että sen nimi olisi "ace control" tai jotain jos olisi aito.
   
 2. Akke

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2015
  Viestejä:
  41
  • 3.4 Asiaton käytös on kiellettyä / Koitetaan pysyä asialinjalla ja pitää ulosanti järkevänä.
  tässä kun sivusta taas pitkästä aikaa tullut tänne foorumille naureskelemaan kuinka pihalla suomalaiset ihmiset on, niin samalla huomaa taas omaks iloks/nauruks, miten täällä myös bannitaan joitakin ihmisiä jotka puhuvat asiaa.
  Ei hyvää päivää mitä touhua tää kusetus!!!
  Ootteko oikeesti ihan typeriä??? Unoohtakaa tää koko foorumi, ja kaikki kirjeet (jättäkää pöytälaatikkoon). jatkakaa omia töitänne/opiskeluja ihan kaikessa rauhassa. Näistä accounteista 90% on näiden kiristysfirmojen tekemiä, ne keskustelee täällä keskenään ja yrittää spekuloida tätä paskaa "aidon tuntuiseksi" jotta HE SAAVAT RAHAA!
   
 3. RouVix

  Rekisteröitynyt:
  08.01.2009
  Viestejä:
  1 423
  No, Aavian keissisähän kantaja sanoi ettei yhteystietoja oltu luovutettu Crystalikselle. Tiedä häntä onko se totta vai tarua. Vaikeahan sitä on ulkopuolisen näyttää toteen. Käytännössähän riittää, että Crystalis kysyy HP:lta, että tiedättekö kenen IP tämä on ollut tällä hetkellä. Crystaliksen ei tarvitse koskaan tietää, kenestä on kyse. Yhteystietoja ei siis varsinaisesti luovuteta minnekkään. Toisaalta, yhteystiedot luovutetaan kirjaimellisesti aina sille hakijalle, eli esimerkiksi Scanboxille tai Crystalikselle. HP saa toki tiedot myös, mutta eipä taida asiamiehen käyttämisessä sinänsä olevan mitään väärää. Siellä kuitenkin selvästi sanotaan, hakija saa käyttää yhteystietoja ainoastaan selvittäessään ja esittäessään sille siirtyneitä oikeuksia koskevia Suomen tekijänoikeuslakiin perustuvia vaatimuksia Suomessa sekä että hakija on sitoutunut olemaan luovuttamatta annettavia tietoja Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

  Nythän yhteystietoja on käytetty myös muuhun, kuin hakijalle siirtyneitä oikeuksia koskevien vaatimusten tekemiseen.

  Koskeeko hakijan asiamiestä (eli HP:tä) samat rajoitukset kuin hakijaa?

  Jos tietää jotain, niin saako sitä tietoa käyttää kunhan ei kerro tietojaan muille?
   
 4. Akke

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2015
  Viestejä:
  41
  ja sieltä vähän lisää spekulointia ja asian pyörittelyä :) vähän lisää vielä ihmeteltävää kaikille ihmisille, entä jos näin? entpäs jos näin? ei varmaankaan? ehkä tulee tuomi? ehkä ehkä ehkä uskokaa miettikää käyttäkää järkeä, tää koko keskustelu on aivan turhaa!
   
 5. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 111
  MAO:n päätös ei kiellä luovuttamista Euroopan talousalueen sisällä, vaan tietojen käyttöä. Eli pitäisi olla hakijan vastuulla, että tietoja ei luovuteta tahoille, jotka käyttävät niitä muihin tarkoituksiin. Siis hakijan tulisi velvoittaa HP:ta joka henkilörekisteriä ylläpitää) käsittelemään niitä luottamuksellisesti eikä vuotamaan muille asiakkailleen. Jos näin ei ole toimittu, ei HP välttämättä ole tehnyt mitään väärää, mutta HP:n päämies on.
   
 6. RouVix

  Rekisteröitynyt:
  08.01.2009
  Viestejä:
  1 423
  Lienet oikeassa.

  Valitettavasti MAO:ta ei tuntunut kiinnostavan, oliko Scanboxin saamia tietoja käytetty virheellisesti Crystaliksen hyvitysvaatimuksen tekemiseen. Ja tuskinpa tästä muutenkaan mitään kummempaa seuraisi, kuin näpäytys ja kenties jonkinlaiset sakot, jos joku tietojen väärinkäytöstä kiinni jäisi.

  HP:n tuntien nekin sakot laskutettaisiin sitten kirjeidensaajilta kuluina...
   
 7. Oikeusvaltio100Vuotta

  Rekisteröitynyt:
  11.04.2017
  Viestejä:
  29
  @Akke :lle tiedoksi, tässä viestiketjussa on kaikkein asiantuntevinta ja yksityiskohtaisinta tietoa asiasta mitä Internetistä löytyy.

  Rupesi mietityttämään tuo keskustelu julkisen oikeusavun kanssa. Onko annettu ylemmältä taholta käsky heittäytyä tietämättömäksi asian edessä? Varsinkin termin "kiristyskirje" edessä.

  Ennen kuin joku ehtii sanoa foliohattu, niin luulisi, että sinne on vuosien mittaan tehty paljonkin yhteydenottoja asiasta ympäri maan.

  Viittaan myös tämän ketjun 500-600 sivun paikkeilla olleeseen keskusteluun, jossa oikeusapuun oli otettu yhteyttä ja heidän linjansa oli ollut, että muutama euroa per nimike ja maksimissaan 100€ postituskuluja.

  En ole myöskään tässä vuosien mittaan kuullut kenenkään viranomaisen suusta sanaa kiristyskirje, vaikka se on oikea termi asialle.
   
 8. Hasturinpoika

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2011
  Viestejä:
  683
 9. peternorth

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2015
  Viestejä:
  324
  Ei niin yllättäen kiiltokuvamainonta ja tekijänoikeuspropaganda alkoi heti kun MOT:n ohjelma tuli ulos. Pitihän siihen tietysti edes jotenkin reagoida. Vaan eipä kukaan uskaltautunut sanomaan kameroiden edessä yhtään mitään. Ja tosiaankin, mikä ulkopuolinen taho?
   
  Viimeksi muokattu: 13.04.2017
 10. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 857
  Ei tuossa kyllä mitenkään kriittisesti tätä Tecxipion toimintaa tarkasteltu. Valvovat 25 miljoonaa ja Achace väitti eräässä lehtihaastattelussa, että 100 miljoonaa ip-osoitetta vakoillaan päivittäin.

  Onko markkinaoikeus missään vaiheessa nähnyt alkuperäisiä lokitiedostoja? Samoin voi kysyä mikä tämä ulkopuolinen taho on, jokin Achachen omista firmoista, vai? Onko tuo Kölnin maaoikeus samanlainen kumileimasin kuin meidän kotoinen markkinaoikeus, jolle todisteeksi käy väärennetyt excel-taulukotkin tietoja luovuttaessaan?
   
 11. kraasu

  Rekisteröitynyt:
  18.11.2016
  Viestejä:
  26
  Johtuen varmaan siitä, että kiristys on kuitenkin Suomessa laitonta. Nämä kirjeet eivät suoraan kiristä yhtään ketään, lain silmissä nämä ovat sovintoehdotuksia.. Ehkäpä suoria pyyntöjä että "antakaa rahaa"

  E: Okei, poislukien tietty Pentti Viljakaisen kirjeet, jotka on rustattu Espanjan kyykkyviinihuuruisssa.
   
  Viimeksi muokattu: 13.04.2017
 12. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 111
  Ei sen pidäkään kiinnostaa markkinaoikeutta, koska kyse on tietosuoja-asiasta eikä tekijänoikeusasiasta. Ja vaikka rangaistus olisikin sakkoa, niin eiväthän ne sen jälkeen voi enää tahallaan jatkaa päätösten rikkomista ja joutuvat hakemaan jokaisen asiakkaan tiedot erikseen, mistä tulee lisäkustannuksia. Sitä paitsi nehän laskuttavat jo nyt saman 400 euroa valvontakuluja per päämies, riippumatta siitä onko heitä yksi vai useampia kappaleita.
   
 13. Hellahermanos

  Rekisteröitynyt:
  24.02.2017
  Viestejä:
  26
  Tietääkseni mikään Texcipion ulkopulinen taho ei ole audioinut NARS:ia.. jos noin oikeasti olisi niin olisivat sen tuoneet esille oikeudessa aikoja sitten. Tuon uskottavuutta syö myös se, että Ameriikoissa juoksevat oikeudesta lujaa karkuun kun puolustus uhkaa avata ko valvontafirman taustoja.
  Guardalay/Texcipio on ilmeisesti myös huijannut oikeutta käyttäessään fiktiivistä todistajaa.

  Sekin kertoo asiasta, ehkä jotain että kyseinen firma vaihtaa nimeään useammin kuin meikäläinen vaihtaa kalsareita.
   
  Viimeksi muokattu: 13.04.2017
 14. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 857
  Tuossa tulikin tuo 400 euroa kiinteitä kustannuksia, joka Hedman Partnersin mukaan oikeudenomistajaa kohti aiheutuvat oikeudenloukkaukseen käytetyn liittymän yksilöimisestä eli teknisen asiantuntijan palveluista, markkinaoikeudessa asioinnista, oikeudellisen asiantuntijan käyttämisestä ja teleoperaattorin kuluista IP-osoitteiden selvittämiseksi.

  Eli jos ei ole hakenut kaikkien päämiestensä osalta yhteystietojen luovutusta markkinaoikeudelta, niin silloin tuon keksitynkin summan mukaan laskutetaan aiheetta markkinaoikeudessa asioinnista ja teleoperaattorin kuluissa IP-osoitteiden selvittämiseksi, koska nämä olisi vain lisätty kirjeisiin suoraan sieltä päivittäisestä 25-100 miljoonan IP-osoitteen vakoilusta.
   
 15. Mosu2016

  Rekisteröitynyt:
  05.02.2016
  Viestejä:
  256
  Tuo Ylen juttu on trollien vedätystä alusta loppuun. Ei Excipio ole muuttanut nimeään, vaan toiminta on vain siirretty toisen firman nimen alle- ja hämäykseksi uuden firman nimi on samankaltainen kuin vanhan. Toiminta on ihan normaalia pöytälaatikkofirmatoimintaa, jossa käytetään kertakäyttöisiä firmoja siltä varalta, että toiminnan luonne tulisi poliisin tai verottajan tietoon. Excipio-firma löytyy vielä Saksan kaupparekisteristä.

  Aivan varmaa on, että vuoden päästä samaa toimintaa jatketaan taas uudesta osoitteesta uudella firman nimellä, mutta takana ovat edelleen samat ketkut.

  IPP, MaverickEye, Excipio, Tecxipio, Guardaley ovat kaikki samaa sakkia, ja näitä peiteyhtiöitä on vielä paljon lisää... Tämä on helppo tarkistaa mm. IP-osoitteiden rekisteröintitiedoista, samat henkilöt, osoitteet, toimistohotellit, samat peiteyritykset tulevat vastaan kaikkien firmojen kohdalla.

  Kyse on siitä, että kun "valvojayritys" ja "teknisen palvelun toteuttaja" ovat eri oikeushenkilöitä, voidaan väittää että toiminta on laillista. Samoin ohjelmiston "suunnittelija" ja luotettavuuten "lausunnon antaja" ovat eri henkilöitä jolloin vaikka joku pelaajista jäisi kiinni, peli voi jatkua muiden huijareiden osalta. (Eli nyt kun Macek jäi kiinni Griffin-väärennöksestä, oikeussaleja kiertää Patzer) Sama juttu "oikeudenhaltijoiden" ja "asiamiesten" osalta.

  Pöytälaatikkofirmojen vaihtamisessa on kyseessä ihan pelkkä riskienhallinta, trollit tietävät, että kun FBI alkaa tutkia asiaa, joudutaan uhraamaan osa firmoista ja sitä ennen rahojen pitää olla siirretty turvaan.
   
 16. hubahaba

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2017
  Viestejä:
  135
  Kun oikein miettii onko mikään viranomaistaho suojannut kansalaisia missään viimevuosina. Pikavippiin yritettiin tehdä rajoituksia mutta käytännössä niillä ei ollut mitään merkitystä. Yrityksiä menee konkursseihin kun valtio ei suojele koijareilta kun ei saada huijaus sopimuksia irti. Kymmeniä tuhansia menettänyt luottotietonsa, pilannut elämänsä ja itsemurhatkin ihan normia.
  Eli voitaneen ajatella että kyse on valuviasta valtion organisaatiossa. Siellä ei kyetä suojelemaan kansalaisia ja tukkimaan porsaareikiä.
  Eli teoriassa tää voi lähteä ihan lapasesta. Valtiolla ei ollut mitään ongelmaa pistää kymmeniä tuhansia ihmisiä henkilökohtaiseen korkurssiin pikavippien takia. Yrityksiä saa kusettaa aika vapaasti ilman rangaistuksia jatkossakin.
   
 17. Oikeusvaltio100Vuotta

  Rekisteröitynyt:
  11.04.2017
  Viestejä:
  29
  @kraasu : Jos rikoslaissa sanotaan, että kiristys tarkoittaa "tekoa, jossa uhkaamalla pakotetaan jokin taho luopumaan taloudellisesta edusta, johon kiristäjällä ei ole laillista oikeutta", niin tässä ollaan hyvin lähellä.

  Hallitusneuvos Vuopala käytti sentään termiä lypsäminen eli "vaatia tai ottaa merkittäviä määriä rahaa tai muuta omaisuutta joltakulta tai joltakin".
   
  Viimeksi muokattu: 13.04.2017
 18. Hellahermanos

  Rekisteröitynyt:
  24.02.2017
  Viestejä:
  26
  Paljokohan maksaisi tuollaisen Yksityisetsivän palkkaaminen porukalla? Tosin tästä pitäis jutella jotain muuta kautta koska röllit varmasti lukevat tätä ketjua.
   
 19. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  904
  hedman partkersin tapaisia paskapuljuja saisikin kusettaa.
   
 20. ishiguro

  Rekisteröitynyt:
  10.01.2017
  Viestejä:
  208
  Jokin aika sitten täällä masinoitiin innolla ihmisiä tekemään rikosilmoituksia ja huhujen mukaan tutkimuksiakin oli käynnissä. Mitenkäs niiden kävi? Saatiinko monta juttua vireille ja kirjetrolleja syytteeseen?
   
 21. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 222
  IPP:n kotisivujen rekisteröintitiedot:

  [​IMG]

  Sieltä [email protected]. Thomas Nowak taas on Maverickeyen toimari heidän kotisivujensa mukaan. IPP, Guardaley ja Maverick siellä kummittelee samassa. Tiedä sitten miten näin, koska kai noi tiedot voisi halutessaan salata tai poistaakin. IPP:n omistamia IP-osoitteita taas toimii esim. TXX-GUARD2-KA nimisessä blokissa. Ja IPP käyttää ihan virallisesti Tecxipion valvontaa, näin jenkeissä käydyissä oikeudenkäynneissä tullut ilmi.

  Tähän yksi mielenkiintoinen kuvio on myös se, että aiemman Dame Ednan linkkaaman listan mukaan(eli tämä) Crystalis omistaa Z Nationin "oikeudet" Ruotsissa. Suomessahan ne on TOT:in päämiehellä Interallipilla. Interallip käyttää Maverickeyen valvontaa ja Crystalis taas on Tecxipion kanssa yhteistyössä. Joten Ruotsissa sarjan jakamista valvoisi Tecxipio ja Suomessa Maverickeye.
   
  Viimeksi muokattu: 13.04.2017
 22. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 220
  Käynnissä ovat. Keskeneräisistä jutuista ei voi kertoa enempää.
   
 23. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 222
  https://tools.verifyemailaddress.io/ saitin mukaan ainakin seuraavilla henkilöillä olisi Guardaleyn sähköpostiosoite.

  [​IMG]
  Eli Tecxipion ulkopuolinen asiantuntija ja todistaja Michael Patzer, Maverickeyen toimari Thomas Nowak, Maverickeyen ex-toimari Yanick Gabriel, IPP:n asiantuntija(?) Tobias Fieser, joku asiantuntija(?) Daniel Macek. En tiedä tosin kuinka luotettava saitti. Nimiä heitin päästä, joita tullut esiin näihin juttuihin liittyen :)

  Daniel Arheidt löytyy myös. Tilman Bandel ei sentään.

  --

  Maverickeyen kavereiden asuinpaikkana myös Karlsruhe, vaikka firman osoite toisaalla:

  http://www.firmendaten.info/Veroeff...hränkt)-7dba07d104bc34d83a5397ffdc9c8c42.html
   
  Viimeksi muokattu: 14.04.2017
 24. Hasturinpoika

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2011
  Viestejä:
  683
  Ja Anti-Piracy Management (APMC) näyttää myös olevan toiminnassa:

  https://dietrolldie.com/2017/04/13/...-no-attention-to-that-man-behind-the-curtain/

  "Ben P is clearly in control of the packet capture files allegedly collected/used by APMCLLC/Excipio/IPP."

  Ben P on aika varmuudella Ben Perino.

  'The hidden nature of how these cases are run and the “evidence” used to target ISP subscribers stinks of impropriety and fraud. If this is such an above-board operation, why is there any need to hide the true facts and evidence? It is just sad that all this information is available to the courts/judges and only a few do ANYTHING but rubber-stamp these cases – “NEXT!”'
   
 25. Jeeps

  Rekisteröitynyt:
  21.08.2002
  Viestejä:
  552
  Kerran kuussa tainnu nyt puolisen vuotta tulla kirje..
  Edelleenkään en oikein tiedä mitä tuon kans lopulta pitäs tehä.. tähän asti skipannu vaan. Aikanaan katselin kun eka kirje tuli niin syytettyyn lataus aikaan olen ollut töissä, samoin puoliso(joka ei ladata edes osaisi).

  Jatkanko siis vaan roskiin nakkelua?
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti