Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 225
  Ehkä tämä hänen entisen opettajansa kuvaus on paikallaan. Muutenkin Kemppinen puhuu asiaa. http://kemppinen.blogspot.fi/2017/01/vaihtoehtoisia-faktoja.html
   
 2. Fum

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2017
  Viestejä:
  142
  That's the spirit, juuri näin tulee kaikkien uusien kirjeensaajien toimia! Omat tiedot kannattaa markkinaoikeudelta tilata, vaikka siitä ei mitään hyötyisikään. Saavat nyt tehdä senkin edestä selvittelytöitä, minkä jättivät trollien hakemusten kohdalla tekemättä. Tämän jälkeen katsoo markkinaoikeuden lähettämät paperit ja sen perusteella tekee päätöksen jatkotoimenpiteistä.

  Mutta mikä tärkeintä edelleen: älä ota yhteyttä kiristäjään, älä maksa, älä sovittele.
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 225
  Tietenkin jokainen saa pyytää tietonsa miten haluaa, mutta nopeiten sen saa sähköpostilla ja päätös tulee PDF:nä ja sitten siitä omasta IP:stä tarkennus. Tätä tiedostoa voi sitten käyttää kanteluissa, rikosilmoituksissa jne. ja nykyisin kun ne voi tehdä sähköisesti, PDF-tiedosto on helppo liittää mukaan.

  Markkinaoikeuden työmäärä on jo lisääntynyt tämän tapauksen johdosta, koska se ei arvannutkaan, että kansa nousee kapinaan ja alkaa valvomaan omia etujaan.
   
 5. Teerex

  Rekisteröitynyt:
  23.01.2017
  Viestejä:
  57
  Joku neropatti jo totesikin että "Suomi on maailman piilokorruptoitunein maa".
   
 6. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 077
  Mielestäni markkinaoikeutta ei kuormita kysymyksiin vastailu lainkaan kohtuuttomasti. Päätöksiä tietojenhakuun tulee n. joka toinen päivä. Päätöksestä on vain skannattava paperit ja piilotettava IP-osoitteet, ja ne dokumentit lähtevät jokaiselle kysyjälle. Sitten lisäksi jokaiselle on henkilökohtaisesti näytettävä se rivi, missä oma IP-osoite on. Jos vaikka joka päivä kymmenisen ihmistä kysyisi tietonsa (todellisuudessa luulen että heitä voi olla jopa vähemmän), ei siihen mene kuin ehkä tunti työaikaa yhdeltä ihmiseltä kun hommaan rutinoituu. Lisätyötä voi teetättää se että pitää olla tarkkana ettei tule virheitä, koska kyseessä on kuitenkin virallinen dokumentti.

  Huomattavasti enemmän aikaa ja vaivaa MAO:lta menee näiden hakemusten käsittelyyn, kuin kansalaisille tietojen luovuttamiseen.
   
  Viimeksi muokattu: 08.04.2017
 7. Fum

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2017
  Viestejä:
  142
  Tulkoot vaikka yksi tietojenhakupyyntö vuodessa, aivan sama. Jokainen ylimääräisiin selvittelyihin käytetty minuutti on kuitenkin työaikaa pois jostain muusta, vaikka se olisikin vain kymmenen minuuttia vuodessa. Pääasia on, että markkinaoikeudessa tehdään töitä myös kirjeensaajien hyödyksi siinä missä trollienkin.
   
 8. Satunnainen ohikulkija

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2016
  Viestejä:
  477
  Jos halua haastamiseen löytyisi, eiköhän se toimeksiantaja palkkaisi siihen hommaan nimenomaan asianajajan eikä Tommi Haajaa.
   
  Viimeksi muokattu: 08.04.2017
 9. finkbrau

  Rekisteröitynyt:
  06.02.2013
  Viestejä:
  24
  Poikkeuksellisesti toistan oman kysymykseni ja neronleimaukseni, kun pelkään että se jäi satunnaisesti uusiutuvan merkityksettömän jankkausaallon alle mitä jatkuin muutama sivu.

  Eli nämä Hedmanin kirjeet tulevat ilman leimaa siten, että postimaksu on maksettu. Eikö heille voisi tehdä kiusaa sen verran, että vie lähtevän postin laatikkoon aina uudestaan kun postiluukusta tipahtaa? Jos 1000 ihmistä tekee näin vaikka 5 kertaa yhden kirjeen kohdalla, niin kaiken järjen mukaan Jonille tulee jonkin verran ylimääräistä laskua. Ei kait posti ilmaiseksi noita kuljettele?

  Itse nimittäin olen puhtaasti "haistakaa paska" moodissa näille trolleille.
   
 10. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 340
  No, onhan Haajakin ilmeisesti lupalakimies, ja siten *nimellisesti* yhtä pätevä hoitamaan mahdollisia haastehommia kuin sellainen, joka on saanut saman koulutuksen ja sattuu lisäksi olemaan asianajajaliiton jäsen.

  Toki pointtisi pätee siten, että jos Haajan toimeksiantajilla olisi hinkua haastaa joku, he todennäköisesti palkkaisivat meriiteiltään ja kokemukseltaan huomattavasti paremman lakimiehen kuin Haaja.
   
 11. Default User

  Rekisteröitynyt:
  07.04.2017
  Viestejä:
  33
  No jos sen tilaa MAOlta Entä sitten?
  Pitäisikö siitä ymmärtää jotakin?
  Entä kun kaikki näyttäisi pitävän paikkansa?
   
 12. finkbrau

  Rekisteröitynyt:
  06.02.2013
  Viestejä:
  24
  Yksi pointti näiden trollien ja MAO:n suhteen on se, että jotta kaikki osapuolet varmasti tajuaisivat ilmiön laajuuden niin jokaisen on tehtävä kaikki ne pienet asiat jotka työllistävät trolleja ja niiden välikäsiä kuten markkinaoikeutta. Tilataan omat jutut maolta ja jos ollaan yhteydessä Hedmaniin, niin rekisteritiedot.
   
 13. teralt

  Rekisteröitynyt:
  09.06.2007
  Viestejä:
  438
  Ei ole varmaa tietoa asiasta, mutta mutuna heittäisin ettei tule lisäkuluja lähettäjälle, vaikka veisit kirjeen uudelleen postiin.
  Normihinta noille kuorille näyttää olevan 1,9€ kpl, varmaan saaaneet toki paljousalennusta :) Mutta muutama euro on palanut noiden lähettelyynkin.
   
 14. Phenu

  Rekisteröitynyt:
  08.04.2017
  Viestejä:
  2
 15. jakke44

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2008
  Viestejä:
  31
  Jukupätkä. Kirjoitin ohjeen olla mitään kontaktia ottamatta kiristäjiin tähän sivustoon
  http://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/s...isterio-julkaisi-ohjeet-kansalaisille-6638356
  Kirjoitin että jos uhrit ottavat mitään kontaktia kiristys lakifirmaan niin se loppujen lopuksi kääntyy kirjoittajaa vastaan olipa syytön tai syylinen. Eli ei kannata reagoida kirjeisiin millään lailla.
  Ja yllätys yllätys...kirjoitukseni sivustolta poistettiin saman tien
  Kyllä alkaa kohta verenpaine nousemaan asian johdosta, vaikka en itse olekkaan kiristys kirjettä saanut.
  Ps. laitoin linkin myös tähän sivustoon, jossa mainitsin että kohta 1100 sivua asiaa käsitelty
   
  Viimeksi muokattu: 08.04.2017
 16. AassiaKunnosha

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2017
  Viestejä:
  25
 17. HipHeiHoi

  Rekisteröitynyt:
  17.03.2016
  Viestejä:
  1
  ..
   
  Viimeksi muokattu: 09.04.2017
 18. twigman

  Rekisteröitynyt:
  01.08.2016
  Viestejä:
  198
  Haajalla on aiemminkin ollut noita työpaikkailmoituksia, juurikin oikeustieteen opiskelijaa on haettu. Ei kukaan valmistunut ammattilainen suostu tuollaiseen paskaan.
   
 19. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 225
  Tämä kommentti särähti pahasti. Vanhusten hoivakoteihin pitää olla sille alalle koulutuksen saanut, joten ehkä oikeustieteen opiskelija voi sinne kesätöihin päästä, mutta virkoihin vaaditaan lähinnä lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkinto.

  Mitä taas Adultiaan tulee, niin sehän tarjoaa mainion ponnahduslaudan tulevalle juristille trollausbisneksen parissa. Ilmeisesti nyt on kirjekampanja kiihkeimmillään, kun Filmia on saanut uusia nimikkeitä, joista lähettää kirjeitä ihmisille, niin kopiointiin ja postitukseen tarvitaan lisähenkilökuntaa.

  Tämä toiminta ei tule loppumaan Suomessa ikinä, ennen kuin sille laitetaan piste. Siksi jokaisen pitää ymmärtää, että nämä kirjeet eivät ole nigerialaiskirjeitä tai roskapostia, vaan niiden lähettämiseen on saatu markkinaoikeudelta lupa. Se ei tietenkään tarkoita sitä, että näihin kirjeisiin pitäisi suhtautua yhtään sen kunnioittavammin kuin nigerialaiskirjeisiin tai muuhunkaan roskapostiin, mutta aihetta huoleen antaa se, että yhteystietomme on saatu oikeuden päätöksellä.

  Koska markkinaoikeus on tämmöisen päätöksen antanut, niin jokaisen kannattaa tarkistaa, minkälaisin tiedoin MAO on päätynyt tämmöiseen ratkaisuun. Uskon, että kirjeensaaja hämmästyy päätöksen saatuaan, että voiko tämä olla totta, kun tekijänoikeuslaissa selvästi sanotaan näin: "Tekijällä tai hänen edustajallaan on oikeus tuomioistuimen määräyksellä salassapitosäännösten estämättä yksittäistapauksessa saada lähettimen, palvelimen tai muun sellaisen laitteen ylläpitäjältä taikka muulta välittäjänä toimivalta palvelun tarjoajalta yhteystiedot sellaisesta teleliittymästä, josta tekijän oikeuksien suojan kannalta merkittävässä määrin saatetaan yleisön saataviin tekijänoikeudella suojattua aineistoa ilman tekijän suostumusta."

  Jokainen voi miettiä toteutuuko hänen kohdallaan nämä asiat, eli onko hänen IP-osoitettaan käsitelty yksittäistapauksena ja onko yleisön saataville nimenomaan hänen teleliittymästään saatettu merkittävässä määrin tekijänoikeudella suojattua materiaalia?
   
 20. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  3 797
 21. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 225
  Nyt sain Lapista sähköpostia ja artikkelin Lappilainen-ilmaisjakelulehdessä 8.3. olleeseen mielipidekirjoitukseen. Erittäin hienoa, että kansanedustaja, varatuomari Eeva-Maria Maijala ottaa asiaan kantaa.

  Tuolta kun rollaat vähän alaspäin, niin näet jutun. http://www.ritvapuolakka.fi/434329162

  Sorry, unohtui laittaa, että lähettäjä pyysi sanomaan suuret kiitokset meille kaikille aktiivisuudesta kiristyskirjeitä kohtaan!:)
   
  Viimeksi muokattu: 09.04.2017
 22. twigman

  Rekisteröitynyt:
  01.08.2016
  Viestejä:
  198
  Hyvä! Asiallista toimintaa. Tuollaista viestintää pitäisi olla lehdistössä enemmänkin jotta sekin porukka joka googlea osaa käyttää saa tietoonsa mistä on kysymys.
   
 23. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 225
  Löytyy näemmä nettiversionakin, Lappilainen 10-11/2017, sivulla 11 on tuo mielipidekirjoitus https://lappilainen.fi/. Painosmäärä lehdellä näyttää olevan 60 000 kpl, joten tietoisuus onneksi lisääntyy koko ajan.
   
  Viimeksi muokattu: 09.04.2017
 24. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  887
  turvallisin tapa "waretella" olisi käyttää jotain mobiililaitetta jossa torrent ja sdkortille kaikki latauksrt, sitten koneeseen sdkortti kinno ja katsoa siitä. sit jos haastetta pukkaa hävittää latauslaitteen ja sdkortin ja voi viedä koneen tarkastettavaksi ja sieltä ei löydy mitään mutta löytyy vanhoja tiedostoja joka näyttää ettei mitään vaihtelua ole tapahtunut.
   
 25. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Olisko nyt jo aika tajuta, että mitään koneen tarkasteluita ei tapahdu ja millään tiedoston löytymättömyydellä ei kuitenkaan voi todistaa, ettei sellaista olisi aiemmin löytynyt. Juurihan itse esitit skenaarion, jossa koneella ei ole mitään vaikka waretus onkin tapahtunut. Siksi näitä ei tuollaisilla seikoilla edes yritetä todistaa tapahtuneiksi.
   
 26. Default User

  Rekisteröitynyt:
  07.04.2017
  Viestejä:
  33
  Syyttäjä kuitenkin osoittaa että SINÄ joka maksat laskua ko liittymästä OLET syyllinen.
  Riippumatta onko liittymä avoin vai ei, käyttäjiä on lähes aina useampi.

  Onko noissa tiedoissa edes MAC osoitetta vai pelkkä ip?
   
  Viimeksi muokattu: 09.04.2017

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti