Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 225
  Nuo oli Filmialta. Mistä leffoista/sarjoista Hedman Partners hakee hyvityksiä ja keitä kirjeeseen on merkitty näiksi oikeudenhaltijoiksi/levittäjiksi/jakelijoiksi?
   
 2. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 225
  Ok, eli ristiinrastiin näitä lisenssejä/soppareita näyttää olevan..
   
 3. thymbe

  Rekisteröitynyt:
  01.06.2015
  Viestejä:
  62
  DNA itselläkin. Hieman ketjua pläräsin läpi ja tulin siihen tulokseen että kirje laatikkoon ja rahat johonkin "järkevään".
   
 4. Macinen

  Rekisteröitynyt:
  24.08.2015
  Viestejä:
  11
  Taken 3 Scanboxilta.

  Sitte kolme jaksoa Shannara Chroniclesia. Atlantic Film FInland.
   
 5. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 225
  Yhteystietosi ovat luultavasti saaneet tuon Taken 3 perusteella jo aiemmin. Nyt sitten taas uusi tuttavuus Suomessa Atlantic Film Finland.

  Tilaa ne tietosi markkinaoikeudesta, niin näet, onko Atlantic Film Finland saanut yhteystietojesi luovutuksen MAO:n kautta, vai onko tässä Scanbox/Hedman Partners ollut välikätenä.
   
 6. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  3 797
  Näyttää tilanne villiintyneen.
   
 7. Andy

  Rekisteröitynyt:
  19.03.2000
  Viestejä:
  9
  Criminal -elokuvasta pyydetään minultakin maksua, 600€ -> Copyright Management Services Ltd/Tekijänoikeusvalvonta Filmia. Maksuaikaa ruhtinaalliset kaksi viikkoa...
   
 8. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 225
  Joo, ei muuta kuin tilaa sinäkin päätös MAO:sta, niin näkee minkälaisia lisenssinhaltijoita siellä on ja millä perusteella ovat tietosi saaneet. Sieltä tulee siitä omasta IP:stä tarkemmat tiedot, kun pyydät ne.
   
 9. Rippe97

  Rekisteröitynyt:
  06.04.2017
  Viestejä:
  1
  Minullekkin tuli tänään kirje filmialta ja samaisesta elokuvasta London has fallen ja 14.07.2016 ja 600€ en tiedä mitä tehdä asian kanssa annanko vain olla vai otanko johonkin yhteyttä.
   
 10. Dimebucker

  Rekisteröitynyt:
  21.09.2016
  Viestejä:
  59
  Kuulemma tänää tollainen kirje hälle tuli tänää soitti ja sanoi, että operaattorilta oli kyseinen IP osoite pyydetty kyseisen puljun toimesta. Eli ei ollut mikää huijas pulju siis kyseessä vaan ihan oikea pulju, kyseinen henkilö myös soitti Filmialle ja he aikoivat vielä tarkastella tarkemmin tuota tapausta kuulemma.

  Kyseinen tuttavani ei ole ladannut tai katsonut mitään elokuvia tuo kyseinen elokuva on jonkin muun lataama, hän ei löytänyt myökään koneeltaaan kyseistä elokuvaa. Hän kertoi että Wlan on ollut avoimena tuolla aikana milloin tuo elokuvan lataus on kuulemma tapahtunut, eli jos se olisi tapahtunut joku olisi wifillä voinut käyttää hänen verkkoansa suorittaakeseen latauksen. Sinänsä ristiriitainen tilanne hänelle koska hän ei ole tehnyt rikettä ja häntä pyydetää korvaamaan, joko jonku muun ihmisen rötöksestä tai pelkästä väärinkäsityksestä.

   
 11. Macinen

  Rekisteröitynyt:
  24.08.2015
  Viestejä:
  11
  Sinähän ne silloin hait kun ensimmäisestä kirjeestä kerroin? 2016/232
   
 12. Andy

  Rekisteröitynyt:
  19.03.2000
  Viestejä:
  9
  Täytynee huomenna tilata moiset, en näe kyllä mitään syytä maksaa hatusta vedettyjä summia näille sankareille.
   
 13. aslazio

  Rekisteröitynyt:
  06.04.2017
  Viestejä:
  1
  Morjes, tänään sain kirjeen filmialta:
  London Has Fallen 22.07.2016 ja 600e.
  Mitä teen?
   
 14. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 225
  Onkohan tässä tullut joku väärinkäsitys? Ne pitää jokaisen itse pyytää MAO:lta, jotta saa ne omat tietonsa. Voit laittaa vaikka heti pyynnön sähköpostitse noilla ohjeilla: "Oman tietojenluovutuspäätöksesi voit tilata markkinaoikeudesta [email protected]. Laita siihen kirjeessäsi oleva päätös- tai diaarinumero sekä IP-osoite, kellonaika, päivämäärä ja teos mistä hyvitystä vaaditaan."

  Laitat siihen kaikista niistä leffoista/sarjoista kellonaikoineen sekunnilleen mistä hyvitystä vaaditaan, niin sitten näet onko tietoja hakenut vain Scanbox.

  Tämä nyt samalla kaikille tiedoksi. Kukaan ei tee kenenkään eteen näitä, vaan kirjeensaajan pitää itse olla asiassaan aktiivinen.
   
 15. Hellahermanos

  Rekisteröitynyt:
  24.02.2017
  Viestejä:
  26
  Näköjään markkinaoikeus ruvennut oikein urakalla leimaan papereita, kun näin paljon uusia tulokkaita täällä.
   
 16. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 225
  Ei se sitä tarkoitakaan, että sinun pitäisi maksaa, vaan se että näet millä perusteilla tietosi on luovutettu. Ei näitä tietenkään ole pakko tilata, vaan kirjeen voi laittaa sinne alimmaiseksi piirongin laatikkoon, mahdollista myöhempää tarvetta varten.
   
 17. Dimebucker

  Rekisteröitynyt:
  21.09.2016
  Viestejä:
  59
  Hei tuttavani kysyi kun kerroin tuosta MAO:sta, että miten hän voi tilata tuon päätöksen olisiko tuohon ohjeita sinulla? Häntä kiinostaisi nähdä millä perustein häntä syytetään, koska operaattorilla ei ole IP osoitteen jakamiseen enää mahdollisuutta koska säilyttävät 6kk ainoastaa IP osoite ei täsmännyt kuulemma siksi häntä alkoi epäilyttää?

   
 18. tunnus18

  Rekisteröitynyt:
  25.01.2017
  Viestejä:
  43
  Virimat haluavat tehä vähä rahhaa pyytämällä sitä, ei kannata hikeentyä jos ei sielä kuttua markkinaoikeutee ole.
   
 19. Satunnainen ohikulkija

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2016
  Viestejä:
  477
  Lainaan nyt uusille lukijoille itse itseäni tuolta edelliseltä sivulta:
  Lisäyksenä: Markkinaoikeus on näemmä käsitellyt taannoin Filmian tietojenluovutuspyynnön koskien DNA:n liittymiä, ja nyt kirjeet ovat lähteneet matkaan. Tuossa pyynnössä on saattanut olla esimerkiksi tuhat eri IP-osoitetta, joiden haltijan yhteystietoja Filmia päämiehineen on ollut vailla. Käytännössä pyynnöt ovat muotoa "tällaisesta IP-osoitteesta on jaettu meidän materiaalia, käskettekö operaattoria antamaan ko. IP:n omistajan yhteystiedot". Siinä se.

  Neuvot päätöksen tilaamisesta ([email protected]) koskevat niitä, jotka haluavat selvittää, onko heidän yhteystietonsa todella luovutettu. Luultavasti on. Jos siis haluaa vain unohtaa asian, näinkin voi tehdä. Seuraamuksia ei millä tahansa laskentakaavalla tule (ellei uusia kirjeitä laske sellaiseksi). Toisaalta saattaahan ulkona kävellessä päähän pudota vaikka meteoriittikin. Jos taas tällaiset kirjeet ärsyttävät ja asialle haluaa jotain tehdä, voi harkita vaikkapa rikosilmoitusta. Tai edes tämän ketjun lukemista, vaikkapa viimeiset parisataa sivua.
   
  Viimeksi muokattu: 06.04.2017
 20. Duunari

  Rekisteröitynyt:
  05.05.2002
  Viestejä:
  1 647
  Mikäli oikein ymmärrän kuvaillun sisällön. Olipa syyllinen tai ei, olipa wlan suojattu tai avoin, ellet maksa lähdet joka tapauksessa käräjille. Kuuntelemaan ripitystä tai todistelemaan syyttömyttä.

  Ja tuon toteuttavat kymmenille tuhansille?
  Vaikka warettaisikin ja tuo olisi aiheellinen, haisee kyllä nigerialaiselle huijakselle ja omatuntoa käytetään tehosteena.
  Olen varma että näitä tulee vielä paljon jos kaivetaan vasta viimekesää.

  Eli vaikka maksaisikin nyt tulleen, niin voi olla jo uudella listalla.
   
  Viimeksi muokattu: 06.04.2017
 21. Trollitkuriin

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2017
  Viestejä:
  87

  Kukaan ei ole joutumassa käräjille. Nämä ovat riita-asioita ja ne käsiteltäisiin markkinaoikeudessa.

  Haasteen mahdollisuus on HP:n tapauksessa alle promillen luokkaa.

  Muut eivät ole haastaneet ketään.

  Kirjeitä on tähän mennessä lähetetty ehkä vajaat satatuhatta

  Vaikka maksaakin kirjeen, tämä ei tosiaan estä toista trollia lähettämästä uutta.
   
 22. Duunari

  Rekisteröitynyt:
  05.05.2002
  Viestejä:
  1 647
  Ei hyvää päivää... kumma kun tälle ei tehdä mitään, mutta juppiskootteri ja vene veroja sun muita pieruja pääsee ilmoille tuon tuosta.

  Kyllä tuommonen on julkista ryöstämistä, vaikka olisikin tullut rike tehtyä. Sivussa kuormitetaan syyttömiä ja koko oikeuslaitosta kun pässiä narussa.
  Toinen mikä tässä haisee on pika profit ja veronkierto.

  Minä päätän tähän, ottaa niin päähän veronmaksajana kun suomi on liian otollinen huijareille.
   
  Viimeksi muokattu: 06.04.2017
 23. Hellahermanos

  Rekisteröitynyt:
  24.02.2017
  Viestejä:
  26
  Niin näitä ip tietojenluovutuksia on yksistään jo yli 100,000.. tiedä sitten kuinka monta kirjettä on lähtenyt jos adultia\filmiakin lähettelee kymmenen kirjettä per osoite.
   
 24. rötösherra

  Rekisteröitynyt:
  06.04.2017
  Viestejä:
  3
  Itsekin olen nyt saanut Hedmanilta pari kirjettä. Ei ole kovin iso summa, joten voisin jopa periaatteessa maksaa jos sillä saisi asian pois päiväjärjestyksestä, mutta kuumottaa se, että jos tietoni maksuhaluisena tyyppinä sitten joutuu johonkin saksalaisen perseenreiän rekisteriin ja sieltä alkaa puolen vuoden päästä tulla jonkun uuden oikeudenhaltijan nimissä lisää kirjeitä. Onko täällä ollut keskustelua mistään rahankeräyksestä? Onko sellainen edes laillista? Tarkoitan sitä, että jos sadat ihmiset maksavat peloissaan jotain 600€ sovittelumaksuja noille juutalaisille, koska pelkona on tuhansien eurojen oikeudenkäyntikulut, eikä mitään takeita kiristyksen loppumisesta siihen ole, niin eikö olisi järkevämpi kerätä isolla porukalla rahasto ja viedä nämä jutut oikeuteen ilman pelkoa henkilökohtaisesta konkurssista? Kun ei noita juttuja kuitenkaan montaa näytä oikeuteen menevän.
   
 25. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  887
  muuten nyt alkoi soittelemaan joku tyyppi joka kysyy omistanko talon siellä ja siellä osoitteessa. Numero on ollut salainen vähän sen jälkeen kun hpeeltä kirje tippui ettei kaupittelijat spammaisi mutta ei auttanut. ennen HPeen kirjettä ei ikinä soitellut kaupustelijat tai muut huijarit, nyt tuntuu olevan uusi yrittelijä joka toinen viikko. tässä kaikki jotka olen estänyt (kaikki katsottu kukasoitti.fi palvelusts ja tunnettuja kaupustelijoita/outoja kysymyksiä kyseleviä...

  [​IMG]
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti