Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  En vieläkään näe, että mikään laki menee vakavan rikoksen, terrorismiepäilyn tai valtion turvallisuuden yli, joten en voi mitenkään puolustella sitä, että tavallisen kansalaisen yksityisyyden suoja on pilattu jonkun pilipali tekaistujen taulukoiden avulla.

  Raiskattu, pahoinpidelty, en edes keksi mikä määre, voi kuvata tunnettani. Jokainen, joka millään tavalla puolustelee MAO:n toimintaa on maanpetturi. Eihän mitenkään voi olla mahdollista, että tavallisen suomalaisen ihmisen tiedot oikeuden avustuksella annetaan eteenpäin. Tämä on täydellinen kansallinen häpeä ja katastrofi, että haluan joka ikisen leivättömän pöydän ääreen, mukaan lukien markkinaoikeuden tuomarit.
   
 2. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Tänne tulee välillä joku ruikuttamaan, että markkinaoikeuden tuomarit ovat vain ihmisiä. Pitää kuitenkin muistaa, että nämä samaiset ihmiset luovuttavat tietosi eteenpäin vailla mitään säälin tunnetta.

  Nimimerkki raastinrauta on säälittävin näistä, hän laittaa yksityisviestejä ihmisille, joissa solvaa minua. Miksi tekee näin, jos on kirjeesaajan puolella?

  Raastinraudalle terveisiä, että tee jotakin konkreettista, niin ehkä joku päivä sinuakin tullaan kunnioittamaan tekojesi takia. Sanat eivät riitä, ne ovat vain turhaa jatinaa.
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 218
  MAO:ta voi varmaan syyttää eniten siitä merkittävyyskynnyksen laiminlyönnistä. Yksityisyydensuojasta ei tietoakaan, vaikka se kynnys on sen vuoksi sinne lakiin kirjattu. Se kuitenkin mahdollistaa koko bisneksen. Muutenhan MAO on toiminut enimmäkseen ihan loogisesti. Paitsi olihan siellä Flintin keissin ratkaisussa myös epäloogisuuksia.

  Tuskin siellä ihan niin idiootteja kuitenkaan ollaan, kuin mitä täällä yleisesti luullaan. Tekevät vain kirjaimellisesti ne duunit, jotka heidän täytyy tehdä(ja tulkitsevat samalla lakia merkittävyyskynnyksen osalta perseelleen). Kun valvonta on ulkoistettu yksityiselle taholle, niin aika pitkälle myös heidän(oikeudenhaltijoiden itsensä) vastulleehan se jää, etteivät käytä väärin sitä oikeutta. Ja selkeästihän sitä käytetään väärin, kun tarkoitus on tehdä mahdollisimman paljon massia kirjeillä ja kaikenlaista hämärämiestä Seychelleiltä on vaatimassa rahaa itselleen.
   
  Viimeksi muokattu: 10.03.2017
 5. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  En siis edeenkään tajua mitä puhut. Kuka on edes luullut, että markkinaoikeudessa olisi pösilöitä? Pekka Savola kertoo täysin, että sieltä löytyy myös viisautta.

  Ainoa missä pelätään on se, että markkinaoikeuden tuomarit ovat joko imbesillejä tai lahjottuja, eli tämän tuleminen esiin pelottaa.
   
 6. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 218
  Kunhan heitin ihan yleisesti. Syytä sä MAO:ta, niin mä syytän munatonta Turrea ja valvonnan ulkoistamista yksityisille. Kai se on pääasia, että jotain syytetään :p
   
 7. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Uskomatonta että olet noin lepsu. Miksi ihmeessä Turren vedät tähän, kun jokaikinen tietää, että Turrea ei olisi edes olemassa, kun MAO olisi hoitanut tehtävänsä kunnolla. Öitä joka tapauksessa.<3
   
 8. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 218
  Eikä MAO:n tarvitsisi ottaa kantaa koko asiaan, jos valvonta olisi viranomaisvastuulla ja yhteystietoja ei luovutettaisi yksityisille. Selvähän se on, että kun valvonta hoidetaan näin, niin lopputulos ei voi olla kovin hyvä. Öitä vaan.
   
 9. RouVix

  Rekisteröitynyt:
  08.01.2009
  Viestejä:
  1 423
  Juuh elikkäs, korkki kiinni, Elvis-videot pauselle ja nukkumaan.

  Tässäpä hyvä esimerkki miksei täällä jaksa kovin pitkää ylläpitää mitään järkevää keskustelua, kun saa kuulla olevansa oikein maanpetturi kun kehtaakin esittää eriävän mielipiteen. Oletan siis, että Edna tässä kohdistaa osan "kritiikistään" minuakin kohtaan.

  Osoitetiedot eivät ole mitään pyhiä henkilötietoja. Sinun osoitteesi, Ritvaseni, löytyy Fonectasta. Netinkäyttäjällä ei ole, tai ainakaan pitäisi olla yksityisyyden oletusta. Sinulle niin rakkaan MAO:n sanoin: "tunnistamistietojen luovuttamista puoltavat syyt ovat merkittävämpiä kuin tietojen luovuttamisesta teleliittymän haltijalle aiheutuva haitta."

  Luovuttamista puoltavat syyt ovat heittämällä merkittävämpiä koska teleliittymän haltijalle aiheutuva haitta on käytännössä olematon. Vai voitko osoittaa kärsineesi jotain todellista haittaa?
   
 10. Yritysten tuki Banned

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2017
  Viestejä:
  69
  Selvästi jotkut edelleen halajaa Neuvostoliittoa ja Stalinin aikaan. Väärin ajattelevat ja porvaristo oikeuteen ja linnaan.
  Valtion pitää itse hoitaa kaikki. Firmat on piruja jotka pitää sosialisoida. Valta Keskuskomitealle ja "kansalle".
  Vain Keskuskomitean totuuden saa julkaista ja kaikki tiedotusvälineet sen valvontaan.
  Eläköön Keskuskomitea ja Kansankomissaarit!


  Varoitus 1.1 t.Proc
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 10.03.2017
 11. Ilpo Tietäväinen

  Rekisteröitynyt:
  10.03.2017
  Viestejä:
  2
  Minä sain toisen kiristys kirjeen tällä viikolla, toinen oli tullut tammikuussa, mutta se oli hävinnyt mainosten joukkoon, ja oli epähuomiossa jäänyt avaamatta, mutta tilanteeni on tämä että minua syytetään kahdesta aikuisviihde elokuvan
  lataamisesta, jotka on muka ladattu melkein puolitoista vuotta sitten, tein jonkun verran taustatyötä ja selvitin päivämääriä ja onneksi löysin tämän palstan, niin pystyn satavarmasti todistamaan etten ladannut toista elokuvaa, mutta toisen elokuvan laatamista en pysty todistamaan vääräksi, en ole esimerkiksi verkon ainoa käyttäjä. Eli minun kysymys kuuluu miten minun kannattaa tästä jatkaa eteenpäin, otanko yhteyttä tähän kiristysfirmaan? Sillä jos ne haastaa minut oikeuteen niin enkö ole aika vahvoilla siiinä tapauksessa kun niitä aiheettomia kirjeitä on lähtetetty niin usealle taholle ja toisen elokuvan ajankohdan latauksen ajankohdan pystyn kiistämään?
   
 12. Lazlo_

  Rekisteröitynyt:
  22.08.2007
  Viestejä:
  2 310
  Ilmeisesti siis Adultia asialla? Kirjeen voi säilyttää, muuta ei kannata tehdä. Adultia ei ketään ole haastanut mihinkään.
   
 13. Riistinrauta

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2015
  Viestejä:
  303
  Ensinnäkin. Se on Riistinrauta.
  Jos sun kannattajat on tulleet kitisemään siitä, että mä olen yksityisviesteillä käynyt heidän kanssaan ihan rakentavaa keskustelua siitä, että "mikä helvetin messiaskompleksi Ednalla on ja miten ihmeessä tietyt ihmiset päättää sitä seurata?" Mä voin sanoa, että eipä sunkaan kannattajilla ole ollut pelkästään positiivista sanomista sinusta. Toisaalta. Se jääköön mun ja heidän väliseksi asiaksi, toisin kuin täällä nähdyt lapselliset "postailen sun yksityisviestejä" episodit.
  Mielenkiintoista tuntuu olevan, että syötät heille tarinaa siitä miten "kaikki" kirjerintamalla tapahtuva on sinun aikaansaannostasi. Joo olethan sinä lähettänyt sadoittain maileja, jos et jopa tuhansittain. Olisi erittäin hälyttävää jos et mitään olisi Murojen avulla ja apinan raivolla saanutkaan aikaan. Naurettavaa siitä tulee siinä vaiheessa kun sinä olet se ainoa oikea vastaus, vaikka sinulle siitä sinun muuten kunnioittamasi ihmiset sanoisivat suoraan. Täällä aika moni ajatteleva ihminen on älähtänyt sun asiavirheistä jonka jälkeen sitten ollaankin töissä Jonilla, tai joudutaan ignoreen. :D

  Täällä on muunmuassa DrVatanen todennut aikaa sitten sinulle sen, että sinun kanssa eri mieltä oleminen ei tarkoita sitä etteikö olisi Trollausta vastaan. Pelkkä sellaisen väittäminen on idioottimaista, mutta eipäs se mitään. Saavut varmaan tänään kuitenkin paikalle selittelemään epidosiasi vitsinä, tai kuittaat sen taas viinan piikkiin... minkä ei pitäisi ketään yllättää enää tässä vaiheessa. Onhan täällä näitä "Hakkaraisia" nähty jo useampaan otteeseen.

  Henkilökohtaisesti minulla ei ole mitään tarvetta kokea kenenkään kunnioitusta, tai hyväksyntää tämän kirjerumban ympärillä. Etenkään ihmisiltä joiden vahvimpana argumenttina täällä yleensä on trolliksi haukkiminen jos mielipiteet ei kohtaa juuri kyseisen henkilön omaa, vääristynyttä näkymää.
  Varsin ilmiselvää tuntuu kuitenkin olevan se, että sinulle hyväksyntä ja maine on prioritetettilistalla korkeammalla kuin asian selvittäminen. Täällä aika moni on kirjeitä lähetellyt. Lähes ainoa joka tekosistaan täällä ääntä pitää olet sinä. Ja auta armias jos joku sattuu olemaan eri mieltä kanssasi, tai huomauttamaan törkeistä asiavirheistäsi, niin sitten vedetään taas uhrikortti pöytään.

  Ennen kuin taas kerran alat kitisemään Ad Hominemeista, niin meneppä hetkeksi itseesi ja mieti omaa käytöstäsi ja sanomisiasi. Sitten voit verrata esimerkiksi minun sanomisiini ja miettiä olenko sanonut sinua vastaan yhtään mistään mitä sinä et olisi täällä jo juosten kussut, kännipäissään tai selvänä.

  Meillä päin ruukataan sanoa, että viina ei saa ihmistä käyttäytymään huonosti. Se vain paljastaa ihmisen todellisen luonteen.

  Kaikkea hyvää sinulle ja toivottavasti osaat jatkossakin pidättäytyä lupauksessasi ettet enää kirjoita minulle. Etenkin kännissä.

  Edit: jos ei kenellekään muuten aukea, niin ehkä voisi hälytyskellot soida siinä vaiheessa lievän pakkomielteen kannalta kun vuoden aikana Edna on suoltanut tänne noin 9% koko kaksi vuotta vanhan ketjun sisällöstä. Eikä tähän viestien määrään ole edes laskettu mukaan Ednan alter ego(j)a.
   
  Viimeksi muokattu: 10.03.2017
 14. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Sinun lienee parasta vaihtaa taas toisella nimimerkillä kirjoittamista, kun olet paljastunut minulle jo viime keväänä. Toki en oikeaa nimeäsi tiedä, enkä haluakaan, enkä varsinkaan jakaisi tietoa täällä. Luuletko oikeasti, että minun henkilöön menemällä saavutat yhtikäs mitään? MAO:n puolusteleminen on ala-arvoista missään olosuhteissa, koska oikeuden pitäisi aina olla heikomman puolella. Sitä MAO ei ole, vaan on aiheuttanut köyhille perheille mittaamatonta haittaa ja ahdistusta. Jos tämän totuuden sanoo, niin pitääkö silloin olla korkki auki tai jos Elvis sanoo sen kauniimmin, onko siinä väärää? Ei ole, vaan siinä on väärää, että meidän oikeuslaitos ei tee tehtäväänsä kunnolla. Erittäin paheksuttavaa se on vielä siitäkin syystä, että me vielä maksetaan tästä. Häpeä siis, että vielä kehtaat solvata tavallisten suomalaisten puolestapuhujaa.
   
 15. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Jokaiselle uudelle lukijalle muistuksena. Lue tämän langan ensimmäisen sivun toinen viesti linkkeineen. Sieltä saat ensiapua. Sinä et ole tehnyt mitään väärää, vaikka sinua oikeudella ja rikostutkimuksilla pelotellaankin. Vaikka sinä tai perheenjäsenesi olisitte katsoneet jonkin leffan tai sarjan, ei korvaus voi olla tähtitieteellinen tehtyyn vahinkoon nähden.

  Tämä kirjebisnes on kansainvälisten rahahuijareiden liiketoimintaa, johon Suomen markkinaoikeus on mennyt mukaan. Tämä on erittäin tuomittavaa ja kuten huomaatte, täällä ketjussa on markkinaoikeuden puolustelijoita. Minun ei tarvitse sanoa nimimerkkejä, mutta sen huomaatte itsekin kun enemmän luette. Markkinaoikeus on siis toimillaan mahdollistanut jopa 100.000 suomalaisen yhteystietojen luovutuksen, joten se on näiden kansainvälisten rahahuijareiden puolella.

  Älä sinä ole, koska maksamalla edesautat tätä toisen suomalaisen kärsimystä. Mieti, vaikka itse saisitkin mielenrauhan, niin takiasi kärsii joku toinen suomalainen. Se voi olla vaikka joku köyhä yksinhuoltaja, jonka tyttären kesätienestit menee jonkun ketkun lakimiehen makeaan elämään.
   
 16. klmake

  Rekisteröitynyt:
  06.02.2001
  Viestejä:
  119
  Missä ihmeessä näin sanotaan?
   
 17. Kala-Kalle

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2016
  Viestejä:
  1 580
  Oikeuden ei pidä olla minkään muun kuin oikeudenmukaisuuden ja sitä tukevien lakien ja lain kirjaimen noudattamisen puolella, ei heikompien, vahvempien, tyhmien tai viisaiden.
   
 18. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 346
  Jos nyt pitää filosofiasta keskustella, niin tässä on kieltämättä ihan hyvä mielipide.

  Oikeuden ei pidä olla minkään muun kuin lain puolella. Se siis tarkoittaa, että oikeuden pitää tehdä tulkintansa ja ratkaisunsa olemassaolevan lain eikä omien mielitekojensa tai jonkun korkeamman voiman tai moraalin mukaisesti. Jos tämä johtaa jonkun mielestä huonoihin ratkaisuihin, sitten vika on laissa.

  Vaikkei lakikaan ole muuten sellainen asia, jonka tulisi olla kenenkään puolella - sen tulisi olla tasapuolinen ja yhtä reilu kaikille, niin vahvoille kuin heikoillekin.


  Kuinka hyvin nämä ideaalit sitten toteutuvat tekijänoikeustrollauksessa, noh, se on oma asiansa.
   
 19. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 080
 20. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Lue ketjua, niin huomaat sen itsekin. Tuolla on päätöksiä, jotka vahvistavat MAO:n toiminnan. Täällä ketjussa on jopa sanottu, että kävin markkinaoikeudessa ja olivat mukavia ihmisiä ja mielellään auttoivat tai että siellä nyt miettivät, miten kasvonsa voisivat pelastaa. Sallikaa mun nauraa hörönaurut. Pilipali-liitteillä on copypaste-päätöksillä sumeilematta luovutettu ihmisten yhteystiedot.

  Siis ihmisten, jotka ovat ehkä ja paino sanalla ehkä olleet sekunnin siellä parvessa. Tätä on suomalaisen oikeuslaitoksen taso. Siinä ei ole mitään puolustelemista, vaan ovat tehtävänsä veronmaksajien rahoittamina tehneet erittäin huonosti. Oikeuden pitää aina olla heikomman puolella. Nyt kukaan ei ole puolustanut yksityistä ihmistä, vaan hänestä on tehty päätöksiä itsensä tietämättä. Toinen taho, joka on tämän mahdollistanut, on operaattorit ja hekin ovat susia lampaiden vaatteissa, mutta markkinaoikeus on pahin. Se on teoillaan mahdollistanut tämän tavallisten suomalaisten kärsimysnäytelmän, jota katsoessa tai jonkun sitä puolustaessa, tekee sydämestä asti pahaa.
   
 21. RouVix

  Rekisteröitynyt:
  08.01.2009
  Viestejä:
  1 423
  No en tiedä missä enne-unessa olen sinulle moista paljastunut, mutta aika paksua soopaa rupeaa taas Ednan kynästä tulemaan, vaikka välissä ihan kohtuullisia aikoja olikin.

  Sekoitat minut varmaan johonkin muuhun, mutta tiedoksesi, etten ole tänne millään muulla nimimerkillä kirjoittanut. Ja itseppä olet omia henkilötietojasi täällä levitellyt, linkkailemalla henkilökohtaiseen blogiisi.

  Tuossa ylempänä on jo aiheeseen liittyen muutama hyvä puheenvuoro, mutta missä ihmeen fantasiamaailmassa sinä oikein elät, jos kuvittelet MAO:n olevan heikoimman puolella?

  Ja ihanko mittaamatonta haittaa ja ahdistusta? Ja vieläpä köyhille tavallisille perheille? Mitä se mittaamaton haitta tarkoittaa? Sitä varmaan, ettei sitä voi mitata kun ei mitään todellista haittaa ole tapahtunut.

  Edelleen, mitä todellista haittaa koituu kellekkään siitä, että yhteystiedot on luovutettu? Jos joku yöunensa kirjeen takia menettää, niin.. no, kannattaisi ottaa asioista selvää jotta osaa suhtautua siihen nigerialaskirjeeseen oikealla tavalla. Ja sitäpaitsi sekin mielipaha aiheutuu kirjeestä, ei yhteystietojen luovutuksesta.

  Suututko muuten yhtä paljon myös näistä todellisista nigerialaiskirjeistä? Luulisi nyt, että Nigerialaiset kuninkaalliset olisivat heikoimman puolella.
   
 22. Riistinrauta

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2015
  Viestejä:
  303
  Ja vielä se, että kun MAO on tässä nyt tiettyjen foliohattujen mielestä uusi antikristus, niin voitte oikeasti miettiä, että seuraako MAO voimassa olevaa lakia.
  Mitä ilmeisimmin se sitä noudattaa vaikkei se moraalisesti oikein välttämättä olekaan. Ja moraalisuus on vinossa johtuen Trollien kyseenalaisista keinoista, ei MAO:n lain tulkinnassa...

  Näiden idealistien huutelut voi jättää ihan omaan arvoonsa. Olen useamman kerran sanonut, että Edna ei tätä hommaa ymmärrä ja hän tekee pääasiassa vain hallaa huutelullaan.
  Jokainen voi miettiä miten oikealta tuo aiempi "MAO:n puolusteleminen on ala-arvoista missään olosuhteissa, koska oikeuden pitäisi aina olla heikomman puolella." väittämä kuulostaa.
  Kuitenkin puhutaan Suomen oikeuslaitoksesta jota muutetaan laeilla.

  Vikahan on loppupäässä laissa joka Trollien toiminnan mahdollistaa. Ei markkinaoikeudessa, vaikka jotkut niin haluavat sinulle väittää.
  Kannattanee tutustua Ednan muuhun tuotantoon ennen kuin alkaa sokeasti seuraamaan muron äänekkäintä trollia. (google -> oikea nimi -> aloita vaikka kuvahausta jossa löytyy naurunappulamatskua)
   
 23. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  En ala kanssasi sen enempää kiistelemään, vaan teen saman kuin raastinraudalle, että ignooraan sinut. Näillä henkilöön menevillä viesteillänne ei ole mitään muuta merkistystä, kuin viedä asiaa pois siitä, mikä vika meillä yhteiskunnassamme on. Nigerialaiskirjeille ei lienee markkinaoikeus ole toiminut kumileimasimena, joten vertauksesi on yhtä ontuva kuin kaikki muukin, mitä suollat. Hyvää päivänjatkoa joka tapauksessa, meidän tiemme erosivat nyt, josta ei lienee kummallekaan mitään haitaa ole.;)
   
 24. RouVix

  Rekisteröitynyt:
  08.01.2009
  Viestejä:
  1 423
  No joo, enpä minä mitään muuta odottanutkaan. Toivoisin vain, että keskustelu täällä säilyisi hieman vähemmän tunnepitoisena ja näitä Ednan maanpetturuusväitteitä ja persu-retoriikkaa täynnä olevia palopuheita tulisi vähän harvemmin.

  Edelleen toivon, että itse kukin hetken miettisi mitä eroa näillä MAO:n yhteystietoluovutuksilla ja toisaalta vahingonkorvaus- ja hyvitysoikeudenkäynneillä on, kun se tuntuu olevan se asia joka täällä useimmilla menee ristiin. Yhteistietojen luovutuksen yhteydessä ei ole kyse syyllisyydestä eikä ketään syytetä mistään. Ongelman ydin on kirjeiden sävyssä ja sisällössä, mutta siihen ei voi MAO vaikuttaa. MAO ei myöskään voi olla käsittelemättä hakemuksia sen perusteella, että hakija mahdollisesti kirjottaisi ikävänsävyisiä kirjeitä. Laki on sama kaikille, niin meille kuin trolleillekin. Valitettavasti.

  Jatkuvan MAO:n dissauksen ja mollauksen sijaan tehokkain tapa vaikuttaa asiaan lienee lain muuttaminen, vaikka sitten oman kansanedustajan kautta.
   
 25. Riistinrauta

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2015
  Viestejä:
  303
  Historia toistaa itseään.
  Kun sammuttaa tarpeeksi lamppuja, niin ei tarvitse pelätä, että oma raadollisuus näkyy ;)
   
 26. Ripu-Rapu

  Rekisteröitynyt:
  08.02.2017
  Viestejä:
  12
  MAO voi vaikuttaa siihen, että tarkistaa millä perustein yhteystietojen luovutuspäätös hyväksytään. En ole mikään torrent-expertti, mutta kyllähän nuo hakemuksissa olevat liitteet aivan naurettavalta näyttää. Ei ole kovin vaikea kerätä jonkun operaattorin ip-osoitteita ja keksiä kellonajat + leffa ja parvien koot. Vaikea ymmärtää miten on mennyt läpi nämä.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti