Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 346
  Jos ne ovat olleet vääriä, niin on se jumankauta kumma, että niiden pohjalta on kuitenkin päästetty MAOssa läpi lukuisia ja taas lukuisia tietojenluovutushakemuksia. Toki MAO tätä Aavian jutun ratkaisun yhteydessä selitteli sillä, että lisenssi tarjoaa kyllä mahdollisuudet selvitellä asiaa koskien mitä teosversiota tahansa, mutta esittää rahallisia vaatimuksia vain Nordic -versioista. Mutta pirustakos tuotakaan tiesi ennen kyseisen linjauksen antamista. Siis ilman kristallipalloa.

  Edelleen, jos haluaa sättiä jotakuta tästä turhasta rahanmenosta, niin Turre ei ole kuin osasyyllinen. Se isoin vika on MAOssa.
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2017
 2. Pelihemmo

  Rekisteröitynyt:
  26.01.2017
  Viestejä:
  171
  Se oli tuo Euroopan Unionin teettämä tutkimus.

  http://www.mbnet.fi/artikkeli/ajankohtaiset/paivan_linkit/piratismiko_pahasta_ei_ole_kertoo_tutkimus

  Piratismiko pahasta? Ei ole, kertoo tutkimus!

  EDIT: Jahas. Juttu on kadonnut. Eikä se välttämättä ollutkaan tämä juttu. Mutta tässä kuitenkin oleellinen siitä mitä tuo juttu kertoi:

  "Euroopan Unionin teettämän tutkimuksen mukaan musiikin laiton lataaminen ei vähennä laillista myyntiä – pikemminkin päinvastoin.

  Tutkimuksessa selvitettiin 16 000 eurooppalaisen digitaalisia kulutustottumuksia. Tutkimuksen tuloksena selvisi, että musiikin laittomalla latauksella on, päinvastoin yleistä harhaluuloa, jopa positiivinen vaikutus musiikkimyyntiin."​
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2017
 3. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 218
  Eihän yhteystietojen luovuttaminen anna oikeutta hyvitysten hakemiseen(itselleen)?Tähänhän MAO otti kantaa Aavian jutussa ja sen luulisi olevan selvää myös sovintopalvelua tarjoavalle lakitoimistolle. Yhteystiedot voi saada toisen valtuuttamana, mutta hyvitys kuuluu sille jolla on oikeus teokseen -> Scanbox(tai esim Copyright Collections) jättää hakemuksen oikeudenhaltijan valtuuttamana ja hyvityksen hakee se kenellä on siihen oikeus. Yhteystietoja haettaessa ei arvioida asiavaltuutta hyvityksiin.
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2017
 4. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Tämä on totta. MAO on ne tietojenluovutuspäätökset tehnyt Hedman Partnersin hakemuksesta. MAO:n olisi pitänyt hoitaa tehtävänsä kunnolla ja tässä on yksi asia, josta kantelin oikeuskanslerille. Samasta asiasta kantelin myös Hedman Partnersin osalta, eli sieltä ne alkuperäiset syylliset löytyvät.

  Turre ei siis tuossa vaiheessa ole ollut asiaan mitenkään osasyyllinen vaan Hedman Partners ja MAO. Nyt Turre tosin voisi alkaa miettimään, että olisiko laillisia keinoja saada rahoja takaisin heidän neuvottelunsa kautta maksaneille näistä Scanboxin leffoista.

  Lisätään tähän vielä Flintin osalta, voisiko tuomion purku olla mahdollinen, samoin kuin aiemmin sovinnon tehneiden? Näitä voisi Turre nyt miettiä.
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2017
 5. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 346
  Niinpä. Kuten tuossa yläpuolella totesin, tätä vaan oli mahdotonta tietää ennen Aavian jutun ratkaisua.
   
 6. Satunnainen ohikulkija

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2016
  Viestejä:
  477
  Noin periaatteessa olen tuosta samaa mieltä, mutta täytyy muistaa, että Aavia osasi joka tapauksessa tuon asiavaltuuden kyseenalaistaa. Se, että Scanboxin vaatimukset olisivat kaatuneet muutenkin samoilla perusteilla kuin Crystaliksen, ei muuta sitä tosiseikkaa. Tämä toisaalta ainakin omalta osaltani aiheuttaa mieluummin kumarruksen Aavialle, kuin pyllistyksen Turrelle.
  Tästä olen täysin samaa mieltä.
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2017
 7. Riistinrauta

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2015
  Viestejä:
  303
  Tuossa on hyvä pointti. Suomessa ollaan totuttu siihen, että ilman valtuuksia ei lähdetä hakemaan hyvityksiä, tai korvauksia. Toisaalta vähän ihmetyttää se, että Turren päässä ei hälytyskellot soineet kun miettii esimerkiksi sitä MAO:n ensimmäistä päätöstä koskien Scanboxin IP tilauksia. Toisaalta Scanbox sai vaateensa läpi toisella yrittämällä, niin kai Turrellakin on ollut oletus siitä että kaikki on ok.
  Näin jälkeenpäin on hyvä arvailla kun on tuomarin päätös oikeuksien puutteesta. Huudeltiinhan niiden oikeuksien perään täälläkin aikoinaan, mutta on täällä huudeltu kaikkea muutakin kuin asiaa vuosien varrella.

  MAO:n kantaa kun itse on miettinyt, niin tuossa heidän kannaltaan suurin "moitittava" puoli on siinä, että he antoivat IP osoitteiden yhteystiedot siitä huolimatta, että tiesivät mihin yhteystietoja käytetään.
  Toisaalta jos heiltä ei aiemmin ole tullut linjausta valtuuksista, niin ovatko he itsekään voineet ottaa kantaa siihen? Mietin vain, että mitenköhän MAO toimii Scanboxin IP listoissa tästä eteenpäin?

  Toinen mitä mietin oli se, että voisiko millään olla mahdollista se, että MAO alkaa olemaan aika kurkkuaan myöten täynnä tätä Jonin ja muiden apinarallia ja haluaa jo itsekin pistää sille stopin yrittämällä löytää mahdolliset keinot trollibisneksen hillitsemiselle?
  Viesti ainakin mitä itse MAO:sta sain oli sitä luokkaa, että siellä on jengi oikeasti tatti otassa trollien suhteen.
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2017
 8. Satunnainen ohikulkija

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2016
  Viestejä:
  477
  Tämä on nyt aivan täyttä arvailua ja spekulaatiota, mutta olettaisin Scanboxin oikeuksien olevan jatkossa kunnossa, kun yhteystietoja haetaan. Mielenkiintoista olisi toki tietää, onko hakemuksia Aavian hoitaman keissin jälkeen ylipäätään tehty.
   
 9. Riistinrauta

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2015
  Viestejä:
  303
  Voisin käydä piruuttani huomenna paikanpäällä MAO:ssa tiedustelemassa asiaa kun olen matkalla siitä ohi.
  Spekulaatiota kyllä.
   
 10. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 346
  Ja niin kuin itsekin sanoin, Turren olisi pitänyt osata tehdä sama Flintin jutun yhteydessä, kun saivat vastaajan edustajina lisenssisopparit nähdäkseen. Eivät osanneet, ja se oli moka, mistä ei mihinkään pääse. Mutta kuten myös totesin, se oli sikäli inhimillinen moka, että siinä olisi saattanut moni muukin lakimies haksahtaa, kun samojen pahvien pohjalta MAO oli kuitenkin päästänyt hakemuksia läpi.

  Eli tosiaankin glooriaa Aavialle, että älysivät tähän tarttua. Mutta ei se tee Turren toiminnasta Flintin jutussa ala-arvoista. Kouluarvosanoin ilmaistuna, Turre saa työstänsä ehkä arvosanan seiska puoli, siinä missä Aavialle napsahtaa kymppi, enemmän tai vähemmän pelkästään tämän huomion takia.

  Tämä on sen suuntaista tulkintaa, mitä olen itsekin MAOn suunnalta kuuluneesta rumpujen kuminasta tehnyt. Tulin itse asiassa todenneeksi jo Flintin jutun ratkaisun yhteydessä, että sielläkin oli mukana pikku piikki trollien suuntaan niiden MAOn määrittämien kohtuullisten hyvitysten muodossa. Vakiintuneet oikeuskäytännöt vaativat kaikesta huolimatta sitä, että Flint nosti oikeuskululaskun maksettavakseen, mutta samalla MAO lähetti vastapuolelle viestin, että älkää nyt herran jestas tuoko tänne enempää tällaisia karkkirahajuttuja.

  Ei mennyt perille, joten nyt lyötiin sitten herra Hatanmaata ja kumppaneita vähän isommalla vasaralla otsaan.
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2017
 11. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Erittäin suuri moka tämän asian suhteen ja siksi mielestäni Turren pitäisi kasvonsa edes joten kuten säilyttääkseen, alkaa miettimään keinoja, joilla se voisi tämän korjata. Aina löytyy keinot, jos vaan tarpeeksi haluja riittää.
   
 12. *Nothingworth*

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2003
  Viestejä:
  38
  Mitä jos vaan laitettas hedareille jengillä menee kakkaa ovelle kirjaimellisesti? http://www.shitexpress.com/ koska kirjeet ovat paskaa osaavat varmasti arvostaa.
   
 13. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Onko tämmöinen palvelu ihan oikeasti olemassa?:D Miten voin varmistaa anonyymisti, että paketti on varmasti mennyt perille?:D
   
 14. Dayne

  Rekisteröitynyt:
  08.02.2017
  Viestejä:
  4
  En yleensä kannata tämmöistä tapaa taistella vastaan mutta kieltämättä 20000 kirjettä paskaa hedareitten ovelle olisi jo jotain. :D

  Mahdollisesti hankkisin onnibus-lipun ja menisin katsomaan.
   
 15. onkimato

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2016
  Viestejä:
  815
  Tuo ominaisuus voi johtua siitä että areena joko A) Bannannut PIA:n ip:t tai sit niillä on vain näennäinen ip osoite suomeen joka sit areenan tarkastelusta ei mene läpi, esimerkkiskenaariona siis. Mutta esim Kiinan palomuuria ja netflixiä noilla voi juksailla.
   
 16. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  888
  eihän the cw kanavakaan näytä netistä suomi IPeeseen sarjoja, mutta amerikkalaisella vpnnällä toimii. myös fox, abc, cbs, nbc sarjat saa amerikkalaisella ipeellä katsottua streamina.
   
 17. Riistinrauta

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2015
  Viestejä:
  303
  OT: Meinasin tuossa Aavia casen jälkeen tilata Jonille kakun jossa lukisi "Ei aina voi voittaa." tai jotain ehkä vähän räikeämpää.
  Jäi sitten tekemättä kun unohtui koko homma. :D
   
 18. tico junior

  Rekisteröitynyt:
  15.03.2013
  Viestejä:
  45
  Eikös nuo VPN-operaattorit siirtele IP-osoitteitaan välillä maasta toiseen ja eivät sitten päivity johonkin maatunnistussysteemeihin aivan äkkiä?
   
 19. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Kiitti kovasti neuvoista, mutta mode jo oheisti jatkamaan VPN-keskustelua toisaalla.;) https://murobbs.muropaketti.com/posts/1718220693/
   
 20. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Nyt tuli sähköpostiin taas kiitokset koko porukalle!:) Henkilö oli jo ohjeiden mukaan hankkinut päätöksen MAO:sta. Laitoin sen luettavaksi tuonne.

  Mitä mieltä olette, Southpaw on näitä Scanboxin leffoja, että menestyiskö oikeudessa?
   
 21. Dreama

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2016
  Viestejä:
  44
  Muistaakseni, kun jokin aika sitten kokeilin PIA:n suomen [sic] ip:tä, niin se ip osoite oli oikeasti USA:ssa, kun tsekkasin Doileakilla. Sorry OT!
   
 22. morgandoors

  Rekisteröitynyt:
  08.02.2017
  Viestejä:
  15
  Tuumasta toimeen siis :) Sillä välin iltalukemista Logistepista, Guardaleystä ja kaikesta muusta: http://www.dvb-audio-video-musik-pc.de/index.php/Thread/2050-Abmahn-Dokumente/

  Linkit olivat muuttuneet pdfcast.org -> pdfsr.com, joten tässä muunnokset (en ole kaikkia vielä testannut):

  *Logistep*

  Logistep: Image Broschüre 2004 pdfsr.com/pdf/logistep-image-broschuere-2004
  Logistep: Internetpräsenz Juli-2006 pdfsr.com/pdf/logistep-internetpraesenz-juli-2006
  Logistep: Faltblatt 2008 pdfsr.com/pdf/logistep-ag-faltblatt-2008
  Logistep: Zertifikat DIN ISO 05.08.2008 pdfsr.com/pdf/logistep-zertifikat-iso
  Logistep: Data Management Tool, Teil 1/2 2008 pdfsr.com/pdf/logistep-data-management-tool
  Logistep: Data Management Tool, Teil 2/2 2008 pdfsr.com/pdf/logistep-ag-data-management-tool-teil-2
  Logistep: Handelsregisterauszüge, AG Mannheim HRB 707886 pdfsr.com/pdf/logistep-ag-mannheim-hrb-707886
  Logistep: Patent 01 07.12.2006 pdfsr.com/pdf/logistep-patent-01
  Logistep: Patent 02 30.03.2010 pdfsr.com/pdf/logistep-patent-01
  Logistep: File Sharing Monitor 1.3, DavenportLyons pdfsr.com/pdf/davenport-lyon…-file-sharing-monitor-1-3
  Logistep: Gutachten FileSharingMonitor, Zimmermann 22.09.2005 pdfsr.com/pdf/logistep-file-sharing-monitor-gutachten

  *Baseprotect GmbH*

  Baseprotect: HR-Auszug, AG Kaiserslautern, HRB 30781, 26.11.2010 pdfsr.com/pdf/baseprotect-gmbh-hr-auszug-hrb-30781
  Baseprotect: Service Contract mit Schutt & Waetke pdfsr.com/pdf/schutt-waetke-baseprotect-service-contract

  *Guardaley Ltd.*

  Guardaley: Declaration of Patrick Achache 21.06.2010 pdfsr.com/pdf/guardaley-decl…rick-achache-21-juni-2010
  Guardaley: Declaration of Ben Perino 31.12.2009 pdfsr.com/pdf/guardaley-decl…of-ben-perino-31-dec-2009
  Guardaley: Präsentation Ipoque GmbH, Abmahnung Guardaley/BaumgartenBrandt 18.11.2009 pdfsr.com/pdf/10-fakten-zur-…and-an-ipoque-18-nov-2009
  Guardaley: LG Berlin, 16 O 55 11EV Guardaley BaumgartenBrand15-Apr-2011 docs.justia.com/cases/federal/…10cv12043/132951/55/8.pdf

  *DigiProtect*

  Digiprotect: Handelsregisterauszüge, AG Frankfurt HRB 79436 pdfsr.com/pdf/digiprotect-ha…-ag-frankfurt-hrb-79436-1
  Digiprotect: Beschreibung auf hackercompany.com i39.tinypic.com/2s0zbz9.jpg
  Digiprotect: Präsentation "Turn Piracy Into Profit" pdfsr.com/pdf/digiprotect-tu…into-profit-praesentation
  Digiprotect: Fax Dr. Udo Kornmeier an Brian Miller 19.03.2008 pdfsr.com/pdf/digiprotect-fa…an-miller-davenport-lyons
  Digiprotect: Eidesstattliche Versicherung Dr. Udo Kornmeier, RVG, LG Frankfurt 30.11.2009 pdfsr.com/pdf/lg-ffm-ev-dr-kornmeier-30-11-2009-rvg
  Digiprotect: Rahmeneckwertevereinbarung, Vorlage Resisto GmbH pdfsr.com/pdf/resisto-it-gmbh-rahmeneckwertevereinbarung
  Digiprotect: Rahmeneckwertevereinbarung Evil Angel pdfsr.com/pdf/framework-benm…nt-digiprotect-evil-angel
  Digiprotect: Rahmeneckwertevereinbarung Big City Beats pdfsr.com/pdf/digiprotect-ra…reinbarung-big-city-beats
  Digiprotect: Gutachten FileWatch 09.12.2007 pdfsr.com/pdf/digiprotect-gutachten-file-watch-09-12-07
  Digiprotect: Abmahnschreiben Mai-2007 ohne Anwalt als Muster pdfsr.com/pdf/digiprotect-mu…iben-mai-2007-ohne-anwalt
  Digiprotect: BBC-online, "Cash demand over **** downloads" pdfsr.com/pdf/digiprotect-bb…emand-over-****-downloads
  Digiprotect: Online-Artikel, Interview mit Thomas Hein Key Account Manager 13.12.2008 pdfsr.com/pdf/digiprotect-interview-mit-thomas-hein
  Digiprotect: Kontoauszug ACS:Law "Royal Bank of Scotland Transaction details ACS LAW" pdfsr.com/pdf/bank-statement-acs-law

  *DigiRights Solutions GmbH*

  Digirights: Präsentation pdfsr.com/pdf/digirights-solution-praesentation
  Digirights: Handelsregisterauszug, Übersicht Gesellschafter/Eigentümer pdfsr.com/pdf/digirights-hr-auszug
  Digirights: Handelsregisterauszüge Digirights Solution GmbH, AG Darmstadt HRB 86905 pdfsr.com/pdf/digirights-sol…hr-eintragungen-hrb-86905
  Digirights: Handelsregisterauszüge Digirights Administration GmbH, AG Darmstadt HRB 86732 pdfsr.com/pdf/digirights-adm…hr-eintragungen-hrb-86732
  Digirights: Beschreibung auf hackercompany.com i34.tinypic.com/2cxzu3o.jpg
  Digirights: Kontoauszug ACS:Law "Royal Bank of Scotland Transaction details ACS LAW" pdfsr.com/pdf/bank-statement-acs-law
  Digirights: youtube-clip, diggnation.com: Illegal Downloads Are 150x More Profitable,26.10.2009 youtube.com/watch?v=1BJsefL-CU0

  *Copyright Solutions GmbH*

  Copyright Solutions: Log-Nachweis 2008 pdfsr.com/pdf/copyright-solutions-gmbh-log-2008
  Copyright Solutions: Log-Nachweis, 2007 vs. 2008 imgbox.de/users/public/images/a51904h248.jpg

  *Licence Keeper AG*

  Licence Keeper: Versaeumnisurteil, AG Hannover 422 C 4806/09 Oct-2009 pdfsr.com/pdf/licence-keeper…ersaeumnisurteil-okt-2009

  *Media Protector GmbH*

  MediaProtector: Email Claus Tews/ACS:law "new client for filesharing" 01 08.03.2010 pdfsr.com/pdf/acs-law-email-to-media-protector
  MediaProtector: Email Claus Tews/ACS:law "new client for filesharing" 02, Testdownload 16.03.2010 pdfsr.com/pdf/media-protecto…l-an-acs-law-testdownload
  MediaProtector: Declaration of Michael Eichner, filewatch 10.08.2010 pdfsr.com/pdf/media-protecto…-filewatch-10-august-2010

  *Evidenzia GmbH Copydefense UG*

  Evidenzia: Eidesstattliche Versicherung Thomas Flößer, software pdfsr.com/pdf/evidenzia-eide…hebung-software-gutachten

  *Excubitor UG / USA Inc. P*.*orno-Ableger der Evidenzia GmbH*

  Excubitor: Email leaks, Evidenzia Aug-2008 plus screenshots Juli-2011 pdfsr.com/pdf/evidenzia-excu…cy-email-leak-august-2008
  Excubitor: Declaration of Matthias Schroeder-Padewet 29.10.2009 pdfsr.com/pdf/excubitor-decl…oeder-padewet-29-oct-2009
  Excubitor: Excubitor UG, HR-Auszug, AG Mannheim, HRB 707632, 17.09.2009 pdfsr.com/pdf/excubitor-hr-auszug-ag-mannheim-hrb-707632
  Excubitor: Excubitor USA Inc., annual report 06.04.2011 pdfsr.com/pdf/excubitor-usa-inc-annual-report-06-apr-2011

  *iObserve GmbH*

  iObserve: Imagebroschüre IP-LOGGED.COM pdfsr.com/pdf/iobserve-imagebrosch-re

  *Ipoque GmbH*

  Ipoque: Präsentation Abmahnung Guardaley/BaumgartenBrandt pdfsr.com/pdf/10-fakten-zur-…and-an-ipoque-18-nov-2009

  *Schutt & Waetke*

  Schutt & Waetke: Image Broschüre, engl. pdfsr.com/pdf/schutt-waetke-image-broschuere
  Schutt & Waetke: Klagerücknahme RA Haas/Logistep März-2009 pdfsr.com/pdf/ra-haas-schutt…klager-cknahme-maerz-2009
  Schutt & Waetke: Infoscore, Beispiel Schadensersatzforderung Oct-2008 pdfsr.com/pdf/infoscore-ford…adensersatzforderung-2008
  Schutt & Waetke: Service Contract mit Baseprotect UG pdfsr.com/pdf/schutt-waetke-baseprotect-service-contract

  *Kornmeier & Partner*

  Kornmeier: Fax Dr. Udo Kornmeier an Brian Miller, Digiprotect 19.03.2008 pdfsr.com/pdf/digiprotect-fa…an-miller-davenport-lyons
  Kornmeier: Eidesstattliche Versicherung Dr. Udo Kornmeier, RVG, Digiprotect, LG Frankfurt 30.11.2009 pdfsr.com/pdf/lg-ffm-ev-dr-kornmeier-30-11-2009-rvg

  *Urmann & Collegen*

  Urmann & Collegen: Beispielabmahnung Abofalle, Sparschwein AG 1/2 pdfsr.com/pdf/urmann-college…ielabmahnung-abofalle-1-2
  Urmann & Collegen: Beispielabmahnung Abofalle, Sparschwein AG 2/2 pdfsr.com/pdf/urmann-college…ielabmahnung-abofalle-2-2

  *Rasch Rechtsanwaltskanzlei*

  Rasch: LG Koeln, 28 O 241/09, Gerichtsbericht der Beweisaufnahme Rasch, ProMedia, BVMI e.V., 09.12.2009 pdfsr.com/pdf/lg-koeln-28-o-…saufnahme-gerichtsbericht
  Rasch: LG Koeln, 28 O 241/09, Gerichtsprotokoll der Beweisaufnahme, 09.12.2009 pdfsr.com/pdf/lg-koeln-28-o-…-beweisaufnahme-protokoll

  *various*

  Filesharing Gutachten, Dieter Homeister FH Heidelberg 11.10.2006 pdfsr.com/pdf/prof-dieter-ho…ing-gutachten-11-okt-2006
  Fraunhofer Institut, Gutachten: "Auswirkung einer Bagatellklausel auf die Verfolgbarkeit von Urheberrechtsverletzungen in Internet-Tauschbörsen" 11.08.2006 pdfsr.com/pdf/fraunhofer-ins…gatellklausel-11-aug-2006
  Fraunhofer Institut, Gutachten: Beschreibung seitens Boersenverein und IFPI i38.tinypic.com/e5idfk.jpg
  Auskunftverfahren: Staatsanwaltschaftliche Beauskunftung nach § 111 TKG und § 113 TKG, Beispiel 25.04.2008 daten-speicherung.de/data/auskunfttelekomanon.pdf
  Musikverwertung im 21. Jhd. "Pimp your rights!" pdfsr.com/pdf/pimp-your-righ…wertung-im-21-jahrhundert
  C't 2010, Heft 1: Die Abmahn-Industrie pdfsr.com/pdf/die-abmahn-ind…s-urhg-kasse-gemacht-wird
  heise-online: Massenabmahner im Zwielicht, Markus Kompa, 30.11.2009 pdfsr.com/pdf/heise-online-massenabmahner-im-zwielicht
  c't 19/10: Schwierige Gegenwehr, Was tun bei unberechtigten Filesharing-Abmahnungen? pdfsr.com/pdf/ct
  BBC-online: ACS:Law: The leaked list and the Digital Economy Act bbc.co.uk/blogs/thereporters/r…jones/2010/09/acslaw.html
  IFPI Schweiz... Juli-2011 pdfsr.com/pdf/ifpi
  IFPI filtering memo 2006 pdfsr.com/pdf/ifpi-filtering-memo
  Filesharing, Datenfluss im Auskunftverfahren, graphische Darstellung pdfsr.com/pdf/filesharing-da…verfahren-101-urhg-baxter
  Urheberrechte vs. Verwandte Schutzrechte, graphsiche Darstellung am Beispiel Musikindustrie pdfsr.com/pdf/uebersicht-urh…andte-schutzrechte-baxter
  Verbose.log und die Loggerlügen powered by Loggi-Leaks uploadarea.de/files/s4wzw2e85xkv4covqnyd3estr.pdf

  "Bunte Tüte" board.gulli.com/thread/792853-…4&viewfull=1#post13609424

  *-->* Dokumente im Abmahnwahn, 11.07.2011 pdfsr.com/pdf/abmahnwahn-dokumente-1

  "Turn piracy into profit!" :)

  Osa 1 täällä.
   
  Viimeksi muokattu: 04.03.2017
 23. reynolds

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2011
  Viestejä:
  263
  Markkinaoikeuden päätöksessä: "Elisa oyj on ilmoittanut, että se ei vastusta hakemusta."

  Elisa sivuillaan omasta vastuullisuudestaan:"Viestinnän luottamuksellisuuden varmistaminen ja henkilöiden yksityisyyden suojaaminen ovat meille keskeisiä asioita. Noudatamme korkeaa tietosuojatasoa, mikä on olennaista myös asiakkaidemme luottamuksen ja vastuullisen toiminnan kannalta.... Yksityisyyden suojan piiriin kuuluvat muun muassa viestien sisältö, tieto viestinnän osapuolista sekä henkilötiedot, ts. henkilöön liitettävissä olevat tiedot."

  En tiedä miten yritys, tässä tapauksessa elisa, voi alemmas enään vajota kun se alkaa vastuullisuustarinoissaan kusettamaan omia asiakkaitaan.
   
  Viimeksi muokattu: 02.03.2017
 24. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Eipä ole sen kummempi DNA:kaan. "Lisäksi DNA kehittää jatkuvasti muun muassa vastuullisia hankintoja, yksityisyyden suojaa ja tietoturvaa, eettisten liiketoimintaperiaatteiden noudattamista sekä jätteiden kierrätystä." http://annualreporting.dna.fi/2015/vastuullisuus/vastuullisuus-dna-lla Täydellistä kaksinaismoralismia, sanotaan toista ja tehdään toisin.
   
 25. reynolds

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2011
  Viestejä:
  263
  "jätteiden kierrätystä"

  Ilmeisesti DNA:n pääkonttorissa kierrätetään DNA:n yritysvastuuraportteja pöydältä toiselle.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti