Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Satunnainen ohikulkija

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2016
  Viestejä:
  477
  Lyhyesti: kyllä. Tarkempia perusteluja löytyy tästä ketjusta arviolta 10-20 sivun välein.
   
 2. VePeNe

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Viestejä:
  16
  Tämä.
  Minä en edes seuraa juuri mitään sarjoja, eritoten jenkkiläistä actionia välttelen yleensä, ja juuri sen takia myös suuresti ihmettelin alun perin miksi minulle tuli kirje.
  Jokatapauksessa, tämän pasken myötä menee kyllä blackmailsit ja kaikki muutkin liittyvät sarjat boikottiin tulevaisuudessakin.
  Kuten todettu; pärjää ilmankin. Suosittelen tätä kaikille muillekin kiristyksen uhreille koska se on hyvä hiljainen tapa vaikuttaa.
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. Valapatt0

  Rekisteröitynyt:
  14.11.2016
  Viestejä:
  7
  Oukei. Itse sain Filmialta tuommoisen vastaavan.
   
 5. Zuah

  Rekisteröitynyt:
  02.09.2008
  Viestejä:
  77
  Piristyskirje tosiaan :D
  Mitäs sarjan osaa/osia on jaettu? Ei sentään puhuttu enää elokuvasta.

  Kohtuu ripeä netti saa olla, jos jakokertoja on kymmeniä tuhansia. Pelkästään marraskuussa olisi liikahtanut >10 TB dataa jos lasketaan että olisi jaettu yhtä SD resoluution osaa. :eek:
   
 6. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 860
  Taitaa Viljakainen olla yhtä ulalla kuin minä, kun vuosi sitten tulin tänne opiskelemaan alaa. Ehkäpä hänenkin olisi kannattanut kääntyä ensin Muron asiantuntijoiden puoleen, että miten tämä oikein menikään, ennen kuin yhtään kirjettä olisi päästänyt ulos trollipajastaan. Minäkin olisin voinut opettaa hänelle myyntireskontran käyttöä ja merkitystä, miten viitenumeroiden avulla sovintoehdotuksen/laskun maksaminen ohjautuu oikeaan kohtaan kirjanpidossa.

  Mitenkähän aikoo kymmenien tuhansien kirjeiden perusteella selvitellä kuka on maksanut? Maksajahan voi olla ihan kuka muu tahansa, kuin kirjeen saaja, kun viestiosioon merkitään vain sana "hyvitys".
   
 7. bloodgod

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2015
  Viestejä:
  28
  Pentti selvittää mistä IP-osoitteesta on verkkopankkiin kirjauduttu laskua maksettaessa, teknisen profiloinnin kautta maksajan pystyy sen jälkeen yksilöimään ;)
   
 8. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 860
  Tuo on kyllä minustakin outoa, jos Hatanmaa oikeasti on sanonut "Jos käyttää vpn, niin me ollaan jo onnistuttu. Jos maksaa waretuksesta, lyhyempi matka maksamaan sisällöstä."

  Joko on täysin pihalla tai sitten tässä on jokin outo logiikka, kehottaako ihmisiä hankkimaan VPN:n, koska itsekin tajuaa, että meitä vakoillaan 200 miljoonan IP:n päivävauhtia pelkästään Patrick Achachen toimesta, vai miten tämä on tulkittavissa? Eihän ne tuotantoyhtiöt saa yhtään lisää massia, jos ihminen VPN:n takaa warettaa.
   
 9. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  904
  eihän tossa ole edes teosten nimiä.... ei kukaan maksaisi tommoista jos on vaan 1 sivu :D
   
 10. kiristys

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2017
  Viestejä:
  91
  Vain paikalla olleet tietävät missä kontekstissa tuo sanottiin, mutta jos pitäisi veikata, niin luultavasti Hatanmaa huonosti puolustelisi itseään, kun kysyttiin, mitä he tekevät VPN:n takana oleville piraateille.
   
 11. Mikkos

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2004
  Viestejä:
  8 103
  Eikun nimenomaan se, että jos joudut MAKSAMAAN laittomasta sisällöstä, niin miksei sitten maksa suoraan laillisesta materiaalista. Kyse on siitä että ilmainen sisältö ei olekkaan enää ilmainen kun joutuu hommaamaan VPNn.
  Eli joudut käyttämään summan X nähdäksesi sisällön Y. Jos näät summalla X laillisesta lähteestä saman kuin summalla X maksetulla VPNllä niin valitsee sen laillisen.
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2017
 12. Obscuralogist

  Rekisteröitynyt:
  23.01.2017
  Viestejä:
  59
  Ei se ole niin nöpönuukaa, kun kyse on piratismin torjunnasta. Riittää, että rikollisten raha siirtyy vähin ääniin Pentin tilille, josta jaetaan jalomielisesti rikoksen uhreille siivut. Pena nyhtää muuten aika suolaisesti 300e/jakso. Mikäli sovelletaan Hedmanien valvontakustannuserittelyjä (400e+50e/nimike), saadaan silti 116e/jakso. Kelpaa nauttia Espanjan auringosta.
   
 13. Doc Z-Weed

  Rekisteröitynyt:
  30.11.2016
  Viestejä:
  177
  Onko kukaan huomannut että markkinaoikeuden etusivulta on hävinnyt se 2.3.klo 10 Scanboxin oikeuskäsittely :) Uutisia odotellessa voidaan pistää veikkaus kumpi suostui sovintoon, kantaja vai vastaaja ;)
   
 14. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 860
  Eihän VPN ole yksistään sitä varten, että sillä mahdollistettaisiin maksuton waretus, vaan ainakin itse hommasin sen ihan sen takia, että se suojaa sinua näiltä kaiken maailman patrick achacheilta. VPN:n käyttö ei siis mitenkään korreloi yhteen pelkästään waretuksen kanssa, siksi pidin tuota kommenttia outona, jos Hatanmaa on noin sanonut.

  Sitäpaitsi, jos hommaa VPN:n pelkän waretuksen takia, se tulee paljon edullisemmaksi, kuin näiden trollien sovintoehdotukset. Vuosimaksu PIA:lla on alle 40 euroa. Jos ajatellaan, että sinua kahdesta elokuvasta ollaan veloittamassa 800 euroa, tuolla PIA:n vuosimaksulla voisit katsella elokuvia 20 vuotta. Siinä voisi kyllä laittaa tuotantoyhtiöillekin suoraan pientä hyvitystä.
   
 15. onkimato

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2016
  Viestejä:
  815
  Lisäksi VPN:n hinnalla saa käyttöönsä "kaiken" median ja sisällön, kun taas laillisia kanavia pitkin pitäisi maksaa jokaisesta sisällöstä erikseen (nykytilanteessa). Lisäksi VPN mahdollistaa maarajoitusten kiertelyt, sensuurin poiston yms. jotka ei suomessa ole niin isoja ongelmia ainakaan vielä kun taas kiinassa on.
   
 16. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 860
  En itse tuohon VPN:n sielunelämään ole niin tarkoin tutustunut. Se siinä on outoa, vaikka laitan maarajoitukseksi Finland, niin kuitenkin monta kertaa Yle Areenassa sanoo, ettei voi ulkomailta katsoa ohjelmaa.
   
 17. Teerex

  Rekisteröitynyt:
  23.01.2017
  Viestejä:
  57
  Muistakaa nyt hyvät inehmot, että vain osa VPN palveluista toimii torrenttien kanssa. Siksi on niitä testi ohjelmia tähän ongelmaan. VPN ei sinällään vielä automaattisesti suojaa ketään latailijaa vaan se että VPN palveluntarjoaja hyväksyy sen ominaisuuden palveluihinsa. Toinen asia sitten se, että kerääkö palveluntarjoaja lokitiedostoja vai eikö lainkaan. Tämä pitää aina selvittää ennen kuin ostat palvelun. Taitaa HP tietää tämän pikku porsaanreiän ja ehdottelee nyt, että kannattaa ottaa ihan mikä vaan VPN.
   
 18. reibanbombay

  Rekisteröitynyt:
  11.06.2014
  Viestejä:
  8
  No mikäs sitten olisi paras VPN, joka tarjoaisi parhaan suojan jos hypoteettisesti joku haluaisi torrentteja latailla ilman kiinnijäämisen/kirjeiden pelkoa? Voiko esim. Freedomeen luottaa tältä osin?
   
 19. räätäli22

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2015
  Viestejä:
  113
  Hieman OT. En viitsi mainostaa VPN palveluita tässä jotka sallivat torrentit ja missä hyvät yhteydet, n 90% netin maksiminopeuksista. En ymmärrä miksi aina puhutaan VPN käytöstä omalle koneelle waretuksessa. Eikö ihmiset osaa hommata 4 eur/kk seedboxeja niin ei periaatteessa edes tarvitse VPN:ää. Ja jos haluaa latailla niin yksityiseltä trackerilta jäsenyys. Torrent ladataan seedboksiin ja sieltä omalle koneella salatulla FTP:llä, boksit ovat monissa maissa hankalia lainsäädännön kannalta kun omistaja voi olla Seychelleillä ja boksi Hollannissa. Lisäksi kun lataa vain alas omalle koneelle ei tule vahingossakaan jaettua mitään. Vähän kuin lataisi suoratoistotiedoston tms.

  EDIT: itse en Freedomeen koskisi.
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2017
 20. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 860
  Tässä valossa sitten ymmärtää tuon Hatanmaan VPN-kommentin, eli siellä oli kuitenkin ketunhäntä kainalossa tässäkin.

  Minusta tämä on oikein asiaankuuluva tieto, koska tämä on Hedman Partnersin osalta nostettu esille.
   
 21. Mikkos

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2004
  Viestejä:
  8 103
  Ainoo vaan että oli sulla käytännössä mikä tahansa VPN ja siinä torrentit kulkee niin tämmöset höpöhöpö Hedmanit ja Penat ei niiltä mitään tietoja saa. Firmoilla on vähän asiat kyseessä kuin operaattoreilla ja firmat aivan taatusti vetävät homman oikeuteen ja tappiin saakka jos joku Hedmani yrittää udella henkilötietoja jonkun 16kb palan takia. Mikä tahansa itseään kunnioittava VPN firma pyyhkii perseensä Hedun lapulla ja nauraa vielä päälle.
   
 22. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 860
  Tässä on mielestäni hyviä ratkaisuja. Jos laki mahdollistaa lypsämisen, niin sitten sitä on muutettava, ja ne isot piraatit rikospuolelle, niin poliisi hoitaa tutkinnan.

  Lisäksi tuo, että mitään massiivista taistelua ei tosiaankaan tarvi enää käydä, kun tilalle tulee koko ajan uusia laillisia ja helppokäyttöisä palveluita. Sitä mukaa kun niiden käyttö lisääntyy, niin se on kaikki suoraan tuottoa tuotantoyhtiöille itselleen, eikä siinä välissä pääse trollipajat rahastamaan.
   
 23. errconnclsd

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Viestejä:
  73
  F-Secure sanoo ettei ole "operaattori" joten eivät joudu tietoja luovuttamaan. Lisäksi ilmoittavat ettei käyttäjien tietoja lokiteta mitenkään.
   
 24. Teerex

  Rekisteröitynyt:
  23.01.2017
  Viestejä:
  57
  Noh,onhan näitä jo sattunut, että VPN firmat on joutuneet luovuttamaan lokit. Siis riippuu tietenkin kyseisen firman ns.kunniallisuudesta. Freedomeen en menisi luottamaan. Nämä firmat ovat täysin yksilöllisiä. Kyllä ne jo omilla sivuillaan kertovat mitä suvaitsevat. Jos nyt on joku mainittava esimerliksi niin Mullvad. Toimii vikkelään ja on asiakasystävällinen. Voit maksaa täysin anonyymistiikä ei muilla ole näin helppoa. Enkä tarkoita Bitcoineja. Ei kerää lokitietoja,eli ei ole mistä antaa. Laitan myöhemmin jonkun hyvän testaussivun linkin.
   
 25. errconnclsd

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Viestejä:
  73
  Miksi tuo olisi Freedomea luotettavampi?
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 01.03.2017
 26. Teerex

  Rekisteröitynyt:
  23.01.2017
  Viestejä:
  57
  Freedome on Suomalainen. Hehheh. No oikeesti on jokaisen oma asia mitä käyttää. Henk.koht. siksi luotettavampi että on kokemuksia näistä. Hyvä jos eivät kerää lokitietoja mutta rajoittavatko yhteyttä jotenkin jos haistavat torrent trafiikkia. Enpä osaa sanoa. Kannattaa jonkun verran lukea käyttäjä mielipiteitä. Niistä voi löytyä joku tiedonjyvänen.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti