Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 346
  Epäilyttävää se onkin, ei sitä sovi kiistää. Mutta eipä se mihinkään sitä tosiseikkaa poista, että ilman parempia todisteita kyse on edelleen pelkästä salaliittoteoriasta.
   
 2. AassiaKunnosha

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2017
  Viestejä:
  25
  http://shikaani.blogspot.fi/2010/10/parodia.html#comment-form

  Herkko se siellä...

  Edit: Toki kun tarkemmin lueskelin niin käsittelee blogissaan jotain Herkon juttuja, mutta silti pisti Herkon naama silmään oudosti kun noita selailin.
   
  Viimeksi muokattu: 28.02.2017
 3. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 346
  Koko blogissa on yhteensä kuusi merkintää, joihin on tullut kaikkiaan kolme kommenttia ulkopuolisilta kommentoijilta. Yhden niistä on kirjoittanut Herkko Hietanen (merkinnässä, jossa on lainattu ja viitattu Herkon kirjoittamaan artikkeliin). Ne kaksi muuta on saatu näköjään Ahto Apajalahdelta. Onko nyt jo Piraattipuoluekin HP:n kanssa cahootseissa?
   
 4. nuuskamuikku

  Rekisteröitynyt:
  20.01.2017
  Viestejä:
  30
  Turren kommenteista tuli taas mieleen tämä.
   
 5. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 218
  Niin no täytyy muistaa, että Turre Legal on voittoa tavoitteleva yritys. Tekijänoikeuskirjeet tekevät kiistatta myös sille rahaa, joten puhtaasti yrityksen menestyksen kannalta Turrella ei ole mitään intressiä myöskään hyökätä erityisesti tätä liiketoimintamallia vastaan. Sille on paljon hyödyllisempi tilanne olla se "vakiintunut vastapeluri", joka sitten toteaa kritiikkiä esittäville, että näin ne tekijänoikeusasiat vaan menee nykyään.

  Se onko Turre mahdollisesti ollut messissä sopimusten muodossa jo siinä kohtaa, kun Hatanmaa ja kumppanit suunnittelivat toiminnan rantauttamista Suomeen, niin sitä voi varmasti vain arvailla. Todennäköisesti se on ainakin ollut tietoinen asiasta, kun piirit on pienet.
   
  Viimeksi muokattu: 28.02.2017
 6. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  888
  jokin muuttuu maksulliseksi -> warepetteri etsii nettisivun jonne laitetaan ware versio suorstoistettavaksi. ei tarvitse torrentteja leffoihin tai sarjoihin 2017 luvulla. samat torrent versiot on tietyillä nettisivuilla suoratoisttevana 20 min torrent version ilmestyessa. ja suomessa ei ole laitonta katsoa suoratoistoa vaikka olisi joni itse näyttelemässä.
   
 7. Fum

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2017
  Viestejä:
  142
  Vaikka Turren ja kirjetoimistojen välillä ei olisikaan mitään suhteita ja kyse olisi puhtaasta liiketoiminnasta, se ei poista sitä tosiasiaa, että Turre omalla bisneksellään ylläpitää moraalitonta ja häikäilemätöntä kiristystoimintaa. Eli minä kyllä luen Turren samaan kastiin Jonien ja Penttien kanssa, ihmisten kiristämisellä yhtä lailla molemmat osapuolet tekevät rahaa.
   
  Viimeksi muokattu: 28.02.2017
 8. nuuskamuikku

  Rekisteröitynyt:
  20.01.2017
  Viestejä:
  30
  No joka tapauksessa, "maallikot" täälläkin ovat tehneet trollibisnekseksen kitkemisen eteen enemmän kuin turrekeplottelijat koko olemassaolonsa aikana. Turresta on jäänyt lähinnä vain melkoisen limainen ja ammattitaidoton kuva.
   
 9. kiristys

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2017
  Viestejä:
  91
  Ei nuo Jussi Karin kommentit tuolla blogissaan kyllä anna kovin hyvää kuvaa Turresta.

  Teekkarin Kommentti
  Mikä koulutus tai koulutuspohja olisi pitänyt olla, että olisit tajunnut Kapteeni Flintin tapauksessa selvittää kantajan lisenssioikeudet ennen kuin hävisit tapauksen?

  Jussi Karin vastaus
  Teekkari: Tervehdys toinen Teekkari ja kiitoksia kysymyksestä! Olet tainnut hieman erehtyä: 1) En ollut tapauksessa asiamiehenä ja 2) asiamies ei ole prosessin osapuoli, eikä siten voi hävitä tapausta.

  Pitäisiköhän olla vähän nöyrempi, kun on kollega kustantanut päämiehelleen kymmeniätuhansia, ja on itse osallistunut sovittelijana kymmenientuhansien eurojen siirtoon Scanboxille tarkistamatta lisenssioikeuksia.
   
  Viimeksi muokattu: 28.02.2017
 10. mlackke

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2004
  Viestejä:
  780
  Aijaa, no tässä jollekkin puollustus jos joutuu oikeuteen trollien toimesta:

  - Väität että olet kerännyt omalta koneelta 24/365 tietoliikenne login (excel ja pcap)
  - Näissä logeissa ei näy mitään Excipion väittämään liikennettä väitetyltä ajalta.

  Joten nyt alkaa kova tappelu, minä väitän Excipion feikkaa logit ja tottakai Joni punaisessa propelli-hatusssaan väittää että minä olen feikannut logit.

  Kuka on oikeassa, kumpi valehtelee? Kumpikaan ei pysty todistamaan että toinen osapuoli on 100% varmasti väärässä eikä todistamaan omaa 100% luotettavaksi.
   
  Viimeksi muokattu: 28.02.2017
 11. Hellahermanos

  Rekisteröitynyt:
  24.02.2017
  Viestejä:
  26
  Ei paskempi idea.. eiköhän täältä joku osaava löydy joka pystyy noita tekemään. Jussi Karin voi sitten pyytää todistajaksi toteamaan, että moisten tiedostojen väärentäminen on pelkkää salaliittoteoriaa joten olkaa hiljaa ja uskokaa.
   
 12. Satunnainen ohikulkija

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2016
  Viestejä:
  477
  Tuossahan summasit aika hyvin koko tuon lainaamasi kirjoituksen pointin. Eli sen, että oikeudessa todisteita arvioidaan kokonaisuutena, eikä yksittäinen "tämä voi olla väärennetty" -toteamus kanna mihinkään. Esitti sen sitten kumpi tahansa osapuoli. Vaikka Jussi Kari selvästi provosoituneena hyökkää tuolla kirjoituksellaan (ainakin sen alussa) nimenomaan Muron foliohattuja vastaan teekkarikitinöineen, on itse asia kuitenkin helppolukuista ja hyvää tietoa jokaiselle asiasta kiinnostuneelle. Jos ärsytyskynnys ylittyy heti alussa, voi yrittää vaikkapa unohtaa kiristyskirjeet hetkeksi ja lukea tuon aivan yleisenä huomiona oikeuden käymisestä riippumatta aiheesta.

  Tässäkin ketjussa eksytään tasaisin väliajoin väittelemään esimerkiksi siitä, kuinka helppoa wlanin eri salaukset on murtaa, ja miten väitetyn to-loukkauksen tekijä voi tästä johtuen olla kuka tahansa. Ja onhan se näin. Mitä todistusarvoa tuollaisella yksittäisellä huomiolla taas olisi oikeudessa... Eipä juuri mitään.
   
  Viimeksi muokattu: 28.02.2017
 13. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Ei kannata jäädä tuleen makaamaan, kuten tiedämme tämä hyvis/pahis-toimintamalli on kaikkialla. Nyt olemme saaneet äänemme kuuluville ja jatketaan samaan malliin. Mitä se haittaa, jos haukutaan mutuilijoiksi tai tunteilijoiksi tai salaliittoteoreetikoiksi ? Ei yhtikäs mitään. Tähän on oikein hyvä lainata Gandhia: "Ensin he ovat välinpitämättömiä, sitten he nauravat sinulle, seuraavaksi he taistelevat sinua vastaan ja lopulta sinä voitat."

  Jos/kun kirjeen saa, tilata ne tietonsa, katsoo mitä siinä sanotaan ja alkaa selvittelemään omaa asiaansa. Siitä se lähtee. Tämän jälkeen purkaa kaikki negatiiviset tunteet päättäjiin. Heidän tehtävänsä on auttaa kansalaisia, siksi sinne Arkadianmäelle on äänestettykin aikoinaan. Jos nykylainsäädäntö sallii tämmöisen kuppauksen, niin siihen on saatava muutos.

  Kun kirjoitat/kantelet/teet rikosilmoituksia/mitä vaan, niin täällä on jo yksi erittäin hyvä työkalu, Grim_Reaperin kooste tästä tekijänoikeustrollauksesta. Sen kun laitat liitteeksi, niin ei tarvitse alusta alkaen kaikkea itse kertoa. Tsemppiä joka ikiselle!:)
   
 14. peternorth

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2015
  Viestejä:
  300
  Kieltämättä ihan ovela veto toi salaliittoihin vetoaminen, joka oli tuolla edellisellä sivulla jostain Hasturinpojalta lainatussa kommentissa. Siihen argumenttiin voikin sitten vedota aina kun joku äkkää jotain uutta sellaista, joka ilmiselvästi vain tukee tämän olevan silkkaa kusetusta ja rahastusta. Elikkäs kun joku sattuu arvaamaan oikein tai puhumaan totta, niin vedetään salaliittokortti esille.:D
   
 15. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Jos täällä olisi se peukkupainike, niin ylöspäin nousisi, tästä juuri on kysymys. Ei kannata mennä ollenkaan noihin mukaan, ollaan juuri niin foliohattuja kuin halutaan, mitä se muille kuuluu, kunhan saadaan tulosta aikaiseksi.:D
   
 16. Tom_80

  Rekisteröitynyt:
  14.01.2017
  Viestejä:
  26
  Siis ymmärsinko oikein, että sopimusautomaattia pyörittävät Turre Legalin pojat menivät tuonne seminaariin itkemään, kuinka nettiyhteisössä ei katsota hyvällä heidän touhujaan? Hohhoijjaa.

  Kerrataas vielä: Turre Legal -niminen lakipulju pyrkii profiloitumaan julkisuudessa "vakiintuneena vastapuolena" tässä kiristyskirjetoiminnassa.

  Todellisuus: Oikeuteen päätynyt juttu, jossa kirjeensaaja voitti, oli Aavia-nimisen lakipuljun käsialaa. Turre sen sijaan on käynyt oikeudessa häviämässä.

  Turre on tehnyt diilin kiristäjien kanssa, ja pyörittää nettisivuillaan "neuvottelijaksi" kutsumaansa automatisoitua sopimuspalvelua, jolla he ottavat löysät rahat maksuhalukkailta kirjeiden uhreilta pois kuleksimasta.

  Kirsikkana kakun päällä: Ainakin Turre Legalin Jussi ja Hedman Partnersin Joni ovat hyviä ystäviä siviilissä.

  Kaiken tämän jälkeen kamala itku, damage control ja salaliittokorttien heiluttelu, kun tätä kilometrin päähän haiskahtavaa toimintaa kritisoidaan netissä.

  ---

  Laki meillä on vääränlainen. Tekijänoikeuslaista tulisi yksinkertaisesti poistaa pykälät 60 a - 60 c. Mikäli jostain joku iso piraatti löytyy, se tulisi hoitaa viranomaisten kautta rikosasiana.

  Todellisuudessahan piratismia vastaan ei tarvitse mitään massiivista taistelua edes käydä, kun se kuihtuu koko ajan itsestään laillisten ja helppojen palveluiden tullessa rinnalle.
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2017
 17. jariniemi

  Rekisteröitynyt:
  21.08.2000
  Viestejä:
  256
  Ja kun tästä sitten tehdään jotain päätöksiä, niin on kuultu molempia osapuolia. Syyttävää osapuolta HP:ta ja vakiintunutta (tämän pyörimisellä tienaavaa) Turrea. Menis perinteisesti Suomi-meiningillä.
   
 18. kiristys

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2017
  Viestejä:
  91
  Sillä on arvoa, jos tuomari ei ollut aiemmin tietoinen siitä ja oletti että suojatussa WLAN-verkossa voi toimia vain ne joille on luovutettu salasana.
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2017
 19. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 346
  Todettakoon tähän sen verran, että Aavian jutun jälkeen Turre on jo ehtinyt käymään oikeudessa pakottamassa vastapuolen sellaiseen sovintoon, jossa Scanbox on maksanut vastaajan kaikki kulut, mukaan luettuna Turren oman laskun. Tämän "voittavan strategian" löytäminen vaati toki ensin Aavian avaamaan latua.

  Vaikka to-trollauksen ympärillä häärääminen on Turrelle ilmeistä puhdasta liiketoimintaa, eikä mitään tehdä pelkästään hyvää hyvyyttään, niin siitä on Turrea turha syyttää, etteivätkö he kuitenkaan olisi ns. lojaaleja palkkasotureita. Eli kun heille kerran toimeksiannon antaa, niin kyllä he sitten pyrkivät pitämään parhaansa mukaan toimeksiantajansa puolia.

  Siitä voi sitten aina vääntää, suurenteleeko Turre sitä tarvetta, jonka perusteella heidät pitäisi palkata. Valtaosa kirjeensaajista kun ei koskaan tule tarvitsemaan lakimiestä mihinkään. Senkus antavat kirjeen homehtua pöytälaatikossa sen vuoden-puolitoista siitä mitään välittämättä, ja sen jälkeen ovatkin kuivilla. (Tuo aikamääre on muuten peräisin Jussi Karilta.)
   
 20. Sora

  Rekisteröitynyt:
  23.02.2017
  Viestejä:
  16
  Katsotaanko tämä päivämäärä siitä kun kirje on kirjattu, vai väitetystä tapahtumasta?

  EDIT: Tulipa tyhmä kysymys... Ei ihan järki juokse näin aamusta.
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2017
 21. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 346
  Ainakin ne väittävät, ettei tyhmiä kysymyksiä ole... että vastataan nyt, jos jollekulle muulle jäi epäselväksi.

  Itse tulkitsen tuon tarkoittavan tällä kertaa kirjeen saapumispäivää. Koska harvemminhan se kirje välittömästi teon jälkeen postiluukusta tipahtaa.


  Ne monta kertaa puidut oikeudellisten vaateiden esittämisen vanhenemisajat lasketaan sitten itse teosta.
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2017
 22. AassiaKunnosha

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2017
  Viestejä:
  25
  Tämä!
   
 23. Trollipena

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2016
  Viestejä:
  195
  Tuo Joni Hatanmaan VPN kommentti kyllä syö miehen uskottavuutta aika lailla. Luulin että Joni olisi enemmänkin kouluja käynyt ja tajuaisi tämän maailman menosta jotain. Hän siis pitää jo voittona sitä että warettajat siirtyvät VPN taakse jatkamaan warettamista. Voittona kenelle? Ehkä Hatanmaan omat tilastot piratismin vähenemisestä Suomessa näyttävät silloin paremmalta ja media tykkää mutta edelleenkin tuotantoyhtiöt kokevat siitä tappioita.

  Kenen etuja tässä loppujen lopuksi ajetaan? Rahastamiseen keskittyvän trolliarmeijan vaiko tuotantoyhtiöiden? Hienoa että Hatanmaakin alkaa paljastamaan pikkuhiljaa tämän rahastusbisneksen todellista luonnetta
   
 24. errconnclsd

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Viestejä:
  73
  Tuota tuskin tarvitsee kysyä.

  Joka tapauksessa itse olen tästä kiristystoiminnasta sen verran tyrmistynyt että ainoatakaan DVD/BR levyä en tule enää ikinä ostamaan ja elokuvissa käyminen loppuu tähän. Tätä sanomaa aion levittää myös tuttavapiiriini. Uskon pärjääväni ilman jotain Black Mails -paskaakin aika hyvin
   
 25. Valapatt0

  Rekisteröitynyt:
  14.11.2016
  Viestejä:
  7
  Eli mikä tällaisen kirjeen saatuaan on se järkevin toimintatapa?Laatikkoon homehtumaan vaan vai?
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti