Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  888
  ei perkele jos tollasella ajas niin kaikki kyllä kattos ihan mitähän v*****, ja sitten räpsästäisiin postilaatikosts kuva todisteeksi ;D
   
 2. NiceMan

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2003
  Viestejä:
  1 657
  Tuli mieleen, ehkä jo käsitelty eli onko sattumaa että adultia ja tot lähettää kirjeet samaan aikaan ? Toiselle tutulle tuli adultian kirje ja toiselle tot:n samaan aikaan...
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. Dayne

  Rekisteröitynyt:
  08.02.2017
  Viestejä:
  4
  Penan viimeisin Piristyskirje joutaisi lehtiin, poliisille, sekä muutamalle kansanedustajallekin sähköpostiin aamua piristämään jotta lentää ne kuuluisat kaffet näytölle.

  Total Facepalm.

  Voisikohan olla että Pena on itse huijattu mukaan lähettelemään kirjeitä ja ottamaan vastuu sitten kun loppu häämöttää? Ei taida raukka käsittää ollenkaan missä mennään.
   
 5. Hellahermanos

  Rekisteröitynyt:
  24.02.2017
  Viestejä:
  26
  [offtopic]En pistäisi mitään luottoa tuohon iknowwhatyoudownloadiin, varsinkin jos jotain kuukausien takaisia ip:tä tuolta tarkistelee koska ne on vaihtuneet jo monta kertaa eri liittymänomistajille.[/offtopic]


  Lueskelin pitkin intternettiä niin ilmeisesti hedman, pornotommi ja viljakainen maksavat näistä IP:stä jonkun könttäsumman sakemanneille ja jos haluaa (tekaistuja?)Pcappeja niin maksaa extraa. Tähänmennessä hedmanit taitaa olla ainoita jotka noita on ostanut (tekevät tämän vain kun joku haastetaan).

  En tiedä onko kukaan näistä postannut mutta pistetään nyt silti.

  USA:ssa olleesta keissistä:
  En ihmettelisi ollenkaan että olisivat noita PCAP:eja muokkailleet edukseen näissä jutuissa, kun kaikkien taloudellinen etu riippuu siitä kuinka syyllisen näköiseksi puolustus saadaan maalailtua.

  Koko Dokumentti: https://fightcopyrighttrolls.files.wordpress.com/2016/10/ohsd-14-cv-00821-tpk-doc-94-1.pdf
  Asiantuntijan näkemys pcap tiedoista: https://fightcopyrighttrolls.files.wordpress.com/2015/10/flsd-14-cv-61957-doc-73-7.pdf

  Ihmettelen, ettei puolustuksien "asiantuntijat" kyseenalaistaneet näitä ollenkaan tai vaatineet nähdä alkuperäisiä Worm nauhoja joka olisi ainoa keino tietää ko logien oikeellisuus.
   
 6. Pelihemmo

  Rekisteröitynyt:
  26.01.2017
  Viestejä:
  171
  Mikäli lokien paikkansapitävyys kiistetään, juuri tuo pitäisi tehdä. Sekin todistaa vain että tietoa ei ole muutettu tallennuksen jälkeen. Ilmeisesti trolleilla ei ole sellaista järjestelmää, koska niitä ei ole koskaan todisteina toimitettu.

  Mutta trollien asiantuntijat todistelevat että toimitettukin todistusaineisto on riittävä, ja näin ollen vielä parempia todisteita ei tarvitse toimittaa. Tuomioistuimelle se riittää. Näin ollen TO-trollaus-bisnes ei kaadu siihen että puolustus vaatisi sellaisia vedenpitäviä todisteita, joita ei haluta toimittaa.
   
  Viimeksi muokattu: 27.02.2017
 7. korot ja kulut

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2017
  Viestejä:
  165
  Jos HP olisi halunnut väärentää todisteita, olisi täytynyt tehdä seuraavaa:

  1. MAO 880/14:n jälkeen ymmärtää laittaa kaikkiin lokitietoihin tiedostonimeen "Nordic" mukaan
  2. Oikeudessa todistajille B&C ja D&E olisi pitänyt toimittaa suomeksi tekstitetyt versiot tekaistuista PCAP:eista (koelataus)
  3. Ace-Controlin olisi pitänyt tekaista mittaukset ajalta jolloin päämiehen teosta varmasti vielä jaettiin

  -> varma voitto kaikissa oikeudenkäynneissä ...

  Edellämainittuja ei kuitenkaan ole tehty -> uskon että Hedman Partners toimii rehellisesti.
   
  Viimeksi muokattu: 27.02.2017
 8. taxman

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  3 149
  :D:D:D

  Taidat olla HP:n leivissä.

  edit: typo: kyllä, neljässä sanassa.
   
  Viimeksi muokattu: 27.02.2017
 9. Haltzu

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2011
  Viestejä:
  172
  Kyllä minäkin ymmärsin suurin piirtein mitä "asiavaltuuden puuttuminen" tarkoittaa (ja kiinnostuin lukemaan asiasta lisää), vaikken tätä nimenomaista sanaa muista aiemmin kuulleeni. Mielestäni "asiavaltuuden puuttuminen" on tässä kontekstissa ihan ymmärrettävä fraasi tavallisillekin kulkijoille, ja googlaaminenkin on nykyään hyvin vaivatonta.
   
 10. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  :facepalm: Kuu on juustoa, ihan oikeesti on! ON ON!!
   
  Viimeksi muokattu: 27.02.2017
 11. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  3 808
  Kyllä, aivan varmasti. :rolleyes:
   
 12. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 346
  HP tuskin noita lokeja peukaloi. Excipio/Tecxipio sen sijaan voi olla toista maata.

  Valvontakomponentin vastuulle tuskin kuitenkaan kuuluu tietää sitä, ettei Scanboxilla ole valtuuksia muihin kuin Nordic-versioihin. Se olisi tosiaan sitten HP:n duuni pitää huolta tuosta, mikäli haluaisivat lokien kuvaillun kaltaiselta näyttävän.

  Mutta ei se silti ole mikään hymypoikapatsaan paikka, vaikka nyt vaan suoraan ottaisivatkin mitä Saksasta annetaan ilman ylimääräisiä muokkauksia. Paljon arveluttavaa löytyy toki lakifirman toimista, vaikkeivät nyt tuohon olisikaan syyllistyneet.

  Oletat nyt asioita hieman liian kapeasta näkökulmasta. Eli vain omastasi. Se on edelleen ihan perusteltua, että toimittaja arvioi tuollaisen lyhyen maininnan sijasta sen nyanssien selittämisen olevan tarpeellista, ja siten vievän enemmän alaa kuin tarkoituksenmukaista. Varsinkin kun tuon mittaisen uutisen pääpointti on yleensä vain kertoa, että näin kävi, ei niinkään miksi näin kävi.

  Sen voin sanoa, että se on erittäin ihailtava kyky ja asenne, jos osaa itse etsiä lisätietoja epäselviksi jääneisiin asioihin. Mutta toimittajan (ja tietopalvelutyöntekijän) ammatissa varmasti huomaa, kuinka harvinaista tuollainen lopulta on.
   
  Viimeksi muokattu: 27.02.2017
 13. IT-Syväkurkku

  Rekisteröitynyt:
  17.02.2017
  Viestejä:
  5
  En minäkään usko, että Hedman Partners näitä mitenkään muokkaa, mutta se toimeksiantaja on sitten toinen juttu. Jos ip-osoitteesi on nähty parvessa, niin tuo riittää. He voivat joko kopioida yhdestä testilatauksesta lukemattomia uusia ja muuttaa niiden aikaleimaa ja tiedostoa ja näin ollen saada sinun osoitteesi olemaan merkittävä lataaja ja jakaja. Tai sitten riittää, että olet ladannut, mutta et jakanut ja silti tuo tiedosto on helppo tehdä. Vaikka clientissasi oli esto jakamiselle, niin silti tuo tiedosto voidaan tehdä, kunhan osoitteesi näkyy parvessa.

  Jos ei alkuperäisiä tiedostoja ole saatavilla ja niin, että niiden alkuperäisyys on varmistettu virallisen ja ulkopuolisen tahon toimesta, on niiden painoarvo yhtä iso kuin noilla minun generoimillani tiedostoilla. Joku softakaveri varmaan tekisi illassa tai parissa pcap-editorin, johon voit syöttää aikaleimat ja lähde- ja kohdeosoitteet ja se pyöräyttää "virallisen" näköisen pcap-tiedoston.
   
 14. Haltzu

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2011
  Viestejä:
  172
  Tämä nyt jo menee jo turhaksi toistamiseksi, mutta kerronpa kuitenkin vielä kerran asiani. Siinä artikkelissa käytettiin jonkun verran tilaa Aavian keissin, ja siihen liittyvien kanteiden hylkämiseen johtaneiden syiden kuvailemiseen. Minun mielestäni olisi ollut paljon informatiivisempaa, ja kenen tahansa kirjeen saajan (ja mahdollisen tulevan kirjeen saajan) kannalta mielenkiintoisempaa mainita asiavaltuuden puuttumisesta, kuin mistään muusta.

  Toimittajan tehtävänä on kirjoittaa asiasta niin, että teksti on lukijoille mahdollisimman informatiivinen ja mielenkiintoinen, ja mahdollisesti myös viihdyttävä. En tiedä onko Turre jättänyt haastattelussa asiavaltuuden puuttumisen strategisista syistä mainitsematta, vai ei. Jos Turre asiasta mainitsi, niin toimittaja on minun mielestäni tämän artikkelin osalta epäonnistunut työssään pahasti. Jos Turre ei maininnut asiasta, on tämä taas heidän kannaltaan epäilyttävää.
   
 15. Nein

  Rekisteröitynyt:
  27.02.2017
  Viestejä:
  2
  Itselle tuli viime viikolla HP:lta kirje, jossa pyytävät 17:sta Black Sails-sarjan jakson jakamisesta kuluineen 2100€. Pyysin markkinaoikeudelta tietojenluovutuspäätöstä diaarinumerolla 2016/120, jota selatessani en löytänyt yhtään pätevää päivämäärää tai kellonaikaa, jolloin itse olisin loukannut tekijänoikeutta. Kirjeessä loukkauksien ajanjakso 1.3-20.3.2016, kun MAOlin päätöksessä Elisan tiedot riittävät 2015-31.2.2016.
  Kyseinen päätös on muuten ainoa jonka löysin, jossa Crystalis pyytää Elisa Oyj:tä luovuttamaan tietoja.

  Mitenköhän tässä nyt okein menettelisi :D Miten ylipäätänsä Crystalis olisi saanut yhteystietoni? Kirje oli muuten osoitettu vanhaan osoitteeseeni, josta puuttui rappu sekä asunnon numero :D
   
  Viimeksi muokattu: 27.02.2017
 16. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 346
  Niin, tämä on nimenomaan sinun näkökulmasi asiaan. Toimittaja sen sijaan on saattanut katsoa sitä muistakin näkökulmista.

  Ehkä toimittaja ei ole ollut tietoinen puuttuvasta asiavaltuudesta, tai sitten on ollut, mutta ei ole ymmärtänyt sen merkitystä, tai - kuten olen yrittänyt selittää - on katsonut, ettei sen mainitseminen ole jutun kannalta tarkoituksenmukaista.

  Ja toimittajan mahdollisesta tietämättömyydestä puheenollen, miksi oletat, että Turre avaisi toimittajalle sen enempää Aavian tapauksen taustoja? Voi hyvin olla, että he kommentoivat vain omaansa, ja - kuten olen yrittänyt tätäkin selittää - sen osalta heidän ei ole korrektia puhua puuttuvasta asiavaltuudesta vaikka sen olisivat salissa ilmi tuoneetkin, koska sitä ei ole kyseisen tapauksen yhteydessä vahvistettu. Toimittaja on hyvin voinut etsiä Aavian tapauksen tiedot jostain ihan muualta.

  Tällöin toimittaja on joko a) ollut kykenemätön ymmärtämään puuttuvan asiavaltuuden merkitystä tai b) on katsonut, että sitä on turha mainita ilman auki kirjoittamista, jolloin juttu olisi turhaan venynyt.

  Enkä nyt yritä väittää, että puuttuvan asiavaltuuden mainitseminen ja korostaminen ei olisi kannattavaa ja sen arvoista. Päinvastoin. Sen sijaan saatan olla sitä mieltä, että jos sen mainitsee, se pitää kanssa selittää tarpeeksi kattavasti.
   
  Viimeksi muokattu: 27.02.2017
 17. korot ja kulut

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2017
  Viestejä:
  165
  Turrehan totesi blogissaan että Hedman Partners tuskin lähtee enää yrittämään oikeuteen Scanboxin kanssa ja kirjeensaajat voivat Scanboxin osalta huokaista helpotuksesta, ainakin sen yhden elokuvan osalta, koska laajempaa lisenssiä ei voi myöntää taannehtivasti, eli Turret ovat sen asiavaltuuden puuttumisen kyllä kertoneet selvästi, mutta lehtiin ei vielä ...


  2.3.2017 on vielä klo 10.00 istunto Scanbox vs. A - vielä ei ole varmaa tuleeko sovinto vai lähteekö HP kokeilemaan onneaan istuntoihin?, eli asiavaltuuden puute ei ole vielä ihan täysin varma ...

  1. onko kyseessä kuitenkin uudempi elokuva jolle lisenssit on saatu sovittua kuntoon?
  2. Popcorn Time, jolle voidaan väittää että on katsonut "Nordic" versiota, tai ohjelma on ainakin sellaista levittänyt?
  3. luultavimmin HP on tuonkin jo luovuttanut, vaikka vielä ei näy MAO:n listassa?
   
  Viimeksi muokattu: 27.02.2017
 18. Doc Z-Weed

  Rekisteröitynyt:
  30.11.2016
  Viestejä:
  161
  4.vastaaja ei ole vielä riitauttanut Scanboxin valtuutta
   
 19. korot ja kulut

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2017
  Viestejä:
  165
  Ok.

  Aika kovan riskin ottaa, jos jättää aiheesta valittamisen istuntoon ja jää päätöksen varaan?

  Oikeushan ilmoittaa sitten että kantajat maksavat kaikki kulut (jos päätyy tuomioon) -> ei saa mitään ekstraa vs. sopimalla ennakkoon voi saada jotain itselleenkin?
   
  Viimeksi muokattu: 27.02.2017
 20. ishiguro

  Rekisteröitynyt:
  10.01.2017
  Viestejä:
  208
  Ei ole ainokainen päätös. Kertomiesi tietojen perusteella veikkaisin päätöstä numerolla 476/16 (Dnro 2016/228), joka on Crystalikselta lähtöisin ja osoitettu Elisalle. Siinä on IP-osoitteita (Black Sails) väliltä 2.2.-30.3.2016. Pyydä se MAO:lta ja tarkista löytyykö IP-osoitteesi tai muuten tietosi siitä.

  Mitenköhän nämä menevät sekaisin? Joko kirjeessä on vääriä numeroita tai kirjeen saajat sähläävät muuten vaan.

  EDIT: Kiinnostaisi muuten tietää milloin Elisa on luovuttanut tietosi kirjeen lähettäjälle. Kun em. päätös oli tehty 10.8.2016, tästä saisimme tietoa siitä miten kauan tällä operaattorilla tietojen käsittelyyn meni. Tätä täällä on joskus mietitty. Kirjehän nähtävästi tuli 6 kk päätöksen jälkeen.
   
  Viimeksi muokattu: 27.02.2017
 21. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  3 808
  Niin. Kirjeiden lähettäjät eivät siis mielestäsi "sählää muuten vaan"..?
   
 22. ishiguro

  Rekisteröitynyt:
  10.01.2017
  Viestejä:
  208
  Eivät. He sähläävät ihan ammattimaisesti.
   
 23. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  888
  olisikohan ennätysmäärä jaksoissa joita "jaettu" ainakin täällä foorumilla oleva ennätys taitaa olla :D
  jos et ole 100% varmuudella jakanut tai ladannut niin älä maksa. en uskalla neuvoa jos olet jakanut tai ladannut.
   
 24. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  3 808
  Hyvä kommentti, siitä pisteet..
   
 25. evntr

  Rekisteröitynyt:
  07.08.2011
  Viestejä:
  150
  MS tuskin lähtee tuohon, sitä syytetään jo muutenkin tarpeeksi vakoilusta ja windows alustana alkaa muutenkin olemaan jo tiensä päässä

  Kahvit lensi näytölle :D (ja juon teetä)
   
 26. korot ja kulut

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2017
  Viestejä:
  165
  Viestissäni oli kyllä perustelu siitä miksi toistuvat väitteet todisteiden väärentämisestä ovat typeriä - miksi väärentää todisteet toimimattomalla tavalla, kun samalla vaivalla saisi väärennettyä todisteet joilla voittaa oikeudessa? - HP on hävinnyt oikeudessa helpolla tavalla ja joutunut sopimaan tappiollisesti -> todisteita ei ole väärennetty. (vain mielipiteeni)
   
  Viimeksi muokattu: 28.02.2017

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti