Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. jepulos

  Rekisteröitynyt:
  19.02.2017
  Viestejä:
  9
  Sanni Grahn-Laasosen avustajan vastaus, laitoin sinne oman yhteenvedon ja näkemykseni asiaan
  "
  Kiitos viestistä. Asia on meillä tiedossa ja olemme kanssasi samaa mieltä siitä, että tähän tarvitaan muutos. Ministeriöön on juuri perustettu poikkihallinnollinen työryhmä selvittämään tarvittavia toimenpiteitä, jotta tilanne saadaan hallintaan. Työtä vetää ministeriössä tekijänoikeuksiin perehtynyt virkamies Anna Vuopala [email protected]. Häneltä saa tarvittaessa parhaimman tiedon asian ajankohtaisimmasta etenemistilanteesta.
  "
   
 2. Awer

  Rekisteröitynyt:
  22.01.2017
  Viestejä:
  8
  Pentti muisti toisella kirjeellä. Sentään tähän kirjeeseen oli korjattu Z nation sarjaksi (ensimmäisessä kirjeessa "Z. Nation elokuva"). Samoin myös viitenumero oli hävinnyt ja nyt pyydettiin enää laittamaan viesti viestiosioon. Millä Pentti meinaa erottaa maksaneet henkilöt niistä ketkä eivät ole maksaneet - saavatko trollit jostain henkilön koko nimen ja maksajat erotetaan pankin otteesta toisen ja kolmannen nimen perusteella? Vaikuttaa todella tarkalta.
   
 3. jepulos

  Rekisteröitynyt:
  19.02.2017
  Viestejä:
  9
  Ja Anna Vuopala
  "
  olemme pitäneet tapaamisen viranomaisten (+ MaO) kesken ja olen tavannut myös kirjeitä lähettäneitä tahoja ja kirjeiden vastaanottajien intressien puolustajia (Effi ry/ Piraattipuolue). Lisäksi on tarkoitus kuulla vielä operaattoreiden edustajaa Ficom ry:tä.


  Pyrimme tulemaan mahd. pian. julkisuuteen ehdotuksilla, joilla parannetaan nykyisiä käytäntöjä nykyisen lainsäädännön nojalla ja erityisesti kirjeiden vastaanottajien oikeusturvan vahvistamiseksi.
  "
   
 4. Zpiraatti

  Rekisteröitynyt:
  27.02.2017
  Viestejä:
  1
  Itsekin olen 400 sivun verran seurannut palstaa kun sain ensimmäisen kirjeen TOTilta. Kiitokset kaikille aktiiveille jotka hoitavat tätä asiaa. Ajattelin nyt osallistua keskusteluun kun oikeustieteen maisteri pena muisti toisella kirjeellä, kaveri on selvästi yrittänyt nähdä vaivaa korjatakseen kirjeen edes jollakin tavalla luettavaan muotoon, mutta erittäin naurettavahan tuo on edelleen. Varsinkin lopun maininta "Edellä mainittu parven koko tarkoittaa, että IP-numerostanne on seurannan mukaan levitetty numeron osoittamia kertoja Z. Nation sarjaa."

  Mikäli osaan tulkita tuon oikein he väittävät minun jakaneen sarjaa n. 20 000 kertaa parven koon perusteella.
   
 5. onkimato

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2016
  Viestejä:
  815
  Aika kovassa ratiossa ainaki olisit jos 20000:1
   
 6. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Tämäpä mielenkiintoista. Selityksenä voi olla se, että kun olen tuonut viranomaisille julki epäilyni, että tuhansien viitenumeroiden avulla olisi mahdollisuus pyörittää kansainvälistä rahanpesutoimintaa, viitenumeroista on luovuttu.

  Voi tietenkin olla sekin, että siellä ei ennenkään ne viitenumerot ole pitäneet paikkaansa, vaan niiden kanssa on sekoiltu lahjakkaasti tai sitten viitenumeroista on luovuttu sen takia, ettei kirje liikaa näyttäisi laskulta.

  Ja ehkäpä ei ole väliä kuka maksaa, kunhan vaan 30% kirjeensaajista maksaa.;)
   
 7. Obscuralogist

  Rekisteröitynyt:
  23.01.2017
  Viestejä:
  59
  "Edellä mainittu parven koko tarkoittaa, että IP-numerostanne on seurannan mukaan levitetty numeron osoittamia kertoja Z. Nation sarjaa."

  Tuohan on jo ihan silkka ja puhdas valhe. Mitäs se Pentti siellä hourailee vai onko Pentti saanut opetusta BitTorrent-teknologiasta ylemmältä taholta. Kuinka paljon sovintoehdotuksessa saa valehdella, ennen kuin viranomaista kiinnostaa? Tosin edes "IP-numero" ei taida sinänsä tarkoittaa mitään, joten lausetta voitaneen pitää vain kirjeen viihdeosuutena. Onko jossain kuvaa/skannia Penan toisesta kirjeestä?
   
  Viimeksi muokattu: 27.02.2017
 8. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Eihän siinä tarvitsisi tehdä muuta, kuin MAO:n korjata käytäntöjään merkittävyyskynnyksen tulkinnassa, niin moista rosvousta ei Suomessa pääsisi tapahtumaan.
   
 9. korot ja kulut

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2017
  Viestejä:
  165
  Pentillä laskukaava: kaikki maailman teosta jakavat parvet yhteenlaskettuna / hakemuksen IP-osotteiden määrä -> kuinka paljon yksi IP-osoite on vastuussa.

  Humoristisesti, hintaseurannasta on sitten etsitty halvin Z-Nation boksi ja jaettu hinta jaksojen lukumäärällä -> 1,9 euroa jakso

  -> yksi IP-osoite on aiheuttanut hakemuksen mukaan n. 20.000 euron vahingon

  .. mao oli hyväksynyt hakemuksen ..
   
 10. Karatecattix

  Rekisteröitynyt:
  07.11.2016
  Viestejä:
  17
  "Harkinnan varaa ei jää" vai miten se nyt meni :-)

  Aivan varmasti olisi harkinnan varaa. Saksalaisilla kun ei ole edes tietoa, onko liittymästä jaettu yhtikäs mitään, pelkkä ip.

  "Puutteelliset tiedot. Hakemus evätty."
   
 11. twigman

  Rekisteröitynyt:
  01.08.2016
  Viestejä:
  198
  Tuo on ihan täyttä paskaa. Melkein menee jo petoksesta tuommoiset väitteet.
   
 12. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Pystytkö laittamaan sen kirjeen tänne piilottamalla tietosi tai sitten voit skannata ja lähettää sähköpostiini, niin laitan sen sivuilleni.
   
 13. soclose

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  55
  En olisi kovin ihmeissäni jos isp:lle tulee velvollisuus routtaa vaatimukset suoraan ip:n haltijalle. Aika naiivi saa olla jos kuvittelee, että tilanne paranee kun tietää kuka maksaa lobbarit.
   
  Viimeksi muokattu: 27.02.2017
 14. kiristys

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2017
  Viestejä:
  91
  Tyyppi ei selkeästikään edes ymmärrä MaO:lle toimittamaansa materiaalia.

  Osaisiko joku laskutuksen osaaja arvioida mistä tämä muutos voisi johtua?
   
 15. RestorePoint

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2016
  Viestejä:
  90
  Näin vakoilun kultaisella 2000luvulla jos sopassa ei oo tarpeeks kauhoja vielä niin moniko kirjeen saajista käyttää windowssia ? 100% ?

  https://murobbs.muropaketti.com/thr...ensuojasta-ja-vakoilun-estaemisestae.1236086/


  Laiton musiikki, pelit, kirjat, elokuvat, ohjelmat ja muut

  Käytätkö torrent-ohjelmia ladataksesi ns. laittomia teoksia? Katsotko elokuvia esimerkiksi PopcornTime-ohjelmalla?

  Tämä voi pian kostautua Windows 10 käyttäjille, koska Microsoft pystyy tarkistamaan käyttämäsi ohjelman (utorrent, bittorrent, PopcornTime jne.) tiedot aina versionumeroon saakka.
  Microsoft, eli Windows 10 myös pystyy estämään näiden ohjelmien käytön ja saamaan selville mitä ja miloin olet ladannut ja jakanut. Tiedot voidaan käyttöehtojen mukaan toimittaa esimerkiksi tekijänoikeusjärjestöille.

  MS:n käyttöehdoissa mm:

  ""Joskus tarvitset ohjelmistopäivityksiä käyttääksesi Palveluita. Saamme automaattisesti tarkastaa käyttämäsi ohjelmiston version, ladata päivityksiä ja kokoonpanomuutoksia, myös sellaisia, jotka saattavat estää sinua käyttämästä Palveluita, pelata väärennettyjä pelejä tai hyväksymättömiä oheislaitteita".
   
  Viimeksi muokattu: 27.02.2017
 16. kiristys

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2017
  Viestejä:
  91
  Tuo auttaisi niitä joiden tiedot luovutettaisiin tulevaisuudessa, mutta pitää saada myös jonkilainen muutos, joka myös suojaa niitä joiden tiedot kiristäjät ovat jo saaneet.
   
 17. Obscuralogist

  Rekisteröitynyt:
  23.01.2017
  Viestejä:
  59
  Äläs nyt. Pentti sanoo lauseessaan, että seurannan mukaan teosta levitetty 20 000 kertaa IP-numerosta. Pentillä on siis tarjota kovaa faktaa oikeudessa siitä, että teosta on levitetty juuri 20 000 kertaa.

  "Markkinaoikeus on edellä todettujen hyvityksen määrää korottavien ja alentavien seikkojen lisäksi ottanut hyvityksen määrää arvioidessaan huomioon, ettei asiassa ole selvitetty, kuinka moneen IP-osoitteeseen kysymyksessä olevia tiedostoja on jaettu ja kuinka paljon dataa verkossa on kokonaisuutena jaettu vastaajan IP-osoitteesta."
  MAO:419/16

  Kun Pentti pääsee rankomaan kirjekaveriaan markkinaoikeudessa, voi Pena pyyhkiä lattiaa tällä seikalla ja vaatia varmaan kovempia summia, koska nyt on todistetta Penalla ja saksalaisilla.
   
 18. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Tuossa edellisellä sivulla arvioin eri näkökulmia

  Se onkin jo hankalampi kysymys ja vaatii pitkäjänteistä työtä oman asiansa selvittämiseksi, koska ne tiedot on jo levinneet taivaan tuuliin, eikä niitä takaisin sieltä saa.
   
 19. korot ja kulut

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2017
  Viestejä:
  165
  Vakoilijat tietävät "käyttämäsi ohjelman (utorrent, bittorrent, PopcornTime jne.) tiedot aina versionumeroon saakka." ilman windowsiakin, se kun näkyy parvessa, yhdessä IP-osoitteen ja käytetyn portin kanssa ... lisäksi "huonolla tuurilla" versiomumeron ja 14-merkkisen arvotun merkkisarjan sisältävä "userhash" ei vaihdu pitkiin aikoihin -> seuranta onnistuu 100% varmuudella pitkiäkin aikoja, "tekninen profiili".
   
  Viimeksi muokattu: 27.02.2017
 20. Yritysten tuki Banned

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2017
  Viestejä:
  69
  Saksan malli on tosi hyvä. Kirjeet suoraan liittymän käyttövastaavalle tai haltialle ihan suorana laskuna.
  Ei tarvitse kenenkään selvitellä mitään ja piraatit saadaan kuriin.
  Tietysti venäläiset häviää siinä kun ei ole torrent-liikennettä heidän sivuillaan. Siksi tätä eräät desantit vastustaa.
  Hyvä Sanni! Tässä maassa ei venäläiset kauan enää saa tuloja torrenteistaan..
   
 21. NiceMan

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2003
  Viestejä:
  1 657
  Tutulle tipahti tänään toinen kirje pentiltä eli tot trollilta.
  Viellä on mahdollisuus sovintoon...

  Ei viitettä vain "hyvitys" viestiosaan...
   
 22. Netti-Arska

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2008
  Viestejä:
  24
  Olen kuullut, että jotkut superpiraatit ovat käyttäneet Linuxia, mutta he ovatkin varmasti syyllisiä kun hakkerijuttuja harrastavat...
  Niin ja sama tarina kertoi, että oli kirje tullut Jonilta eräälle.
   
 23. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  Hmm... ja vielä kerran hmm... saa nähdä mitä päättäjät ja viranomaiset tekevät asian suhteen? Onko kykyä ja HALUA ratkaista asia niin, että kansainvälisesti tunnetun kusetusbisneksen tekeminen suomessa tehdään mahdottomaksi vai annetaako uuden rahastusmuodon saada pysyvä jalansija, päättäjien ja viranomaisten suojeluksessa tapahtuvana toimintana. Kaikki on mahdollista tässä maassa.
   
 24. Kala-Kalle

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2016
  Viestejä:
  1 580
  Kenelle haltialle? Legolakselle?
   
 25. korot ja kulut

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2017
  Viestejä:
  165
  Ylilaudalta HP/Ace-Controlin auto .. en tiedä miten olivat selvittäneet,aika oikein, tosin ilman antenneja ja kylkiteippejä.

  [​IMG]
  ©Ylilauta-anonyymi 62836695
   
  Viimeksi muokattu: 27.02.2017

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti