Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. Hellahermanos

  Rekisteröitynyt:
  24.02.2017
  Viestejä:
  26
  Ok.. Onkos kellään tietoa, että onko MAO tehnyt ip luovutuksia viimeisten 5kk aikana? Mahtaako tuollaiset profilointien perusteella tehdyt karhuilut olla edes laillisia? (olettaen että erikseen tätä varten ei olla ip:tä luovutettu).
   
 2. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 346
  Kaikenlaisia vaatimuksiahan sitä saa aina esittää, ne eivät itsessään ole laittomia. Ihan yhtä lailla kun ei ole laitonta toisen osapuolen olla lotkauttamatta vaatimukselle korviaan.

  Paitsi no, se on eri asia jos vaatimuksiin liittyy uhkailua esimerkiksi väkivallalla tai muilla laittomilla vahingonteoilla. Sitten ne ovat kiristystä. Toinen mahdollisuus on, että asia esitetään kirjeen vastaanottajalle harhaanjohtavassa valossa. Silloin taas on kyse petoksesta.

  Oli homma laitonta, laillista tai jotakin harmaata siltä väliltä, pelkkien profilointien perusteella tehtyjen vaatimusten todistearvo oikeudessa on kuitenkin heikko, ainakin niin kauan kun sitä ei olla vahvistettu operaattorilta, että IP oikeasti on kuulunut kyseiselle liittymälle tapahtumahetkellä. Niissä tapauksissa, jotka oikeuteen asti viedään, näin on kiistämättä suht säännönmukaisesti tehtykin. (Tästäkin tosin on vielä piiiiitkä matka langettavaan tuomioon.)

  Tässä nimenomaisessa tapauksessa asia jäänee vielä vahvemmin pelkän spekulaation tasolle, koska kirje on tullut Haajalta, jonka päämiehillä ei ole vielä ollut kulkusia haastaa yhtään ketään. Eikä niitä taida löytyäkään.
   
  Viimeksi muokattu: 24.02.2017
 3. Satunnainen ohikulkija

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2016
  Viestejä:
  477
  Kyllä tällaisia tapauksia on varmasti pilvin pimein. Ei yhdelle trollifirmalle maksaminen suojele millään tavalla toisilta yrittäjiltä, eikä sen tietenkään pitäisikään.
   
 4. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Mitenhän me saataisiin, että ihmiset lukisivat edes tämän ensin, niin sekin jo helpottaisi ensi hätään.

  Ainakin yhden itseäsi koskevan IP:n ne ovat markkinaoikeudelta hakeneet, kaikki päätökset ei näy netissä. Tuossa ohjeessa löytyy osoite ja mitä sinne pitää sanoa, kun pyytää omat tietonsa. Kun saat päätös- tai diaarinumeron avulla selville tietosi, niin sitten voi alkaa miettimään jatkoja. Sitä ennen ei kannata olla yhteyksissä keneenkään, eikä ainakaan mennä maksamaan, kun nyt on jo paljastunut helpoksi uhriksi.
   
  Viimeksi muokattu: 24.02.2017
 5. peternorth

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2015
  Viestejä:
  300
  Varmasti on näitä tapauksia ja jopa sellaisia, jotka ovat maksaneet molemmille. Se vaan, ettei ole vielä muistaakseni täällä kukaan ainakaan myöntänyt asiaa. Kirjeitähän toki on joillekin tullut pariltakin rölliltä.
   
 6. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  888
  voihan sitä olla että täällä naurettaisiin silmät päästä jos joku menisi viljakaiselle tai filmia-adultialle maksamaan :D
   
 7. Hellahermanos

  Rekisteröitynyt:
  24.02.2017
  Viestejä:
  26
  Kiitos ednalle ja muille.. laitan viestiä, että pistävät jäitä hattuun.

  Lueskelin vähän ketjua mutten saanut selville että mikä taho toimii tuon filmian päämiehenä?
   
 8. *Nothingworth*

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2003
  Viestejä:
  38
  Tiedän tapauksen joka on maksanut summia kyseessä yli 60v ihminen jolla ei mitää tekemistä torrenttien kanssa tai minkään muunkaan. kirjeen uhkaava sävy ja siinä esitetyt väitteet olivat liikaa terveydelle ja maksoi jotta pääsis eroon asiasta. unethan siinä vanhuksella meni moneksi viikoksi. tietokonekkin löytyy talosta osaa pasianssia ja miinaharavaa pelaa siinä atk taidot sitte on ja veikkauksen sivut on ollu kovassa käytössä.
   
 9. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Joo ja sekin vielä, että kun tulee kirje, jossa puhutaan BitTorrent-verkosta, josta ei tiedä tuon taivaallista. Tässäkin on mielestäni petollista tavallista ihmistä kohtaan. Kun sain nuo rekisteritiedot, niin siinä sanotaan selvästi, että käytetty vertaisverkko- tai muu jakamiseen käytetty ohjelma: Popcorn-Time 0.3.7.2.

  Miksi ne ei laita sitä suoraan kirjeeseen? No, siksi tietenkin, että ihminen kirjeen saatuaan, menee hätäpäissään soittamaan, ettei meillä tuommoista BitTorrenttia ole, niin sitten ovelasti saavat selville, että Popcorn-Timellähän sitä on rallateltu Black Sailsia tms. Voi olla vaikka lapsenlapsi kyseessä, niin mummo/pappa menee maksamaan, vaikkei tarvitsisikaan.

  Nämä kirjeet on ihan alusta lähtien kirjoitettu kaikin puolin hämäämismielessä.
   
  Viimeksi muokattu: 24.02.2017
 10. Obscuralogist

  Rekisteröitynyt:
  23.01.2017
  Viestejä:
  59
  COPYRIGHT MANAGEMENT SERVICES LTD
  http://copyrightmanagementservicesltd.com/

  Tyypillinen pöytälaatikkofirma, joka on tätä kyseistä toimintaa varten perustettu. Yritys tunnettiin ennen nimellä Copyright Collections Ltd, jonka toimitusjohtajana toimi Patrick Achache, joka toimi myös ainakin silloin Guardaleyn/MaverickEye:n johdossa. MaverickEye ja Guardaley ovat siis myös valvontayhtiöitä, joissa pyörivät täysin samat asiantuntijat, omistajat ja ihmiset kuin Excipiossa, joka hoitaa Hedmaneiden kirjerumbaa. Ymmärtääkseni ja ainakin Copyright Management Service LTD sivujen mukaan se käyttää edelleen MaverickEyen palveluita. Patrick itse voinut kenties myydä tekijänoikeuspuljunsa, mutta pienet piirit pyörii edelleen.

  https://i0.wp.com/acsbore.files.wordpress.com/2016/01/rogues_alternative.jpg (Kuva lähinnä Patrickin takia. Britteissä selvittelyä omistussuhteista.)


  http://copyrightcollectionsltd.com/
  Registrant Name: Patrick Achache (Guardaley)
  Registrant Address: 20-22, Wenlock Road, London England, N1 7GU (Same as Ranger Bay)
   
 11. duracell66

  Rekisteröitynyt:
  21.01.2017
  Viestejä:
  64
  Kiitos minunkin puolesta
   
 12. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Sain sähköpostilla TOT-Viljakaisen kirjekuoren kuvan. Vähän pisti huvittamaan, kun ikkuna on kyllä sopivan kokoinen, mutta kuoressa sitten kerrotaankin kaikki mahdollinen. Oli tämä kirjeensaaja laittanut tietosuojavaltuutetulle, että onkohan tässä nyt vähän liian paljon informaatiota. Löytyy tuolta: http://www.ritvapuolakka.fi/433652356
   
 13. Trollitkuriin

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2017
  Viestejä:
  87
  Filmian päämiehenä toimii Copyright Management Services (entinen Copyright Collections) Tämä on muuten myös yksi Adultian päämiehistä.

  Adultian toisena päämiehenä on Mircom International Content Management & Consulting.

  Mircomilla ei tunnu löytyvän haaste halukkuutta myöskään ulkomailla:

  https://acsbore.wordpress.com/2015/05/03/speculative-invoicing-by-micm-or-geil-the-new-batch/

  Filmian päämiestä on edustanut Suomessa lisäksi MK-Law Oy sekä Njord Law.

  Näistä kukaan ei ole nostanut kannetta Suomessa.
   
 14. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 080
  #1 Filmia on hampaaton trolli. Se ei haasta vaan pelkästään kiusaa kirjeillä. Ei tarvi maksaa eikä pelätä haastetta, vaikka HP:lle olisikin maksettu.

  #2 Se, että Filmia on saanut yhteystiedot rikkoo MAO:n tietojenluovutuspäätöstä, joka sallii henkilötietojen käyttämisen vain ja ainoastaaan HP:n päämiesten tekijänoikeuksien tutkimiseen. Tästä kannattaa pitää kirjeet ehdottomasti tallessa mahdollista rikosilmoitusta varten. Lisäksi Filmiaan voi olla yhteydesä ja tiedustella mistä saivat yhteystietosi. Jos paljastuu että tiedot saatiin saman päätöksen perusteella kuin HP:n vaatimuksessa, on HP tai sen päämies rikkonut lakia. Jos tiedot saatiin suoraan Filmian päämieheltä, niin vastaava kysely sinne ja vyyhti ennemmin tai myöhemmin purkautuu ja tietovuoto paljastuu. Sitten rikosilmoitusta rustaamaan. Voi rikosilmoituksen tietenkin tehdä ilmankin taustaselvittelyä mutta mitä yksityiskohtaisempi se on, sen parempi.

  #3 HP:n sopimus taitaa olla selvä. Kannattaa kuitenkin tehdä HP:lle henkilötietorekisterin tarkastuspyyntö. Siinä HP tulee vastaamaan, että tietoja ei anneta koska se saattaa haitata rikosten selvittämistä. Jos kuitenkin on varmaa, että jakelua ei ole tapahtunut HP:n kanssa sopimuksen jälkeen, voi HP:lta vaatia rahoja takaisin sopimusrikkomuksen pohjalta: jos on sovittu, että rikosta ei ole, niin ei HP voi olla antamatta tietoja rikostutkimukseen vedoten. Vaikka loppupeleissä HP voikin voittaa niin ainakin heillä menee aikaa ja vaivaa näihin vastailuun, kun pienistä puroista kasvaa iso joki.

  (Kohdat 2 ja 3 siis jos haluaa tehdä kansalaisvelvollisuutensa näiden trollien toiminnan lopettamiseksi. Helpoimmalla tietysti pääsee kun vain unohtaa Filmian huutelun ja jatkaa elämäänsä.)
   
 15. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  888
  no kyllä TOTin kirjekuoressa oisi sama olla ladatut kohteet ja ajat ja maksuvaatimus :D ihan kaikki kerrotaan tosissaan jo kuoressa.... sama kun pankki printtaisi kirjekuoriin asiakkaidensa saldon aina.
  tuskin hyvien tapojen mukaista tuommoinen toiminta.....
   
 16. notareal

  Rekisteröitynyt:
  21.04.2008
  Viestejä:
  4 261
  Filmia on Adultian aputoiminimi, ei uusi yritys. Sama Y-tunnus: 26822635.
   
 17. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Ainakin kirjeensaaja oli pöyristynyt:D

  TEKIJÄNOIKEUSTURVA TOT
  Kysymys on piratismin torjunnasta


  TEKIJÄNOIKEUSASIAT TEKIJÄNOIKEUKSIEN SUOJAAMINEN I INTERNET PIRATISMIN EHKÄISY WWW.TEKIJÄNOIKEUSTURVA.FI


  Mihin tuo linkki muuten johtaa? Ei ainakaan TOT:in sivuille.
   
  Viimeksi muokattu: 24.02.2017
 18. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  3 808
  Tässä aikalailla yleispätevä ohje jos on kirje tullut HP:n ulkopuolelta.
   
 19. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 080
  Miksi edes vaivautua käyttämään kirjekuorta? Viljakainen voisi lähettää vaatimuksensa postikortilla Espanjasta.
   
  Viimeksi muokattu: 24.02.2017
 20. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  Viljakainen on säälittävä ja seniili papparainen joka haluaa kasvattaa kusettamalla epsanjan bingokassaa. Sitä on sanottu, että lapsena koettu kova fyysinen kuritus tekee huonoa ihmisen psyykkeelle, hmm...näköjään. Ei käy kiistäminen.

  Tässä Pentille, Jonille ja kumpp. Toivottavasti kukaan ei loukkaannu, koska tämä on meille muille freeday ;) :(
   
  Viimeksi muokattu: 24.02.2017
 21. Obscuralogist

  Rekisteröitynyt:
  23.01.2017
  Viestejä:
  59
  Ei saa väheksyä Viljakaisen ansioita tällä alalla. Miehen lausunnot yhdessä Jørgensen möläytysten kanssa hesarin taannoisessa artikkelissa olivat paljon puhuvia bisneksen todellisesta luonteesta ja vahvistelivat hyvin epäiltyjä saksalaisten metodeja. Erittäin hyvää toimintaa Pentiltä.
   
 22. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Anteeksi mä kuolen nauruun.. Onneksi se ei ollut minä.:D:D:D Vaikka sopii hyvin muistutukseksi trolleille, miten voi käydä..
   
  Viimeksi muokattu: 24.02.2017
 23. Hellahermanos

  Rekisteröitynyt:
  24.02.2017
  Viestejä:
  26
  Tiedän että haaja on tuo kirjeiden tehtailija muttei taida omistaa levitysoikeuksia?.. onko ne tuolla Copyright Management services Ltd:llä? Näköjään Patrick Achache tuon pöytälaatikon takana. https://beta.companieshouse.gov.uk/company/09276690/filing-history
  Kirjeessä päivämäärä tapahtumalle on paljon aiemmin kuin Herra Achache on edes rekisteröitynyt laatikkofirmassaan Person of Significant Control asemaan. Ilmeisesti sillä on myös Philippiinien kansallisuus ja asustaa siellä? Mistähän saisi tietää tarkemmin että koska tuo firma on aktivoitunut?
   
 24. peternorth

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2015
  Viestejä:
  300
  Jep. Tämä oli se ensimmäinen asia, mikä itsellä jäi mieleen tuosta Hesarin hienosta artikkelista, joka ensimmäistä kertaa koskaan vaikutti olevan valtamedian puolella hieman puolueettomampi, kun mitä oltiin totuttu näkemään. Pena ei tainnut ihan tajuta pelin luonnetta ja meni möläyttelemään liikaa ja nyt tilanne on se, että trollit saa painua kohta takaisin sillan alle.:)
   
 25. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Samaa mieltä kyllä tästä. Viljakainen on kertakaikkiaan virkistävä poikkeus tässä porukassa. Aivan niin kuin hän oikeasti olisi ulapalla toiminnan luonteesta.

  Milloinkahan Scanbox ilmoittaa, ettei se enää ole mukana tässä toiminnassa? Ei nimittäin varmasti ole imagolle hyväksi, kun yhdistetään tähän trollitoimintaan. Lisäksi kun alkaa tappioita tulemaan sekä rikosilmoituksia, joita sitten sovitaan hiljaisesti.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti