Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Thanks Zack! Virtuaalihalit ja kiitokset auttaa jaksamaan.:) Kiitosta vaan itsellenne, tämä on ollut niin mahtava matka, mitä tässä vuoden verran olen kanssanne kulkenut. En minä mitään yksin olisi saanut aikaiseksi, vaan yhdessä.
   
 2. evntr

  Rekisteröitynyt:
  07.08.2011
  Viestejä:
  150
  siinä ensimmäisen kirjeen mukana tulee semmoinen kaksisivuinen paperilappu jossa on jotain ohjeita ja se numero on piilotettu sinne jonnekin
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Ok. Onko tietoa, mikä teleyritys?
   
 5. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Oliko niin, että Hedman Partners on laittanut nykyisin useamman sivun, jossa on näitä ohjeita ja se diaari- tai päätösnumero löytyy sieltä ohjeista?
   
 6. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 346
  Sitä ei tuossa lue. Mutta eipä sillä taida olla mitään väliä, koska jos KKO linjaa, että yritys voi kieltäytyä luovuttamasta tietoja, kaikki operaattorit voivat sen sitten kyseisen päätöksen nojalla tehdä. Kyseinen linjaus olisi myös sikäli merkittävä, että sen jälkeen asiakkaillakin olisi hyvä syy äänestää jaloillaan, jos joku operaattori ei vaivaudu sen perusteella laskunmaksajien puolia pitämään.

  Vaikka en menisi vannomaan sitä, ettäkö valituksen takana olisi pelkkä vilpitön halu puolustaa asiakkaita. Pitäisin melkein todennäköisempänä, että joku on vain hattuuntunut jatkuvaan lokienkaivelurumbaan. Olisihan se varmaan mukavampaa käskeä trolleja suksimaan suolle kuin kuluttaa työtunteja mokomaan puuduttavaan touhuun.
   
  Viimeksi muokattu: 24.02.2017
 7. mlackke

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2004
  Viestejä:
  780
  Texcipion/HP "todisteille"on tässä vaiheessa ihan sama, ainut mitä uskon heidän oikeasti tekevän on henkilöprofiili sekä katsovan mitä ip:tä kiinni torrentissa ainakin kerran. Mutta muut "oikeat" todisteet hash, pcapit, Excipion omat analyysit, edellisistä voidaan lähtökohtaisesti olettaa että ne ovat väärennetty.

  Mutta koska väärennöstä on hyvin hankala osoittaa, niin sen sijaan voi miettiä mitä heidän todisteet oikeasti todistavat ja kuinka kiistattomia/oikeellisia (ns ovatko todisteet mahdollista väärentää helposti) ovat hyvin heikolla jäillä. Mutta juuri nyt näille ei kannata tehdä mitään, koska jenkkilässä mr Witteman on jo tuonut k.o asiat esille oikeudessa.

  Eli jos Witteman väitökset "The Excipion system's output is unreliable" menee läpi, sitten homman voi ihan samalla kiistää myös Suomessa. Imho arvio on että Excipion on aika kusessa k.o väitösten suhteen.

  Joten itse odotan mielenkiinnolla miten tuossa käy :)
   
  Viimeksi muokattu: 24.02.2017
 8. evntr

  Rekisteröitynyt:
  07.08.2011
  Viestejä:
  150
  kuten jo joskus 400 sivua takaisinpäin totesin että jos itselle lyötäisiin nenän eteen joku 6000 ip:n lista josta joutuisin jokaisen IP:n käsin tarkistamaan niin ensimmäisen 20 IP:n jälkeen olisin "V***u mitä paskaa"

  100 jälkeen luultavasti miettisin elämäni aikana tehneitäni valintoja jotka on johtanut tähän hetkeen

  200 jälkeen hakkaisin päätäni näppäimistöön ja itkisin

  220 olisi ns zone out jossa käteni tekevät lihasmuistilla töitä ja ajattelen jotain täysin toista projektia jonka kimpussa mielummin olisin

  varmaan 500 IP:n kohdalla olisin jättänyt pomon pöydälle kirjeen ja mennyt baarin kautta kotiin

  (virhelyöntien mahdollisuus olisi merkittävää tuossa 20 ip:n jälkeen)
   
 9. Satunnainen ohikulkija

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2016
  Viestejä:
  477
  Jos vastineessa tosiaan sanottiin liittymän haltijan olevan vastuussa kaikesta liittymällä tehdystä ja tämä löytyy vieläpä kirjallisena, erinomaista. Mihinkään valmiiseen sapluunaan ei kannata turvautua, vaan tehdä rikosilmoitus ihan omin sanoin. Helppoahan tuo on. Tuossa tapauksessa tulee vain ehdottomasti painottaa sitä, että rikosilmoituksen syy on nimenomaan tuo väite liittymän haltijan vastuusta, ei kiristyskirjeet yleisesti.
   
 10. VePeNe

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Viestejä:
  16
  Ednan huippu-uutisen jälkeen taisi tämä minun kysymys mennä hieman ohi. Joutaisiko joku vastaamaan?

  Tämä myös erittäin hyvä jos siis riittää rikosilmoitukseen että kirjeessa mainitaan tuo: "Haltija on vastuussa kaikesta liittymällä tehdystä.." ? Taitaa löytyä useammastakin kirjepohjasta tuo. :)

  Ja vielä kerran Kiitokset kaikille. Erityismaininta tänään myös Edna:lle joka taisi juuri saada pari suurta laivaa kääntymään. ;)
   
 11. Satunnainen ohikulkija

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2016
  Viestejä:
  477
  Ei tarkoita. Crystalis on ostanut alkuperäiseltä oikeudenhaltijalta "P2P-oikeudet", jotka käytännössä oikeuttavat heidät trollibisnekseen. Lähinnä tuolla, ettei minkäänlaista jakelutoimintaa ole, on merkitystä silloin jos asiaa käsiteltäisiin MAO:ssa ja riideltäisiin hyvityksen suuruudesta. Crystalis ei voisi vedota mihinkään menetettyyn tuottoon, koska oikeuksia ei käytetä muuhun kuin kirjeisiin. Oikeus "kohtuulliseen hyvitykseen" heillä joka tapauksessa olisi. Jos siis vastaaja todettaisiin syylliseksi.
   
 12. tsn81

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2003
  Viestejä:
  1 746
  Ei tarkoita.

  Scanbox siis levittää myös muuten elokuvia, esimerkiksi DVD-muodossa. Eli tekee ihan "oikeaa" työtäkin elokuvien jakelun piirissä.
  Crysalis sen sijaan hankkii vain rajoitetut p2p-oikeudet ja niiden perusteella tekee pelkkää tekijänoikeustrollausta.

  Näin olen itse asian ymmärtänyt.
   
 13. Satunnainen ohikulkija

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2016
  Viestejä:
  477
  Tarkalleen ottaen ainakin useimpien toimijoiden kirjeissä on taidettu väistää tuo, ja väite on muotoiltu jotenkin tyyliin "liittymän haltijana olette asiaan osallinen ja ensisijainen epäilty..." mikä periaatteessa on totta. Tämä ei kuitenkaan ole sama asia kuin se, että väitettäisiin liittymän haltijan olevan juridisessa vastuussa kaikesta liittymällä tehdystä. Hiusten halkomista, kyllä, mutta tässä yhteydessä tärkeää.
   
 14. Satunnainen ohikulkija

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2016
  Viestejä:
  477
  Tuo on kyllä sikäli hämmentävä tapaus, että ainakaan mikään suurista operaattoreista ei ole missään vaiheessa systemaattisesti kieltäytynyt tietoja luovuttamasta, vaan jokainen on väkisinkin tuon tapauksen jälkeen tietoja myös luovuttanut. Eli joko joku valtaoperaattori on koepallona kieltäytynyt kerran, tai sitten jonkin pienemmän operaattorin asiakkaita on vihdoin saatu haalittua kasaan sellainen määrä, että tietojenluovutuspäätöstä kannattaa hakea.

  Mielessä kävi myös TTVK, joka on aiemmin hakenut yksittäistenkin liittymien tietoja ja näin ollen voisi jonkin Kyrönkosken Pallo ja Puhelin Oy:n asiakkaan tietoja olla vailla, mutta eipä tuo "tekijänoikeuden haltijalta oikeutensa johtava yhtiö" oikein siihenkään viittaa.
   
 15. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  Hyvä Edna :) Menee suunnitelman mukaan ;) :D Nyt seuraava vaihe :D
   
  Viimeksi muokattu: 24.02.2017
 16. zack1

  Rekisteröitynyt:
  27.10.2015
  Viestejä:
  134


  Heheheheeee ... näin siinä vissiin kävisi :D
   
 17. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Meni vähän aikaa tässä, kun pyysin yksityisopetusta DrVataselta, miten linkin laitto lyhyempänä onnistuu, elikkä lue ensin korvaoon aloituspaketti. Tilaa markkinaoikeudesta tiedot ohjeiden mukaan, niin selviää mitä tietoja itsestäsi on alunperin haettu. Onko edes kaikkiin oletettuihin loukkauksiin haettu markkinaoikeuden päätöstä? Sitten siitä on hyvä jatkaa, kun selvität ensin kaikki nämä. Myös operaattoriin yhteyttä, että mitä tietoja sieltä on saatu. Ainakin omalla kohdallani, Taken 3:sta ei oltu haettu markkinaoikeuden päätöstä, eikä operaattoriltani löytynyt vastaavuutta.
   
  Viimeksi muokattu: 24.02.2017
 18. AassiaKunnosha

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2017
  Viestejä:
  25
  Vinkattu mediaa, taas, viimeisimmistä käänteistä tässä bisneksessä. Saas nähä kiinnostaako nyt uutisoida ristiretkiläisten vastoinkäymisistä. Niin mukavasti ovat olleet osaltaan "auttamassa" kiristäjiä, kun pelottelu-uutisia ovat julkaisseet isoista korvauksista.

  Ja go Edna! Erittäin hieno homma tämä tämän päiväinen käänne.
   
 19. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Asiat ovat nyt lähteneet etenemään ja toivotaan, että kaikki muutkin virkamiehet ottaisivat KRP:stä mallia, miten kansalaisten oikeusturvaan pitäisi suhtautua.
   
 20. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  Jos ja kun teette rikosilmoitusta, niin muistakaa vaatia HP:lle rangaistusta siitä rikoksesta mistä teette rikosilmoituksen. Rahan vaatiminen on aika vaikeaa, jos ette ole erehtyneet jo maksamaan aiheetta HP:lle. Teillehän ei muuten ole aiheutunut muuta kuin ahdistusta ja pahaa mieltä ja sillä perusteella ei syyttäjä nosta syytettä, mikäli perusteet syytteen nostamiselle löytyy esitutkinnassa.

  Kun vaaditte rangaistusta rikoksesta, niin syyttäjä nostaa syytteen, mikäli esitutkinta osoittaa HP:n syyllistyneen rikokseen. Oikeus sitten ratkaisee tuleeko tuomiota ja millainen tuomio tulee. Muistakaa, tämä ei ole henkilökohtainen "äkkiä rikkaaksi kostolla" -yritys, vaan tarkoituksena on lopettaa trollien rikollinen kusetusbisnes. Älkää siis kusko rikosilmoitusta vaatimalle sellaista mihin teillä ei ole oikeutta, koska silloin juttu ei etene mihinkään.

  Sitten jos teidän pitää nimetä henkilöitä, joiden toimintaa haluatte poliisin tutkivan ja joille haluatte rangaistusta mikäli rikos on tapahtunut, niin tällöin osuvimmat henkilöt ovat "käsikassarat" Joni Hatanmaa ja Eetu Ahonen, sekä kyseisen toiminnan mahdollistaneet HP:n toimitusjohtaja Esa Halmari ja Kalle Pedak jotka muodostavat Asianajotoimisto Hedman Partners Oy:n hallinnon ja jonka vastuuhenkilöitä he ovat.

  Em. henkilöt ovat syyttömiä kunnes käräjäoikeus (ei Meidän Kavereiden Oikeus) on heidät tuominnut.

  Poliisi sitten selvitää kuka on syyllistynyt ja mihin on syyllistynyt.
   
  Viimeksi muokattu: 24.02.2017
 21. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Ei ole itselläni ainakaan mitään tarkoitusta tällä "rikastua" 800 euroa, vaan aikoinaan poliisi neuvoi eräässä laukkuvarkaustapauksessa, että laittaa se summa minkä olisi menettänyt, jos varkaus olisi onnistunut, vaikken ehtinyt mitään menettääkään. Eikö tässä ole samasta asiasta periaatteessa kysymys, vai onko?

  Trollien bisneksen lopetus on tietenkin se pääasia ja kun aikanaan paikallispoliisi ottaa minuun yhteyttä, niin selvittelen sitten nämä asiat omalta osaltani tarkemmin.
   
 22. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 080
  Ei tarkoita. Crystaliksella on yksinoikeus teosten P2P-jakeluun, vaikkei sillä mitään varsinaista jakelutoimintaa olekaan.
   
 23. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 080
  Kirjekuorista voisi tekaista kantelun sillä perusteella, että kyseiset asianajotoimistot ovat olleet julkisuudessa näkyvästi esillä nimenomaan näiden kiristyskirjeiden lähettäjinä. Siis jos joku saa kirjeen Hedman Partnersilta tai Adultialta, niin siitä voi melkein varmasti päätellä mitä se sisältää ja se saattaa vastaanottajan huonoon valoon mikäli esimerkiksi naapuri sen kuoren sattuu näkemään.
   
 24. Kala-Kalle

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2016
  Viestejä:
  1 580
  Hyvä Edna!

  Ehkä tuossa rahakysymyksessä voisi pitää kohtuullisena vaatia jonkinlaista tuntikorvausta selvitystyöstä ja menetetystä vapaa- ja työajasta, kun eivät vastineet sun muut aivan itsekseenkään
  synny ja vaatiihan HP:kin "valvontakuluista" korvausta. Puhelinkulut yms. tietysti pitää korvata.
   
 25. *Nothingworth*

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2003
  Viestejä:
  38
  turha postaus voi poistaa väärinkäsitys.
   
  Viimeksi muokattu: 24.02.2017
 26. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 080
  Onko mahdollista, että kyseessä on 2. kirje, ja ensimmäinen on hukkunut postiin tai muuten kadonnut? Eka kirjeessä MAO:n päätös kyllä ainakin Hedman Partnersilta (joka edustaa Crystalista) on kai aina mukana, mutta jatkoyhteydenotoissa se saattaa puuttua. Henkilörekisterissäkään ei HP:lla ole tallessa päätöksen diaarinumeroa.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti