Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  Hedman Partnersilla ei ole voimassa olevaa vartiomisliikelupaa, eikä näin ollen oikeutta rikosten selvittämiseen. Heidän käyttämällä ACE Controllilla sitä vastoin on, mutta heidän tulee säilyttää itse omat rekisterinsä, mitkä liittyvät rikosten selvittämiseen. Toki he voivat luovuttaa noita tietoja päämiehelleen, mutta tuo peruste olla luovuttamatta tietoja on erittäin vapaamielisesti väännelty ja tulkittu heidän edukseen. Eihän tuossa kuin varmistetaan, ettei asianomaisella ole mahdollisuutta selvittää asiaa omatoimisesti hyödyntämällä HP:n ulkopuolisia asiantuntijoita.
   
  Viimeksi muokattu: 21.02.2017
 2. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 759


  HP tulee saamaan tästä nenilleen.
   
 3. mlackke

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2004
  Viestejä:
  780
  Viimeksi muokattu: 21.02.2017
 4. Lampun&varjostin

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2017
  Viestejä:
  21
  @TaxiM. Siis älä ymmärrä väärin. En minä tarkoittanut puolustella tuota pyhää kaksinaisuutta jossa HP ja Turre on vannoutuneita vastapuolia ja heidän leväperäistä toimintaa, vaan tarkoitin tuolla että hienosti teki että tuli auttamaan päämiestään viime hetkellä ja auttoi tuossa casessa vaikka se olikin aika "selkee" voitto päämiehelle. Harmiksi Turre tuli julkisuuteen jälleen valkoisenaritarina joka ei osannut pitää pienempää ääntä saavutuksestaan vaan tahtoi niin kuin meillä päin sanotaan "leijua" asialla. Toisin oli aavian casessa ei mitään "leijumista" vaan antaa tekojen puhua puolestaan ja epäilen että aavia oli pettynyt päätökseen vaikka voitto tuli koska tahtoi muutoksia ja paljon. Mutta Mao:n päätös oli lohtu voitto siinä tapauksessa, mikä tahtotila aavialla taustalla oli.
   
 5. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Katsotaan nyt, laitoin sähköpostia menemään, niin jospa löytyisi se rikosilmoitusnumero. On se tosiaan mielenkiintoista, että koko ikäni olen veroja maksanut tälle yhteiskunnalle, viisi lasta synnyttänyt, kasvattanut ja kouluttanut ja nyt jotkut lakimieshuijarit alkavat minua rikosilmoituksilla kiristämään.

  Nyt pojat teitte viimeisen virheen. Ette ehtineet tuntea edesmennyttä lasteni isää, mutta hän sanoi aikoinaan, ettei kannata Ritvan kanssa alkaan tappeleen, siinä jää aina toiseksi. Uudenmaan veroviraston lakimiehet perättömistä syytöksistä ex-miestäni kohtaan on 1990-luvulla peitottu ja nyt on trollien vuoro koko Suomen tavallisen kansan puolesta.
   
 6. Doc Z-Weed

  Rekisteröitynyt:
  30.11.2016
  Viestejä:
  161
  Oikeuteen oli menossa vain kaksi tapausta, joten tämä oli pakostakin toinen niistä. Valistunut arvaus, että 10.3 tapaus.

  Ps. En oo Joni
   
  Viimeksi muokattu: 21.02.2017
 7. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Onko tuosta 2.3 tapauksesta mitään tietoa? Luulisi, että tyyppi lukee palstaa, niin tietää ainakin tämän asiavaltuuden puutteen tuoda esille.
   
 8. Trollipena

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2016
  Viestejä:
  195
  Helpompi vedota "rikosten selvittämiseen" kuin myöntää todellisuus:
  1. Rekisteriin kerätään lainvastaisia tietoja
  2. Lokitiedot ovat ainoastaan Tecxipiolla Saksassa ja BPO Cebulla Filippiineillä.
  - Oikeuteen väärennetään syyllisyyttä puoltavia todisteita kuten: "Lokitiedostomme näyttävät että olet jakanut myös ELVISTÄ JA KIRKAA"
   
 9. Doc Z-Weed

  Rekisteröitynyt:
  30.11.2016
  Viestejä:
  161
  Ei muuta kuin että ainakin Scanbox on mukana. En viitsi laittaa vastaajan nimeä tänne, eikä sen perusteella voi selvittää oikeaa henkilöä. Pitää toivoa että hän on ajan tasalla.
   
 10. Fum

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2017
  Viestejä:
  142
  Anteeksi jos käsitin väärin, mutta väitäkö minua Joniksi vai heititkö kysymyksen vaan yleisesti ilmoille? Oli miten oli, minä(kään) en valitettavasti ole herra Hatanmaa.
   
 11. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Elvistä ja Kirkaa olen kyllä jakanut ja mielihyvin!:D Jos se on syyllisyyttäni tukeva asia, niin tunnustan!;)

  Pitää tähän vielä laittaa kysymys, että jos youtubesta jakaa tai siis laittaa Muroon saataville kyseisten idolien esityksiä, niin onko se rangaistava teko? Muuten kuin bannien, varoitusten tai yleisen paheksunnan muodossa?
   
  Viimeksi muokattu: 21.02.2017
 12. Satunnainen ohikulkija

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2016
  Viestejä:
  477
  Jotenkin tuntuu hämmentävältä nyt tuo, että kaikesta päätellen tässä viimeisimmässä sovintoon päättyneessä keississä kantajana on ollut pelkkä Scanbox. Siis ilman Crystalista. Mutta kaipa tuo sitten näin on ollut.
   
 13. mlackke

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2004
  Viestejä:
  780
  Heitin kommentin Hatamaalle yleisesti kun tätä palstaa lukee.

  En väitä sinua Joniksi tai mitään muutakaan nimimerkkiä.
   
 14. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  3 808
  Näin minä myös ymmärsin. HP ja Turre seuraavat lankaa aktiivisesti.
   
 15. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Aavia ei kekkuloi lehtien palstoilla, mutta silloin kun tieto voitosta tuli, onnittelin Nikoa heidän chatissaan ja hän vaatimattomasti sanoi, että meidän tarkoituksemme on tehdä työmme mahdollisimman hyvin.
   
 16. Hedarit

  Rekisteröitynyt:
  21.12.2015
  Viestejä:
  102
  Myös 2.3.2017 tulevassa istunnossa on kantajana pelkästään Scambox.

  MAO:n etusivulla: http://www.markkinaoikeus.fi/fi/index.html

  "2.3.2017, klo 10.00
  Dnro 2016/137
  Scanbox Entertainment A/S / A
  - tekijänoikeutta koskeva riita"

  Kyseisellä diaarinumerolla ei äkkiiltään netistä löytynyt kantajan ja vastaajan lausuntoja, jotka ovat antaneet ennen oikeudenkäyntiä.
   
 17. Fum

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2017
  Viestejä:
  142
  Jep, my bad.

  Turren tarve paistatella omissa otsikoissaan on kyllä hellyyttävää. Mieluummin luotan sellaiseen lakitoimistoon, jonka ei tarvitse rehvastella omilla voitoillaan tekemällä uutisia itsestään kolmannessa persoonassa. Luojan kiitos tämä yrittäjä otti yhteyttä oikeaan lakitoimistoon, Aaviaan, joka puolustaa asiakastaan puhtaalla ja eritoten puolueettomalla ammattitaidolla ja hoitaa homman asiakkaansa eduksi. Tiedän kyllä varsin hyvin mihin toimistoon olen yhteydessä, jos markkinaoikeuteen joskus kutsu käy.
   
 18. IT-Syväkurkku

  Rekisteröitynyt:
  17.02.2017
  Viestejä:
  5
  Kyllä tästä jonkunlaisen verkkokuvan voin piirtää helpostikin. Meikäläisellä ei taida natsat riittää asiantuntijatodistukseen, olen vasta harjoittelussa nykyisessä työpaikassani. Toisaalta siihen on ilmeisesti riittänyt valokuvaajanakin oleminen. Kokeneemmat kaverit töistä sitten olisivat kyllä hyviä todistajia, firman työnkuvaan kuuluu verkkoauditoinnit yms. Tuossa oli tosiaan ajatusvirhe, pcapeissa toki näkyy vain viimeisen 2 laitteen välinen liikenne ja niiden mac-osoitteet. Jatkoin testiä tänään vielä niin, että nämä hurjat piraatit latasivat, mutta eivät jakaneet tiedostoja. Lataukset tapahtuivat siis (T)Excipion laitteelta. Nyt (T)Excipio näki siis lataajan osoitteen. Sitten suljin taas piraatit verkosta ja muutin suljetun verkon laitteiden ip-osoitteita ja laitoin saman tiedoston jakoon niihin. Tällä tavalla sain (T)Excipion laitteilla ladattua saman tiedoston muka piraattien osoitteesta. Eli riittää, että ip-osoitteesi on tiedossa ja pienellä vaivalla saadaan tehtyä todisteet siitä, että olisit jakanut tekijänoikeudenalaista materiaalia.
   
 19. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Joo, tietooni on vielä tullut, että tämä Jenni, joka yrittäjää puolusti, on varsinainen äkäinen akka, joten mielihyvin hänelle myöskin asiani antaisin.:D
   
 20. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Miten tämän asian saisi esitettyä siten, että sen kansantajuisesti voisi selittää? Mietin, että julkisuudessa ja viimeistään oikeudessa tästä olisi erittäin suuri apu kirjeensaajille. Samoin myös siinä, kun tekee näitä kanteluja, niin silloin lukijallekin avautuisi kuinka helppoa huijaus on, kun sen osaa.
   
 21. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Aloin tuossa katsomaan, niin tätä palstaa on Murossa luettu 9 031 327 kertaa, eli siis yli 9 miljoonaa kertaa! Omilla sivuillani taas 36 096 kertaa ja suositumpi, kuin edes etusivuni. MV-lehdessä 12 566 kertaa ja KauppaSuomessa jakelu oli blogini aikaan 161 500 Oulun alueella.

  Tietoisuus siis kasvaa koko ajan tästä trollibisneksestä. Siksi onkin tärkeää, että jokainen omalta osaltaan vie viestiä eteenpäin. Teitä yritetään höynäyttää, mutta älkää antako tehdä sitä itsellenne. Jos maksatte kirjeenlähettäjälle tai ns. sovittelijalle, niin te aiheutatte sen, että tämä toiminta jatkuu. Silloin kun rahahanat umpeutuvat, niin toiminta ei ole kannattavaa ja se kuihtuu.

  Mieti tätä, kun ajattelet maksamista oman mielenrauhasi takia. Se on äärettömän itsekästä. Ethän halua olla itsekäs, että sinulla olisi mielenrauha ja silloin joku lapsiperhe saa kirjeen ja vanhempi peloissaan maksaa, ettei joudu oikeuteen tai rikostutkinnan alaiseksi? Haluatko sinä, että lähimmäistäsi uhkaillaan asioilla, joissa ei ole mitään mieltä?
   
 22. Hasturinpoika

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2011
  Viestejä:
  648
  Adultian/Filmia on lähettänyt kiristyskirjeitä Mechanic:Resurrection leffasta. Nyt TorrentLawyer (Cashman Law Firm) on kirjoittanut hyvän jutun siitä kuka tuon leffan trollauksen takana on:

  https://torrentlawyer.wordpress.com...yright-troll-attorneys-josh-wyde-and-voltage/

  Parit poiminnat:

  "My gut feeling is that this “Voltage / Guardaley / IPP” ‘scheme’ of licensing copyright rights for the purpose of suing defendants using the same attorneys for each copyright lawsuit is a scam which goes to the heart of possibly ALL of the “copyright troll” lawsuits filed across the US."

  "Now copyright trolling is far less offensive than representing a rapist, but because a copyright infringement lawsuit can devastate the savings of the average family, I have seen too many lives destroyed by copyright infringement lawsuits and thus I see the copyright holders not as rapists, but rather, as predatory."

  Ja paras kuvaus näistä postilaatikkofirmoista:

  "entities masquerading as the copyright holders"
   
 23. djsoppa

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2005
  Viestejä:
  285
  Mahtavatko saada liittymäkoihtaiset mac-osoitteet operaattorilta sillä operaattorin verkkoa pidemmäs ne eivät kyllä mene.
   
  Viimeksi muokattu: 22.02.2017
 24. Sabre_

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2008
  Viestejä:
  11
  Tietääkseni kyseistä pykälää (1 mom) nimenomaan sovelletaan viranomaisten ylläpitämiin rekistereihin, esim. käynnissä olevan rikostutkinnan osalta, ennen kuin se on asianomaisjulkinen tai muutoin, joten on aika absurdia, että tällaiseen vedotaan. Saattaa tulla sanomista sinne suuntaan, kun ylläpitäjä EI ole viranomainen, eikä käynnissä ole rikostutkintaa...
   
 25. usvi

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2005
  Viestejä:
  36
  Tervehdys ja kiitos kommenteista/kysymyksistä. Siviilielämässä on pitänyt kiirettä, istun tässä Helsinki-Vantaalla ja lennän kohta asiakkaalle Göteborgiin. Vastaan pikaisesti joihinkin kysymyksiin, jotka bongasin.

  Siellä oli valitettavasti vaan se yksi lakimiestaustainen lainsääsäntöneuvos tms. nimikirjaimilla AV. Waldenin Jorma ei jostain kiireistä johtuen päässyt osallistumaan, harmi sinänsä.

  Olisi joo varmasti. Oma tietämykseni/muistini ihan kaikista nyansseista ei tosin tässä asiassa ole tällä hetkellä parhaassa mahdollisessa terässä.

  Joo, tätä päivittelimme molemmat ministeriössä, kun valtuutusasioiden pitäisi olla aina ihan ensimmäisiä juttuja, jotka juridisessa prosessissa selvitetään. Painotin, että tämähän on ihan törkeä virhe Hedman Partnerssilta.

  Tosiasiallisesti tämä on jo nyt bisnes. Mutta en todellakaan halua että se sellaisena jatkuu. Ehkä parempi muotoilu olisi ollut, että saadaan pelisäännöt sovittua näihin tapauksiin, sitä ministeriökin tahtoo.

  Joo saattaa olla näin itseasiassa. Pidetään Mielessä jatkoa ajatellen.
   
  Viimeksi muokattu: 22.02.2017

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti