Hearthstone

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja -ATE-, 22.03.2013.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. baa

  Rekisteröitynyt:
  29.12.2006
  Viestejä:
  1 303
  Tein tällaisen deckin roguelle: http://www.hearthpwn.com/decks/598868-ive-got-a-few-tricks-up-my-sleeve Käypä testaamassa, jos sinulla on tarvittavat kortit (tai ainakin avainkortit). Sillä pelatessa saa vuorollaan miettiä jo ihan mukavasti fiksuimpia etenemistapoja. :) Rankillä 10 olen nyt tällä hetkellä. Vitosen paremmalle puolelle kyllä pitäisi päästä kohtuullisella vääntämisellä kuun loppuun mennessä. Dragon warriorilla tai zoolla nouseminen olisi helpompaa, mutta eipä juuri ole kiinnostusta pelailla niillä.
   
 2. -Dist

  Rekisteröitynyt:
  25.05.2009
  Viestejä:
  4 835
  Onko mtn hajua noista Helsingissä järjestettävistä HS-eventeistä että minkälaista meininkiä siellä on? Tuo Power Core cardback himottaisi, mutta en tiedä mitä tarkalleen pitää tehdä jotta sen saa ja onko event täynnä ylipäätänsä vain jtn pro-pelaajia koska jos näin niin turha edes vääntäytyä paikan päälle näin suht. noobina filthy casual pelaajana :D

  Eli 12s pvä siis:

  Come join us to cheer on your favorite Tavern Hero as they continue their quest for victory in the Tavern Hero Tournament! Come participate in fun side-events to earn your very own Power Core card back! We'll be hosting the event all day.

  Location
  Sport Academy Helsinki

  Kaivokatu 8, 00101 Helsinki, Finland
   
 3. tom_gore

  Rekisteröitynyt:
  03.12.2005
  Viestejä:
  8 099
  Rankedissa ainakin lvl 17-20 tällä hetkellä todella paljon pakkoja, jotka lakaisevat zoot kentältä. Oman zoopakan heikkous on huono recovery jos pöytä tyhjenee kokonaan, koska chargeminioneita ei ole kuin doomguardit ja direct damage spellejä ei ole. Hellfireä voisi harkita, mutta se on taas sitten täysin turha kortti yleensä kun pöytä on omilla minioneilla hallussa.
   
 4. baa

  Rekisteröitynyt:
  29.12.2006
  Viestejä:
  1 303
  Sinne vaan mukaan ja kerro täällä, millainen tapahtuma oli kyseessä! :) Suomessa taitaa olla yksi HS-pro-pelaaja ja epäilen, ettei hän ole tuolla paikalla.
   
 5. Bercon

  Rekisteröitynyt:
  28.10.2007
  Viestejä:
  899
  One Night in Karazhan ilmainen prologi ja maksulllinen ensimmäinen siipi aukesi eilen, joten kaikki kipin kapin sitä pelaamaan http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/20228505/one-night-in-karazhan-is-now-live-8-11-2016

  Itse kävisin tuota fireside gatheringiä vilkaisemassa, valitettavasti muilta menoilta ehdin siellä viipymään ainoastaan reilun tunnin. Ihan hauska meininki, olin sen verran aikaisin liikkeellä, ettei paikalla ollu kuin 15-20 henkeä. Kyllä niistä kuitenkin 8 pelaajan sit&go turnaus (bo3, single elimination) saatiin kasaan. Noita sit&go turnauksia järjestetään kaiketi tauotta, joten mukaan pitäisi hyvin mahtua. Kaikki osallistujat saavat tuon Power Core card backin. Kannattaa käydä vilkaisemassa. Tässä viikonlopun aikataulu:
  [​IMG]
   
 6. -Dist

  Rekisteröitynyt:
  25.05.2009
  Viestejä:
  4 835

  Outoa .. itse kävin perjantaina vähän ennen kuutta ihmettelemässä pikaisesti paikan päällä mikä tämä tapahtuma on mutten nähnyt mitään tapahtumaa .. Ihmisiä istu baarissa syömässä/juomassa ja valkokankaalla pyöri joku HS streami? Tuli aika paha ' out of place ' fiilis niin en jäänyt sitten paikan päälle sen enempää ihmettelemään.. Cardbackki ois himottanu mut jääpä nyt sit saamati ..
   
 7. Bercon

  Rekisteröitynyt:
  28.10.2007
  Viestejä:
  899
  Jaa-a, oliskohan ihmisillä ollut sitten niin paljon muuta menoa, että oli kuivunut vähän kasaan. Niitä isoja HS screenejä oli kaks kappaletta ja toinen alue oli tyhjä kun itse paikalla olin. Cardbackin kaiketi saa vielä tänään ja huomennakin haettua jos paha hinku on.
   
 8. uce

  Rekisteröitynyt:
  17.04.2013
  Viestejä:
  167
  20.30 aikaan ei ollut enää ketää paikalla, kun olin menossa cardbackiä hakemaan ja kaljaa juomaan. Saapa nähdä, että jaksaako huomenna vaivautua uudelleen paikalle.
  Edit.
  Olihan täällä porukkaa, kun etsi terden ulkopuolelta.
   
  Viimeksi muokattu: 13.08.2016
 9. zibbr

  Rekisteröitynyt:
  26.03.2011
  Viestejä:
  256
  Nostoa tälle ketjulle, vieläköhän porukkaa edes kinostaa tää peli. Ihan mielenkiintoiset ajat menossa. Uus lisäri, etukäteen jengi haukkui priestin Purify-kortin maan rakoon, ja Blizzun siinä samalla. Sitten porukka tajusi että Priestille tuli sellainen kortti kuin Onyx Bishop ja nyt metassa on jo huomattavan juustoisia Barnes-priest deckejä, joita mm. Amaz on ollut keksimässä. Vaatii hyvät leget ja parit rng:t, mutta monilla on.

  En tiedä miettikö Blizzu tuota ihan loppuun asti. Ehkä toimii aggroja vastaan, ehkä ei, en tiedä kun ei oo kaikkia kortteja :rolleyes:.

  Tässä vielä esimerkkiä miten homma pelaa.

   
  Viimeksi muokattu: 22.08.2016
 10. Bercon

  Rekisteröitynyt:
  28.10.2007
  Viestejä:
  899
  Barnessilla tosiaan voittaa muutamia matseja suoraan. Mutta ongelma on ne joissa se on pakan pohjalla. Toisaalta 4 resurrect effektiä varmaan ylittää rajan, että kannattaa lähes kaikki minionit valita sellaisiksi joita on hyvä resurrectailla kuten Injured Blademaster.

  Itse olen nyt kokeillut Barnes hunteria, jossa esim. Kindly Grandmother, Infested Wolf ja Savannah Highmane on aika kiva vetästä Barnessilla ulos. Rankilta 15->7 onnistui aika nopealla tahdilla. Taisi winstreak katketa vain kerran.
   
 11. zibbr

  Rekisteröitynyt:
  26.03.2011
  Viestejä:
  256
  Äkkiseltään sanoisin että yhtä ärsyttävä kuin secret pally. Siinähän pelataan. :smoke:

  Onneksi on joku 5000 dustia varalla jos tää pelleily jatkuu vaan.

  Ehkä myöhemmin tulee vielä jotain hyvää korttia, en oo katsonut. Tän viikon toi vielä rullaa aika kovaa.
   
  Viimeksi muokattu: 22.08.2016
 12. Keekuli

  Rekisteröitynyt:
  06.02.2003
  Viestejä:
  362
  Voisivat kyl tohon rng:n määrään jotain rajaa miettiä jossain vaiheessa. Tänään rogue kiskas thistle tea:lla kolme niitä "discover a deathrattle card" kortteja ja niistä kaikista legendaryt. Vois hyvin pienentää huomattavasti legendaryn mahdollista noissa discover korteissa, lähes aina vähintään yks lege niistä tarjolla. Puhumattakaan sellasista korteista kun Yoggie.
   
 13. Bercon

  Rekisteröitynyt:
  28.10.2007
  Viestejä:
  899
  Tuskin tuo RNG tuosta vähenee. Se on kuitenkin yksi Hearthstonen tärkeimpiä piirteitä. Kasuaalilla on mahikset voittaa kuka hyvänsä, turnauksissa pelit ratkaistaan vasta aivan loppuvaiheilla, niitä on keskiverto ihmisen hauskempi seurata jne.

  Pitää vaan asennoitua niin, että joskus voittaa ja joskus häviää RNG:hen. Pitkässä juoksussa kuten ladderissa tuo kuitenkin tasoittuu, kun pelaat satoja matseja päästäksesi Legendarylle ja siitä ylös.

  Tällaisella kotikutoisella One Night in Karazhan huntterilla tuli hakattua rank 15 -> 5. Toisen Call of the Wildin voisi ehkä heittää mukaan, mutta en moista halunnut craftailla. Early gamea puuttuu ehkä turhan paljon. Aika monesti jää turn 1-2 väliin kun ei ole mitään pelattavaa. Barnsilla tosiaan voittaa muutamat matsit suoraan kun se kiskaisee Savannah Highmanen tai Infested Wolffin pakasta. Myös Argent Horsriderit on pakassa Barnesin takia (1/1 divine shield charge), mutta jos pakkaan haluaa muutaman secretin lisätä niin ehkä ne voisi korvata Cloaked Huntresilla. Vähän kyllä epäilen, että card draw loppuu silloin kesken.

  [​IMG]
   
 14. heksan Banned

  Rekisteröitynyt:
  25.01.2013
  Viestejä:
  990
  Täytyis vielä vetästä palkki ja dudu kultaiseksi. Muut onkin jo golden heroja. Vituttaa jo etukäteen , kun palkilla vasta 289 voittoa ja dudulla 90. Ei siinä muuten mitään, mutta kun en pelaa aggroilla , niin voi vähän kestää. :D
   
 15. kekeku

  Rekisteröitynyt:
  17.03.2015
  Viestejä:
  130
  Tänään kävi hauskasti, vastustajalla oli sylvana kentällä ja itsellä peli melkein menetetty joten heitin yoggenin kentälle joka tappoi ensin sylvanan ja heitti yoggin vastustajan puolelle ja kaikki rng spellit vaihtuikin vastustajalle.. en tiennyt että noinkin voi käydä. häviöhän siitä tuli, mutta oli siinä hupia katsellessa :D
   
 16. Gaming PC Banned

  Rekisteröitynyt:
  30.08.2016
  Viestejä:
  1
 17. -Dist

  Rekisteröitynyt:
  25.05.2009
  Viestejä:
  4 835
  Hieno linkki sulla ..

  Niin ja rekisteröityneet käyttäjäthän ei kerro mitään siitä paljonko porukkaa pelaa peliä tällä hetkellä..
   
 18. Keekuli

  Rekisteröitynyt:
  06.02.2003
  Viestejä:
  362
  Itse kyllä pitäisin enemmän taitopainotteisuudesta. 30 korttia satunnaisessa järjestyksessä olis mulle ihan riittävästi rng:tä. Kyllä nykyiselläänkin menee, mutta suunnatonta vitutusta aiheuttaa "jo voitetun" pelin häviäminen Yoggille tai vaikka Prince Malchezaar areena dekissä vastustajalla ja kiskoo siitä mm. Geddonin. 5 ylimääräistä legeä areenalla aivan imba, jos niistä edes yks on hyvä. Ja Prince Malchezaarkin on pelkälläänkin jo hyvä minioni.

  Kaveri puhui, että olisi tuloillaan joku kopio Hearthstonesta vähemmällä rng:llä. Sitä odotellessa. Ja en todellakaan sano, että tämä olisi huono peli. Liikaa tulee kyllä pelattua.
   
 19. heksan Banned

  Rekisteröitynyt:
  25.01.2013
  Viestejä:
  990
  Sen verran paskaa tämä brawl tällä kertaa, että vaihdoin hymyillen suin sen win 5x paske ja 60g, 40 g kestiin. Samassa ajassa vedän sen 100g voitoista kuin tahkoan tuota apinanpasketta lopun yötä.
   
 20. Samanlainen

  Rekisteröitynyt:
  28.11.2001
  Viestejä:
  130
  Kymmenen peliä pitäisi päätyä viiteen voittoon odotusarvoisesti. Lisäksi mukana idiootteja, eli luulen että pitäisi 66% voittaa peleistä. Nämähän brawlit on parhaita, toisin kuin ne missä rakennetaan oma pakka Tavern Brawliin. Niissä voittaa enimmät helposti vain kierroksen alussa pelaamalla. Muutamaa tuntia myöhemmin on "pelaajille" "jalostunut" samat kortit, jolloin peli menee taas täysin kolikonheitoksi eli paskaksi.
   
 21. Keisarijumala

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2013
  Viestejä:
  61
  Ei kyllä jarka sitten yhtään kiinnostaa brawlit tai nämä pve lisärit muutakuin korttien takia.
  Control warru tuntuu toimivan ihan ok tässä metassa. Yog n'zoth elise deckillä vetelen :D
   
 22. heksan Banned

  Rekisteröitynyt:
  25.01.2013
  Viestejä:
  990
  Ei vaan pysty noihin peleihin, mihin ei juurikaan voi itse päättää korteista tai mitä paskaa sieltä tulee pakasta seuraavaksi. Onhan nuo brawlit toki välillä ihan mahtavia jopa ilman sitä omaa pakan vääntämistä, juurikin siihen asti kuin saa sen dailyn tehtyä. Mutta alkaa tosissaan vituttaan se 60g 5x brawl.
   
 23. Samanlainen

  Rekisteröitynyt:
  28.11.2001
  Viestejä:
  130
  No tässä varmaan sen takia ihmettelin kun nimenomaan pelasin 5 voittoa yhdellä häviöllä ja vastustajat, vaikka käyttivät aikansa, tekivät jatkuvasti virheitä. Toisaalta en tainnut pelata pahimpaan aikaan, vaan aamulla kahvikupin kera sohvalla, milloin muut enimmäkseen taitojen perusteella pelaa puolihuolimattomasti kännykällä jossain Nilviän peruskoulun ruotsintunnin takapulpetissa.

  En pelaa kuin n.14-20 levelillä ja ARVON saatana pakan itselleni ja siitä sitten korjaan kortti kerrallaan. Voittoprosentit ei ole näkyvästi muuttuneet noissa peleissä, pelasipa millä korteilla vain, kunhan löytyy pakasta sopivaa kokoa. Ja en pelaa tiettyjä vastustajia vastaan, kuten yllä mainittu C'Thulhu ripoff-pakka. Helvetistä se oksennuslaajennus on aina. Jatkuvasti katsellaan animaatiota paskuudesta ja odotellaan missä järjestyksessä se ameebavastustaja saa ne aina samat kortit tällä kertaa. (Ameeballa menee aina koko vuoro päättää pelaako sen yhden kortin vai sen toisen, ja lopussa muistaa muistuttaa että oli ihan helvetin hyvä peli.) Ensimmäisestä kortista tietää usein ettei tarvitse pelata. Jotkut ovat perkeleet alkaneet tosin pelaamaan vain loppupään kortteja siitä laajennos paskaläjästä, mikä sai minut siirtymään takaisin nopeuteen ja vittuiluun pakanrakennuksessa.
   
 24. NaapurinSetä1

  Rekisteröitynyt:
  21.10.2007
  Viestejä:
  505
  Täähän menis jo pelit lehden arvostelusta, sun pitää alottaa selkeesti joku peliaiheinen blogi :D
   
 25. kekeku

  Rekisteröitynyt:
  17.03.2015
  Viestejä:
  130
  Kävipäs tuuri, avasin 21 pakkaa ja 5 legeä.. tosin 4 samaa, mutta dustia dustia :)
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti