Hearthstone

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja -ATE-, 22.03.2013.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Jarc

  Rekisteröitynyt:
  04.06.2013
  Viestejä:
  4
  CS:sää pelaavan kaverini kautta löysin myös Hearthstonelle kynystä hyvinkin tutun tapaisen kilpaladderin, vieläpä täysin suomalaisen. Tällä hetkellä ainoa ongelma on se, että pelaajia on vain kourallinen, niin pelejäkin löytyy hyvin harvakseltaan. Sivusto itsessään on toiminut ainakin itselläni moitteettomasti, mutta jos tuon jonon saisi lyhyemmäksi pelaajamäärää kasvattamalla, niin mikäs sen mukavampaa.

  Kyseessä siis uusi ilmainen (halutessaan tulevaisuudessa maksullinen) sivusto, esports.fi, jossa voi itsensä laittaa jonoon ja järjestelmä sitten etsii sinulle sopivan pelikaverin. Rankki tulee cs:go ja moba peleistä tuttuun tapaan ELOna, eikä tähtinä kuten HS:ssä on totuttu. Ainakin tällä hetkellä pelillisenä erona tuohon Hearhtstonen omaan rankki systeemiin on se, että kiipeäminen onnistuu jouhevasti myös hitailla deckeillä, sillä korkeille rankeille pääsy ei vaadi tuota sadan pelin grindaamista. Tämä taas ainakin omissa fantasioissani voi luoda hieman erilaista metapeliä niillekin, jotka eivät legendiin jokaisella seasonilla pääse. Itse kun en juurikaan aggro-deckien ystävä ole, niin tämä olisi enemmän kuin mieluisaa vaihtelua.

  Saattoi mennä vähän mainostamisen puolelle tämä viesti, mutta menkööt. Jos tämän viestin perusteella edes muutaman uuden pelikaverin saisi tuonne mittelöimään Suomen herruudesta HS:ssä turnausten ja lanien ulkopuolella, niin egoni selviytyisi räjähdysvaarasta, kun luultavasti myös itse tippuisin reippaasti ulos kärkikolmikosta. Jos joku kiinnostui niin kannattanee omatoimisesti käydä tutkimassa noiden nettisivuja, itse en osaa paremmin kertoa, muuta kuin että jonotan ja odotan teidän haastoja.
   
 2. splosh

  Rekisteröitynyt:
  21.11.2009
  Viestejä:
  2 126
  Onko siellä ne samat netti-dekit ahkerassa käytössä mitä normipuolella? Shammyevo...
   
 3. Jarc

  Rekisteröitynyt:
  04.06.2013
  Viestejä:
  4
  Omissa peleissä ollut vastassa oikeastaan 'turnausdeckejä': Hieman muunneltuja ja pääosin hitaita, jopa yksi vanha kunnon handlock ilman renoa ja/tai leeroy + faceless comboa. Itsekin olen pysynyt kaukana noista perinteisistä ladderdeckeistä jo ihan vaihtelunkin vuoksi. Deckien otanta tosin on melko pieni alhaisen käyttäjämäärän vuoksi
   
 4. SilverFace Banned

  Rekisteröitynyt:
  21.02.2013
  Viestejä:
  26
  Yritinpä käydä liittymässä tohon ladderiin. Eipä onnistu mistään. Eikä edes aukea ladderin säännöt kun niitä yrittää aukasta
   
 5. Jarc

  Rekisteröitynyt:
  04.06.2013
  Viestejä:
  4
  Säännöt eivät toimi itsellänikään, mutta kyllä tuonne ladderiin pitäisi pystyä liittymään, kunhan on rekisteröitynyt. Kai kokeilit nimoenomaan ilmaisladderia, etkä prota?
  Ja tuolta discordista saa kyllä livenä apua ongelmiin, siellä tuntuu ylläpito päivystävän melkeinpä 24/7
   
 6. SilverFace Banned

  Rekisteröitynyt:
  21.02.2013
  Viestejä:
  26
  Herjaa vaan että lisää peliavain. Kun yritän painaa et pelaa hearthstone. Ja sitten kun painaa siitä niin se herjaa jotain csgo pelistä. Vaikuttaa kyl aika keskeneräsiltä nää sivut
   
 7. Jarc

  Rekisteröitynyt:
  04.06.2013
  Viestejä:
  4
  Heh, rikkihän tuo näytti olleen. Testasin itsekin ja annoin palautteen ylläpidolle, nyt toimii testatusti.
  Onhan nuo vähän keskeneräiset, mutta tavoitteena onkin ilmeisesti nyt saada se kuntoon ennen ensi kuun alkua, jolloin aukeaa myös nuo pro -ladderit. Tästähän 'testaajia' myös palkitaan ilmaisilla kuukausilla tuonne pro puolelle.
   
 8. Saan Koneri Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.02.2012
  Viestejä:
  1 888
  Kävimpä huvikseen kokeileen eikä anna laittaa muuta kuin cs avaimen. No taidan kokeilla uudestaan joskus myöhemmin.
   
 9. kekeku

  Rekisteröitynyt:
  17.03.2015
  Viestejä:
  130
  jep samaa tarjoo minulle.
   
 10. Bercon

  Rekisteröitynyt:
  28.10.2007
  Viestejä:
  899
  [​IMG]

  Hearthstoneen on vihdoin saatu "pyramidit" mukaan ja rekryämällä kaverin saa uuden Heron, murloc shamaanin. Seuraavasta 4:sta rekrytystä kaverista saa 1 classic packin kustakin. http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/20177157/help-finley-find-a-friend-7-12-2016

  Tänään myös launchasi Friendly Feud viikko ja kaikki questit voi suorittaa myös kaveria vastaan perus playmodejen lisäksi (instant concede ei toimi, vaan peliä pitää pelata hetken aikaan): http://postimg.cc/image/maox8gh01/

  Myös uusi "Play a Friend" ilmeisesti ainoastaan kerran ilmestyvä daily quest josta saa 80 kultaa kaverin kanssa kun haastaa matsiin. https://postimg.org/image/mywe5a8lz/ Ilmeisesti joku rajoitus (5?) kuinka monta kertaa tuon voi eri kaverien kanssa tehdä, ettei botit/streamaajat saa ihan tuhottomasti kultaa. Jos vielä kavereita uupuu niin tästä voi lisätä yhden Bercon#2836
   
 11. kekeku

  Rekisteröitynyt:
  17.03.2015
  Viestejä:
  130
  Ehtoina tuohon heroon oli että kaverisi pelaa omilla heroillaan 20lvl asti. Tosin aika nopea homma.
   
  Viimeksi muokattu: 18.07.2016
 12. Bercon

  Rekisteröitynyt:
  28.10.2007
  Viestejä:
  899
 13. tom_gore

  Rekisteröitynyt:
  03.12.2005
  Viestejä:
  8 099
  Kuinkas aikaisin noista standardista poistuvista laajennuksista/adventureista ilmoitetaan?
   
 14. lein

  Rekisteröitynyt:
  03.11.2011
  Viestejä:
  2 649
  Siis standardin ideana on, että se sisältää peruskorttien lisäksi sinä tai edellisenä kalenterivuonna julkaistut kortit, eli tämän mukaisesti 2017 keväällä standardista poistuisi Blackrock Mountain, The Grand Tournament ja The League of Explorers.
   
 15. tom_gore

  Rekisteröitynyt:
  03.12.2005
  Viestejä:
  8 099
  Kiitos selvennyksestä :)
   
 16. LLetna

  Rekisteröitynyt:
  10.04.2012
  Viestejä:
  36
  Uus brawli oli ihan hauska. Tai ainaki mukavaa vaihtelua. 296 damagea sain läiskittyä siegeen kunnes fatigue vei voiton :cool:
   
 17. menu

  Rekisteröitynyt:
  29.06.2004
  Viestejä:
  7 751
  :D
   
 18. dzeeta

  Rekisteröitynyt:
  27.07.2004
  Viestejä:
  569
 19. LLetna

  Rekisteröitynyt:
  10.04.2012
  Viestejä:
  36
  Noh, oli mulla hetken hyvä mieli tosta :D
   
 20. -Dist

  Rekisteröitynyt:
  25.05.2009
  Viestejä:
  4 835
  Typerä brawl imo. Kuka kaipaa jotain solo battleja AI:ta vastaan Tavern Brawlissa. En muutenkaan ymmärrä tuota ns. score board meininkiä taistelun loputtua kun tuloksia ei voi verrata muihin pelaajiin ja isostakaan scoresta ei saa mtn extraa :confused:

  Noissa parissa yllä olevassa kuvassa/klipissa on vastustajalla vielä tuo ase tosin? eikö olis helpompaa tuhota vastustajan ase jotta vastustajan minioneista ei ole mtn vaaraa? Kaveri sanoi ainakin että rikkoi sen vastustajan aseen ja peli oli käytännössä '' rikki ''.
   
 21. menu

  Rekisteröitynyt:
  29.06.2004
  Viestejä:
  7 751
  hero powerilla tuo ase tulee takaisin
   
 22. -Dist

  Rekisteröitynyt:
  25.05.2009
  Viestejä:
  4 835
  Jaa kaveri vissiin puhu omiansa sit :D. Kerran vaan kokeilin tuota ni en tiedä tarkemmin kun HS clientti ei oo englanninkielinen tällä hetkellä niin en tiedä mitä siinä hero powerissa luki :D
   
 23. Athlon4

  Rekisteröitynyt:
  05.03.2000
  Viestejä:
  9 822
  Ihan kivaa vaihtelua tuo brawli vaikka tuon edellä linkatun videon jälkeen en jaksa itse koettaa rakennella mitään hienompaa varsinkin kun soft cappi on tonnissa. Kätevästi saa questeja suoriteltua tuon brawlin kanssa maanantaihin asti. :)
   
 24. Echi

  Rekisteröitynyt:
  23.12.2008
  Viestejä:
  1 685
  Olen ruvennut ensimmäistä kertaa jonkin verran nauttimaan tämän pelin pelaamisesta. Asia ei johtunut siitä, että olisin oppinut pelaamaan paremmin, vaan siitä, että aloin ymmärtämään tämän pelin heikkouksista jotain. Valitettavasti tällä hetkellä ranked on miltei turhake, korkeintaan 10-25 tasoja kannattaa pelata. Kaverien väliset matsit ovat miltei parasta hupia, sitten tulee areena ja tavern brawl.

  Pelin perimmäinen ongelma on se, että se suosii liikaa junan vessa-idealla toimivia takuuvarmoja zoopakkoja. Jos haluaa tehdä yhtään omaperäisempiä pakkoja, niin täytyy omata kripparianin maailmanluokan taidot. Plus loputtomasti aikaa kokeilla satojen eri kombinaatioiden toimivuutta. Nämä ovat kohtuuttomia vaatimuksia. Peli käytännössä rankaisee älykkäitä ja taitavia pelaajia, jotka haluavat silloin tällöin pelailla peliä, mutta eivät viitsi mennä valtavirran mukana pakkavalinnoiden suhteen.

  Zoopakkojen ongelma on siinä, että ne tuhoavat pelin hauskuuden ja tekevät rankedissa alaskiipeämisestä lähinnä urheilusuorituksen. Minun on vaikea kuvitella miten joku fiksu kaveri voi oikeasti nauttia siitä, että pelataan kerta toisensa jälkeen samoja kortteja miltei identtisellä tavalla, vain aavistuksen verran mukautuen toisen pelityyliin.

  Koko heartstonen hauskin puoli piilee juuri siinä, että voidaan käyttää luovuutta pakan luomisessa ja pelitilanteessa. Eli kaikki matsit ovat luonteeltaan hyvinkin erilaisia ja mielenkiintoisia. Jos toinen osapuoli ei ole kiinnostunut kikkailemaan millään tavoin ja jyrää vain sotilaita täsmälleen ennalta sovitussa marssijärjestyksesä, niin ei tuossa pääse pahemmin tälläinen luovuus kukoistamaan, kun täytyy vain epätoivoisesti sinnitellä hengissä.

  Pelin ei ole pakko olla tälläinen, älykkäälle ja taiteelliselle pelaamiselle voitaisiin aivan hyvin antaa edes pieni elinsija. Krippi on jo keksinyt osittaisen ratkaisun videollaan.

   
  Viimeksi muokattu: 04.08.2016
 25. Echi

  Rekisteröitynyt:
  23.12.2008
  Viestejä:
  1 685
  Niin ja edelliseen viestiin liittyen, kokeilin kahta uudenlaista pakkaa.

  Tein suhteellisen postmodernin handlock warlockin ja otin uskomattoman hienon matsin erästä kontrollidruidia vastaan. En jaksa selostaa koko tarinaa, mutta se sisälsi todella paljon draamaa ja toinen toistaan kummallisempia olentoja ja loitsuja tuli mukaan - joita ei muuten näe juuri lainkaan. Universumien välinen sota, kuin toiselta planeetalta. Kyse ei ollut mistään äkillisestä syöksyhyökkäyksestä vaan pitkään kestäneestä taktisesta taistelusta, tälläisissä kamppailuissa syntyy ystävyyssuhteita vihollisen kanssa. Niinpä molemmat toivottivat toisilleen "hyvää pelausta", ilman sarkasmin tai vittuilun häivää. 5/5. Mieluummin yksi tälläinen matsi, kuin legendarysijoitus.

  Sitten loin naamashamaanin ikään kuin uudetaan tällä kertaa toimivammaksi. Koin jo aiemmin jonkinlaista häpeän tunnetta tätä pakkaa käyttäessäni, mutta nyt erityisesti. Ihan uskomattoman typerän ylivertaisia kortteja vailla minkäänlaista panostusta. Enemmän korttisäkästä kiinni, tuleeko se 7/ 7 ja sitten mananpalautus. Vaikka kuinka yritätte selittää, että hyvällä taidolla nämä voitetaan, niin kuten Kripp sanoi, loppujen lopuksi todennäköisyyden lakeja voidaan rikkoa vain tiettyyn rajaan asti. Se on mahdollista, mutta ärsyttävän usein nämä zoot jyräävät.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti