HDMI-kaapeliyhteys ei toimi - toimi aikaisemmin 120 hz

Viestiketju alueella 'Ongelmat' , aloittaja Источник, 25.09.2018.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Источник

  Rekisteröitynyt:
  21.02.2014
  Viestejä:
  1 026
  Mikä helvettiä oikein vaivaa tätä kannettavaa?

  Ostin ASUS VA326 näytön ja kytkin sen HDMI-kaapelilla näyttöön. Aikaisemmin tein saman tempun yhdelle toiselle Asuksen näytölle, mutta se jostain syystä temppuili: ruutu pimeni mustaksi sekunneiksi ja sitten tuli takaisin. Siis ihan jäätävää randomia mustaksi menoa temppuilua. No vaihdoin näytön ja se toimi noin viikon ajan ihan hyvin, mutta sitten se alkoi äkkiä sammuilemaan sekunniksi tai pariksi, eli randomisti muuttui mustaksi ja takaisin. Sitten seuraavana päivänä paska lakkasi toimimasta - kannettava detects monitorin mutta jostain syystä näyttö valittaa, ettei muka signaalia. Jostain syystä HDMI-displayport kaapeli toimii, mutta sekin paska aamulla välkkyi mustana, mutta nyt se toimii normaalisti.

  No menin tietokonekauppaan ja ne huomasivat, että pitäisi toimia 100 hertsillä ja kaapelilla mokoma, mutta en pysty vaihtamaan edes hertsiä, valittelee admin oikeuksista, enkä edes pääse näyttöön käsiksi, koska ruutu pimenänä jos yrittää liittää sen kannettavaan. Kannettava siis on AsusROG G701VIK Geforce 1080 ohjaimella. Kokeilin myös kahdella Asus-näytöllä samaa, mutta sama vitun vika. Jostain syystä tietokonekaupassa saivat toimimaan HDMI-kaapelilla...

  Ihan mysteerinen ongelma, yrittänyt päivittää näyttiksen ajurit, toimi normaalisti noin viikon ajan, kunnes alkoi välkkymään ja sitten ei enää saa yhteyttä näyttöön (kahteen näyttöön siis)

  Tilasin Amazonista minidisplay to display kaapelin niin sillä pitäisi paska pyöriä yli 120 hertsillä sitten mutta se saapuu vasta ensi maanantaina. Vissiin kohta asennan käytttiksen uudelleen, sillä korjaantuu välillä mysteeriongelmat.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti