HD tulee, meneekö kaikki roskiin?

Viestiketju alueella 'Viihde-elektroniikka, kamerat ja Hifi' , aloittaja Finnjet, 25.05.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. jounika

  Rekisteröitynyt:
  17.07.2009
  Viestejä:
  4 743
  No, ihmiset tahtoo ostaa tuollaista halpaa LG:n kuraa, ei halvalla ole ennenkään laatua saanut. Kyllä ne kiinalaiset laatuakin osaa tehdä, tarvittaessa.

  Jos ihmiset vaatisi kunnollista ja kestävää laatua, eikä ostaisi tuollaista moskaa, ei olisi lähes pelkästään moskaa tarjolla...
   
 2. Finnjet Banned

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2009
  Viestejä:
  555
  just, tänään sain ja asensin Dilogin telkkaan, tosin DNA-welho taas kerran sähelsi :(
  valitse seuraavista....."paina 3 kaapelitv muu suomi kuin helsinki" painoin 3, tuli jonotus musaa sitten lävähti TAAS seinille "Service is not available-palvelu ei ole käytössä" ARg.. ei muuta kuin punaista luuria ja valitsin kännykkäpalvelut, sanoin suoraan rouvalle että yhdistätkö Lahden kaapeli-tv linkitykseen.. meni 5min. linkityksen jälkeen ja kaikki kanavat toimii hienosti.
  Eli homman idea on se, että LA-Digital myy hobby hallille "vanhaa" varastoa CI+:aa ja sitten ilmoittaa 3e/min soittaville törveille että kortinlukija pitää päivittää, eli riennä ostamaan tietokone jossa on sarjaliitin d9 ja ohjelmointipiuha d9 jossa kummassakin päässä naaras-liittimet, sitten lataat meidän ilmaisilta sivuilta siirto-ohjelman ja _oikean_ ohjelmaversion ja sitten vaan opettelemaan lontoota ja avot!
  homma toimii :smoke:
  _TAI_ soita rtv-asentajalle ja maksa kunnon nippu seteleitä niin kiltti setä päivittää sen kortinlukijasi.
  Naurattaa vaikkei saisi :D mietin että kuinkahan monella vielä on kone/läppäri jossa on d9-liitin??? entäs uusissa koneissa SE vasta naurattaakin hehh...
  Sitten samalla itkettää että kuinka paljon tuo tulee maksamaan kun tilaa asentajan tekemään päivityksen??? ei varmasti selviä 20e:lla.
  Hieno lisäbisnes LA-digitalille, puhelin-infon lisäksi. Saisinkohan minäkin muutettua kännynumeroni maksulliseksi kun meinaa kukkaron pohja paistaa turhan usein :rolleyes:

  Lisäksi itkettää se; kuinka moni >70vuotias tietää mikä on "sarja-kaapeli" :(
  *kele että suututtaa tuollainen rahastus.
  Ja tuosta laitteiston hinnoista:Kaveri on sika kalliin Sonyn HD-taulun ja siinäkään _EI_ toimi LA-digital:n lukija, vaan osti tuon Finnsatin lukijan.

  Täytyy sanoa että kyllä annoin palautetta hobby-hallille kuten myöskin LA-Digital:lle.

  Kuinka monta kertaa minäkin olisin voinut aikoinani rahastaa oikein kunnolla kun vanhusten kodissa on käynyt kodinhoitaja siivoamassa ja joku(yleensä elektroninen) laite ei toimi enää "lakkasi yhtäkkiä toimimasta" ja saan huomata että seinästä on powerin töpseli irti :eek:
  Minulta kyllä palaa päreet tuollaisten rahastajien edessä :mad:
  Nooh, oppia ikä kaikkia. uusi kokemus jälleen elämään ei sen enempää.
  Happy End....
   
 3. aukusti

  Rekisteröitynyt:
  21.01.2006
  Viestejä:
  60
  Mihin sinä sen sarjakaapelin kortinlukijassa tunget?
   
 4. Finnjet Banned

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2009
  Viestejä:
  555
  Ainakin LG:ssä on niin fiksusti tehty että sisäisen digiboksin ja kortinlukijan voi päivittää takana olevasta liitinviidakosta löytyväst sarjaliittimestä :p
  en tiedä onko muilla HD-telkuilla joissa kortinlukija samanlaista liitäntää, uskoisin niin.
   
 5. aukusti

  Rekisteröitynyt:
  21.01.2006
  Viestejä:
  60
  Uskoisin, että LG:n telkkarit voi päivittää usb-muistiltakin.
   
 6. Finnjet Banned

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2009
  Viestejä:
  555
  Oikeassa olit, yritettiin sitäkin mutta käteen meni. Laitteessa oli jo viimeisin firmware. Hobbariin soitin ja reklamaation kera tulee uusi taisi olla Samsung:n telkka 150e kalliimpi, riippuen mitä reklamaatiosta vähentävät.
  Oli onni ettei minulla ole yhtään LG:n tavaraa huoh mikä painajainen.
  Vaikka LG:n ilmainen tuki onkin todella pätevä.
  Toivon mukaan game-over ja pointsit 20-0 :smoke:

  Ei kyllä ole mitenkään helpoksi tehty usb-päivitys, lataa sieltä ja sieltä tee se ja se alihakemisto tee niin ja näin, sitten kun vielä hobbari oli laittanut laskuun telkan merkin väärin niin soppa kiehui kauniisti ylitse :(
   
 7. Finnjet Banned

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2009
  Viestejä:
  555
  No jooh, usb päivitys ei toiminut, nähtävästi telkassa oli jo viimeisin päivitys. sitten soitto hobbariin, viime viikolla mies-henkilö ymmärsi idean että maanantaikappele on, tänään soitti nainen, melkein tuli linjoja pitkin kotiini.
  "Emme me voi purkaa kauppaa, teidän pitää lähettää telkka meille postissa ja MEILLÄ katsotaan onko siinä vikaa" Eli täti luulee että joku näkee näinkin paljon vaivaa kusetukseen, että jaksaa kirjoittaa 10*A4 tekstiä ja kertoa koko telkan vianetsintä kaaviot, luojalle kiitos saan kohta DNA:n huoltomieheltä raportin jonka laitan telkan mukaan että "tv:ssä vika, suositellaan palautettavaksi hh:iin" siitähän eukko riemastui kun katsoin että hh:n Samsun 32":n maksaa 100e vähemmän Net-Anttilasta ja tilasin sieltä sen ja omaan kämppääni kaksi muuta taulu-hd telkkaa :)
  Nooh, jos eukko käy vaikeaksi niin sanon vaan että minulla on koko telkan tarina 01-31.06.2012 välisen ajan ja siitä tehdään kuluttajariitalautakunnalle KUNNON korvausvaade+lisäksi tulee 2kk:n päästä hobbariin soitetut puhelut jotka ne lupasivat korvat. SEN lisäksi, muiden tavaroiden osamaksut pistetään JÄIHIN! eihän kuluttajariita lautakunnassa kestä hommat kuin 1-10kk :D
  Minulle kyllä passaa tapella jonkun helvetin hobbarin kanssa (jonka muuten nykyään omistaa Stockmann jonka vuoksi palvelu on PERSEESTÄ!!)
   
 8. hsalonen

  Rekisteröitynyt:
  15.08.2009
  Viestejä:
  10 441
  Täällä myyty oma LG oli päivitetty romanialaiselta FTP:ltä löytyneellä epävirallisella päivityksellä, jolla tuli pari säätömenua lisää :rolleyes:

  Ei niitä virallisia päivityksiä LG:n sivuilta löytynyt, tein sitten näin.

  Verkkokaupassa on 14 päivän purkuoikeus, kannattaa käyttää sitä. Muuten ei kyllä minkään vian vuoksi voi helposti purkaa. Kannattaa myös totuttautua ajatukseen, että telkkari on kuukauden huollossa.
   
 9. Siis mikä tässä nyt on ongelmana? Päivitit ITSE televisiosi ja se meni päin seiniä? Et päivittänyt, koska oli jo uusin sisällä? Televisio on rikki? Televisio ei ole rikki, et vaan osaa käyttää?

  Ei tästä ota hullukaan selvää. Ehkä on parempi, että jätät nämä nykyaikaiset laitteet kaupaan ja käytät niitä putkitelevisioita sinne vuoteen 2016 ja kokeilet sitten uudestaan.

  Jos olet jo yli kuukauden käyttänyt televisioita, ei sinulla mitään automaattista purkuoikeutta ole. Ei, vaikka kuinka itkisit ja löisit nyrkkiä pöytään. Televisio korjataan takuun puitteissa ja jos olet itse jotain mokannut, otetaan kulut sinun pussista.

  Ja jätä vaan muutkin osarit maksamatta, siinähän kerjäät lisää verta nenästäsi.
   
 10. Finnjet Banned

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2009
  Viestejä:
  555
  EI PIDÄ PAIKKAANSA, SORI sanoi sairaswääns vuonna 1960 :smoke:
  Jos ostan postimyynnistä telkan, eikä se ole toiminut viikkoakaan puhumattakaan päivääkään kuten edes putkitelkan pitäisi TOIMIA, niin koneen ääreen vaan ja myyjälle reklamaatiota, jollei myyjä suostu hyvittämään kamaa takaisin niin kuluttajariitalautakuntaa peliin, kyllä kovakin muna hajoaa tarpeeksi ison paineen alla.

  Ja Suomeksi Sanottuna: SUOMI EI OLE VALMIS HD-AIKAAN. PISTE!!!

  Täällä on eistein potenssiin 200 kavereita jotka haukkui LG, nooh nyt on ostettu Samsung ja siskolla telkka tekee samaa, eli kuva stillaa.
  Itselleni tuli 14" putken sijaan 24" hd, salatuista kanavista löytyy kaikki muut paitsi kaksi, selvitäppäs siihen syy jos olet kerran NIIN HD-READY GUY!!
  Tai helpommalla pääset jos ilmoitat privana kotiosoitteesi niin lähetän Sinulle tilinumeron jolle voita maksaa 2*32"+1*24" HD-telkkojen hinnat niin lähentänpä nämä kauniissa rullakossa Sinulle, jos Sinulla on niin Jeesus voimat että jopa Putkitöllössä tulee 4k Super-HD kuva :kippis:
  On tainnut jäädä muutama rauhoittava ottamatta kun olet replynnyt :D
   
 11. Otappa pappa nyt ihan rauhassa. Kuluttajansuojalaki kun on harvinaisen selkeä tässä asiassa. Sinulla on 14 vuorokauden palautusaika. Sen jälkeen on televisio huolletaan jos se vikaantuu.

  Voit itkeä niin kauan ja paljon kuin huvittaa. Mutta Hobby Hallila ei ole mitään pakko perua kauppaa vaikka kuinka uhkailet viranomaisilla.
   
 12. rdn

  Rekisteröitynyt:
  21.11.2001
  Viestejä:
  698
  Ei käy kateeksi HH:n päässä sitä epäonnista asiakaspalvelijaa jos kaverin ulosanti on suullisesti samaa tasoa mitä tänne suoltaa :D
   
 13. Sitten nämä korvausvaateet...juuh okei.

  HH saattaa korvata sinulle puhelukustannukset jos ovat oikein ystävällisiä.

  Kiitos nimittelystä, olenkin tosiaankin vain HD-ready guy, koska mulla on olkkarissa wanha Panan plasma. Taidat tosiaankin olla näitä nyrkin paukuttelijoita, kun hommat ei mene niinkuin itse haluaa. Törmäsin kaltaisiisi apinoihin päivittäin, kun tein myyjän hommia Cittarissa.

  Laita ne osarit jäihin ja tule tänne itkemään, kun ne on mennyt perintään. Ehkä saat silloinkin puserrettua kyynelen, pari kunhan todella yrität.
   
 14. Finnjet Banned

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2009
  Viestejä:
  555
  No kyllä kannatti itkeä kun Etelä-korealaista paskaa myyvät priimana suomessa, ei tarvinnut kun mainostaa kuluttajriitalautakunta niin kauppa peruttiin ja jo maksetut rahat palautetiin.
  näyttää olevan vallalla että taiwanissa jne. tehdään priimaa ja sekundaa, suomi poika ostaa tietysti sekundaa sillä sitä saa eurolla tonnin, tosin se että se on sekundaa ei kerrota suomen kuluttajille ja kauppa käy :smoke:
   
 15. Finnjet Banned

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2009
  Viestejä:
  555
  Hehee, näkisitpä sen puhelinmyyjän (DNA) äijän ilmeen kun kauppasi kiihkeästi uutta liittymää ja kehoitti lopettamaan saunalahden, kun kerroin että DNA:lla menee niin hyvin että kuluttajariitalautakunta on järjestämässä mulle Teiltä 600e korvauksia, ei poika enää kaupannut liittymää :D
   
 16. Finnjet Banned

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2009
  Viestejä:
  555
  ei haittaa vaikka menisi Finnjetin ja Silja-Linen osarit maksuun, veronmaksajat eli Sinä maksat, itse olen P.A. revippäs siitä :D
   
 17. jounika

  Rekisteröitynyt:
  17.07.2009
  Viestejä:
  4 743
  HH:lla on sentään vara valita asiakkaansa, joten varmaan sinun kannattaa katsoa joku uusi paikka mistä osarilla ostelet :D Eipä taida enää HH kauputella sulle mitään.

  Ainakin itse olen Stockan ja niiden palvelun todennut todella mallikkaaksi. Tietenkään en tosin ole ekaksi alkanut huutamaan heille, jos ei ole laite toiminut. Asiallisesti keskustelemalla on saanut kahvinkeittimen vaihdettua uuteen, takuuaika oli päättynyt 8-9 kuukautta aiemmin, eikä edes kuittia ollut tallella...
   
 18. Finnjet Banned

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2009
  Viestejä:
  555
  Jooh olenkin nyt siirtymässä Net-anttilan asiakkaaksi kun sekin on alkanut myymään osarilla, halvemmat hinnat, paremmat laitteet, nopea asiallinen toimitus. hh toimittaa viikossa,net anttila 2vrk:ssa, hh tehnyt kytkyn postin kanssa (jota en tajua koskaan :( ) eli jos paketti tulossa himaan niin itellasta soitetaan 08 että sopiiko että paketti tulee 16-19 aikana :eek:
  net-anttilan hommat hoitaa yksityinen kuljetusfirma, soittaa 09-11 että paketti tulee jos sopii niin 09-11 ja homma pelaa!

  Ai myykö stocca niitä kahvikeittimiä jotka kestää vuoden kerrallaan?
  Ei kiitos, mielummin maksan enemmän ja ostan HH:sta joka kestää >26v.
  ja on vielä (toisten mielestä paska) philips merkkinen....
   
 19. jounika

  Rekisteröitynyt:
  17.07.2009
  Viestejä:
  4 743
  Heh, Netarin osarissa 500 euron ostolle liki 18 prossan vuosikorko! Järkyttävää!

  Siis kahvikone oikeastaan, kesti liki 6 vuotta (takuu 5 vuotta), sitten lopetti yksi kytkin toimintansa. No joo, eihän se ollut kuin vajaa tonni hinnaltaan silloin, en tiedä mitä philipsin kunnon kahvivehkeet maksaa, eivät taida edes tehdä?

  Nyt sai huomattavasti paremmat ominaisuudet sisältävän ja muutenkin paremman oloisen, erimerkkisen triplaintaisen tuotteen tilalle. Totesivat vain merkin poistuneen markkinoilta ja sanoivat homman hoituvan helpoiten näin. Itse ajattelin vehjettä kauppaan viedessäni, että jos kehottavat lähettämään maahantuojalle tai huoltoon jonnekkin, mutta homma hoituikin parissa minuutissa.
   
 20. Finnjet Banned

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2009
  Viestejä:
  555
  Jounika: mun Philips cafe royale takuu taisi olla vuosi ja kestänyt 26v ja kerran jouduttu lasipannu uusimaan, hyvät sumpit vieläkin keittää. Maksoi tosin senaikaista rahaa 500mk.
   
 21. Finnjet Banned

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2009
  Viestejä:
  555
  Heh_köh_ööhh.. tänään tuli sitten aamulla olkkariin 32" led samsung HD, asennus ja kanavahaku päälle, sitten viemään koiraa ulos, takaisin tullessa kämpässä vahva elektroniikan käry, telkka pimeänä. eikun tökkeli irti, laitteen purku ja viemään takaisin anttila-kauppaan, ehkä saan ehjän ensiviikolla :(
  Philips:n lcd olisi kiva, siinä on laadukas jalka, mutta hidas kaukosäädin, hyvänä sisäinen käyttöohje ja huokea hinta. Samsungissa on taas led ja nopea kaukkari sekä monipuoliset liitännät takana, hinnaltaan vähän arvokkaampi.
  kaksi HD telkkaa temppuillut, en edes jaksa sanoa mitään, totean vaan että "tööt" :(
   
 22. Finnjet Banned

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2009
  Viestejä:
  555
  Jooh, nyt tiedän missä Lahdessa on bermudan kolmio HD-telkoissa :D
  Se on systerillä, sen 1kk vanha Philips HD 32" telkka ei ottanut päivitystä vastaan usb:lta, huoltoliike sanoi että he ottaa sen telkan takaisin ja rahat tulee tilille. pitää näköjään luottaa vaan Samsungiin, ne on toimineet loistavasti...tai no ainakin "hyvin". Philips:n päivitys ei onnistunut, päivitti uudestaan ja uudestaan, eikä kuitenkaan päivittänyt softaa, nooh Philips kilttinä lähetti oman tikkunsa missä piti olla päivitys koska heidän mielestään minun heidän nettisivuiltaan lataamani ei jostain syystä toiminut :)
  voi venäjä.. Nooh ainakin tiedän että Philips ja LG:tä en ota vaikka ilmaiseksi saisin, huoh tätä "helppo HD digiaikaa" :mad:
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti