HBO stream scandinaviaan. HBO Nordic

Viestiketju alueella 'TV-sarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja Vierailija, 31.08.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Kyselin tuosta tekstityksen koosta heidän tuestaan ja vastaus oli:


   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 13.04.2015
 2. Strat1968

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2012
  Viestejä:
  263
  Jos 35e investointi kaataa budjetin niin ei kai sitä HBOta kannata edes harkita tilaavansa, sehän maksaa peräti n. 10e/kk.
   
 3. SweeneyTodd

  Rekisteröitynyt:
  03.03.2011
  Viestejä:
  1 072
  Sanoinko, että tuo kaataa budjetin? Vitutti vaan, että luvataan tuollainen tikku ja sitten ne onkin loppu hetkessä. Itse en viitsi ylimääräistä laitetta ostaa vain sen takia, että HBO ei viitsi palveluaan lanseerata juuri millekään laitteille. En tuota tikkua mihinkään muuhun kuitenkaan tarvitse.
   
 4. Koskis

  Rekisteröitynyt:
  21.03.2013
  Viestejä:
  270
  Ei kait se firman vika ole jos et ollut tarpeeksi nopea? Jos annetaan rajattu määrä chromecasteja ja annetaan kaupanpäälle vielä lisäksi Ilmainen kuukausi palvelua niin aika moni noihin tarttuu.
   
 5. Punde Banned

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2002
  Viestejä:
  1 440
  Päivitystä, oli nääs eteisen lattialla ilmoituslappu saapuneesta isokokoisesta kirjeestä. En odota pakettia mistään ni hieman kummastelin, kävin lähikaupan postista hakemassa ni HBO:lta musta kirjekuori jossa onnittelulappunen ja Chromecast.

  Olin laittanu aprillipäivänä heti (~10min) sen linkittömän kampanjatilausvahvistussähköpostin saamisen jälkee kysymyksen asiakaspalveluun että onko jotain häiriötä, miksei linkkiä löyvy. Eka vastaus seuraavana päivänä oli pahoitteluja ja että tikut menivät erittäin nopeasti illalla, toivottavasti kuitenkin löydän katsomista palvelusta jne. Vastasin että ei homma ihan niin mennyt, pistin vähän dataa tilausajoista ynnä muusta mitä tästäkin ketjusta luin.

  Tähän vastasivatkin sitten että oli teknisiä ongelmia (oho, totuus!) ja että voivat tarkastaa olinko ensimmäisten 5000 joukossa, pyysivät yhteystietoja varmuuden vuoksi. 10 päivää myöhemmin tuli tikku priorityllä Saksasta. Olin jo unohtanut koko hässäkän :)

  Enpä ehtinyt ilmaista jaksoa vielä keskeyttää ni jatkukoot ny ainakin GoT:n ajan ja miksei pidempäänkin kun melkoisena yllätyksenä kääntyikin homma hyvin päin.
   
 6. Koskis

  Rekisteröitynyt:
  21.03.2013
  Viestejä:
  270
  Mä oon monesti ihmetellyt sitä, kuinka pienellä vaivalla firmat saisivat tyytyväisiä asiakkaita. Juuri tämän kaltaiset viestit kumminkin leviävät netissä ja negatiiviset vieläkin enemmän. 35e ei ole kallis investointi positiiviseen mielikuvaa firmaan. Miettii kumminkin kuinka paljon HBO nordic on saanut paskaa niskaa surkesta aloituksesta Suomessa.
   
 7. Punde Banned

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2002
  Viestejä:
  1 440
  Onhan se laitetuki ainakin edelleen kilpailijoihin verrattuna surkea. Nyt kävi itellä munkki ja vihdoin löytyy vekotin jolla palvelu toimii kätevästi ja töllöstä nähtynä, ei PC:n tai tabletin pikkuruudulta.

  Android-tabletti, Chromecast ja töllö leikkii mukavasti yhdessä ja kuvanlaatu on itelle ihan riittävä näin pienellä töllöllä (32"). Puol jaksoa GoT:tä rullas kans ongelmitta. Tällä setillä käyttömukavuus voittaa vaihtoehtoiset tavat katsella, joten ellei jotain pahoja bugeja tai ongelmia esiinny ni mielellään maksan laatusarjoista vaivaisen kybän kuussa.

  Edelleen tosin mieluiten käyttäisin pleikkaria, kun se muutenkin on huushollin mediasoitin ja netflix-vimputin. Joten plegesoftaa HBO:lta odotellessa, joutais sitten toi Chromecast jollekin lahjoitettavaks vaikka kun muuta käyttöä sille en keksi.
   
 8. huikea

  Rekisteröitynyt:
  21.08.2013
  Viestejä:
  329
  Onko muilla latausongelmia? Minulla latailee jatkuvasti, huonoimmillaan lataustaukoja tulee minuutin välein ja ne kestävät useita kymmeniä sekunteja. Yhtään GOT -jaksoa en ole pystynyt katsomaan ilman jatkuvaa "puskurointia".. Kokeilin jo kahdella eri selaimella ja kahdella eri koneella. Talon netissä ei pitäisi olla vikaa, 50-100mb (4G). Mikään muu suoratoistopalvelu ei lataile yhtään, mutta HBO Nordic on täysin katselukelvoton. Olen joutunut latamaan jaksoja netistä, koska tuota palvelua ei ole pystynyt käyttämään (vaikka maksan siitä).
   
 9. Miguel

  Rekisteröitynyt:
  28.06.2002
  Viestejä:
  804
  Tämäpä oli hyvä kuulla, koska itsellä meni hyvin samalla tavoin, ainoa ero tarinaasi oli että sain yhden pahoitteluviestin sijaan kaksi, "Oscar" ja "Heinonen" :) Eli kahteen kertaan aspa otti yhteyttä ja pahoitteli tapahtunuta hässäkkää, ja pyysi yhteystietoja tarkastusta varten. Vastasin heille kuitenkin vasta 7.4. joten jos sieltä jotain on tulossa niin useamman päivän jälkeesti. Laitoin vielä viimeiseen viestiin vittuilut siitä miten he "tarkistavat tilanteen", ja jos nyt oikeasti tikku vielä minullekin tulee niin on pakko kyllä kuitata aspalle että kerrankin meni hyvin. Mutta odotellaan josko se tikku sieltä tulisi!
   
 10. Punde Banned

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2002
  Viestejä:
  1 440
  Nii sie olit kans niitä jotka liian nopeasti (eli ~ekan tunnin, puolentoista aikana) uusi tilauksen ja systeemi vielä bugitti.
  Oscar vastas (2.4.) miun ekaan palautteeseen et tikut meni jo nopeimmille, ja uudestaan (3.4) pahoitteli sitten sitä teknistä vikaa ku tais aspallekin selvitä että moka oli tapahtunut ja tarkastavat asian.

  4.4. Kasper oli puikoissa ja vahvisti että yhteystietoni tuli perille ja tarkastavat asian. 14.4. tuli tikku.

  Keskimmäisessä viestissäni, jossa vastasin siihen kun sanoivat että olin liian hidas, vastasin kritiikillä ja faktoilla ja käytin yhdessä lauseessa taivutettua muotoa sanasta 'paska', kampanjaan liittyen. Muuten kyllä asiallisesti kirjoitin :) Eiköhän se tikku sieltä siulleki tule.
   
  Viimeksi muokattu: 14.04.2015
 11. kasvi

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2004
  Viestejä:
  179
  Pystyykö tektsityksen kokoa muuttamaan jostain PC:llä? Karmee kattoa telkusta noin pientä töherrystä. :/
   
 12. CitiZenn

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2007
  Viestejä:
  43
  Sama homma mulla, tikku tuli, vaikka vaati pienet mielensäpahoittaja-viestit aspaan :)
   
 13. Lichi

  Rekisteröitynyt:
  03.01.2010
  Viestejä:
  2 383
  Miten tonne Watchlistiin saa kokonaisia sarjoja? Onhan melko älytöntä, jos kaikki jaksot pitää yksi kerrallaan naputella tonne.
   
 14. Kim Doe

  Rekisteröitynyt:
  17.10.2002
  Viestejä:
  95
  Itse ihmettelin samaa kun otin taas kuukauden testiin että saa katsottua paria sarjaa eteenpäin kun Flixista jäi sarjat kesken. On tää Netflixin jälkeen vähän kankea käyttää. Ensi kuussa jatketaan taas pelkällä Netflixillä. Palataan HBO:lle taas joskus kun loppuu katsottava tai jää joku sarja ikävästi kesken.

  Aika usein tuntuu pätkivän tämä HBO katsoi sitten Chromecastilla tai Chromella. Apple TV:llä en muista milloin Netflix olisi pätkinyt Super HD:lla kesken katselun vaikka käytän sitä päivittäin. Saisi tulla HBO:lle myös natiivi Apple TV sovellus 5.1 äänillä sitten voisi ottaa senkin jatkuvaan käyttöön.
   
 15. Miguel

  Rekisteröitynyt:
  28.06.2002
  Viestejä:
  804
  Tulihan se tosiaan Chromecasti sieltä itellekin, muutamaa päivää edellisten kirjoittajien jälkeen, osittain varmasti omasta vastaushitaudestani johtuen. Pakko korjata omaa mielipidettä 0/5 arviosta ehkä 4/5, ei se ihan täydellisesti tosiaan mennyt, mutta kiitettävällä tavalla korjasivat omat tyräilynsä.
   
 16. LXXXV

  Rekisteröitynyt:
  23.10.2014
  Viestejä:
  86
  Hieno palvelu kertakaikkiaan. Epic browser -> error, Chrome -> error, IE (kyllä, alennuin myös kokeilemaan tätä sontaa) -> musta ruutu. Tässä vaiheessa tuli vaihdettua tabletin puolelle ja HBO appsi lataukseen. Joko ei pääse edes kirjautumaan sisään tai koko paska kaatuu ennen kirjautumisruutua. Ja pukumiehet ihmettee miksi ameriikan serkku on niin suosittu kaveri. Jokin asetus on ilmeisesti päin helvettiä, mutta mikä? Default asetukset ei natsannut. Netflix ja Viaplayn kuvotus sentään toimii pienen puukotuksen jälkeen.
   
 17. JonathanX

  Rekisteröitynyt:
  27.10.2013
  Viestejä:
  9
  Minulla pätkii Chromecastin kautta. Laitoin tästä postiakin asiakaspalveluun.
   
 18. Tomppodeuz

  Rekisteröitynyt:
  09.10.2010
  Viestejä:
  560
  Hain eilen chromecastin ja katsoin uusimman game of thronesin, kaikki toimi kuin unelma. Pöytäkoneelta menee johto wlan reitittimeen (Huawei B593s). Kuva oli todella hyvä ja terävä, eikä pätkimisestä ollut tietoakaan.
   
 19. nkossu

  Rekisteröitynyt:
  23.05.2008
  Viestejä:
  2 799
  Oon nyt katsonut 2 GOT jaksoa tästä hbo nordicista. Kuvanlaatu on kohtalaisen hyvä, tekstitys ihan ok, jotain lauseita ei ole suomennettu ollenkaan. Ei kyllä haittaa itseä kun osaan englantia. Jotenkin sellainen fiilis, että Ruotsin tai Amerikan serkulta ladattuna nämä oli paljon parempi laatuisia joten en osaa sanoa tuleeko jatkossa katsottua tästä palvelusta vaikka onkin helppoa avata vain smart TV sovellus ja laittaa jakso pyörimään.
   
 20. Blockhead

  Rekisteröitynyt:
  01.09.2004
  Viestejä:
  42
  Mulle kans tuli tuo Chromecast ja yhden jakson GoT kokemuksella hyvin toimi. Hieman skeptisesti tuohon ensin suhtauduin kun HBOn palvelut aikaisemmin toiminnut niin takkuisesti, mutta tuosta pointsit kotiin. Kuva oli omaan silmään tarpeeksi terävä ja ei nykinyt tai puskuroinut missään välissä. Myös toiston pysäytyksen jälkeen osasi jatkaa ongelmitta samasta kohtaa. Kännykän kautta tuota käytin.
   
 21. Punde Banned

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2002
  Viestejä:
  1 440
  Useita tunteja nyt katsellut chromecastilla ja tabletti kaukosäätimenä, kertaakaan ei ole pätkäissyt puskuroimaan (elisa viihteen bewan motu 100/10 kaapelissa). Mut ei toi tabletti kovin kätevä ole kaukosäätimenä, esim. jos pitää hypätä vaikka 30s taaksepäin, niin siihen ei ole mitään namiskaa (kai?) vaan pitää yrittää siitä palkista tökkiä tai liuttaa oikeaan kohtaan ja sen tarkkuus on kasituumasella tabletilla luokkaa suurinpiirtein sinnepäin +-2 minuuttia, eli ei hyvä.

  Toinen mikä ärsyttää on että pause ei pysy kovin kauaa päällä ja koko hbo nordic sammuu muutamassa minuutissa. Onkohan tähän jotain asetusta chromecastissa tai tabletissa? 4.2 jelly bean, en oo androidin kanssa leikkinyt juuri yhtään ni lähes täysnyyppä. Tottunut siihen että kun pausen pistää päälle (pc, pleikkari, netflix, youtube jne.) ni se sitte kans pysyy vaikka joutuiskin puhelimeen vastaamaan tai paskalla käymään.
   
 22. Melbac

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2001
  Viestejä:
  10 374
  http://www.mbnet.fi/artikkeli/tieto...t_piraatit_nyt_uhkaillaan_maksavia_asiakkaita
  HBO:lla ei katsota hyvällä maaestojen kiertoa.

  Aiemmin tällä viikolla viihdejätti HBO uhkaili Game of Thrones -sarjan vuotaneiden jaksojen lataajia, mutta nyt uhkailu on siirretty koskemaan myös palvelun maksavia asiakkaita.

  Tämänkertainen kiistakapula koskee maakierron estoa ja HBO NOW -palvelun käyttöä, joka on saatavilla vain Yhdysvalloissa.

  Kyse on hiukan samantapaisesta tapauksesta kuin Netflixin maaeston kiertäminen, jolla Netflixin Yhdysvaltain tarjontaa voidaan katsella ympäri maailmaa.

  HBO on lähettänyt vpn:ää käyttäville asiakkailleen tiedotteen, jossa vaaditaan näitä todistamaan asuvansa Yhdysvalloissa, mikäli nämä ovat käyttäneet HBO NOW -palvelua. Mikäli uskottavaa todistusta ei saada, käyttäjätunnus suljetaan automaattisesti.

  Jotta hommasta saataisiin vielä ikävämpi maksaville asiakkaille, täytyy näiden itse huolehtia siitä, että tilaus kolmannen osapuolen palveluntarjoajan kanssa katkaistaan. Muussa tapauksessa asiakkaan tilitykset HBO:lle jatkuvat.

  Useat HBO:n katsojat ovat turvautuneet vpn:n käyttöön maaeston kiertääkseen, sillä haluttua sisältöä ei ole tarjolla heidän omassa maassaan.

  Asiasta kertoi muun muassa Neowin.
   
 23. Ohramies

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2008
  Viestejä:
  758
  Tolla ei varsinaisesti ole kuitenkaan mitään tekoa HBO Nordicin kanssa. Jota ironisesti katselen UnoTellyn avustamana briteistä kun vastaavaa ei täällä ole. Kerran näinkin päin.
   
 24. konvehteja

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2012
  Viestejä:
  4 165
  Sitä kyllä ihmettelen, että eikö tuonne jenkki HBO:n ole pitänyt osoitetietoja antaa rekkauksen yhteydessä? Luulisi nyt siinä jo tilin torppaamisen tulevan vastaan elleivät sitten ole jotain tekaistua osoitetta jenkkilästä sinne syöttäneet.
   
 25. Lichi

  Rekisteröitynyt:
  03.01.2010
  Viestejä:
  2 383
  Tämä osoitteen tekaiseminenko on joku ongelma siinä vaiheessa, jos kuitenkin VPN:llä tota käyttää?
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti