"Haluatko miljonääriksi" -TV-ohjelma

Viestiketju alueella 'TV-sarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja TuomeRehu, 08.05.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Athos

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  2 362
  Hyväntekeväisyysjaksot on joka tapauksessa vaivaannuttavia kun hyvään tarkoitukseen pitäisi saada rahaa, tuotantoyhtiö ei halua sitä liikaa eikä toisaalta kehtaa liian vähän antaa ja toisaalta tämmöisessä visassa seurannan idea on joka tapauksessa se paljonko tavallinen mattimeikäläinen voittaa ITSELLEEN. Jotta häneen voidaan samaistua.

  Mutta yleisestikin ohjelma noudattaa samaa kaavaa ja sopii samaan Ruutu-katsomiseen eli kelataan tauhka pois ja jäljelle jää muutama kysymys sekä pari kisaajaa jotka voittaa tonnin tai "peräti" kymppitonnin. Ero kuin yöllä ja päivällä siihen Brittiversioon, jota Lontoossa seurasin. Siellä juontavaa herrasmiestä ei voinut vähempää kiinnostaa kisaajan kuulumiset, ammatti, harrastukset, kotivideot tai yleisössä istuva kummin kaima vaan esitettiin vain kysymyksiä ja jaettiin rahaa. Siellä ilmeisesti oli jaettavaa.
   
 2. Athos

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  2 362
  Nyt tuli fiksu ja tietävä nuorimies niin häneltä vietiin oljenkorsia heti alkuun kysymällä jostain Antti Holman podcasteista. Tuskin kukaan voi rehellisesti väittää että tämä oli yleistietoa. Kun tuotannon yllätykseksi hän tiesi että Ali otteli Foremania vastaan Kinshassa niin 15t kysyttiin "Mikä on alkuaine jonka järjestysluku on 93: a) einsteinium b) neptunium c) samarium d) torium. Ihan kun joku voisi osata nuo numerot ulkoa.

  Sille yhdelle naiselle tarjottiin 60t kysymällä 30t ja 60t kuka oli 100mk setelissä ja mikä alkuaine on Fe.

  Kukaan tuskin uskoo että kysymyksiä arvotaan samankaltaisesta, joka tasolla yhtä vaikeasta joukosta vaan ne valitaan henkilön mukaan että paljonko on varaa maksaa ulos.
   
  Viimeksi muokattu: 02.11.2019

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti