Haastattelu: Naoki Yoshida pelasti Final Fantasy XIV:n ja kannustaa nyt kokeilemaan sitä - "Ei MMORPG:a tarvitse pelätä"

Viestiketju alueella 'Peliartikkelit ja -arvostelut' , aloittaja Muropaketin toimitus, 30.05.2019.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Muropaketin toimitus Ylläpito

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  22 430
 2. nocebo

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2003
  Viestejä:
  859
  Final Fantasy XIV on jumalattoman tylsä ja lineaarinen peli. Se sopii sellaisille pelaajille, jotka haluavat äärimmäisen suoraviivaista ja selkeää pelattavaa.

  Levelausta ja yksiulotteista itemisaatiota lukuunottamatta hahmonrakennusta ei ole. Jokainen saman hahmoluokan hahmo on täysin identtinen toisiinsa nähden. Samasta hahmoluokasta ei ole olemassa useampaa buildia, sillä pelaaja ei valitse mitään. Kaikki taidot tulevat levelien myötä.

  Ainoa valinta on se, että "mitä hahmoluokkaa pelaat". Sitä sentään pääsee vaihtamaan taisteluiden välillä joten uuden hahmon kanssa ei tarvitse grindata uutta. Millään määrällä sisältöä ei ole itselleni mitään merkitystä tässä vaiheessa, kun pelaajalta ei oleteta mitään muuta kuin aikaa.

  ...toisaalta en ymmärrä miten kukaan jaksaa FFXV:stäkään, jonka combat/camera on niin surkea, että minkäänlaista strategista lähestymistä pelissä ei ole. Sen sijaan XV on pelkkää Kingdom Hearts "spam X"-menoa missä kohteet vilistävät ruudulla.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti