God of Warin pääkehittäjä paljastaa, mistä pelistä hän haluaisi remake-version

Viestiketju alueella 'Peli- ja elokuvauutiset sekä artikkelit' , aloittaja Muropaketin toimitus, 23.04.2019.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Muropaketin toimitus Ylläpito

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  22 588
 2. Haerski_90

  Rekisteröitynyt:
  06.04.2018
  Viestejä:
  15
  Vain oman suosikkipelin mainitseminen remake-ehdokkaana on aina vähän harkitsematonta. Chrono Trigger ei mielestäni sellaista tarvitse, vaan käännös sellaisenaan nykylaitteille riittää erinomaisesti. Loistava DS-versio sen jo osoitti.

  En sitä paitsi usko, että nykytekniikalla pelistä saataisiin lainkaan niin päräyttävää kokemusta kuin alkuperäinen oli ja on edelleen. SNES-kausi oli aikaa, jolloin tekniikan rajoitusten takia tarina ja hahmot oli hyvin bare bones ja siksipä pelaajien mielikuvitus oli olennainen osa kokonaisuutta. Väitän, että jopa suurin osa pelin viehätystä ei ole siinä mitä se tekee, vaan siinä miten se ruokkii pelaajan mielikuvitusta. Ei partyn hahmot esimerkiksi paljoa juttele keskenään. Silti pelaajan päässä näiden välillä on vahva ystävyyden side. Tämä ei valitettavasti ole enää riittävästi, jos pelistä aletaan vääntää modernia toimintaropea kaikilla herkuilla. Uskon, että jopa jo huomattavasti cinemaattisemman FFVII:n remaken kehitysongelmat ja ikuisuuksiin venyvä aikataulu ovat seurausta siitä, että se mikä toimi vuonna -97 ei toimi enää herran vuonna 2019.

  Siksi kehitystiimin paineet lienevät valtavat: Ei riitä se, että toistaa sen mitä alkuperäinen teki, vaan pitäisi oikeastaan kapturoida se yleinen fiilis pelistä ja sitten venyttää sitä todella rankalla kädellä modernin roolipelin mittoihin. Uuden kirjoitettavan sisällön määrä on valtava, koska alkuperäinen tarjoaa vain hyvin karkean rungon. Siitä sitten pitäisi tulkita jotain kaikkia faneja miellyttäviä yleisiä linjoja, jolla vaikkapa hahmojen dialogia lähdettäisiin laajentamaan.
   
  Viimeksi muokattu: 23.04.2019

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti