Gizan Pyramidit

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja houdin, 25.09.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. tuoppi`

  Rekisteröitynyt:
  29.03.2002
  Viestejä:
  5 298
  En sanonut että kaikki nykyiset teoriat on hulluja, sanoin tuon ainoastaan Gizan suuren pyramidin rakentamisesta. Jos tarkasti luet aiempia postauksiani niin minähän en perustellut kantaani noilla kirjoilla. Joku muuhan (mukaan lukien sinä) noihin kirjoihin viittasi, minä rupesin puhumaan niistä sen takia. Niistä kyllä löytyy Hancockin teoriat ja lähdeviitteet mihin noi perustuu, jos siis joku haluaa niihin tutustua.

  Nuo olkiukko ja ad hominem jutut toin vasta esille tässä myöhemmin. Ne ei olleet vastineita ollenkaan mun mielipiteen perustelupyyntöihin, mielipidettäni perustelin jo toissapäivänä ja siellä ei puhuta noista ollenkaan (käy vaikka lukemassa uudestaan). Mutta jos haluat niihin palata niin kyllä teit minusta olkiukkoja jo silloin.

  Ja jos tosiaan kirjaimellisesti arvostelit minua etkä kantojani, niin eikös nimenomaan ole ad hominem? :)
  Aiheeseen liittyvä on sama asia kuin relevantti. Jos ne on pseudotiedettä niin sitten ne on ja jokainen katsoja voi tehdä omat päätelmänsä. Tähän ei tarvita sensuuria väliin.
   
  Viimeksi muokattu: 01.10.2016
 2. Tatuks

  Rekisteröitynyt:
  16.08.2004
  Viestejä:
  3 492
  En ymmärrä yhtään enää mistä puhut. Onko sun ainoa pointti nyt se että näistä vaihtoehtoisista teorioista pitää keskustella? Mainitsit jossain välissä että jos joku on mahdollista niin silloin siitä on hyvä keskustella. Tässä kuitenkin tehtiin aika selväksi että kaikesta mikä on mahdollista, ei ole mitään järkeä keskustella.

  Eli mistä sä nyt oot täällä edes keskustelemassa? Yleisesti hyväksytyt teoriat ei näytä kelpaavan ja tiedeyhteisöä arvostellaan.
   
 3. tuoppi`

  Rekisteröitynyt:
  29.03.2002
  Viestejä:
  5 298
  Mun pointti on että näistä vaihtoehtoisista teorioista saa keskustella. Vielä minusta ei ole perusteltu että miksi näistä ei olisi järkevää keskustella ollenkaan. Jos jokin on mahdollista niin eikö se nimenomaan tarkoita että siitä olisi hyvä keskustella, tai ainakin ettei keskustelua siitä pitäisi kieltää?

  Olen tällä keskustelemassa näistä vaihtoehtoteorioista. Ja viime aikoina sun ja muun kaverin johdosta olen keskustelemassa siitä mistä saa keskustella.

  Ja jos nyt saa esittää vastakysymyksen. Mistä sinä olet täällä keskustelemassa? Se on tullut selväksi että kannatat "vanhoja" teorioita, mutta mitä muuta tuot mielestäsi keskusteluun? Jos nuo teoriat on niin vedenpitäviä niin eikö silloin pitäisi riittää että esität todisteet?
   
  Viimeksi muokattu: 01.10.2016
 4. tuoppi`

  Rekisteröitynyt:
  29.03.2002
  Viestejä:
  5 298
  Offtopiccina. Huvittaa muuten aina kun joku heppu postaa että "minä en jaksa enää keskustella tästä ja tässä minun viimeinen totuus jota ette voi enää kumota koska en enää vastaile tänne". Ja sitten hetken päästä sama kaveri jatkamassa... :D
   
 5. The Dominator

  Rekisteröitynyt:
  23.12.2012
  Viestejä:
  1 593
  Juuri näin, ja kirjasta selviää mitä Hancock tarkoittaa. Tatuks ei anna edes mahdollisuutta.

  Laita se video minkä väität sisältävän valheita?
   
 6. The Dominator

  Rekisteröitynyt:
  23.12.2012
  Viestejä:
  1 593

  Sitten kun pyydetään todisteita, annat jotain kirjoja mitkä ei pohjaudu mihinkään tai huomautat että nykyiset teoriat ei ole aukottomia.

  Et sä voi sanoo noin.
  Ethän sä ole edes lukenut sitä kirjaa ja käynyt läpi lähteitä.
   
 7. SniperFin

  Rekisteröitynyt:
  08.08.2002
  Viestejä:
  4 656
  Lol.
  Mikään teoria ei ole aukoton, mutta se ei tarkoita sitä, että tällä perustein on syytä "olla avarakatseinen" ja antaa pseudopaskalle mahdollisuus.
  Jos kadonneet huippusivisaatiot ja alienit olisivat varteenotettavia kilpailijoita nykytiedolle, niistä keskusteltaisiin kovasti akateemisissa piireissä ja aiheeseen liittyiviä peer review julkaisuja ensinnäkin olisi olemassa ja toiseksi
  niillä olisi akateemisissa piireissä kannattajia. Näin ei kuitenkaan ole, joten maallikon ei tarvitse vaivautua lukemaan mitään paskakirjoja ja niissä esitettyjä lähteitä.
   
 8. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 300
  Hyvin tämänkin ketjun pilasivat nämä ufo-hörhöt. Ymmärtäähän sen toisaalta kun autisti ei ole ikinä mitään käsillään tehnyt, muuta kuin tattia vämpyttänyt ja näppäimistöä hakannut, että ymmärtämystä tai näkemystä ei ole siitä, mitä manuaalisesti käsillä voi tehdä ja saavuttaa. Kun ymmärtämyst ei ole, sivuutetaan tieteelliset faktat ja aletaan leikkiä ufoilla ja muulla speudopaskalla.
   
 9. tuoppi`

  Rekisteröitynyt:
  29.03.2002
  Viestejä:
  5 298
  Alieneista tuskin keskustellaan, mutta kyllähän noista mahdollisista sivilisaatioista on aika paljonkin keskustelua. Viimeisimmät tutkimukset ja todisteet on myös ajanut sivilisaation syntymisaikataulua kokoajan taakseppäin sitä muka kun vanhempia alueita on löytynyt.

  http://thediplomat.com/2015/04/exploring-the-indus-valleys-secrets/
  https://en.wikipedia.org/wiki/Jericho#Natufian_hunter-gatherers.2C_c._10.2C000_BCE
   
 10. konvehteja

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2012
  Viestejä:
  4 165
  Vielä enemmän naurattaa te ahdasmieliset uskovaiset, jotka kuvittelette maapallon olevan universumin ainut planeetta, jolla on elämää, ja ihminen luomakunnan kunkku.

  Kyllähän nuo pyramidit sun muut mystiset rakennelmat on aivan käsittämättömiä ja tehty semmoisella tarkkuudella, joka olisi nykytyökaluillakin todella hankalaa ja aikaaviepää.
   
 11. SniperFin

  Rekisteröitynyt:
  08.08.2002
  Viestejä:
  4 656
  Puhunkin liittyen pyrämideihin ja muihin rakennelmiin. Ihmetellään "siistejä" linjoja ja leikkauksia jne. ja tuodaan esille jokin edesmennyt sivilisaatio jolla oli hallussaa huikeaa tietotaitoa (huomattavasti edellä aikaansa) joka sitten katosi ja tämä sama tietotaito saavutettiin uudelleen vasta huomattavasti myöhemmin.
  Onhan täällä esim. otettu atlantis esille.
   
 12. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 300
  En ole kyllä tuollaista täällä huomannut. Voisitko kenties linkata viesteihin joissa näin väitetään?
   
 13. tuoppi`

  Rekisteröitynyt:
  29.03.2002
  Viestejä:
  5 298
  Eiköhän noista ole keskustelua myös pyramideihin liittyen. Tavallaan keskustelu muiden alueiden sivilisaatioista liittyy myös egyptin sivilisaatioon, koska konservatiisimillaankin egyptin sivilisaation taso oli sen verran korkea, turkista ja israelista löydetyt alueet niin lähellä ja aikavälit pitkiä, että on todennäköistä että yhteyksiä on ollut.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Fertile_Crescent
   
 14. The Dominator

  Rekisteröitynyt:
  23.12.2012
  Viestejä:
  1 593
  Sähän sen tiedätkin mitä työkseen ihmiset täällä ovat tehneet. Susta oikein huokuu, että et ole ollut päivääkään rakennustyömailla töissä. Ja "tieteelliset faktat". LOL.

  Pitää pystyä nimenomaan tieteellisesti todistamaan, mutta kun ette pysty!
   
 15. Pöytä

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2001
  Viestejä:
  4 255
  Nii just, kehtaakin kommentoida vakavia tieteellisiä asioita, kun ei ole selvästikään ollut päivääkään rakennustyömaalla töissä. Aika hyvin kiteytetty elämäm_koulun diplomi. :D
   
 16. The Dominator

  Rekisteröitynyt:
  23.12.2012
  Viestejä:
  1 593
  Jos sinä ymmärtäisit lukemaasi, niin vastasin tähän hänen kommenttiinsa: mitä manuaalisesti käsillä voi tehdä ja saavuttaa. :D
   
 17. Mikkos

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2004
  Viestejä:
  8 072
 18. Ile00

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2010
  Viestejä:
  1 036
  Eli muinaisille isoille rakennelmille, esim. Göbekli Tepe, pyramidit yms. löytyy selitys niin, ettei historiaan tarvitse selittää epäjatkuvuuskohtia ja mystisiä kadonneita sivilisaatioita.
   
 19. tuoppi`

  Rekisteröitynyt:
  29.03.2002
  Viestejä:
  5 298
  En nyt oikein ymmärrä mitä tarkoitat tai miten tämä liittyy lainaukseen. Kyllä minusta epäjatkuuvuskohdille ja mystisille sivilisaatioille, jos siis merkkejä tälläisistä on, olisi hyvä pohtia selityksiä, vai aukiko ne pitäisi jättää? Auttaisi ehkä jos kertoisit mihin epäjatkuvuuskohtiin tai sivilisaatioihin viittaat?
   
 20. Tzion Banned

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2007
  Viestejä:
  3 958
  Ihmisen tunnettu historia tähän asti on kohtuullisen lineaarinen. Kehityksen tahdissa on eroja mantereittain joka on vielä tänäkin päivänä huomattavissa, osa taas ajoi toisten ohi niin että vilahti. Varmasti vanhempia löydöksiä tullaan vielä löytämään mutta mitenkään mystistä se ei ole.
  Jos sinulla on edes jonkinlainen uskottava teoria (avaruus ihmisiä ei tälläiseksi lasketa) niin kerro ihmeessä. Kyllä täällä joku sen lukee.

  Kyllähän tuossa aikajanalla on tilaa jos ei ole mielikuvituksen puutetta. Ihmisen kehitys on ollut merkittävä viimeiset ~300 vuotta eli noin 5 sukupolvea on rakentanut maailman sellaisena kuin tunnemme sen nyt. Sanoisin että aika hyvin. (toki aavikko ja viidakko asukit ovat loisineet tämän(kin) ajan eikä kehitystä eteenpäin näytä olevan tiedossa)
   
 21. IsoAhven

  Rekisteröitynyt:
  18.04.2007
  Viestejä:
  1 313
  Mun mielestä pyramidit rakensi vihreät 30 senttimetriä säkäkorkeudeltaan olevat koirat. Totta me jatkamme tästä keskustelua? Mun mielestä tämä on mahdollista. Miksi ei olisi? KESKUSTELUA!!
   
 22. Ile00

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2010
  Viestejä:
  1 036
  Olen samaa mieltä. Vihreät koirat -teoria ansaitsee puolet keskusteluajasta ja palstatilasta koska se on ainoa konsistentti teoria ns. vanhojen teorioiden rinnalla.

  Näinhän jenkeissä tehdään, evoluutio- ja kreationismi ovat tasaveroisia joissakin kouluissa.
   
 23. tuoppi`

  Rekisteröitynyt:
  29.03.2002
  Viestejä:
  5 298
  En oikein vieläkään ymmärrä mitä tässä haetaan? Mitä teorioita minun pitäisi esittää ja miksi juuri minun? Tuohan on se nykykäsitys että kehitys on tosiaankin ollut lineaarinen ja tuohon malliin voidaan ihan hyvin soveltaa myös nämä löydetyt alueet vaikka sivilisaation kehitysta joudutaankin työntämään kauemmas menneisyyteen kuin mitä vanhat teoriat ovat olleet.
   
 24. The Dominator

  Rekisteröitynyt:
  23.12.2012
  Viestejä:
  1 593
  Suomi onkin aika ahdasmielinen yhden totuuden maa. Näkee sen täälläkin, että osa hyökkää aggressiivisesti vastaan heti jos joku vähänkin poikkeaa "normaalista". Eihän täällä oikeasti saa kaikki kukat kukkia vaikka niin näytelläänkin. Tottakai joku järki ja tolkku pitää aina olla, mutta joskus vain rajoja pitää rikkoa ja ei se niin vakavaa ole.
   
 25. onnenpekka

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2000
  Viestejä:
  1 547
  Olisikin yhä näin, niin Suomella ei olisi hätäpäivää.
  Totuuksia on yksi, loput 6245 (+rapiat päälle) teorioista ovat tuulesta temmattuja.
   
 26. The Dominator

  Rekisteröitynyt:
  23.12.2012
  Viestejä:
  1 593
  Totta niin on, mutta totuutta ei ole tässä asiassa vielä ilmi tullut.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti