Ghost

Viestiketju alueella 'TV-sarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja Kaotika, 17.07.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Kaotika -

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2000
  Viestejä:
  49 386
  Ghost on, kuten moni varmasti tietääkin, maailman salonkikelpoisinta saakelinpalvaamista soittava ruotsalainen orkesteri. Jos tuo johonkin pitäisi kategorisoida niin kai se jotain hard rockia / perinteistä "heavy metallia" olisi.

  Mutta. Bändin jäsenethän ovat suuri salaisuus, ketä ne oikeasti on? Teorioita piisaa joka lähtöön.
  Käytännössä varmaa on että kaksi bändin jäsenistä ovat Tobias Forge ja Simon Söderberg. Forgea on monessa tilanteessa huudeltu Papa Emeritukseksi, etenkin kun Behemothin Nergal ja myöhemmin joku muu pisti kuvat Forgesta (ja moninsta muista) backstagelta festareilla x ja y julki joissa viitattiin Ghostiin.
  Vaikka Forgea on monessa käänteessä pidetty "varmasti Papa Emerituksena", niin sitä vastaan sotii jo paljon ennen näitä "vuotoja" tulleet tiedot, että Ghost Writer olisi Tobias Forge (ruotsin mikälieteostoklooni viittasi tuollaista), ja Ghost on sanonut jo ikuisuuksia sitten että Ghost Writer ei ole Papa Emeritus.
  Mitä murot mieltä, onko Papa Emeritus silti Forge? Vai Söderberg? Vai joku muu? Forgella ja Söderbergillä on taustallaan useampikin yhteinen bändi, joissa ulkomuistista molemmat ovat jossain välissä laulaneet, mikä ei sulje kumpaakaan sinänsä pois vaihtoehdoista, laulaa osaavat. Nuo bändit myös lopettivat aktiivisen toimintansa samoihin aikoihin kun Ghost aloitti uransa.
  Sitten on toki bonuspisteitä ja tappeluita siitä, että kun nyt on Papa Emeritus III, että onko se laulaja ikinä oikeasti vaihtunut vai ei? Varmaa on vain, että yhdellä keikalla oli kaksi eri laulajaa, kun Papa Emeritus II luovutti "kruunun" III:lle (vai oliko se I II:lle?). Tuon toki voi hoitaa tuuraajalaulajalla helposti, jos halutaan.

  Riippumatta bändin jäsenten indentiteeteistä, on ne kyllä vetäneet kasaan aivan järjettömän toimivan paketin. Tunnettuna ukkosaddiktina ja fanaatikkona missasin Tuskassa ukkosen koska Ghostin keikka imi niin hyvin sisäänsä. Vaikka festarikeikat ovat oletuksena paskaa vrt klubikeikat, voisin silti rankata tuon keikan Top 5 keikkoihin ikinä.

  Ja koska bändiketju ei ole bändiketju ilman biisejä, niin pistetään pari tuubista:
  Ainut "virallisesti varmistettu" bändissä soittanut tyyppihän on tietenkin Dave Grohl, joka tuurasi rumpali-Nameless Ghoulia muutamalla keikalla. Kuulemma myös muita Nameless Ghouleja on välillä tuuraillut kuka milloinkin
   
  Viimeksi muokattu: 17.07.2016
 2. Juise

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2000
  Viestejä:
  1 221
  Eos ketä kukakin on, mutta pakko sanoa että ruotsalaiset vaan osaa paremmin. Loistokasta tunnelmointia palvaamisella, toimii!
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. emerik

  Rekisteröitynyt:
  23.05.2005
  Viestejä:
  6 830
  Viimeisin levy tuli hankittua ja onhan se aika täydellinen kokonaisuus. Yksi parhaimista levyistä mitä on tullut viime vuosina. Kuten Juise totesi, niin naapurimaassa vain osataan nämä asiat.
   
 5. jake styles

  Rekisteröitynyt:
  19.04.2002
  Viestejä:
  1 250
  Eiköhän se Forge ole, ja muutenkin Subvision-nimisen bändin matskusta voi kuulla että kokoonpano varmaan pitkälti sama Ghostin kanssa, koska soundimaailma on niin yhteneväinen (vaikka genre vähän eri). Esim. tämä biisi voisi olla Ghostin levyllä jonain läppä-bonusbiisinä :D  Toki Ghostissa Forge laulaa matalammalta kuin esim. tuossa 13 vuotta vanhassa biisissä, mutta se voi olla ihan luonnollistakin kehitystä hänen lauluäänessään.
   
 6. Scarab

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2015
  Viestejä:
  84


  Uutta pukkaa...kuulostaa hyvältä...(näyttää uus video vähän gäyltä)

  Ihan sama mitä video näyttää...vähän freesimpään suuntaan menny, ei haittaa...
   
 7. Apinamakina

  Rekisteröitynyt:
  17.04.2013
  Viestejä:
  486
  Monta kertaa yrittänyt kuunnella näitten biisejä, muttei vaan iske millään. Square Hammer on ainoa biisi jota jaksan kuunnella.
   
 8. lomauttaja

  Rekisteröitynyt:
  05.01.2013
  Viestejä:
  717
  Taitaa olla odotukset liian korkealla kun tuo uus Rats biisi ei lähde. Ei tuo huono ole mut odotukset on, että tulis uus He is taikka Monstrance clock.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti