Genelec F one + 2kpl G onea, kytkeminen?

Viestiketju alueella 'Viihde-elektroniikka, kamerat ja Hifi' , aloittaja badderikomu, 04.09.2014.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. buffa

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2010
  Viestejä:
  1 879
  Noin lyhyellä kuunteluetäisyydellä pitäisin nykyiset Genelecit ja ostaisin subbarin niiden lisäksi. Tuolle etäisyydelle ei kannata isompia ostaa. Sen että minkälaisen subbarin hankkii, on sinun itse päätettävä. Pyydä liikkeestä testiin erilaisia budjettiisi sopivia subeja ja valitse niistä.
  Genelec on helppo ja laadukas, mutta suorituskyvyltään parempia saa samassa hintaluokassa. Älä kuitenkaan käsitä väärin, tuolla Genelecin subilla saat mökää ja ulottuvuutta taatusti tarpeeksi peruskäyttöön. Valmistajan mainitsemaa 35Hz alarajaa on turha tuijottaa, koska todellisuudessa toisto ulottuu alemmaksi, mikäli asut perus betonihelvetissä.
   
 2. Stormtrooper

  Rekisteröitynyt:
  10.04.2004
  Viestejä:
  791
  Sitä vähän itsekkin mietin, että kun tää kuunteluetäisyys on näin lyhyt, niin tuskin nyt isompia tarvitsen.. Asunto -90 rakennettu pienkerrostalo ja maan tasolla asun.

  Joo siis en oikeen ole mikään hifiasiantuntija, mutta jotenkin ajatellut aina, että subbari ja kaiuttimet pitäisi olla samaa merkkiä. Mutta ei ilmeisesti :) Onko mitään ehdotuksia subbarin suhteen? Tietysti liikkeessä kuuntelemallahan se selviää, kuten sanoit.

  Niin ja ennestään minulta löytyy http://audiopro.fi/tuotteet/image-v3-b1-40/ (joka nyt ei kylläkään ole ollut muutenkaan käytössä varmaan puoleen vuoteen)
  Tuota nyt ei varmaan saa mitenkään kikkailtua Genelecien kaveriksi?
   
 3. buffa

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2010
  Viestejä:
  1 879
  Subwooferin hankinta ketjussa on rutkasti vaihtoehtoja. Ja nimenomaan OMASSA TILASSA ne pitää testata. Ei liikkeessä!
  Kyllä isotkin kaiuttimet käy lähikenttään, jos yläpää on toteutettu koaksiaalielementillä, tai laajakaistalla. Jos esimerkiksi iso kolmitiekaiutin on ihan naaman edessä, niin elementtien välisen äänen "siirtymisen" kuulee huonontavana tekijänä. Yritin selittää yksinkertaisesti :)
   
 4. Fact0ry

  Rekisteröitynyt:
  11.04.2005
  Viestejä:
  2 289
  Itelläni on tuon edeltäjä 5040a ja subitestien perusteella toisto ylettyy johonkin noin 26-28 Hz tasolle kunnes taso alkaa vaimentua selvästi. Voin kyllä @Stormtrooper suositella 6010a+5040a kombon perusteella itsellesi tuota subbaria. Mulla noin 12 neliön huoneessa nämä ja palvelee kyllä omia tarpeitani tosi hyvin. Vanhemmilla on G Two -kajarit ilman subbaria ja sanoisin että pienessä tilassa tämä minun yhdistelmäni on parempi, koska kuten joku sanoikin niin kyllä nuo isommatkin genet tarvii subbaria jos musiikista haluaa täysillä nauttia.
   
 5. Stormtrooper

  Rekisteröitynyt:
  10.04.2004
  Viestejä:
  791
  Pitää nyt miettiä minkä sitä ostaa :)
   
 6. Powerplay

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2013
  Viestejä:
  1 973
  Jos ei tosiaan tarvii kuulua muuta kun siinä metrin etäisyydellä niin, ehkä siihen käyttöön tuo F1 voisi olla ihan asiansa ajava peli liitäntöineen ja jakosuotimineen.
   
 7. pavason

  Rekisteröitynyt:
  05.06.2018
  Viestejä:
  4
  Ei teitä turhaan kutsuta hifistelijöiksi. ps ostin tänään kyseisen setupin ilman ensimmäistäkään kuuntelukertaa / vertailua muihin malleihin, Powerplay vituttaako?
   
 8. Juginabi

  Rekisteröitynyt:
  07.07.2004
  Viestejä:
  10 213
  Ja minä ostin perunoita ilman että haukkasin yhtäkään niistä kaupassa. Ollaan me kovia velikultia eikö vaan! Rekisteröidyppä jollekkin muulle foorumille kertomaan samaa niin saadaan tätä ilosanomaa muillekkin joita tämä sinun tilanne kiinnostaa. :D
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti