Game of Thrones (HBO)

Viestiketju alueella 'TV-sarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja Knight, 20.07.2009.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. maarek

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2002
  Viestejä:
  1 691
  Kyllähän maailmasta löytyy työttömiä tubettajia tekemään vaikka mitä mutta jos greidaaja alkaa lisäilemään väriä silmiin niin työtunnit pitenevät eivätkä yleensä ammattigreidaajat tee youtube-palkalla töitä. Tekstisi kyllä vähän kielii reaalimaailman tuntemattomuudesta.

  Jos haluat kokeilla niin imuroi davince resolve (ilmainen) ja värjäile vaikka uusimmasta episodista kaikki daeneryksen kohtaukset silmistä.
   
 2. R+L=J

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2013
  Viestejä:
  1 157
  Juu tubettaja kykenee jo noin hyvään duuniin mutta maailman suosituimman tv-sarjan resurssit ei riitä siihen, ihan varmaan joo. Yksi asia lisää mitä ne ei vaan viittiny tehä kunnolla.
   
 3. Keskustelu jatkuu ilmoituksen jälkeen
 4. pompodom

  Rekisteröitynyt:
  02.03.2010
  Viestejä:
  1 580
  Tai sitten eivät vain pitäneet tuota kovin tärkeänä. Ihan hauska yksityiskohtahan tuo olisi ollut, mutta ei tuolla itse tarinan kannalta mitään merkitystä ole. Ja väkisinkin tällaisessa projektissa tulee paljon juttuja, joita pitää jättää pois, koska käytettävissä oleva aika ja resurssit ovat rajallisia.
   
 5. boocha

  Rekisteröitynyt:
  12.02.2008
  Viestejä:
  2 355
  Kyllhänä noita pikku yksityiskohtia löytyisi kirjoista käytännössä loputtomasti. Danyn silmien väri nyt on niin mitätön yksityiskohta, että budjettia voi käyttää kyllä miljoona kertaa paremminkin.
   
 6. R+L=J

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2013
  Viestejä:
  1 157
  Ymmärtäisin hyvin tämän argumentin jos melkein kaikki kaudet ei olisi täynnä turhaa turhempaa tekijöiden keksimää filleriä mikä tietääkseni ei ole ollut ilmaista tuottaa.
   
 7. boocha

  Rekisteröitynyt:
  12.02.2008
  Viestejä:
  2 355
  Toki, sarjahan on kaukana täydellisestä. Jos itse sarjasta ja budjetin käytöstä päättäisin niin olisi monet turhat filleripaskat ja muutokset jääneet tekemättä, mutta keksin kyllä miljoona muutakin paljon parempaa käyttötarkoitusta kuin Danyn silmä-CGI.
   
 8. karmea

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2011
  Viestejä:
  1 013
  Ei se silmien väri ole mitätön yksityiskohta vaan netissä on paljonkin spekulaatiota mitä tiettyjen hahmojen silmienvärit voisivat tarkoittaa. En viitsi tarkemmin aukoa tuota aspektia kun se voi olla jonkin tason spoilerikin. Aihetta käsitteleviä videoita laitoin kuitenkin spoilerin sisään. Jos kiinnostaa niin katso omalla vastuulla.

   
 9. boocha

  Rekisteröitynyt:
  12.02.2008
  Viestejä:
  2 355
  Kaikkia Prestonin tinfoil-videoita ei ehkä aina kannata ottaa ihan tosissaan, osa toki todella viihdyttäviä mutta herra kyllä ylianalysoi aivan helvetisti. GRRM on itsekin sanonut ettei halua käsitellä ASoIaFissa genetiikkaa koska tämä on fantasiaa eikä scifiä (http://www.westeros.org/Citadel/SSM/Entry/1260). GRRM:ltä löytyy kyllä useita genetiikkaa käsitteleviä scifi-tarinoitakin joten niitä kannattaa lukea jos kiinnostaa. Ovat itseasiassa todella hyviä.
   
 10. Irvikissa

  Rekisteröitynyt:
  23.05.2001
  Viestejä:
  132
 11. R+L=J

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2013
  Viestejä:
  1 157
  Luin tässä tosta aiemmin kans ja nyt kun on asiaa pureskellut niin onhan tuo ukko ihan ilmetty Rhaegar, en ole mitään fantasycastingia nähnyt mikä olisi oikeamman näköinen. Toki koko juttu lienee vaan läppä mutta jos tuon oikeasti castaisivat ja pistäisivät lurauttamaan jonkun biisin niin olisin castingin takana 100%. Ei olisi uskonut että tuo ehkä itselle tärkeimmän hahmon casting voisi tulla noin puun takaa. Ja tosiaan kun vielä laulumanne on, vaikkakin vain kälyisessä poikabändimetalliyhtyeessä, niin toki mukaan vain sarjaan. Tällä kertaa on sitten 100% pakko laittaa ne vitun piilarit tai vaikka photoshopata ne silmät edes vähän purppuran suuntaan :)


  [​IMG]
  [​IMG]

  Mitä tohon edes voi sanoa muuta kuin että ainakin ulkonäön perusteella olisi ihan napakymppi.
   
 12. maniac28

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2007
  Viestejä:
  288
  Eiköhän toi silmien väri ole jätetty pois ihan katsojaystävällisistä sysitä.. Violetit silmät voi toimia kirjoissa hyvin, mutta televisiosarjassa se luo vähän avaruusolio vaikutelman, joka taas rikkoo pikkuisen sitä katsojien samaistumista hahmoon. Muutenkin violetit silmät lisäksi hieroisi tuota fantasia elementtiä katsojan naamaan turhan paljon. Tässä sarjassa on muutenkin tuota fantasia-elementtiä haluttu enemmänkin sekoittaa realismiin kuin tehdä suoranaista fantasiaa mikä toimii ihan hyvin. Mikäli joku alkaa viskomaan sinisiä ja punaisia tulipalloja käsistään, niin tulisi heti sellainen "Ei oikein nyt sovi tähän sarjaan" fiilis

  Toisaalta en kyllä tajua miten ne aikoo päättää tämän sarjan yhdessä kaudessa (13 jaksossa). Tuntuu aika nopealta. Dany ei vielä ole edes Westeroosissa ja kuolleetkin vielä kolkuttelee muurilla.. Niillä kestää 7 kautta päästä muurille ja koko tuon ajan on jankutettu kuinka talvi tulee... Noh talvi on ohi yhdessä kaudessa. Ei oikein vakuuttanut.
   
 13. Duke Nukum Banned

  Rekisteröitynyt:
  14.01.2013
  Viestejä:
  572
  Kyllähän tässä on jo tulipalloja heitelty käsistä. Ja tuliko tätä muka enää yksi seasoni?
   
 14. R+L=J

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2013
  Viestejä:
  1 157
  Rhaegarin silmät ei ole violetit niinkuin Danyn vaan indigonsiniset, eli häivähdys purppuraa, jos siihen jonkun katseluelämys tosiaan kuolisi niin voivoi. Oliko tuo loppu sarkasmia vai mitä kun oli luurankomiehiä joita heiteltiin tulipalloilla? Sarjassa jossa on lohikäärmeitä ja tosiaan tulipallojen viskomista ja henkiinherättelyä niin yhden hahmon aavistuksen purppurat silmät on se mikä saisi touhun tuntumaan epäuskottavalta?
   
 15. 10900

  Rekisteröitynyt:
  10.07.2010
  Viestejä:
  725
  Kaksi totuttua lyhyempää kautta, 7 ja 6 jakson kaudet.
   
 16. maniac28

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2007
  Viestejä:
  288
  No siis ei danyn silmien värillä enää ole merkitystä, jos on seurannut sarjaa pidempään. Meinasin nyt sitä, että jos random jamppa kääntää kanavan ja näkee ensimäisenä haltiakorvia ja violetteja silmiä, niin siinä voi olla riittävä syy olla kattomatta taas yhtä fantasia paskaa. Esim oma muija on just tollainen. Tykkää GOT:ista, mutta jos sille koittaa näyttää jotain random fantasia huttua, niin aina sen eka reaktion on että ei tällästä jaksa kattoa. Suipot korvat ja violetit silmät on just tollaisia ennakkoluulojen laukaisioita. Tätä sarjaa tehdessä on selkeesti otettu huomioon myös ne jotka ei perus fantasiasta hirveästi perusta.

  Toisekseen meinasin tolla fantasia elementilillä nyt sitä, että fantasiaa on monenlaista. Esim walking deadissa on eläviä kuolleita ja ei tuokaan nyt mitään perus fantasiaa ole. Enemmän realismia mihin on lisätty fantasia elementtinä elävät kuolleet. Meinasin tuolla tulipallo jutulla nyt perus dungeons & dragons menoa. Youtubesta voi käydä kattelemassa kun jokaisen jampan käsistä lähtee salamoita ja tulipalloja. Toki tässäkin sarjassa on taikuutta mutta se on miedompaa ja pidetty enemmän takaa-alalla. Esim Jonin kuolleista herätys, niin siinä ei näkynyt mitään tehosteita. Enemmän jätetään arvailujen varaan ja tehdään siitä realistisempaa. Eihän kuolleista herääminen ikinä mitään realistista ole, mutta tyyliin jos sellainen tapahtuisi niin se olisi todennäköisempää juuri tuolla tavalla kuin, että taivaasta tulisi valopilari ja lattia muuttuisi kullaksi tjsp.

  Jos ei vielä auennut niin voit kuvitella jonkun scarlet witchin tai jonkun muun X-menin tonne GOT:iin ja miettiä kuinka hyvin se sopisi tuohon maailmaan. Aina voi toki perustella jonkun supermanin tuonne noilla samoilla ikälopuilla perusteluilla. "Onhan siellä lohikäärmeitä, eläviä kuolleita ja metsän väkeä, kyllä yksi teräsmies siellä menee."
   
  Viimeksi muokattu: 01.10.2016
 17. R+L=J

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2013
  Viestejä:
  1 157
  Mistä vitusta revit tuota juttua? Kuka mitään suippoja korvia tai x-menejä ehdottelee? Koita nyt pysyä asiassa. Edelleenkään ne silmät ei olisi violetit ja naurattaa ajatuskin että joku hahmo joka ehkä pari minuuttia tulee olemaan ruudulla koko ensi kaudella onnistuisi "laukaisemaan ennakkoluuloja" ihan vaan sillä että omaisi samanväriset silmät kun mitkä hänellä on "oikeasti", mitkä ei siis edes erottuisi räikeasti.
   
 18. maniac28

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2007
  Viestejä:
  288
  Huoh.. Suippokorvat nyt oli vaan esimerkki mitä et selkeästi tajunnut... Väännetään vielä rautalangasta. Jos käännät kanavan ja näet suipot korvat, hobitti-jalat, vuorenpeikkoja tjsp mitä nyt ikinä, niin automaattisesti teet jonkunlaisen johtopäätöksen mitä olet kattomassa. Ihan sama juttu jos käännät kanavaa ja siellä on joku sinkkuelämää kohtaus, niin teet siitä nopean johtopäätöksen että millainen se sarja oletettavasti on ja sen pohjalta päätät sillä sekunnilla katotko enemmän vai et. Pienet asiat vaikuttavat yllättävän paljon (Mikäli ei vaikuttaisi, niin tuskin tälläkään olisi mitään väliä?). Toisekseen aika turhaa tuollainen juuttuminen ja asioiden tahallaan väärin ymmärtäminen. Samalla logiikalla pitäs varmaan todeta että sehän vasta tyhmää olisi, että se silmien väri muutettaisiin seuraavaan kauteen. Varmasti todella toimiva ratkaisu ja noin. Mutta ilmeisesti tälläinen päättely on foorumin tapa.

  Turha tästä nyt vissiin vääntää enempää oli ne silmät violetit tai ei. Itse nyt viittasin suoraan tuohon fani videoon missä ne näytti aika luokkaa "avaruusolio".
   
  Viimeksi muokattu: 01.10.2016
 19. R+L=J

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2013
  Viestejä:
  1 157
  Ja tässä on puhe Rhaegarista ei Danystä joten ihan turhaan sitten kommentoit.
   
 20. mirri55

  Rekisteröitynyt:
  02.10.2008
  Viestejä:
  1 008
  tl;dr yhtäkkiset vääränväriset silmät muuttaisi hyvin pian sarjan low-fantasystä high-fantasyyn.

  Kyllä se aivan taatusti häiritsisi aika vitun montaa katsojaa, jotka kuvittelevat katsovansa vain jonkinlaista keskiajan vaihtoehtoista simulointia. Jotkut mysteeriset yliluonnolliset elementit ovat ihan okei low-fantasyssä, mutta jos ruudulla paistattelee Rhaegar luonnottomilla silmillä, niin ei häntä katsojat enää näe ihan samaan tapaan suht normaalina ihmisenä.
   
 21. R+L=J

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2013
  Viestejä:
  1 157
  [​IMG]


  Siinä "luonnottomat" silmät jotka näyttää aika prikulleen samalta kuin minkälaisiksi Rhaegarin silmät on kuvattu kirjassa ja kuvituksissa. Sori OT, en tiedä miksi jaksan trolleille vastailla typeriä, eihän noilla silmien värillä ole muille kuin megafaneille merkitystä.

  [​IMG]

  Taitaa olla vain tuo valaistus mutta silmätkin näyttää autenttisilta tuossa kuvassa. Aika kovan hypen kyllä tuo kaveri itsestään saanut aikaan parilla twiitillä ja aika ylitsevuotavan positiivista palaute on ollut somessa, eihän tuo tartte edes peruukkia, toki näytellä tuskin osaa ollenkaan. Lyannan näyttelijääkään kukaan ei tiennyt ennenkuin tuo finaalijakso tuli pihalle että joo tuskin tuo oikeasti saisi mitään huudella twitterissä jos roolin olisi saanut, jos kampanjoi roolin puolesta niin sitten on ihan peliliikkeitä :D

  Älkää ottako liian vakavasti, tämä vaan Rhaegarin ison fanin spekulointia.
   
  Viimeksi muokattu: 01.10.2016
 22. mirri55

  Rekisteröitynyt:
  02.10.2008
  Viestejä:
  1 008
  Mitä sä siis haluat?
   
 23. mirri55

  Rekisteröitynyt:
  02.10.2008
  Viestejä:
  1 008
  Mitä sä siis haluat?
   
 24. R+L=J

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2013
  Viestejä:
  1 157
  Jos vaikka jättäisit kaikki mun viestit huomiotta.
   
 25. Arzzimus

  Rekisteröitynyt:
  22.08.2014
  Viestejä:
  148
  On kyllä niin paljon jauhantaa yksistä silmistä, joten ei ihme että jätetään huomiotta. Ei kyllä Loren kannalta kiinnosta yhtään silmien värin autenttisuus.
   
 26. Laquel

  Rekisteröitynyt:
  26.02.2009
  Viestejä:
  5 696
  En kyllä oikeen ymmärrä tätä logiikkaa. Jos kääntää kanavalle ja sieltä tulee henkilö violeteilla (indigoilla yms. whatever) silmillä ja se saa toteamaan että "vittu mitä epärealistista fantasiapaskaa" saa vaihtamaan kanavaa niin eikö sitten se saa jos tulee lohhareita, white walkereita tms.?
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti