Galaxy s21 Skanneriyhteensopiva lasi

Viestiketju alueella 'Älypuhelimet ja taulutietokoneet' , aloittaja Jma78, 20.02.2021 klo 18:34.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Jma78

  Rekisteröitynyt:
  Lauantai
  Viestejä:
  2
  Moro!

  Ostin samsung galaxy s21:n (se perusmalli) ja menin tietty repiin näytön suojakalvon irti kun olin valmiiksi hommannut panzer glassin panssarilasin, koska oon todennut sen valmistajan hyväksi.

  No ihan ensinnäkin; voitte kuvitella sen kiroilun määrän kun totesin että siinä on joku s$%^#tanan ohennus skannerin kohdalla, ja se ei siitä täysin symmetrisesti ole kiinni lasissa eli näyttö näyttää nyt siltä kuin siinä ois joku tahra.

  Eikä siinä vielä kaikki; sormenjälkiyhteensopiva my ass; ei antanu määrittää kalvon kanssa sormenjälkeä ja kun määritin sen ilman kalvoa ni eihän se tietenkään toimi.

  Kokeilin myös jotain wave-merkkistä lasia ja siinä ei kyllä sitä reikää ollut, mutta eipä reagoinut skannerikaan millään tavalla.

  Ekaa kertaa elämässäni jouduin ottaan ton kasvotunnistuksen käyttöön ja vaikka se ihan suht näppärästi toimii, niin samsung passilla ei sormenjälkien lisäksi ole mahdollisuutta kirjautua sovelluksiin ja nettisivuille naamaa käyttämällä.

  Eli; onko olemassa joku panssarilasi tai suojakalvo jossa a) ei ole mitään hemmetin reikää skannerin kohdalla ja b) toimii sen sormenjälkiskannerin kanssa?
   
 2. Jma78

  Rekisteröitynyt:
  Lauantai
  Viestejä:
  2
  Ja vastataampa omaan kysymykseen siltä varalta että joku muukin joskus ihmettelee samaa asiaa; Fonumilta sai 40€ asennettuna suojakalvon ja nyt pelittää
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti