Frostbite Lahdessa 6.-7.2.

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja avaruusleikkaaja, 08.02.2009.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. mossi

  Rekisteröitynyt:
  16.06.2004
  Viestejä:
  145
  Virheistä oppii.
  [signature]Laajakaistavertailu.fi - Laajakaistaliittymien hintavertailu.
  Tarkkamarkka.com - Vähennä menojasi 30 %[/signature]
   
 2. BigBoss

  Rekisteröitynyt:
  27.05.2008
  Viestejä:
  40
  "Pisin työpäivä on ollut 34 tuntia" En yhtään ihmettele että meni pikkasen pusikkoon :D

  Ihmettelen kyllä että kukaan ei kertonut kaverille että Suomen kesässäkin on monia tunnettuja festareita jotka taistelee kannattavuuden rajamailla. Sääliksi käy, ehkä..
   
 3. pecko

  Rekisteröitynyt:
  14.01.2004
  Viestejä:
  102
  Kyllähän alan ammatti-ihmiset koittivat varoitella, mutta arvaapa vaan, kiinnostiko tuota järjestäjää.
  [signature]Where is the truth?[/signature]
   
 4. Feliz

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2004
  Viestejä:
  1 135
  ei tuolla kaverilla ollut mitään hajua festareiden tai bisneksen tekemisestä. Käyhän se jo ilmi tuosta haastattelusta :DDD
   
 5. Liekeissä

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2009
  Viestejä:
  4 713
  http://www.mikseri.net/artists/tyranus.62297.php

  Voi älooäl.
  [signature]\m/ In Flames \m/[/signature]
   
 6. jeitseri

  Rekisteröitynyt:
  30.05.2007
  Viestejä:
  204
  kohtuu häröä matskua...
  [signature]E6600 3,4GHz | P5K-E/WIFI-AP | HD4850 | 4GB DDR2 | 1,5TB HDD | P182 | PS3 | G25[/signature]
   
 7. Fixxus

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2008
  Viestejä:
  48
  Miten voi kusta näin pahasti omaan housuun...
  Jannu ajellu limusiinilla ja antanut muiden hoitaa duunit. Ehkä parempi näin. Olisi varmaan ollut rovio keskellä hallia, mikäli herra Winsten olisi lauantaina hallilla ollut. Oletettavasti hän olisi ollut keskellä roviota... Onneksi en tuonne lähtenyt ja nyt vituttaa siellä olleiden puolesta.
  [signature]Lukkoa ja bannia odotellessa...[/signature]
   
 8. shaminy

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2000
  Viestejä:
  8 269
  Njaa, 15 vuotta niin velat kuolee. Kaveri on 33 vuotiaana velaton. Ei muutakun opiskelua nyt vaan sitten oikein urakalla. Ei se ny loppuelämä pilalla ole.
  [signature]-[/signature]
   
 9. Pain Killer

  Rekisteröitynyt:
  09.07.2004
  Viestejä:
  275
  Miten tuon nyt ottaa. Alavartalohalvauskaan ei rajoita elämää, jos sen ottaa oikealla fiiliksellä. Mua kyllä vituttaisi aika kybällä tietää että seuraavat 15 vuotta pitää nitkuttaa ja sukulaisten tontitkin tuli pakkolunastettua. Saattaisi velallinen aika mennä siltojen alla fiilistellessä ennemmin kuin ammattia harjoittaessa tai tohtorin tutkintoa suorittaessa.
   
 10. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 760
  Ei voi kuin kuvitella sitä jumitustilaa, jossa Aleksi ja mahdolliset takaajansa tällä hetkellä ovat. 200K? velkaa. Kyllä siellä hyvinkin voi olla ok-talo tai kaksikin vakuutena, ellei kyseessä ole harvinaisen varakkaan perheen vesa.
   
 11. Kamikaze

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2004
  Viestejä:
  527
  Ihan uskomaton juttu, siis missä ihmeessä on ollut järki. Totaalisesti kustu homma, voi vittu. Miksi kukaan ei ole ihemtellyt kun 18v nappula vääntää nollakokemuksella maailmanluokan bändejä suomeen..

  Pakko ihmetellä minkälainen perhe tässä on kyseessä, missä todellisuudentaju?
  [signature]Bannia jo vuodesta 2004[/signature]
   
 12. peraattori

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2002
  Viestejä:
  512
  Tuolla Imperiumin foorumilla luki, että koko perhe olisi hieman samanlaisia. Kuuhun on kurkotettu ja todellisuudentaju hieman kadoksissa.

  Hämmästyttävä juttuhan tämä on. Lähinnä tuo talouspuoli pistää mietityttämään, kun jossain puhutaan viidestätoistatuhannesta kävijästä ja sitten jossain parista tuhannesta. Ihan kuin noilla ei olisi paljoakaan eroa tulojen suhteen. City-lehden jutussa taisi poika puhua nollatulokseen pyrkimisestä. Olisi vain luullut, että kaikki olisi budjetoitu sen mukaan.

  Edelleen ei voi kuin hämmästellä, että miten joka osa-alue voi kusta noin pahasti.
   
 13. Puistokemian Laitos

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2008
  Viestejä:
  1
  Yle osaa kertoa: "Musiikille omistautuneet Winsténit....."
  http://ohjelmat.yle.fi/ruudun_vangit/paahenkilot/winstenit

  Nyt taisi käydä omistautuminen vähän kalliimmaksi ja noilla ammateilla tuota velkaa ei varmaan ihan heti takaisin makseta.
  Kuulostaa ihan uskottavalta, että jos tuota on itse lähdetty rahoittamaan niin kämppä on velan vakuutena.
   
 14. esprit

  Rekisteröitynyt:
  08.04.2007
  Viestejä:
  807
  Nyt kävi näin.
   
 15. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 760
  Tähän 15 vuotta ja velat kuoleutuu sen verran, että tuskin tuollainen nuori kundi niitä on ilman takaajia saanut. Käytännössä tarkoittaa sitä, että takaajat maksavat. Eli kyllä sieltä lähtee kämppä/kämppiä myyntiin niiltä jotka ovat velan taanneet. Tietysti Aleksi pääsee halutessaan pahemmasta pälkähästä, jos pokkaa riittää katkaisemaan sukulaissuhteet, tai velan takaajat ovat erityisen ymmärtäväisiä. Tuskin kukaan ulkopuolinen lähtee moisia lainoja takaamaan.

   
 16. Kamikaze

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2004
  Viestejä:
  527
  Hyviä sloganeita :D

  "Juomavesi: Artistit heittää yleisöön vettä esitystensä aikana, mutta jos siitä ei jano lähde niin alueella on myös vesipisteitä, mistä saa pullovettä." (Frostbiten nettisivujen info-osiosta)

  "Frostbiten vieraat!! emme aijo päästä teitä helpolla!" (Frostbiten nettisivujen uutiset -osiosta)

  "Käyttäydytäänhän sitten rauhallisesti ja mukavasti, eikä pilata muiden tunnelmaa omilla hölmöilyillä. Hölmöily voi johtaa vakaviin rangaistuksiin." (Frostbiten nettisivujen info-osiosta)

  "Oletteko siis valmiita! Tämän jälkeen Lahti ei nimitäin ole enään entisensä. Lauantaista tulee synkkääkin synkempi päivä" (Frostbiten nettisivujen uutiset -osiosta)

  "Ei meitä edes haittaa, että Cradle of Filth peruutti. Jengi on paljon enemmän innoissaan Barathrumista!" (Aleksi Winstén puhelimessa eräälle metallimanagerille ennen tapahtumaa)

  "Ja mä en sit halua mitään huonoja lehtijuttuja." (Aleksi Winstén samalle managerille Frostbite-perjantaina maksettuaan pienen kovistelun jälkeen erään keikkapalkkion suoraan lippukassasta)

  "Vinsteenin poika järjestää täällä parhaillaan kahdet festarit - ensimmäiset ja viimeiset." (Lahden Messujen edustaja allekirjoittaneelle perjantai-illalla)

  "No huh huh, mistäköhän ihmiset tollasia keksii?!" (Aleksi Winstén radiohaastattelussa perjantai-illalla toimittajan kysyessä pitävätkö huhut norjalaisten lauantain pääesiintyjien peruuntumisesta paikkansa)

  "Myyntitiski ja muu kalusto kasattiin hätäpäissämme omasta keittiön pöydästä, olohuoneen pöydästä ja yöpöydästä. Sähköä ei ollut kaikille laitteille riittävästi, yksi jatkojohto löytyi illan mittaan." (Festivaalin ainoasta ruokapisteestä vastannut yrittäjä keskustelufoorumilla)

  "Sokeriahan ei tietenkään ollut." (Järjestyksenvalvoja lauantaina tuotuaan väsyneelle kollegalleen kupin kahvia todella kyllästyneen näköisenä)


  [signature]Bannia jo vuodesta 2004[/signature]
   
 17. Cultos

  Rekisteröitynyt:
  08.02.2006
  Viestejä:
  39
  "lippurahat tai henki? tuun ettii sun perheen lahdest!!!"

  Melko kommentointia tuolla Tyranuksen sivulla.

  Juu, ei omat kämmit ole mitään verrattuna tähän : D Oikeastaan, omat kämmit eivät tule koskaan painimaan edes samassa liigassa Aleksin hommien kanssa. Mutta saa nähdä milloin Aleksi tulee pois "maan alta", ja antaa jotain elonmerkkejä, kuten esim. haastatteluita ja rupeaa hoitamaan asioitaan. Toisaalta, johan se firma ajettiin konkurssiin että kaippa se ainakin jotain on hommaillut. Hyvä ettei sinne Karibialle lähtenyt kuitenkaan. Se se vasta olisi ollut vihoviimeinen virhe.

  Ja ainakin Cradle of Filth on käsittääkseni saanut pitää rahat itsellään, koska keikan peruutus tuli vasta vähän reilua viikkoa ennen keikan alkua. Ja jos LoG sai 75k, Arch Enemy ei varmaankaan paljon vähempää ainakaan saanut. Mayhem ja Gorgoroth eivät varmaan liiku samoissa hinnoissa, ainakaan Gorgoroth, Mayhemistä en niin tiedä.
   
 18. Ryydiger T. Nulju Banned

  Rekisteröitynyt:
  22.05.2003
  Viestejä:
  258
  No tuskin tuolla on merkittävää vaikutusta. Bändit ottaneet tietoisen riskin kun ovat lähteneet täysin tuntemattoman aloittelijan festareille, sillä varmasti hekin ovat muita kautta taustoja yrittäneet selvittää. Toisekseen ainakin nuo isot bändit ovat varmasti vaatineet koko palkkion tai ainakin merkittävän osan siitä ennakkoon, ja lähinnä suomalaisilta yhtyeiltä on palkkiot jätetty maksamatta (lähes) kokonaan. Ilmeisesti myös sama koski festareilla olleita työntekijöitä.(=tiedot perustuu siihen mitä olen tapauksesta lukenut esim. imperiumista)

  Mutta joo tuossa jälkimmäisessä olen kyllä samaa mieltä. Itseäni on ihmetyttänyt kuinka tuon ikäinen ja taustainen saa kasaan tuommoista määrää rahaa, ja kuka tuollaista festaria suostuu rahoittamaan. Kovia nimiä oli toki soittamassa, mutta kun vähän katsoo niin huomaa että loppujen lopuksi aika ug-bändejä oli kyseessä. Omissa piireissään toki tunnettuja nimiä, mutta jos Lahdessa tuon kokoluokan festaria meinaa järjestää niin aika utopista olettaa että noita nimiä saapuisi katsomaan se 10k ihmistä. En usko että onnistuisi edes pk-seudulla, vaikka tähtien asennot yms. olisivat juuri oikeat.

  Rahalla saa ja hevosella pääsee...
  [signature]"Käy kertomassa se noille tutkijoille, heillä ei varmaan ole ollut mitään kompetenssia suorittaa tutkimusta yli 40 vuoden ajan. Olisivat tajunneet tulla kysymään murosta, niin olisi saatu oikeita tuloksia."
  -mabasa[/signature]
   
 19. DEGAUSS_

  Rekisteröitynyt:
  02.09.2007
  Viestejä:
  1 007
  Taloudesta jotain tietävänä voin sanoa että jokainen joka on juttuun lähtenyt mukaan omilla rahoilla, poislukien winstenit, niin jos ei ymmärrä että 18v kokematon ei osaa hoitaa juttua niin sitten on kyllä kaikilla osallistujilla päässä vikaa.

  Jos siis olis ykskään luotonantaja ollut viisas niin ei toi olis ikinä kyennyt luomaan 200k velkoja koska ei kukaan tommoselle lainaa.

  18v ei voi pantata mahdollista vanhempien asuntoa itse mitenkään joten ei sieltä lähde mitään taloa alta.

  18v voi saada pankista ilman vakuuksia korkeintaan 2000e jos on säännölliset tulot. Ja varmaan ei sillonkaan.
  [signature]Thorsin ja kataisen sensuroima dokumentti: http://video.google.com/videoplay?docid=1070329053600562261[/signature]
   
 20. JL79

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2003
  Viestejä:
  2 351
  Niin kyllähän sillä lainan takauksella on merkityksensä. Kyllä takaajat voivat katsoa peiliin. Sääli vaan että nämäkin kinkerit sitten loppujen lopuksi maksetaa välillisesti siitä yhteisestä kassasta. Näin ainakin pelkään. Yleensähän takaajat ja lainanottaja pääsevät helpolla
   
 21. Mullog

  Rekisteröitynyt:
  07.10.2008
  Viestejä:
  442
  Eivät ainakaan takaajat. Et ilmeisesti ole kuullut juttuja 90-luvun alun lamasta, kun oltiin taattu tuttujen ja sukulaisten asuntolainoja, ja sitten alkoi koko systeemi luhistua. Tässä tapauksessa isukilla on se kämppä, josta saa jo kohtalaisesti massia.
   
 22. JL79

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2003
  Viestejä:
  2 351
  Eikös takaajienkin velat kuoletu jossain vaiheessa jos takaaja todetaan varattomaksi?
   
 23. Kibe-_-

  Rekisteröitynyt:
  21.07.2002
  Viestejä:
  2 130
  Toki, mutta sillä takaajalla on oltava asuntoa tai muuta rahanarvoista, että se kelpaa takaajaksi. Paskassa paikassa talo siis lähtee.
   
 24. pecko

  Rekisteröitynyt:
  14.01.2004
  Viestejä:
  102
  Höpöhöpö. Riittävät takaukset tai takaajat, niin kyllä jokainen pankki antaa lainan.

  Sun järjenjuoksu jaksaa aina hämmästyttää. Olisiko mitenkään mahdollista, että vanhemmat ovat taanneet lainan talollaan?

  No, nyt sai 200 000 e. Vanhempien avulla.
  [signature]Where is the truth?[/signature]
   
 25. T0mi

  Rekisteröitynyt:
  30.07.2002
  Viestejä:
  4 734
  Miten niin talo lähtee? Vanhemmat voivat kai lyhentää poikansa lainan pois?

  [signature]Kahta en vaihda: neloselta ykköselle ja vauhdista pakille.[/signature]
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti