Forza Motorsport 7 3.10.2017 [10/2017, WIN10 / XBone]

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja saku446, 22.09.2017.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. saku446

  Rekisteröitynyt:
  21.03.2011
  Viestejä:
  25
  Vähän ihmetystä aiheutti kun ei ainakaan nopealla haulla löytynyt aihetta tästä.


  Elikkäs tässä vähä jotain mainospuheita Forzan sivuilta

  True 4K Performance

  Built from the ground up to be UHD at 60 frames per second, Forza Motorsport 7 will be the premiere 4k gaming experience.
  Dynamic Race Weather
  Intense rain, expanding puddles, and limited visibility make this the ultimate test of bravery and skill behind the wheel.
  Ultimate Automotive Playset
  More than 700 cars. Master 30 racing environments with over 200 ribbons, Forza’s largest track list ever. No two races are the same as race conditions change every time you return to the track.
  A Brand-New Campaign
  The premier racing championship – The Forza Driver’s Cup. Battle thousands of Drivatars to earn trophies and become the Forza Driver’s Cup Champion.
  The Definitive Wheel Experience
  Forza 7 will support every fan-requested wheel on the market.
  Your Driver is a Personal Expression
  Personalize your appearance with our massive driver gear collection. Hundreds of options spanning decades of race history and pop culture.
  Ultimate esport
  With new leagues, enhanced spectating modes, Mixer integration and premier partners like Porsche, Forza 7 is the ultimate racing esport for players and viewers alike.
   
 2. Fat

  Rekisteröitynyt:
  09.06.2014
  Viestejä:
  155
  Jonkin verta tullut nyt hinkattua tätä peliä, kaatuilee välillä. Äsken meni 20 lap ja 30 lap kisat (joku 48 min ja 50+ min meni) kaatumatta ja sitten taas välillä kaatuu joissain kisoissa 4. kierroksen kohdilla. Kuumottaa kyllä ajaa noita pitempiä kisoja kun eilenki kaatu niin et 1½ kierrosta jäljellä ja 40 min oli kisaa takana :D.
   
 3. Sand3r

  Rekisteröitynyt:
  30.07.2015
  Viestejä:
  59
  Mitenköhän tuo kun venäjän windows storessa peli puolet halvempi, onnistuisko ostaa siitä kautta,onko kokemuksia??
   
 4. JM220

  Rekisteröitynyt:
  19.08.2013
  Viestejä:
  567
  Toinen Forza FM5:n jälkeen jota en aio ostaa. Enemmän poistettuja ominaisuuksia kuin lisättyjä.
   
 5. Athlon4

  Rekisteröitynyt:
  05.03.2000
  Viestejä:
  9 822
  Tässäkään ei varmaan ole kunnon tukea useammalle laitteelle vaan tukee vaan markettipaketti ratteja?
   
 6. ottomies

  Rekisteröitynyt:
  12.08.2009
  Viestejä:
  133
  Mitä on tästä on poistettu?
  Äkkisälti tuntuu ja näyttää paremmalta kuin kutonen ja selkeesti parempi kuin vitonen.
   
 7. JM220

  Rekisteröitynyt:
  19.08.2013
  Viestejä:
  567
  Autoja ei voi enään ostella saatika rakennella yhtä vapaasti, mm avoin testirata on poistettu, home spaceja ei ole kuin yksi ja sekin varjosa/hämärä, autoja ei voi enään testata tune menusta..

  Sarjalle uusia autoja todella vähän, sarjalle uusia ratoja yksi..

  Bugeja ja korjaamattomia juttuja vieläkin mm FM3:sta saakka mukana (esim vanhemman Audi RS4 renkaat ei juuri käänny)

  Ei jaksa luetella kaikkia puhelimella mutta sarja menee nyt heikkoon suuntaan loot boxien ja heiluvien pyyhkijöidensä kassa.
   
 8. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Onko täällä paljonkin peliä ennakkoon tilanneita?

  Fans Are Furious About Forza Motorsport 7’s Now Limited Use VIP, Calling It ‘Disingenuous’ -wccftech

  Melko ihmeellistä toimintaa Turn10 - tiimiltä.
   
 9. ottomies

  Rekisteröitynyt:
  12.08.2009
  Viestejä:
  133
 10. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  2 855
  No tämä ei vaikuta hyvältä:mad:
   
 11. - Igor -

  Rekisteröitynyt:
  04.01.2000
  Viestejä:
  2 309
  Muutaman tunnin tätä nyt pelannut xbonella, ja ei ole tullut FM5 tai 6:tta ikävä. Loot boxeista ei tartte onneksi välittää, käsittääkseni kaikki autot on saatavilla ilmankin niitä? Autojen keräilystä saatavat pisteet on vähän omituinen muutos. Homologation-systeemi sen sijaan on mielestäni parannus. Heiluvat pyyhkijät yms. ei ehkä ole välttämättömiä immersion kannalta, mutta ei ne kyllä häiritsekään. Silmäkarkkia on muutenkin enemmän (ihan perus xbonellakin), eikä se ole ollenkaan pahasta. Dynaaminen sää on onnistunut parannus FM6:n sadekeleihin verrattuna.
   
 12. JM220

  Rekisteröitynyt:
  19.08.2013
  Viestejä:
  567
  Tarrat leijjuu ilmassa
  [​IMG]

  Ei vanteita
  [​IMG]

  Saa nähdä miten näitä tullaan korjaamaan.. muistuttaa jotain surkeita GTA-, Assetto Corsa-, yms modeja. :facepalm:
   
  Viimeksi muokattu: 06.10.2017
 13. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940


  Ajattelin jos PC:lle rälläyspeliksi tämän olisi hommannut, mutta taitaa olla melko ikävä tapaus eli ellei ihmettä tapahdu jää kauppaan. Huonoja puolia:

  - äänet
  - yksi modernin pelihistorian huonoimmista AI:sta. Ikävää koska pelissä vahva yksinpelikomponentti.
  -
  drivatarit perusteluineen
  - huono PC- portti
  - reilusti bugeja
  esimerkkejä
  - Pakolliset urakilpailut, ongelmat ratin ja polkimien kanssa
  - revikan alussa sanoivat, ettei ole edes simulaattori vaan, ajopeli.

  Tuo AI on kyllä yksi pahimmista pelin ongelmista, on kuulemma niin huono ettei pelaaminen tahdo aina edes onnistua sen kanssa. Kolhii täysillä, tulee päin, ei nähtävästi edes huomioi pelaajaa mitenkään. Drivatar- systeemin pitäisi kehittyä ajan myötä mutta out-of-the-box yksi huonoimmista ja turhauttavimmista miesmuistiin.

   
  Viimeksi muokattu: 13.11.2017
 14. Pedrosa

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2014
  Viestejä:
  1 972
  Tää Forza 7 on kyl todella hienonnäkönen..

  Aikoinaan omistin 1-2 Xboxilla ja ne oli kyl hyviä sillon 10 vuotta sitten!!
   
 15. mäksä

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2002
  Viestejä:
  892
  Itse nyt olen pelannut vasta kaksi viikkoa ja Xbox Onella.
  Mutta mun mielestä:
  - äänissä ei ole mitään valittamista. Toki nyt ymmärtää, että jos 700 autoa on, niin ei jokaisessa samalla tasolla ne ole, kuin peleissä missä on 50-150autoa. Kyllä mä olen kaik musat ottanu pois ja moottorin ääniä korotellut, kun on kiva ajella kotiteatterin keskellä.

  - Mä en nyt täysin tuota AI:ta sulata huonoimmaksi. GT Sportissa ne ajoi täysin kiskoilla, Driveclubissa oli myös kamala ja huonoin ehkä ollut Assetto Corsassa jne. Tässä ne sentään tekee ajovirheitä ja ajelee eri ajolinjoilla juuri sen vuoksi kun ovat Drivatareja. Siellähän asetuksissa on erikseen asetus Drivatarin agressiivisuus limitille, joka estää/sallii nuo täysillä päin ajot jne.
  Itse pidän PCarsin tekoälyä parhaana, mutta se on jotenkin eri asia. Pcarsissa tavoitteena on kisata pitkiä aitoja kisoja, jolloin AI on kuin oikea kuski.
  Gran Turismoissa kautta historian, että Forzassa se on hiukan eri asia. Niissä oletusidea on lyhyet 2-4 kierroksen kisat ja tehtävä on nousta sieltä +10 sijalta kärkeen. Eli AI on vähän kuin pujottelukeppi. GT tekee tän täysin kliinisesti ja se o ihan hanurista. Tässä se sentään näyttää elävältä. Eihän ne esim toisiaan ohittele koskaan. Ei mulla kyllä ole tainnut vielä kertaakaan Drivatar tulla kylkeen missään tilanteessa. Enemmän ongelmia aiheuttaa pelin fysiikka, joka imee oman auton toisen puskuriin, eikä siitä pääse irti. Eli jos AI jarruttaa liian nopeasti, niin melkein parempi vetää rewindillä, kuin yrittää irrottautua.
  Muutoinkin tämä on niin kevyttä hauskanpitoa, että mitään yltiö nätisti kisaamista en ainakaan itse edes halua harrastaa, sitä varten on muut pelit. Eli AI ei ainakaan itseä ärsytä, kun tiedän pelin luonteen jo olevan täysin erilainen.

  - Pc puolen porttauksesta, tai bugeista en osaa sanoa mitään. Konsolilla on tasan yksi ääni bugi, joka ilmenee kerran 10 tunnissa ja lähtee itsestään pois 1-5min kuluessa.

  - Pakolliset urakilpailut? Tarkoittaen mitä? Sehän tän koko pelin pointti on muo urakilpailut, eikä niitä tarvitse pelata kaikkia, läheskään kaikkia. Uran ulkopuolellakin freeplaystä saa rahaa ja kaikki radat auki ja isoin osa autoistakin vuokrattavissa ilmaiseksi heti.

  - Simulaatio tuo ei edes yritä olla. Itse ajellut koko ikäni melkein ratilla ja polkimilla niska limassa tosissani simuja. Mulle koko boxin oston syy oli se, että pääsen nauttimaan rennosta kevyemmästä ajopelistä pädillä. Eli jos simulaatiota hakee, niin voi unohtaa heti. Peli ei halua olla, eikä yritä olla mitään muuta kuin autopornon ystäville helposti lähestyttävä ja viihdyttävä peli.
  Itselle meni heittämällä vuoden parhaaksi ajopeliksi ja vuoden toiseksi parhaaksi peliksi (top 3: Zelda, Forza 7, Mario Odyssey)
   
 16. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940

  Tuossa kanssa varsin omituisesta pelin toteutuksesta. Tuo Inside Sim Racingin revikka oli kyllä hyvä, reilusti asiantuntevampi kuin useimmat muut arvostelusaitit.
   
  Viimeksi muokattu: 13.11.2017
 17. tmee

  Rekisteröitynyt:
  26.01.2015
  Viestejä:
  120
  sori hirveä offtopic, mutta viimeiset viestit näyttää tältä: "sä mollasit minun mielestä kivaa peliä, nyt mä mollaan sun mielestä kivaa peliä" :D tosin toisella on kokemusta molemmista ja toinen muodostaa mielipiteen pelkkien revikkojen pohjalta?
   
 18. mäksä

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2002
  Viestejä:
  892
  Mistä omituisesta toteutuksesta? Selkeä bugi.
  Painaa B -> menee päävalikkoon -> aloittaa toisen sarjan, jolloin nollaa tuon sarjan.
  Itselläni tuo sarja toimi, joten varmaan silläkin uudella yrittämällä, tai sit skippaa koko sarjan.

  Se unohtui aikaisemmin sanoa, että pelissä on tasan yksi oikeasti iso miinus. Se on latausajat. Ne on toooodella pitkiä.

  Pari pienempää on Time trialin puuttuminen ja se ettei omia sarjoja saa tehtyä free playn puolella. Haluaisin itse ajaa esim WTCC autoilla omaa sarjaani.
   
 19. tusalmin

  Rekisteröitynyt:
  04.03.2014
  Viestejä:
  32
  Itse olen ajellut XBOXilla ja AI törmäilee mielipuolisesti lähinnä silloin jos käyttää rewindiä sopivassa tilanteessa. AI huomaa pelin taas jatkuttua olevansa poissa optimilinjalta ja tekee välittömästi älyttömän korjausliikkeen. Vastaavia räikeitä kolareita ei ole ilman kelausta tullut.

  Aika normaali ajopelin AI tuo oman kokemuksen mukaan on.

  Drivatarien kritisoimista en täysin ymmärrä. Käytännössähän se on markkinointikikka jossa AI-kuskit nimetään kaverilistan tai oikeiden random-pelaajien mukaan. Se miten paljon niillä on omaa luonnetta on ainakin itselleni jäänyt mysteeriksi. Lopputulos ilman noita nimiä (tai disabloimalla nimet asetuksista jos se onnistuu) on normaali AI.

  Minulle suurin miinus Forza-sarjassa on tuo uramoodin rakenne. Kaipaisin peliä jossa ajeltaisiin suht tasaväkisillä autoluokilla pidempiä kausia ja rahaa ansaittaisiin vähemmän, jolloin uusien osien hankkimisesta ja pienen edun saamisesta tulisi tärkeä osa peliä. Tuollaisia ei ole tainnut sports car GT 2:n jälkeen kauheasti olla...
   
 20. Fat

  Rekisteröitynyt:
  09.06.2014
  Viestejä:
  155
  Itse otin rahat takasin kun peli kaatuili niin paljo et oli aika unplayable.
   
 21. Pedrosa

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2014
  Viestejä:
  1 972
  Hauskahan tässä oli aina kerätä,tuunata ja maalata autoja jne..Tarkotan siis 1-2..oli mulla joku Forza 5:nenkin vissii

  Paljo toi Xbox One maksaa nykyään?Ei tiedä vaik hankkis tän..
   
 22. mäksä

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2002
  Viestejä:
  892
  Viimeksi muokattu: 15.11.2017
 23. Karhuherra

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2013
  Viestejä:
  1 348
  Tulipa tämäkin huvikseen PC:lle hommattua.

  Eivät ole vieläkään korjanneet menuja, vaan ovat yhtä lagiset kuin Forza Horizon 3:ssa. On se kumma kun itse peli pyörii sulavasti 60fps, mutta menujen takia joutuu pitämään susipaskoja grafiikka-asetuksia, että peli ei kaatuile jatkuvasti. Nuo menut aiheuttaa itsellä nimittäin cpu-piikkejä, jotka kaataa äänikortin ja joka Windows 10:llä kaataa koko koneen.

  Ainoa peli jonka olen nähnyt tekevän samaa on Witcher III, kun sitä kokeili pelata 1080p-resolla koneella, joka ei täyttänyt virallisia laitteistovaatimuksia. Kertoo ehkä hieman optimoinnin tasosta.
   
 24. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  2 855
  On vanha viesti, mutta mikä niissä äänissä tarkalleen ottaen on huonoa?
   
 25. Karhuherra

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2013
  Viestejä:
  1 348
  Niin, ja sellainen bugi tässä on, että autoihin ladatut tarrasetit häviää ja auto muuttuu harmaaksi. Itsellä tuo tulee käytännössä jokaisen uudelleenkäynnistyksen yhteydessä, joskus ihan vaan autotallia selaamalla tai kisaan menemällä.

  Mitä noita foorumeita katselin, niin melkeinpä jokainen on tuosta kärsinyt enemmän tai vähemmän. Joku lähiaikoina tullut päivitys ilmeisesti vaikutti niin, että joillain tulee tuota nyt ihan jatkuvasti. Minä tietysti satun olemaan yksi niistä. Turn 10:n tuntien tuskin tulevat asialle mitään tekemään.

  E: 8Gb RAMia on myös ihan liian vähän pelin pelaamiseen. Peliä pystyy kyllä pelaamaan 8Gb RAMillakin, mutta pidemmillä pelisessareilla (tai autojen osto- tai päivitysmenua selatessa) tuo määrä ei riitä alkuunkaan.

  Pitänee varmaan ensi kuussa hommata lisää RAMia, jos sillä pääsisi suorituskykyongelmista eroon. Vähän typerää kyllä, että pelille ilmoitetaan laitteistovaatimukset, jotka eivät pidä alkuunkaan paikkaansa.
   
  Viimeksi muokattu: 12.02.2018

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti