Formula 1 kausi 2018

Viestiketju alueella 'Urheilu' , aloittaja Bunder, 22.03.2018.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. KameIeontti

  Rekisteröitynyt:
  25.05.2006
  Viestejä:
  1 763
  Bottas on jäänyt tallikaverille 66 pinnaa mutta Kimi on jäänyt tallikaverille 40 pinnaa. Kimi ja Vetteli olisi aika tasoissa jos molempia olisi kohdeltu kauden alusta asti samalla tavalla. Monet kerrat talli on taktikoinnut Kimin Vettelin taakse. Tiedä vaikka Kimi olisi Vettelin edellä jos olisi saanut tasavertaisen kohtelun.
   
 2. Brömistelijä

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2013
  Viestejä:
  113
  Ja Valtteriko ei olisi Hamiltonin kanssa tasoissa tai jopa edellä ilman käsittämätöntä epäonnea. Voisi jopa johtaa sarjaa tällä hetkellä.
   
 3. Athos

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  2 362
  Samaa virttä "epäonnesta" lauletaan joka vuosi. Ei ollut sattumaa että Barrichellon auto hajosi ajoittain ja Schumacher ajoi kisasta toiseen aina maaliin asti. Kakkoskuskeille vaan laitetaan kaikki epävarmat osat autoihin testimielessä jotka laukeaa helpommin ja kun muutenkin tallin "palvelu" ja panostus heihin on heikompaa ja ykköskuski kaikessa prioriteetti niin totta kai kakkoset keskeyttävät useammin. Sama toistuu joka vuosi. Ei se ole epäonnea. Se vaan on kirjattu Bottasin ja Räikkösen allekirjoittamiin sopimuksiin että tallin ykköselle on tehtävä tilaa aina kun mahdollista. Schumi "ohitti" Barrichellon jopa viimeisesttä mutkassa.

  Samaa tehtiin jo Häkkisen aikaan. Silloin tosin vielä näkyvämmin. "Nyt hameet korville skotti" kun Couthard ilmestyi Häkkisen eteen totesi Kyllönenkin. Nykyään ne vaan on suomalaiset ne joilla ykköskuskit pyyhkivät perseensä. Nyt ei uskalleta sanoa "päästä schumi ohi" vaan korrektimmin "pidä positio".

  Ainoastaan viime aikoina Rosberg on onnistunut biittaamaan Hamiltonin näennäisenä kakkoskuskina. Silloin hän ja Keke olivatkin neuvotelleet sopimuksen jossa kuljettajia on pakko kohdella täysin tasavertaisina. Tämä toki näkyikin sitten kisoissa "turhina" kontakteina mutta ainakin he saivat voittaa tallikaverinsa toisin kuin nämä nykyajan hame-suomalaiset.
   
 4. Pedrosa

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2014
  Viestejä:
  1 972
  Ei toi Räikkösen yksityiselämä ole enää oikeen mallillaan..rikossyytöksiä,jotain muuta kummaa
   
 5. Jack Horny

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2003
  Viestejä:
  2 028
 6. Pedrosa

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2014
  Viestejä:
  1 972
  Räkällä petti siis Hockessa vai Monzassa Ferrari täysin ja Kimi ajoi suoraan seinään..

  Bottas on meidän tulevaisuutta ja sit joku uus Kovalainen jostain??

  No pakko se on kai siirtyä ite tohon Ricciardon bandwagoniin..
   
 7. Endemon

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2016
  Viestejä:
  759
  Näkisin ainoana oikeana ratkaisuna FIAlta diskata molemmat Mercedes kuljettajat epäurheilijamaisesta käytöksestä. Varisee kyllä formuloista loputkin kiinnostavuuden rippeet. Ei väliä kuka nopein, koska tallimääräykset.

  Vanhaan hyvään aikaan kisatkin oli kiinnostavampia, kun tallimääräykset oli kielletty. Samaan aikaan rangaistaan sitten epäonnistuneista ohituksista, joka ei taas kannusta ohittamaan.
   
 8. Athos

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  2 362
  Ihme että Bottas jaksaa avautua ja näyttää nyrpeää naamaa tallimääräykksistä. Taitaa poika kuvitella itsestään liikoja. Mersun pomothan sanoi jo kuukausia sitten että hän on pelkkä hyvä "wingman" Hamiltonille. Freudilainen lipsahdus vaikka Valtteriin kuulemma sattui tämä vertaus. Sama laulu on vielä yhden kauden verran kunnes Mersu ottaa vapailla markkinoilla olevan paremman kuskin tilalle.
   
  Viimeksi muokattu: 01.10.2018
 9. Pedrosa

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2014
  Viestejä:
  1 972
  Formuloissa on nää sopupelit,lahjukset ym..mitäpä siihen lisäämistä?
   
 10. Sport_FIN

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2015
  Viestejä:
  2 467
  Käsittämätön tuo Ferrari vai oliko räkä noin paska. Perstappenilla 5sek rangaistus ja silti räkän eteen. Ja nyt Ricciardo myös.
   
 11. waagner

  Rekisteröitynyt:
  02.10.2010
  Viestejä:
  526
  Toihan siitä vielä puuttus että räikköselle istutettas nainen tallikaveriksi ens kaudelle ja sekun ois vielä nopeempi kuin kimi niin..
   
 12. Athos

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  2 362
  Kimiltä ihan miehekäs ajo nyt kun ei enää tarvinnut väistää Vetteliä niin Vettel oli se joka teki tilaa nopeammalleen. Vettel on vaikeuksilla LeClerkin kanssa ja hänen johdollaan talli tuskin hamiltonia voittaa ens vuonnakaan.

  Sen sijaan Bottas täysi nahjus. Saa jatkaa vuoden vielä kun parempiakaan ei ole halvalla vapaana mutta sen jälkeen eläke tai pikkutallit kutsuu. Varmaan taas selittelee jostain renkaistaan. Ei yhtään voittoa kauden voittaja-autolla. Toki eihän tää mersulle oo huono tilanne et hami saa voittaa ilman kitkaa ja apupoika josta tulee mieleen coulthard/barrichello varmistaa silti merkkimestaruuden. Parempi kuin kaksi nopeaa hami ja nico jolloin keskäisiin kolareihin ja kärhämiin voi merkkimestaruud karata.
   
  Viimeksi muokattu: 12.11.2018

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti