Feminismi

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja TheThh, 02.06.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. -ATE-

  Rekisteröitynyt:
  10.03.2003
  Viestejä:
  6 895
  Ei tietenkään itse toimitusta mutta ei se vessassa asiointi rajoitu pelkästään siihen. Mieluummin olen itse puhtaassa pukuhuoneessa joissa voi törmätä naissiivoojaan kuin paskaisessa pukuhuoneessa.
   
  Viimeksi muokattu: 16.12.2016
 2. -ATE-

  Rekisteröitynyt:
  10.03.2003
  Viestejä:
  6 895
  Viimeksi muokattu: 19.12.2016
 3. Asiaintuntija

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2014
  Viestejä:
  7 120
  ^ Jos feministinen puolue tosiaan teeskentelee olevansa kaikkien ihmisten tasa-arvoa edistävä puolue, niin kannattaisi varmaan muuttaa puolueen nimi joksikin muuksi.. "Feminismi" nyt sattuu viittaamaan hyvin vahvasti naisten asioiden ajamiseen, ihan riippumatta siitä, mitä feministit itse haluaisivat että se sana tarkoittaisi.

  Mutta joo, eihän niitä oikeasti miesten asiat ja oikeudet kiinnosta, korkeintaan värikkäiden ulkomailta tulleiden miesten ja homomiesten asiat. Ja vastaavien vähemmistöjen. Kuten aseistakieltäytyjien. Mutta asevelvollisuudesta muuten eivät mainitse mitään... Vaikka siis se on oikeastaan räikein yksittäinen tasa-arvoa loukkaava asia Suomessa. Ei voi olla olemassa sukupuolineutraalia "tasa-arvopuoluetta", joka ei ota voimakkaasti kantaa asevelvollisuuteen.

  Sinänsä hyvä jos tämä puolue saisi kannatusta, sehän olisi kaikki Vihreiltä sun muilta kommareilta pois. Tuskin ovat eduskuntaan pääsemässä, siitä ei liene pelkoa, joten nettovaikutus vihervasemmiston vaalimenestykseen olisi negatiivinen.
   
  Viimeksi muokattu: 19.12.2016
 4. taxman

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  3 149
  Täytyy kyllä myöntää, että Feministisen puolueen nimi sai minut ymmärtämään kuinka huono nimi Piraattipuolue on.
   
 5. HiOct

  Rekisteröitynyt:
  10.06.2004
  Viestejä:
  222
  Jotenkin tuntuu siltä että yliopistoissa oleva "naistutkimus" tai hetkinen, onko sitä enää? Niin tämä "naistutkimus" lähtee siitä näkökulmasta mikä on rinnastettavissa ala-asteella pataan vedettyjen pakollisesta asemasta. Uhri mikä uhri. Ei voi mittään. Ei pysty, ei kykene, tyydyn siis ulisemaan.
   
 6. Gam3r

  Rekisteröitynyt:
  17.10.2008
  Viestejä:
  550
  Noniin nyt taas pakko laittaa vähän feminismiulinaa tulemaan.

  Helsingin Sanomien verkkosivuja viime kuukaudet seuranneena, olen tullut tulokseen, että niistä on pakko luopua. Muutamia luetuimpia ja kommentoiduimpia otsikoita parilta viime kuukaudelta (lainaukset eivät ole sanatarkkoja):
  - Mies yritti raiskata naisen asunnossaan, nainen puukotti miehen kuoliaaksi ja sai ehdotonta vankeutta. (ehdotonta tuomiota siis kauhisteltiin uutisessa)
  - Sekasaunassa ällöttävät miehet
  - Nykyään pariutumisen esteenä naisille on, että älykkäitä miehiä ei löydy.
  - Kela ei suostu maksamaan itsellisten naisten hedelmöityshoitoja (tämä siis koski sinkkunaisia, joilla ei ole lääketieteellistä syytä lapsettomuuteen vaan sosiaaliset syyt ja lääkäriliitto kieltäytyi myös antamasta hoitoja julkisessa terveydenhuollossa, koska se on tarkoitettu sairauksien hoitoon)
  - Miespuolinen röntgenlääkäri kirjoitti neutraaliin sävyyn mielipidekirjoituksessaan nykyisestä tilanteesta, jossa naisille asetetaan populaarikulttuurin kautta varhaiskasvatuksessa liian korkeat odotukset parisuhteita kohtaan. (Kirjoitus korkeintaan kritisoi popkulttuuria prinsessasatujen kaltaisista odotusten luomisesta parisuhteelta. Kirjoitus lynkattiin Facebookia myöten sovinistisena)

  Ja nyt tänään taas yksi riemuvoitto. AL:n uutinen:
  Miksi poliisi korosti juuri raiskaustiedotteessa, että nuoren ei pidä mennä tuntemattomien asuntoon?

  Toimittajan kysymys:
  "Osa kansalaisista piti tiedotteen ohjetta uhria syyllistävänä. Miksi päädyitte ohjeistamaan tässä yhteydessä, rikoskomisario Erkki Walinen Sisä-Suomen poliisista?"

  Ja vielä kommenttiosiossa jatkuu:
  "...No nyt siis löytyi taas kaksi ”fiksua”, joille tämä ei ollutkaan ihan näin selvää. Ehkä pitäisi kuitenkin muistuttaa, vai mitä? Etenkin kun fyysiseen koskemattomuuteen kajoaminen saattaa tuottaa rikossyytteen, mutta asuntoon tai autoon kutsuttuna meneminen tuskin täyttää rikoksen tunnusmerkistöä.

  Poliisin puhe liikkumisvapauden omakohtaisesta rajoittamisesta sopii sellaiseen maailmaan, jossa naiset eivät voi elää muiden tavoin, koska ympäristö muodostaa heille turvallisuusriskin. Onko poliisi siis jo luovuttanut tässä asiassa?"


  Siis nyt oikeasti, missä pilvilinnassa nämä feministit oikein elelee? Pitäisikö naisilla olla joku hemmetin pyhimyksen asema, että saa tehdä rajattomasti ihan mitä haluaa? Älkää nyt ymmärtäkö väärin. Tuomitsen raiskaukset ja väkivallan teot pahimpina rikoksina mitä on, mutta oikeasti, missä vaiheessa loppui ihmisen pieninkään vastuu omasta turvallisuudestaan? En minäkään voi miehenä mennä johonkin nistiporukoihin kaupungille haastamaan riitaa ja odottaa, että en saa puukosta tai nyrkistä. Tai lenkkeilemään moottoritielle ja olettaa, että ei tässä hätiä mitiä.

  Jotain rajaa, pyydän.
   
  Viimeksi muokattu: 11.01.2017
 7. MadPike

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  2 160
  Niinpä. Mennyt aivan älyttömäksi kaikenlainen kommentointi raiskausten suhteen. Jos peräänkuuluttaa pientä hippusta maalaisjärkeä, tai edes sitä että kannattaa ymmärtää että maailmassa on riskejä, niin heti SJW-armeija lyttää raiskaajan symppaajaksi. En todellakaan symppaa raiskaajia, mutta jos menee vaikka kolmen tuntemattoman ulkomaalaisen kotiin klo 2 yöllä, niin pitää osata ajatella että riskejäkin voi olla olemassa. Samaten kun on riskejä juosta marraskuussa illalla autotielle ilman heijastimia, parkkeerata autonsa lukitsematta jonnekin jäähallin parkkipaikalle kahdeksi viikoksi, tai käydä thaimaassa huorissa ilman kondomia. Vaikka rikos on aina täysin rikoksen tekijän syytä, voi uhriksi joutumista kuitenkin joskus ehkäistä omilla toimillaan ja järjenkäytöllä. Ei toki aina, mutta ne klassiset "menin baarista tuntemattoman jätkän luokse nukkumaan koska olin liian kännissä mennä omaan kotiin, ja mua ei sit panettanut ja kun sammuin sohvalle niin se raiskas mut"-tapaukset olisi helppo välttää.
   
 8. Gam3r

  Rekisteröitynyt:
  17.10.2008
  Viestejä:
  550
  Juurikin näin.

  Hyvä esimerkki tuo uutinen: "- Mies yritti raiskata naisen asunnossaan, nainen puukotti miehen kuoliaaksi ja sai ehdotonta vankeutta. (ehdotonta tuomiota siis kauhisteltiin uutisessa)". Nainen oli siis lähtenyt miehen kämpille vahvasti humaltuneena jatkoille ja mies oli alkanut lähentelemään naista. Nainen yritti järjestää itselleen kyytiä pois (ymmärsin jutusta, että tutuiltaan/kavereiltaan), mutta kun sitä ei järjestynyt niin jäi miehen luokse nukkumaan. Oma kommentti: miksi ei soittanut taksia? Tilanne jatkui näin: "Naisen kertoman mukaan mies tuli alastomana istumaan hänen päälleen ja alkoi kähmiä ja suudella. Nainen otti veitsen ja iski sen miehen rintaan. Lähtiessään pois nainen otti veitsen mukaansa ja heitti sen katuojaan. Hän ei yrittänyt soittaa miehelle apua." Kommenttiosiossa todellinen myrsky tuomiosta. Oma kommentti: onhan tuossa nyt aika raskauttavia asianhaaroja varsinkin, että yrittää vielä peitellä tekoa.
   
 9. Asiaintuntija

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2014
  Viestejä:
  7 120
  Feministien tavoitteena on alistaa miehet säyseiksi kotieläimiksi, joille saa tehdä mitä tahansa ilman mitään seuraamuksia.
   
 10. _o/ ALTTERI \o_

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2004
  Viestejä:
  2 882
  Laitto hiema hymyillyttään kun kotimatkalla radios feministi puolue mainosti ajavansa työnhakua nimetömänä, jottei ihonväri ja kielitaito selviäisi työtähaettaessa, meinaakohan nää jotain sellaista, et lähetetään neekerit paketissa työnantajalle, jolloin he kirjoittaa työsopimuksen jonka jälkeen he avaa paketin ja katsoo mitä sieltä tuli =)
   
 11. ichijiro

  Rekisteröitynyt:
  22.12.2005
  Viestejä:
  396
  Onhan toi oikeasti tutkimusten mukaan ongelma, että erikoisemmalla nimellä oleva ihminen ei pääse edes harkintaan asti kun lempataan jo pelkän nimen perusteella syrjään. Feminismiä tulee kritisoida siinä missä kaikkea muutakin, mutta olisi ehkä hyvä tehdä se paremmin.
   
 12. Asiaintuntija

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2014
  Viestejä:
  7 120
  Sinänsä jos henkilö on tosissaan integroitumisessaan suomalaiseen yhteiskuntaan, niin viime kädessä voi vaikka vaihtaa nimeään suomalaisemmaksi.

  Se on ihan inhimillistä että vierasperäiseltä kuulostaviin työnhakijoihin suhtaudutaan eri tavalla kuin suomalaisiin.

  Jos minäkin lähtisin hakemaan työtä vaikka jonnekin Japaniin, niin en minä luulekaan, että olisin samalla viivalla kuin paikalliset.
   
 13. _o/ ALTTERI \o_

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2004
  Viestejä:
  2 882
  Mitippä uudelleen, mitä se auttaa, jos työnantaja on vaikka nazi, nyt siis neekeri lähettäisi nimettömän työhakemuksen, mahdollisesti pääsisi haastatteluun ja se saa ihan varmasti lähteä kotionsa ilman työsopimusta, kun se selkiää jokatapauksessa se nimi ja ihonväri, ellei pakoteta tekemään työsopimusta ilman tapaamista, nyt neekeri vaan joutuu juokseen jokapuolella turhaan, toisekseen jos työnantaja saa nimettömän työhakemuksen, niin meinaatko ettei se tajuu et kyseessä on ulkomaalainen, eiköhänne suomi nimiset laita edelleen sen nimen siihen hakemukseen kuitenkin?

  Tuohan on ihan naurettava ehdotus vailla järjen häivääkään, mutta mitä nyt voimme muutenkaan suvakeilta odottaa, ainakaan nämä suvakit, jotka yleensä pääsee julkisuuteen esittämään jotain, vaikuttaa lähes poikkeuksetta hieman vajaaälysiltä :smoke:

  Tasa arvon vuoksi pitäisi saada olla työttömänäkin nimettömänä, sillä ulkomaalaiset saa kielikurssit ilmasiks, ne ei joudu maksamaan terveuskeskukseen maksua jne, tää on ihan tutkimattakin selkee fakta, on väärin että suominimiset vaalean ihinvärin omaavat joutuu erilaiseen kohteluun kuin ulkomaalaiset =)
   
  Viimeksi muokattu: 11.01.2017
 14. ichijiro

  Rekisteröitynyt:
  22.12.2005
  Viestejä:
  396
  Joo, Japani on tunnetusti rasistinen yhteiskunta. Mutta Jumalan valittu kansa se sielläkin asuu.

  Suomalainen koululaitos on kyllä hieno asia, mutta siinä on ilmiselvän paljon puutteita.
   
 15. ie1

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  6 524
  Hyvältä idealtahan tuo nimetön työnhaku kuulostaa:

  "ANONYYMIA TYÖNHAKUA on kokeiltu useissa maissa, kuten Saksassa, Ranskassa, Sveitsissä, Espanjassa, Britanniassa ja Ruotsissa. Se on tutkimusten mukaan vähentänyt ikä- ja sukupuolisyrjintää työnhaussa.

  Jos hakijalla on venäläinen nimi, hänen on lähetettävä kaksi kertaa enemmän hakemuksia päästäkseen työhaastatteluun kuin sen, jolla on suomalainen nimi.

  Nimetön työnhaku auttaa myös toisen polven maahanmuuttajia. Heillä on jo tarvittava koulutus ja kielitaito, mutta hakijan nimeen liittyvät ennakkoluulot voivat estää työllistymisen."


  http://www.hs.fi/ura/art-2000002633466.html

  En keksi, mitä pahaa tuossakaan olisi, ellei sitten ole rasisti ja halua karsia pois tietyt ihmiset jo ennen haastatteluita.

  Työnantajan ei kuitenkaan tarvitse tehdä rekrypäätöstä kuin vasta haastattelun jälkeen, joten mitään sikoja säkeissä ei kenenkään tarvitse hankkia.
   
  Viimeksi muokattu: 11.01.2017
 16. Diaz\

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2008
  Viestejä:
  17 972
  Ei toi nimetön työnhaku sinänsä ole mielestäni ongelma. Hakemus kertoo kyllä hakijasta aika paljon ja voi kutsua sitten haastatteluun ne parhaiden hakemusten kirjoittajat.

  Mulla on monta kaveria jotka lukevat ja kirjoittavat sekä puhuvat suomea hyvin mutta ovat kuitenkin "ulkkareita", ovat sitä vaan toisessa polvessa. Tässä kohtaa pelkän naamakuvan ja nimen perusteella työnantajalla varmaan saattaa tapahtua enemmän tai vähemmän alitajuista karsintaa.

  En usko että se on työnantajalta pois jos nimettömän hakemuksen takaa joku Dimitri tai Abdul tulee työhaastatteluun jossa puhuu sujuvaa suomea, esittelee mitä kaikkea on aikaisemmin tehnyt ja vaikuttaa muutenkin hiton hyvältä sälliltä.
   
  Viimeksi muokattu: 11.01.2017
 17. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Nimettömän haun luulisi olevan julkisella puolella ihan normi jo nyt. Yksityiset sen sijaan saa valkata vaikka kaverinsa sieltä pinosta joten sillä puolella ei pakottamalla varmaan mitään merkittävää kehitystä tapahdu. Toki jotkut isot firmat saattaa tehdä tuollaista jo sen mainosarvon vuoksi.
   
 18. Bladekill

  Rekisteröitynyt:
  31.07.2013
  Viestejä:
  153
  Etkö huomaa mitään ongelmaa tuossa?
  Jos työnantaja syrjii ulkomaalaisia tms. vähemmistöjä, hakija pääsee ehkä haastatteluun asti mutta dropataan kuitenkin sen jälkeen pois. Käytännössä tuo nimetön työhaku vain haaskaa molempien osapuolien aikaa.

  Täysin hyödytön idea.
   
 19. ________

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2011
  Viestejä:
  6 211
  Eiköhän nimetön työhönhaku napata vasemmistopuolueiden vaaliohjelmiin jos näyttää saavan tietyn äänestäjäkunnan sen taakse.

  Jos se Abdul vain osoittautuu haastattelussa huomattavasti paremmaksi mitä sen kantasuomalainen ehdokas niin saattaa moni ottaa hänet töihin. Rasisti tietysti ei näin tekisi, mutta heitä on toivottavasti vähemmistö työnantajista.
   
  Viimeksi muokattu: 11.01.2017
 20. taxman

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  3 149
  Rasistin aikaa sietääkin hukata.

  Nimetön työhaku saa ainakin oman kannatukseni. Harmi kyllä se vaatii jonkinlaisen välityspalvelun käyttöä, joten sen täysin kattava käyttöönotto ei ole ongelmatonta. Ehkä riittäisi, että alkuun valtio ja kunnat näyttäisivät mallia.
   
 21. -ATE-

  Rekisteröitynyt:
  10.03.2003
  Viestejä:
  6 895
  Helsingin kaupunki ainakin suosii jo maahanmuuttajia rekrytoidessa niin nimetön haku pahentaisi maahanmuuttajien tilannetta pääkaupunkiseudulla. :comp:
   
 22. laivanrakentaja

  Rekisteröitynyt:
  27.05.2007
  Viestejä:
  2 004
  Kritiikittömyys ei yleisestikään kuulosta hyvältä. Minulla ei ole oikeuksia lukea koko artikkelia, mitä negatiivisia seikkoja siinä pohdittiin?
   
 23. ________

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2011
  Viestejä:
  6 211
  Helsingin kaupunki =/= pääkaupunkiseutu

  Iso työnantajat muttei sentään koko pääkaupunkiseutuun vaikuttava.
   
 24. ie1

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  6 524
  Tämä on kyllä täysin perseestä, jos suositaan perusteetta. Ei kaksi väärää tee oikeaa.
   
 25. _o/ ALTTERI \o_

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2004
  Viestejä:
  2 882
  Sit vie sellanen juttu et mikä muka estää lähettämästä nimettömän työhakemuksen ilman feministejen älynväläystä, ja modet, saano taas varoituksen asiattomasta käytöksestä?
  Edellisessä viestissä nimittäin ei ole mitään asiatonta, neekeri lukee koulukirjoissani ja se ei ole asiaton, vajakkeja on olemassa todistetusti, enkä kohdistanut sitä kehenkään enkä edes yleistänyt mainitsemalla että lähes eli ei kaikki :smoke:
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti