Feminismi

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja TheThh, 02.06.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. IT-alanMies

  Rekisteröitynyt:
  21.06.2016
  Viestejä:
  27
  Tuntuu siltä, että Feministit eivät itsekään oikeen tiedä ajaako Feminismi tasa-arvoa kaikille vai tasa-arvoa naisille. Itse olen julkisessa FB keskustelussa törmännyt seuraaviin väittämiin Feministien suusta:

  1. Feminismi ajaa kaikkien tasa-arvoa piste
  2. Feminismi ajaa kaikkien tasa-arvoa, mutta ensisijaisesti naisten. Miehet hoitakoon omat tasa-arvo ongelmansa.

  No ehkä voi todeta, että feministejä on erilaisia. Toisaalta jos katsotaan feministien propagandaa ja heidän agendaansa niin kyllähän miesten kohtaamat tasa-arvo ongelmat loistava poissaolollaan.

  Feministit ja islam. Siinä on taas ja kerran sellainen yhdistelmä, jota en pysty ymmärtää. Tosin eihän kaikkea tai kaikkia tarvitse ymmärtää. Feministit (myös ne muslimifeministit) puhuvat valkoisen miehen aiheuttamasta patriarkkaalisesta yhteiskunnasta, jossa valkoinen mies (myös kurjaa elämää elävä ja itsemurhaa hautova valkoinen mies) on luonut valtarakenteet, jotka alistavat naisia. Muslimi feministi ei näe metsää puilta ja kaivaa tikkua kaverin silmästä kun omassa silmässä on oksa. Hän ei näe niitä patriarkkaalisia rakenteita, jotka muslimimiehet ovat luoneet. Niistä joiden takia hän pukeutuu ja käyttäytyy miesten määräämällä tavalla.
   
  Viimeksi muokattu: 16.12.2016
 2. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Olisiko ongelma pikemminkin siinä, että feminismi on monelle miehelle kaikessa epämääräisyydessään asia, jota on vaikea kokea omakseen? Tai ainakaan niin vahvasti, että liittyisi kaikista mahdollisista puolueista juuri siihen. Toisaalta kaikki muutkin puolueet ovat tainneet jonkinlaisiksi tasa-arvon kannattajiksi julistautua joten miksi liittyä tuohon jos sitä haluaa? Eikä niissä muissakaan puolueissa mene 50/50 sukupuolijakauma vaikka miten tasa-arvon puolesta liputtaisivat. Puolueen jäsenistön tai kannatuksen jakaumasta ei voi vetää johtopäätöksiä sen suhteen, että onko harjoitettu politiikka aidosti sitä, mitä sen väitetään olevan.
   
 3. ________

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2011
  Viestejä:
  6 211
  Jos kyse on päämäärästä tasa-arvoiseen palkkaukseen.
   
 4. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Tasapäiseen, ei tasa-arvoiseen. Tuohan olisi sitä, että vientiteollisuutta pyörittäviltä miesvetoisilta ja koulutusta vaativilta aloilta kupattaisiin, jotta hoitsujen ja kosmetologien palkat saataisiin vastaavalle tasolle. Noin kärjistäen. Toki tätä menoa homma "korjautuu" ajan kanssa jos poikia ei saada lukeminen kiinnostamaan :smoke:
   
 5. laivanrakentaja

  Rekisteröitynyt:
  27.05.2007
  Viestejä:
  2 004
  On olemassa vääristymä jossa feminismi (tai puolueen feminismi) on siten monimutkaista että miehet ei kykene hahmottamaan sitä mutta naiset kylläkin?
   
 6. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Pikemminkin on olemassa sellaista feminismiä, jossa miehen osa on maksava mutta äänioikeudeton sivustaseuraaja. Kevyemmän linjan trendifeministiäijät taas eivät koe pelkän feminismin (mitä se ikinä onkaan) varaan rakentuvaa puoluetta eniten itselleen sopivaksi. Moni varmasti kokee itsensä enemmän Vihreiden tai Vasemmistoliiton kannattajaksi. Nekin käsittääkseni ovat jonkin sortin feministisiksi puoleiksi julistautuneet.
   
  Viimeksi muokattu: 16.12.2016
 7. sonofman

  Rekisteröitynyt:
  20.02.2004
  Viestejä:
  568
 8. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Siinähän tulevat pystypäätteelle viereen lorottelemaan, olisi sekin näky (joo, tiedän, että jotkut osaavat ja että on jotain pahvista taiteltuja rännejä, joilla tuo onnistuu kuin miehiltä) :smoke:
   
 9. hirvi2

  Rekisteröitynyt:
  05.12.2001
  Viestejä:
  600
  Taitaa tarkoittaa pystypäätteiden poistamista. Kaikki toiminta WC tiloissa pitää tasapäistää kröhöm eiku tasa-arvoistaa hitaimman tasolle. Eli jonottomuus miesten vessassa on selkeästi patriarkaalisen yhteiskunnan pippelin kantajien suosimista.
   
 10. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Suoraan sanoen en kyllä ymmärrä, miksi pitää olla eri vessat. Eihän siellä vastakkaista sukupuolta pääse tuijottelemaan alasti toisin kuin pukuhuoneissa pääsisi. Ruotsissa unisex-vessat pystypäätteillä ovat ihan normi ja homma toimii. Samalta se paska haisee kummallakin puolella.
   
 11. ________

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2011
  Viestejä:
  6 211
  Siksi ettei miehet osaa kusta pyttyyn vaan sotkevat paikat.
   
 12. Oriental

  Rekisteröitynyt:
  10.07.2008
  Viestejä:
  848
  Itse olen usein nähnyt kun Yliopistolla naiset käyttää miesten vessoja, siis niitä yhden hengen vessoja. Kun yksi akka varaa viereisen naisten vessan, menee toinen miesten puolelle

  Mikähän ulina näiltäkin ämmiltä alkaisi, jos miehet tekisi samaa?

  Ei ole miesten vika jos akoilla menee 10x aika kuseksimiseen, etenkin kun suuren osan siitä taitaa viedä juoruilu ja meikkailu.

  Seisaaltaan kuseminen ~ 30s
  Koppiin meno ja istualtaan kuseminen ~ 40s

  Joten ei se sen hitaampaa juuri ole, paitsi jos miesten puolella voi rinnakkain tehdä monta toimitusta, vaan eihän siinä järkeä ole jos pisulaarit poistetaan sen takia, että naiset jonottaa omiinsa.

  Ja veikkaan, että jos naisille tehtäisiin "naispisulaareja" joissa olisi pönttöjä rivissä ilman sermejä, niin eihän se kelpaisi
   
 13. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Tästä viestistä tulee sellainen fiilis, että ootkohan sä ikinä edes käynyt vessassa? :O_o:
   
 14. -ATE-

  Rekisteröitynyt:
  10.03.2003
  Viestejä:
  6 895
  Yksi keskeinen ongelma on räjähdysmäisesti noussut naisten häirintä. Kehitystä on ollut pakolaisia vastaanottaneissa maissa siihen suuntaan että sukupuolia eriytetään yhteisten tilojen sijaan.

  http://www.breitbart.com/london/201...-segregated-carriages-in-wake-of-sex-attacks/
   
  Viimeksi muokattu: 16.12.2016
 15. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Itse tulkitsin, että tällä kertaa ärsytti nimenomaan se, että naiset ovat unisex-putkia vaatimassa. Perinteisestihän erottelu on ollut hyvin selvää aikana kun varsinaista häirintää ei kai vielä niin kauheasti esiintynyt? Vai oliko se häirinnän estämiseksi?

  Ravintoloissa näkee jo paljon vessoja, joissa on miehille ja naisille omat koppirivinsä mutta yhteinen käsienpesu/nenän puuterointi alue. Tuskin mikään muuttuisi jos nuo kopitkin olisi unisex. Naisethan kuitenkin käyvät lukittavissa yksiköissä itsekseen joten häiritseminen ei siltä kantilta luulisi olevan ongelma. Sitten tietty jos pitää mennä seikkailemaan sinne pystypäätteille niin saattahan se vähän hämmennystä aiheuttaa...

  Yhdistetty peseytymisaluekin muuten auttaa jo paljon siihen vessan tukkimiseen sillä, että sinne jäädään juopottelemaan/juoruamaan/muuten nysväämään.
   
  Viimeksi muokattu: 16.12.2016
 16. mirri55

  Rekisteröitynyt:
  02.10.2008
  Viestejä:
  1 008
  Sama Biaudet kyseessä, jonka mielestä armeijan tasa-arvo-ongelma piilee siinä, että naisten on hankalampi päästä armeijaan kuin miesten, eikä suinkaan siinä, että toiset pakotetaan sinne. Mielestäni tuo kana-aivo ja hänen mielipiteensä kuvastaa varsin hyvin modernia länsimaista feminismiä, jossa tasa-arvo näennäisesti kaikkien hyväksi, mutta lopulta kaikki perustuu naisten isompiin tai pienempiin ongelmiin miehistä viisveisaten.

  Meidän koulussa aikanaan toteutettiin unisex-wc-kopit melko turhamaisella tavalla; yksittäiset wc-huoneet muutettiin sukupuolineutraaleiksi, eli vapaiksi kenen tahansa käytettäviksi, mutta tilanne muuttui hämmästyttävän nopeasti tilanteeseen, jossa entiset naisten kopit muutettiin takaisin vain naisten käytettäviksi siinä missä miesten kopit olivat edelleen kaikkien käytössä. Kaikista turhauttavinta jonotella ns. miesten koppiin, kun naisten koppi vieressä vapaana ja siellä ravaa naista jos toista, ja kun koppi vihdoin vapautuu, niin sieltä astelee ulos nainen. Lisäksi naisten kopit olivat ainoita, joissa oli peili, mikä on sekin perin kummallista. En tiedä onko tilanne sittemmin parantunut, mutta oli ihan käsittämätöntä pelleilyä koko touhu. Tilanne oli melko jouheva unisex-mallissa ja vapaita huoneita löytyi huomattavasti aiempaa enemmän, mutta naiset pitäneet oletettavasti metakkaa asiasta, joten tilanne päätyi heille aiempaa jouhevammaksi miesten kustannuksella.
   
 17. -ATE-

  Rekisteröitynyt:
  10.03.2003
  Viestejä:
  6 895
  Mitä vittua. Onko naisten vessoissa kopeissa peilit?
   
 18. mirri55

  Rekisteröitynyt:
  02.10.2008
  Viestejä:
  1 008
  Kopilla/huoneella tarkoitan siis parin neliön wc-huonetta käytävien varrella.
   
 19. ReliQ

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2001
  Viestejä:
  580
  Tuo kertoo hyvin sen mistä nykymuotoisessa feminismissä liikkeenä on kyse: kommunismista. Molemmat kyllä periaatteessa pyrkivät tasa-arvoon, mutta sorron keinoin ja ovat totalitaristisia tavoitteissaan.
   
 20. Jupiter

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2016
  Viestejä:
  752
  Tuo unisex vessa on kyllä pelkkää voittoa miehille, jotka muutenkin "viihtyvät" kopeissa vähän pidempään. Audio ja tuoksustimulantit tuovat toimintaan kaiketi aivan uudet sfäärit. Puhumattakaan siitä, että lämminveriset naaraat ovat pöksyt kintuissa vain ohuen seinän takana. Onhan tässäkin otettu huomioon vähemmistöryhmiä, ei siinä mitään.

  (veikkaan että tälläinen järjestely voi kiinnostaa myös monikulttuurillisia asiakkaita)
   
 21. -ATE-

  Rekisteröitynyt:
  10.03.2003
  Viestejä:
  6 895
  Aikalailla on ennustettavissa ongelmia kun tulee tilanteita että naiset ovat suljettujen ovien takana vessatilassa yksin parin monikulttuurisen miesasiakkaan kanssa. Mitään kameroita vessatiloihin ei varmaan voida pistää.
   
 22. Diaz\

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2008
  Viestejä:
  17 972
  Eipä noissa unisex-vessoissa mikään itseäni häiritse niin kauan kun isoissa tapahtumissa on kusilaarit erikseen.
   
 23. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Itseäni tavallaan kiinnosti, että miksi ne on katsottu tarpeelliseksi pitää erillään 50-, 60-, 70-, 80- ja 90-luvuilla, ei niinkään teoreettinen pelko, että yhteisvessat olisivat nyt jotenkin erityisen vaarallinen juttu. Onko takana ollut joku ajattelu, että viriili heteromies menee sekaisin ja äityy impulsiiviseksi raiskailijaksi jos hän tietää, että muutaman metrin etäisyydellä kusee paljas toosa? :confused:

  Jos nimittäin kyseessä on joku miehiä yleisesti halventava ja syyllistävä ajattelutapa niin feminsteistä viis olisi siihen syytä tarttua.
   
  Viimeksi muokattu: 16.12.2016
 24. -ATE-

  Rekisteröitynyt:
  10.03.2003
  Viestejä:
  6 895
  En kanssa usko vaarallisuuteen. Puskaraiskauksethan Suomessa ovat olleet aika harvinaisia, mutta olisiko niinkin yksinkertainen asia kyseessä että osa naisista haluaa käydä asioimassa vessassa ilman miesten katseita.
   
 25. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Se on ihan todennäköistä mutta ei noissa unisex-vessoissa kukaan toistensa toimitusta näe ellei mene kurkkimaan sinne selkeästi miehille tarkoitettuun kaukalolle. Toisaalta ketään ei tunnu kiinnostavan naissiivoojat miesten pukuhuoneissa, missä oikeasti jotain näkyykin.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti