F1 2016 - Japanin GP

Viestiketju alueella 'Urheilu' , aloittaja Yak-, 05.10.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. lomppi

  Rekisteröitynyt:
  16.09.2011
  Viestejä:
  904
  Hamiltonilla oli yksi edes yritykseksi laskettava tilanne 5-6 kierroksen aikana? Ja sekin oli niin hakemalla haettu ja todella kaukaa, joten vaikka ei oltaiskaan blokattu niin mitkähän oddsit olis ollu, että ei olisi mennyt jarrutus pitkäksi :confused: Ja ei tuota "blokkausta" voi verrata mitenkään esim SPAn tapahtumiin, Hamilton oli kaukana rinnalta.

  Joten hyvin toimii auto ja max käytti kyllä lisäboostit oikeilla hetkillä
   
 2. 599gtb

  Rekisteröitynyt:
  01.09.2008
  Viestejä:
  617
  Kyl Ferrarin taktiikka osaaminen taas huippua molempien kuskien kilpailu pilalle
   
 3. Jarsoo

  Rekisteröitynyt:
  19.08.2013
  Viestejä:
  243
  Hamiltonin yritys oli aika normaali ja olisi todennäköisesti onnistunut ilman Verstappenin mielestäni laitonta blokkausta. Säännöissä lukee yksiselitteisesti, että jarrutusalueella ei saa vaihtaa linjaa.

  Tosin sinänsä meni oikein, että tuosta ei mitään tuomittu, kun ei ole aikaisemminkaan tuomittu. Nyt sitten vain odotetaan miten nopeasti muut kuljettajat oppivat nämä uudet säännöt. Peräänajoja tiedossa.
   
 4. Amiraali Isoroku

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2016
  Viestejä:
  326
  Tulokset toistaiseksi epävirallisia sillä Mersu tehnyt valituksen Stappenin blokkauksesta. Katsellaan mitä tuo tullessaan. Tuskin muuttaa mitään mutta ompahan Mersu saanut valittaa. Hamilton varmaan vinkunut tallin sisällä,että tosta Verstappenin liikkeestä tehtävä valitus,kun hän kärsinyt vääryyttää ja muuta nyyhnyyh Hamiltonin perinteistä itkemistä Mersu ei itse tekisi varmaankaan valitusta,koska varmistivat jo valmistajan mestaruuden mutta eiköhän Hamilton ole mennyt itkemään omaa ns. kohtaloaan.

  http://www.autosport.com/news/report.php/id/126592/mercedes-protests-verstappen-driving
   
 5. Jezme

  Rekisteröitynyt:
  23.06.2010
  Viestejä:
  5 075
  Vettel muistaakseni totesi tallin tavoitelleen kakkossijaa mikä oli mielestäni vähän turhan optimistinen. Tätäkautta ajatettiin sitten ilmeisesti tuolla hieman erikoisella taktiikalla ja kaikki näkivät taas mihin Ferrarin liian suuret kuvitelmat suorituskyvystä johtivat, kaipa onnistunut aika-ajo lietsoi kuvitelmia. Olisivat mieluummin keskittyneet varmistamaan 3. sijan minkä olisi pitänyt Vettelin vauhdin huomioonottaen olla varsin mahdollista ihan vain kopioimalla Mersun strategiaa. Kimi nyt otti aikalailla sen mitä oli otettavissa, tosin jossiteltavaksi jää siitäkin olisiko pystytty pääsemään Hamiltonin eteen jos ei olisi ekalla varikkopysähdyksellä saatu miestä niin älyttömään ruuhkaan. Vettel ja Kimi kuitenkin menivät heti peräkkäin varikolle ja Vettel päätyi sijalle 4. ja Kimi 11...

  Eipä tuossa nyt sinänsä kilpailuja mielestäni pilattu, aika vahva ilmaus, mutta toki aika-ajojen ja Vettelin kisavauhdin perusteella vaikutti siltä, että Ferrarilta yksi auto olisi pitänyt saada podiumille. Vettel kuitenkin nousi sijalta 6. -> 4. ja Kimi 8. -> 5. ja taakse jäi 1 edestä lähtenyt Red Bull. Ehkä tuo Hamiltonin surkea lähtö herätti osittain toiveita mutta Mersuja nyt on ollut muutenkin vaikea voittaa ihan sama mistä lähtevät ja Verstappen+RB on myös varsin nopea yhdistelmä.
   
 6. oppilas84

  Rekisteröitynyt:
  16.03.2002
  Viestejä:
  304
  Hamiltonilla ois ollut minun mielestä parempi mahku pääsuoran päässä DRS:llä hakea se ohitus, jos olis ottanut viimeisen shikaanin vaan iisimmin ja paremmalla linjalla kun Max, eli siinä mielessä kusi vähän omille nilkoille.

  Toki toi Verstappenin liike oli siinä ja siinä jälleen kerran.
   
 7. Niinkun Vilander sanoi että niin kauan kun ei siitä rangaista se on sallittua. Nyt vaan on jännä tilanne jos joku toinen tekee samallalailla ja saa siitä rangaistuksen. Mut toisaalta formulat on ollu kyllä sitä että toisille sallittu on toisille kielletty.
   
 8. Hyypiötökkä

  Rekisteröitynyt:
  09.10.2016
  Viestejä:
  17
  "Sudden changes of direction just before or within the braking zone are considered extremely dangerous, as they can leave the attacking driver nowhere to go. This rule is not stated explicitly in the FIA sporting regulations, but is considered an “abnormal change of direction” under sporting regulation 20.5"

  Rajoilla menee perstappeni. Luulin ettei kukaan voi tuoda autourheiluun mitään uutta tai herätellä jo sanattomilla sopimuksilla tabuksi määrättyjä juttuja, mutta jännää on ollu. Vähän sama kuin joku keksisi mäkihyppyyn tai hiihtoon taas uuden tyylin jne.

  Eli. Tappenilla on tossa semmonen vaara että kun kilpailija tulee takanta syöksypommitustyylillä sinne ohittamaan, ja tappeni jarrutusalueella tulee eteen, niin sitten kosahtaa. Vai onko se tosiaankin niin tarkka, niin kirurgintarkka kaveri että se osaa haistaa syöksypommittajan ja ei tee moisia liikkeitä. Tulee mielenkiintoisia kisoja vielä eteen ellei tuota nyt kielletä.

  Sitten katsotaan kun joku toinenkin vaikkapa vanhempi jätkä yrittää käydä blokkailemaan jarrutusalueen rajoilla. Sitä ei oikein ehkä osaa ja sitten tulee romua ja jne.. jännäksi menee!

  Simulaattorihommissa Tappi on noita testaillut kamujensa kanssa. Mitä itse simukisoja ajanut kaikennäkösillä vehkeillä niin sitä automaattisesti pysyy aina omalla linjallaan jarrutuksissa. Ei tulisi mieleenkään moinen liike.
   
  Viimeksi muokattu: 10.10.2016
 9. Karppuuna

  Rekisteröitynyt:
  15.07.2012
  Viestejä:
  1 532
  Nuo maxsin liikkeet on kusipäisiä liikkeitä ja jossain vaiheessa alkaa kolisemaan, ei jäänyt monesta sentistä kiinni että Hamilton ois rysäyttänyt perään.
   
  Viimeksi muokattu: 10.10.2016
 10. IsoAhven

  Rekisteröitynyt:
  18.04.2007
  Viestejä:
  1 313
  Räikkönen on jo käyny pusun antaan. Vielä kolisee.
   
 11. Karppuuna

  Rekisteröitynyt:
  15.07.2012
  Viestejä:
  1 532
  Kimi ois voinu hyökätä startissa ihan kunnolla, mutta silloin ois ehkä osunu Vetteliin, kimi menetti siinä yhen paikan kun oli pakko nostaa.
  Vetteli taas leikkas, ilman kimin nostoa ois osunu.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti