Eve-online

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja Pexu, 08.05.2005.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Draacan Ferox

  Rekisteröitynyt:
  29.11.2016
  Viestejä:
  27
   
  Viimeksi muokattu: 15.10.2017
 2. Nightwolf78

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2001
  Viestejä:
  39
  Moikka.
  Pari uutta eve kasvoa ettii Suomiporukkaa jossa hengailla ja päästä takaisin raiteilleen pelissä. Vieläkö löytyy Even pelaajia jotka kaipaa uusia jäseniä ?

  Ingame : Nepenthe

  born in 2003 :D (hahmo)
   
  Viimeksi muokattu: 31.10.2017
 3. Draacan Ferox

  Rekisteröitynyt:
  29.11.2016
  Viestejä:
  27

  Jos hole elämä kiinnostaa niin meidän hole jengi kyllä rekryy.

  Uusi rekry video linkki.

  Arctic Light historiikki jos haluaa tutustua meidän historiaan.

  Ingame
  Draacan Ferox (ARCLI)
  Ukko Pohjolainen (UNPU)
  Liity meidän public kanavalle Arctic Light josta voin neuvoa lisää jos mielenkiinto heräsi.
  Pääsy vaatimuksiimme kuuluu että osaat perus tason probe skillit ja vähintään yksi vapaavalintainen Cruiser lvl 5.

  -DF-
   
  Viimeksi muokattu: 11.11.2017
 4. Ukko Pohjolainen

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2017
  Viestejä:
  6
  o7


  Unpublished Chapter ja Arctic Light ovat avanneet jälleen rekryn ja haemme lisää suomalaisia pelaajia miehittämään madonreikäavaruutta. Olemme yhdessä EVEn suurin suomalainen WH-entiteetti.

  Asumme C4-luokan röörissä, jossa on C2-C4 luokan statikit.


  Lyhyestä virsi kaunis: jos EVE kiinnostaa ja haluat yrittää holessa elämistä, me olemme oikea paikka sinulle. Rekryvaatimukset ovat vähäisiä, eli sinulla tulisi olla jonkinlaiset perustaidot pelistä ja mielellään cov-ops ja yksi racial cruiser lvl 5 luettuna. 18 vuoden alaikärajasta emme luovu. WH PVE:n hurjat ISKit houkuttelevat myös altteja, joten kun haet firmaan, sitoudu meihin ja tuo päähahmosi sisään. Lähinnä haussa on mukavaa peliporukkaa, joiden pipoa eivät turhat vanteet kiristele. Jos olet innokas ja uusien asioiden oppiminen kiinnostaa, opastamme mielellämme sinut madonreikien saloihin..


  Tervetuloa Suomen parhaaseen matorööriporukkaan!


  rekry-video


  Jos kiinnostuit, nykäise in-gamessa herroja hihasta.

  Unpublished Chapter

  Ukko Pohjolainen
  Raphendyr Nardieu
  Public Channel: Suddenly Content's Public Relations

  Arctic Light

  Draacan Ferox
  Zlaiz
  Public Channel: Arctic Light
   
  Viimeksi muokattu: 12.11.2017
 5. Ratslasher

  Rekisteröitynyt:
  23.12.2008
  Viestejä:
  17
  Olipa mielenkiintoista lueskella mitä tässä oman "tauon" aikana on tapahtunut.. Vanhat jäärät näyttää omasta vanhasta corposta enemmän tai vähemmän taukoilevan. Paljon on peli vuosien varrella muuttunut, täytyy myöntää, sitä ei kyllä pysty sanomaan onko se mennyt parempaan vai huonompaan.
   
 6. plcb

  Rekisteröitynyt:
  30.11.2004
  Viestejä:
  55
  Jos ottaa bitter vet-lasit pois päästä niin onhan EVE mennyt huikeasti parempaan suuntaan melkein millä tahansa mittarilla.
   
 7. Ratslasher

  Rekisteröitynyt:
  23.12.2008
  Viestejä:
  17
  En oikeen ymmärrä miten moista ajattelet? Ei mulla oo syytä olla mistään tai kellekkään katkera. Aina oon pyrkiny hoitaa asiat niin että tuskin kauhean monella on mustakaan. Mitä pelin uudistuksiin tulee niistä varmaan jokaisella on omat mielipiteensä ja hyvä niin.
   
 8. Ukko Pohjolainen

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2017
  Viestejä:
  6
  Vieläkin otetaan vastaan uusia pilotteja tutustumaan wh-elämään! Vaikka vaatimukset kuulostaisivat liian rankoilta ja eivät vielä täyty, niin ota silti rohkeasti yhteyttä!
   
 9. Fat Tommy

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2017
  Viestejä:
  2
  Eräs asiakas mainitsi ohimennen tästä pelistä. Olen nyt viikon verran lueskellut siitä ja katsonut videoita ja seurannut FB: ssa. Olen täysin koukussa! Vaikuttaa vahvasti siltä että MOO3, jota olen pelannut toistakymmentä vuotta, jää nyt. Taisin vihdoinkin löytää uuden kodin, huraa huraa huraa.
   
 10. Draacan Ferox

  Rekisteröitynyt:
  29.11.2016
  Viestejä:
  27

  Muista vaan etsiä joku mukava peli porukka kenen kanssa pelata.
  Eve ei ole yksin peli ;)


   
  Viimeksi muokattu: 10.12.2017
 11. Nightwolf78

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2001
  Viestejä:
  39


  Nyt ois hyvä tsäänssi kokeilla laajemmin myös maksutta. Hyvä hetki kokeilla
   
 12. zZzzz

  Rekisteröitynyt:
  06.10.1999
  Viestejä:
  1 505
 13. Sanezu

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2018
  Viestejä:
  2
  Aloitin pelaamaan tätä peliä eilen ja täytyy sanoa, että jäin heti koukkuun. Nyt näitä career agenttien tehtäviä tehnyt, mutta kiinnostaisi löytää myös aloittelija ystävällinen suomi corpo. Ingame nimi Sanezu
   
  Viimeksi muokattu: 27.01.2018
 14. TuBBe

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2008
  Viestejä:
  692
  Selailet tätä lankaa ylöspäin, ei tarvitse edes paljoa mennä niin kaikki oleellinen tulee vastaan. Suomikanavalle kannattaa ainakin liittyä, en muista enää nimeä tosin olisiko ollut "suomi v2" tjsp. Corpoon liittyminen on tämän pelin elinehto, yksin pelaaminen on perseestä.
   
 15. Sanezu

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2018
  Viestejä:
  2
  Jeps tässä selaillutkin jo ja huomasin, että ainakaan tuolla For A Few Finns More-corpolla ei enää ingame chatissa porukkaa ole. Ei ainakaan silloin kun kävin kurkkaamassa. Sen tiedän, että corpoon liittyminen on pelissä tärkeää ja olisihan se nyt mukava muutenkin saada pelikavereita. Maku mennyt monesta aikaisemmasta pelistä osittain peliseuran puutteen takia.
   
 16. SunburnTim

  Rekisteröitynyt:
  05.07.2010
  Viestejä:
  19
  Hei kaikki uudet ja bittervetit, tai muuten pelistä kiinnostuneet.

  Eveä voi pelata/kokeilla nyt ilmaiseksi Alpha- tilillä. Alpha- tili on rajoitettu versio täydestä pelitilistä. Sillä voi pelata rajoitetulla alus- ja moduuli valikoimalla. Tällä hetkellä Alpha voi opetella skillejä 20 miljoonaan skillipisteeseen asti.

  Q1 / 2018 Alpha- tilien skill- raja nostettiin 20milj skillipisteeseen asti. Tarkoittaa, että alphat voivat lentää battlecruisereita T2 aseilla. Myös battleshipit avautuivat alphoille, mutta niihin ei saa T2 aseita. Lyhyesti: alpha- tileillä voi oikeasti jo tehdä paljon kiinnostavia juttuja. Bittervetit, aktivoikaa alpha tilinne ja tulkaa SuomiOP:ihin moikkaamaan vanhoja tuttuja.

  Alla yleistä tietoa uusille ja vanhoille. Tietoa SuomiOP:ista ja kanavista.

  Siinä vaiheessa kun osaatte undockkaa asemalta ja warpata portille, liittykää pelaaja-corporaatioon. Suurin virhe minkä aloittavat pelaajat tekevät evessä, on jäädä yksin palloileen ja opetteleen asioita. Suosittelen hakeutumaan välittömästi newbie-corpoon, sillä tunnettujen newbie corpojen resurssit opettaa eve-uran alkuun ovat varsin mainiot.

  Mitä tapahtuu kun liityt uusien pelaajien opettamiseen keskittyneeseen corporaatioon? :

  -Liityt heidän ingame- kanavalle. Saat ohjeet mihin lentää ja kuinka liittyä corporaatioon.
  -Saavuttuasi perille sinut ohjataan rekisteröitymään corpon foorumeille ja keskusteluvälineisiin (mumble, teamspeak, discord jne).
  -Edelliset vaiheet suoritettuasi sinulla on käytössäsi corpon resurssit liittyen kaikkeen tietoon mitä aloitteleva pelaaja tarvitseee.
  Tämä sisältää yleensä opetusvideot ja kuvalliset ohjeet peruslentämisestä, rottaukseen, mainaukseen, salvagerointiin, PI, PVP, jne.
  -Käytettävissäsi on corpon "opettajat" ingame- kanavalla, mumblessa, discordissa, tai millä kanavalla hyvänsä mitä corpo nyt käyttääkin.
  Tämä tarkoittaa sitä, että sinua ohjataan ja opetetaan kädestä pitäen 24/7. Etkä opettele asioita yksinään, vaan mahdollisesti jopa satojen uusien pelaajien
  kanssa samaan aikaan. Löydät siis itsesi ympäristössä, jossa on paljon pelaajia samalla tasolla kanssasi ja kokeneet opettajat ohjaavat ja paimentavat.
  Ympäristö missä opit paljon ja nopeasti pelin perusteista.
  -Ei omia kuluja. Corporaatio antaa sinulle kaikki alussa tarvitsemasi alukset ja skillbookit, ilmaiseksi. Tarkoittaa, että saat 5-20 uutta alusta ja kaikki tarvitsemasi skillbookit saapuessasi corpon kotiasemalle. Sisältää aloitusalukset, PVE, mining, salvaging, transport, exploring, PVP. Tarvittaessa saat lisää aluksia rikkoutuneiden tilalle.
  -Olet corpon tekemisen ytimessä, kaikki on luotu sinua, uutta pelaajaa varten.

  Mihin newbie corpoon sitten liittyä? :

  -Karma Fleet. (suuri, voimakas, suosittelen)
  -Pandemic Horde. (suuri, voimakas, suosittelen)
  -Test Alliance Please Ignore. (suuri, voimakas, suosittelen)
  -Brave Newbies. (pienempi, suosittelen)

  Vietettyäsi edellämainituissa corporaatioissa joitakin kuukausia, olet oppinut pelin perusteet ja olet oppinut omavaraiseksi. Halutessasi voit poistua edellä
  mainituista corpoista milloin haluat ja liittyä takaisin milloin haluat.

  Perusteet opittuasi ja niin halutessasi voit alkaa etsiä uutta ja tarpeitasi vastaavaa corporaatiota. Listaan alle joitakin suomi-corpoja, jos olette niistä kiinnostuneita.

  -Fistful of Finns. (Hiatuksessa, sukupolvenvaihdos käynnissä) ingame kanava "FISTN public"
  -Finnish Space Jaegers. (aktiivinen, PVP focus, PVE) ingame kavana "Jääkärit Public"
  -Arctic Light. (Wormhole, aktiivinen, PVP focus, PVE) ingame kanava "Arctic Light"
  -Unpublished Chapter. (Wormhole, aktiivinen, PVP focus, PVE) ingame kanava "Suddenly Content's Public Relations"

  En tiedä edellä mainittujen suomicorpojen tilanteesta kovin paljoa, ovatko sodassa, hiatuksessa, deployed vai yleistä häröilyä kaikkialla. Vastaavat varmasti jos pelaajat kyselevät liittymistarkoituksessa jne. Enkä listannut varmaan kaikkia suomicorpoja, laittakaa infoa corpoistanne niin halutessanne.

  Arctic Light- ja Unpublished Chapter wormhole corpoilla on ilmeisen hyvä meininki tällä hetkellä. Tekevät paljon yhteistyötä keskenään. Tämäkin puoli evestä kannattaa käydä uusilla ja vanhoilla kokeilemassa. Wormhole elämä poikkeaa monellakin tapaa even normaalista Highsec/Lowsec/Nullsec- elämästä. Ja wormholet on vähän pelottavia, senkin takia jo kannattaa käydä tutustumassa.

  Suomicorpojen perään on laitettu heidän public kanavansa, eli pelin sisäinen kanava. Kanavat ovat siis todellakin yleiskanavia kullekin corpolle, liittykää niihin jos olette kiinnostuneita kyseisestä corposta. Kanavilta saatte tietoa onko kyseinen corpo rekrytoimassa, sekä voitte kysellä tarkemmin corpon toiminnasta jne. Kirjoittaessanne / copypastetessa kanavia pelin sisällä, jättäkää " " - merkit pois.

  Jätin tietoisesti nimeämättä kaikkien luettelemieni corpojen mahdolliset emo-corporaatiot / alliancet. Politiikka on massiivinen osa eveä, corporaatioiden / alliancien suhteet määrittävät suurelta osin mitä ja missä evessä tapahtuu ja missä mittasuhteissa. Jos ja kun jatkatte pelaamista, alatte poimimaan corpojen, alliancien ja pelaajien nimiä eri keskusteluista ja eri kanavilta. Kuulette sodista ja sapelien kalisteluista ja alatte pikkuhiljaa hahmottamaan tätä puolta evestä. Seuratkaa eve redditiä, sieltä opitte even poliittisen tilanteen ja corpojen / alliencien suhteet sekä näette päivän polttavat uutiset. Ja ajan kanssa saatte muodostaa oman mielipiteenne kuka on pahis ja kuka on hyvis. Eve redditin huono puoli on se, että sielläkin isot ovat isoja ja pienet pieniä.

  Even marinoituneet suomalaiset ovat jälleen käynnistäneet legendaariset SuomiOP- tapahtumat. Tapahtumien lähtöpaikka on Keberz niminen tähtisysteemi. Systeemissä on astrahaus nimeltä suomiOP johon kaikilla on vapaat oikeudet dockata. Tapahtumien idea on lentää yhdessä even suomalaisten kanssa hauskanpidon merkeissä. Tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki, taitotasosta riippumatta, uudet ja vanhat. Sunnuntain op on tarkoitus on olla aina vähän vakavampi, tarkoittaen, että lennetään vahvemmalla alus- ja logistiikka kokonaisuudella. Alukset saatte yleensä Keberzistä op:in alkaessa. Jos haluatte corporation hangaarin kyseiselle astralle, olkaa yhteydessä tapahtuman järjestäjiin. Alla on virallinen pelinsisäinen kanava jolta saatte tietoa taphtumista ja alkamisajankohdista, sekä lennettävistä aluksista.

  Kaikki SuomiOP:it eivät ole aina pelkkää mies vastaan mies- taistelua, Kris Domar järjestää säännöllisen epäsäännöllisesti incursion- fleettejä. Näissä fleeteissä tienaa paljon iskiä, hyödyntäkää tätä, varsinkin uudemmat pelaajat.

  Kaikkiin SuomiOP fleetteihin on ollut helppo liittyä, ystävällisiä ihmisiä ja rennolla asenteella. Fleettien vetäjät ovat even ammattilaisia, kaiken nähneet ja kokeneet. Erinomaisia tilaisuuksia oppia uusia asioita. Suosittelen vahvasti.

  SuomiOP ingame kanava : "SuomiOP"

  Kaikkien suomalaisten yhteinen ingame kanava: "Suomi v2.1"


  Suomigenren tukemiseksi evessä on nyt myös EVESuomi- discord. Ladatkaa Discord niminen viesti- ja kommunikointi ohjelma, ja lisätkää url: https://discord.gg/Ur4JD7Z. Tällä pääsette liittyymään EVEsuomi discordiin. EVESuomi discordissa on jo paljon meitä suomalaisia kaikkialta everuudesta. Suosittelen tätä erityisesti uusille pelaajille, koska paikalla on paljon kokeneita pelaajia ja myös erityisen taitavia pelaajia jotka kysyttäessä jakavat kallisarvoista tietotaitoaan. Älä epäröi tai häpeä kysyä mitään kysymystä vaikka se tuntuisi kuinka aloittelijamaiselta.En voi liikaa painottaa edellä mainittua kohtaa. Tämä on yksi niistä kanavista josta uusi pelaaja voi oppia paljon ja nopeasti. Tissi mitä kannattaa imeä, ja joillakin tuolla on aika isot tissit. EVESuomi- kanavan sääntöosiossa lukee seuraavaa: Älä Perseile.

  Videolista suomalaisten edesottamuksista, hauskanpidosta- ja yleisen järjestyksen rikkomisesta. Ja juopottelusta. Osa videoista varmaan ajalta ennen ensimmäistä Titaania:

  Suomi-operaatiot kautta vuosien - YouTube

  Halutessanne corponne tietoja, tai muuta tietoa tähän postaukseen, laittakaa viestiä evessä tai discordissa : Gouro

  Pidän tämän postauksen päivitettynä ja ajantasalla hamaan tulevaisuuteen asti.

  -Gouro, mies Ospreyssa.
   
 17. Bodyguard

  Rekisteröitynyt:
  28.03.2000
  Viestejä:
  114
  Finfest 2018
  May 18 @ 8:00 pm - May 19 @ 6:30 pm UTC+3
  95€
  [​IMG]
  Descrption follows in English below the line.

  18. toukokuuta everuus hiljenee ja toinen vuotuinen Finfest alkaa!
  Finfest on positiivinen EvE:n pelaajien ja muiden vuotuinen kokoontuminen. Tapahtumapaikkana toimii M/S Baltic Princess ja tapahtuma alkaa 18. toukokuuta Turun satamasta. Perjantaina nautitaan illalista ja pidetään hauskaa. Seuraavana iltapäivänä kokoonnutaan kokoustilaan kuuntelemaan vieraiden ja CCP:n edustajien pitämiä esityksiä. Lauantai illasta ollaan takaisin Turussa. Tarkempi aikataulu julkaistaan lähempänä tapahtumaa, mutta se on varmasti yhtä päheä kuin viimeksi!

  Mukaan pääsee huokeaan 95e hintaan joka sisältää laivamatkan, ilta-buffetin ja konferenssin. Aikaisin maksajille on luvassa Finfest Fleet Ops Survival pack ja ensimmäisille Deluxe versio!

  Siispä, rekisteröidy alla ja maksa osallistumismaksu EVE FINFEST RY:m tilille FI 56 4108 0010 4535 49. Laitathan maksu viestiksi oman nimesi tai niiden, jotka maksat. Suoritettu maksu vahvistaa rekisteröitymisen ja siitä lähetetään ilmoitus. Maksun eräpäivä on viikko ilmoittautumisestasi. Mikäli maksua ei pariin viikkoon kuulu, niin rekisteröitymisesi perutaan.

  Maksu kattaa seuraavat asiat:

  • Risteily Turku-Tukholma-Turku.
  • Majoitus 4 hengen hyteissä (B luokka). Voit lisätä lomakkeeseen hyttikaveritoiveesi. Toteutamme toiveet niin hyvin kuin voimme.
   Jos haluat oman hytin tai paremmasta luokasta (lisämaksusta), niin ole yhteydessä meihin asian järjestämiseksi.
  • Buffet illallinen viini ja olut hanan kera perjantai iltana.
  • Konfferenssitilan käyttömaksun lauantailta.
  Laivayhtiö tarvitsee meiltä kaikkien syntymäajat. Osallistuaksesi tapahtumaan, sinun tulee olla vähintään 18 vuotias. Ilmoitathan syntymäaikasi muodossa päivä.kuukausi.vuosi tai YYYY-MM-DD.


  www.finfest.fi
   
 18. Bodyguard

  Rekisteröitynyt:
  28.03.2000
  Viestejä:
  114
  Pumpitaan finfestiä ylös
   
 19. Draacan Ferox

  Rekisteröitynyt:
  29.11.2016
  Viestejä:
  27
  Unpublished Chapter ja Arctic Light ovat avanneet jälleen rekryn ja etsimme innokkaita suomalaisia pelaajia pelaamaan WH avaruuteen kanssamme.

  Kotimme on C4 luokan rööri jossa on C2 ja C4 luokan statikit.


  Päivittäinen toimintamme koostuu ketjujen skannailusta ja PVP etsimisestä ja satunnaisesti järjestämme myös suurempia operaatioita.

  Hole ympäristö tarjoaa myös erinomaiset PVE mahdollisuudet kaikille näistä kiinnostuneille ja me myös opetamme näiden tekemisen.
  Peli porukkamme ryhmähenki on aivan mahtava ja haluamme myös tämä pitää sellaisenaan joten jos tunnet olevasi hyvä tyyppi niin varmasti mahdut mukaan.

  Tulemme myös kouluttamaan hole ympäristön salaisuudet joten vanhaa WH kokemusta ei vaadita.
  Pääsääntöisesti haemme vain main hahmoja mutta jos sinut hyväksytään porukkaan tämän jälkeen olet vapaa tuomaan omia altti hahmoja sisään.


  Se mitä sinulta vaadimme on että olet yli 18 vuotias josta emme tingi.
  Evessä hahmoltasi vaadimme että sinulla olisi Amarr ja Minmatar Cruiser ja Battlecruiser skillit lvl 4 tasolla ja että pystyt lentämään covops skanni frigattia.
  Myös kohtuulliset skanni skillit on hyvä olla jotta pärjäät rööri ympäristössä.  Jos tämä sai sinut innostumaan niin tervetuloa liittymään meidän Public kanaville josta löydät ohjeet haku prosessiin.
  Nämä löydät pelin sisältä kun haet seuraavia kanavia:

  Arctic Light tai Suddenly Content's Public Relations


  Myös jos sinulla tulee muuten kysyttävää niin pelin sisällä voit avata keskustelun

  Ukko Pohjolainen tai Draacan Ferox hahmojen kanssa löydät heidät myös molempien firmojen public kanavilta kuten myös muut Diplomaatti hahmot.  Odotamme innolla vastaanottoasi ja lentäkää turvallisesti.
   
 20. JuppeH

  Rekisteröitynyt:
  27.04.2013
  Viestejä:
  105
  olisiko lowsec corpoja? piraatti ja tai faction war corpoja.
   
 21. Draacan Ferox

  Rekisteröitynyt:
  29.11.2016
  Viestejä:
  27
  Atlanta Trap city on ainakin suomalainen fw firma.
  Kannattaa sieltä kysellä.

  .[​IMG]
   
 22. Paygarade Gothmoney

  Rekisteröitynyt:
  04.08.2018
  Viestejä:
  1
  TÄRKEÄ JULISTUS!
  [​IMG]
  "Tässä puhuu Citadelin kansanvapautusrintaman komentaja ja meillä on teille tärkeä viesti, jonka toivon tavoittavan mahdollisimman monta sympaatiseeraavan vapaustaistelijan tai vapauteen uskovan sekä rakastavan yksilön sydämen sekä palavan mielenkiinnon" - Paygarade Gothmoney, Sujarennon mobiilikolumnin hävityksessä.
  [​IMG]
  Terve täältä intensiivisten lähitaisteluiden ja brutaalien väijytyksien keskeltä! Keep firing, keep firing!

  Atlanta Trap City - [GVCCI] on Suomalainen Lowsec FW/piraatti/fk secstatus firma, mutta tykätään kutsua itteemme squardoniks koska se kuulostaa siistimmältä.


  Kansan ja Valtion mandaatilla käymme väsymätöntä taistelua niin kutsutun Gallenten Liittovaltiota, sekä sen epäkoherenttia ja mielivaltaista tyranniaa vastaan. Liity taistoon avaruusranskalaisten moraalisesti epäilyttäviä juonia kampittaen. Eläköön Valtio, eläköön Anti-Imperialistinen vapaa avaruus!

  - Smallscale lowsec häröilyy
  - Alphatki tervetulleita. Koulutamme, rahoitamme.
  - Calmil Coalition jäsen, joten isompiikin mättöihin pääse megeen jos kiinostaapi
  - Ts3, Discord
  - Asumme 4 hypyn päässä Jitasta hotspot-pvp Lowissa.
  - Hyvät FCt, esim legendaarinen Redpainhawk on mukana toiminnassa
  - Olemme apex predatoreita. Saadaan sustakin sellanen.
  - Pääasiassa PvP korpo, mutta money making schemejä on olemassa että ei mee kaikki aika rottaamiseen.
  - Aktiivisuus on toivottavaa ja vaadittua. AFKia voi pitää, mutta näistä tulee ilmoittaa jos pidempiä aikoja aikoo olla pois. Muuten käytäntö on se, että mennään RL edellä.

  https://zkillboard.com/corporation/98526081/
  Killboardimme.
  Laita applikaatiota ineen niin saat invin korpoon (ingame) tai vaihtoehtoisesti ingame Paygarade Gothmoney, Redpainhawk tai OSHET WADAP ovat henkilöt joihin voi olla yhteydessä mitä kautta vain.

  Korpona erikoistumme erityisesti skirmish-, solo-, small gang-, sekä covert ops- pelityyleihin.
  Lokit on kivoja.


  [​IMG]

  "Taman solttu, Sujarennon sissi!"

  --Pay
   
  Viimeksi muokattu: 04.08.2018
 23. Fat Tommy

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2017
  Viestejä:
  2
  Moi

  Onko kellään toimivaa "Recruit a Buddy" linkkiä? Onhan niitä tuolla Foorumeilla, mutta suosisin mielelläni suomalaista.
   
 24. Ernold

  Rekisteröitynyt:
  18.09.2009
  Viestejä:
  619
  Viimeksi muokattu: 28.09.2018
 25. Draacan Ferox

  Rekisteröitynyt:
  29.11.2016
  Viestejä:
  27
  Mutcho skill points.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti